|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
10.2.2007 20:36:02   
andreja2000
mojca9000,bravo,ker si tako pozitivna,le naprej,le naprej proti zmagi.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 226
10.2.2007 20:40:25   
Sulfinija
user posted image Ojla!

No,da poročam včeraj malo izcedka,danes tudi malo sedaj je že malo krvav tkole,da od jutri naprej štejem prvi dan M,da se oreng vlije.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 227
10.2.2007 23:58:34   
andre3a
Mojca9000 ne obupaj ampak z dvignjeno glavo naprej v nov boj!Tudi tebe čakatauser posted image .Lep pozdrav Andrejauser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 228
11.2.2007 16:55:21   
Sulfinija
Ojla!

Moja user posted image  je pa cela nekam čudna tale mesec no.Dva dni malo izcedka in danes sem začela šteti prvi dan M ker je bilo rdeče na vložku.In sedaj le še čisto malo pikice na vložku to je meni tkole čudno da je joj no.Ponavadi se mi je prva dva dni kar vlivala sedaj pa ne.Ma kaj je vraga tole sedaj no?Ali pa bo mogoče tale meesc bolj švoh M?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 229
11.2.2007 19:59:00   
tosja
Mojca vse je mogoče! user posted image

Ti držim pestke user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 230
11.2.2007 20:30:36   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Mojca vse je mogoče! user posted image

Ti držim pestke user posted image  user posted image  user posted image

Tosja!

Kaj je vse mogoče....?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 231
11.2.2007 20:57:49   
soraja
ja mogoče je tosja mislila na to,da pač to ni prava M ampak lahko samo mimobežna krvavitev.....tako,da kaj pa veš,če ne pride do močnejše krvavitve in še po možnosti,da ta ,ki jo imaš zdaj ne bo dolgo trajala ŠE VEDNO LAHKO VSAJ MALO UPAŠ!

naša punčkica,komaj te čakava!

Neposredna povezava do sporočila: 232
11.2.2007 21:08:22   
soraja
na malo upanja mislim za ta mesec,na dosti upanja pa vse mesece v naprejuser posted image

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 233
12.2.2007 7:38:01   
Sulfinija
Jutro!

Punce kako ste kaj?Moja M tudi dobro sicer se ne lije vendar je še kar zmerno.Me pa po trebuhu začelo ful šraufati je nekaj čudno tole tale mesec.Sem pa po eni strani vesela še en mesec nama je dano,da poskušava doma in da nama rata.Mogoče se bo še vseeno dalo izogniti ISCi,kaj menite?

Neposredna povezava do sporočila: 234
12.2.2007 9:24:08   
nemrak
user posted image user posted image
mojca9000, držim pesti!
Tudi vama bo uspelo!!!
Tako kot vsem nam.user posted image
Midva te dni pridno user posted image , ker naj bi bil čas O.
Če sva bila uspešna, pa bom videla šele čez 14 dni.
OH, kako se bo to vleklo!

Neposredna povezava do sporočila: 235
12.2.2007 11:42:27   
andreja2000
 Pozdrvljene

Mi pa  bomo v tem Valentinovem tednu pridno user posted image ,saj proti koncu tedna pričakujem O.

Imejt se lepo ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 236
13.2.2007 16:18:33   
citrončica
Vidim, da pridno tečete, tud jaz,
upam, da pa kmalu tud kako veselo novičko sporočite!!!
Glede na to, da je jutri valentinovo, ne pozabte pocrkljat svoje srčke!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 237
14.2.2007 11:25:27   
andreja2000
 Veselo in srečno Valentinovo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa veselo user posted image ............user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 238
14.2.2007 17:41:05   
Sulfinija
Pozdravljene čvekice!

Želim vam vsem skupaj lepo valentinovo in lepo praznujte v objemu vaših user posted image .Jaz bom sicer praznavala z mojim komaj v petek in soboto,ker je danes žal na user posted image ,mi je pa zjutraj na ta račun pisal lep sms,in zraven dopisla draga žena darilo sldi v petek,v soboto pa en lep krasen in nepozabne izlet.
No maloprej mi je tudi mali sosed star 4.leta prinsel zvončke,ki sem jih bila ful vesela.In še nekaj danes je zame posben dan,kajti danes mineva točno dve leti odkar sma kupila stanovanje.

Punce lepo se imejte,ker se moja user posted image   počasi poslavlja bomo šli tale vikend v akcijo.

Neposredna povezava do sporočila: 239
15.2.2007 7:42:02   
PAMELA
Hej mojca9000, vidim da si gor.
Ker me dlje časa ni bilo, me zanima, ali so te že klicali?
Po zadnji informaciji, ki sem jo dobila pred dvema dnevoma kličejo že aprilčice.
Sama tudi zelo težko čakam to vabilno pismo (na listi od 19.05.06)
Lep dan še naprej

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 240
15.2.2007 7:57:41   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: PAMELA

Hej mojca9000, vidim da si gor.
Ker me dlje časa ni bilo, me zanima, ali so te že klicali?
Po zadnji informaciji, ki sem jo dobila pred dvema dnevoma kličejo že aprilčice.
Sama tudi zelo težko čakam to vabilno pismo (na listi od 19.05.06)
Lep dan še naprej

Pamela!

Kaj jaz še nobenega vabila nisem dobila in sem na čakanju od 30.03.2006.
Možu so prejpnji teden rekli ali razgovor 16.02 ali pa 23.02 vabila pa še kar ni.Tkole,da jutri ze razgovora ne bo nič je pa mogoče v stanju priti danes ali jutri vabilo.Če ne bo vabila bom pa šla kar osebno tja in naredila revolucijo drugi teden grem tkole v MB.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 241
15.2.2007 7:59:22   
PAMELA
Ja mojca tako se govori.
Zdi se mi res čudno, da tako dolgo čakaš?!?
Javi nam, kaj boš šzrihtala
Držeim pestke

Neposredna povezava do sporočila: 242
15.2.2007 8:02:57   
Sulfinija
Pamela!

Saj ne čakam tkole dolgo sama saj po drugih forumih so ženske ki so iz MB isto tkole dolgo čakale kot jaz,ker je čakalna doba žal eno leto.Pa če sedaj aprilke kličejo bnom tudi jaz med njimi ker še zraven sigurno kličejo tudi konec marčic,ker sem glih bila dana gor na listo komaj 30.03 torej,če je tkole možu rekla bo pa že drugi petek pol razgovor.Tkole,da se bom z femodeni začela fulati marca.Okrog 10.3-13.03 ne čakam moje user posted image .Postopek pa bo po mojem komaj maja odvisno v kako skupino padem z mojo M.Bom pa takoj poročala ko dobim danes pošto,ok?

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 243
15.2.2007 8:06:31   
PAMELA
user posted image user posted image user posted image Jaz verjamem, da boš zelo hitro user posted image , saj tvoja pozitivna energija je res enkratna.
Mislimo na tebe

Neposredna povezava do sporočila: 244
15.2.2007 8:12:59   
Sulfinija
Pamela!

Sa bi tudi jaz večkrat tja težila samo so prejšnji teden jasno in glasno rekli,če smo rekli da bo pošta tale teden potem resno bo,če pa ne pa naj se le pazijo no.
Niti nočem veliko misliti na tole belo pismo,kajti v postopek želim iti čimbolj sproščena stavim na vse ali nič.
Ko se enkrat začne vsakodnevna masaža stopal,matični mleček vitamin e in gel proti stresu pol pa bomo videli,če bo rezultat + ali ne.Pa moj dragi pije še vitamin B 12 in Q10,ter moreš še tole vse dans nabaviti kajti zmanjkalo mu bo danes tega in zase še central mami.
Pamela tudi tebi veliko sreče in čimkrajše čakanje,danes pa bodi na čakanju,če dobim jaz belo pismo ali pa še ne.

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 15.2.2007 8:15:21 >

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 245
15.2.2007 12:32:16   
PAMELA
Mojca - dogajajo se čudeži.
Ko ti danes tako pišem vsa ta sporočila, je prišel poštar in prinesel goro pisem in reklam.
Med njimi mi takoj pade v očči eno belo pismo. Ko vidim gor žig od bolnice, mi kar zastane dih: vabilno pismo. Ja dobila sem pismo, kjer me vabijo na razgovor za potek zdravljenja. Razgovor je že v petek: 23.02.2007. Nekako si po tihem mislim, da boš tudi ti danes dobila to pismo.
Glede na to, da ste tu gor na foromu le "stare mačke" kar se tiče vseh teh postopkov seveda user posted image vas naprošam, če katera ve, kakšen postopek mi sedaj sledi (menst. imam namreč točno kot ura - na 29 dni). Torej kaj menite?
Mojca držim pesti zate.

Neposredna povezava do sporočila: 246
15.2.2007 12:33:59   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce veselje do neba.Dobilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa belo pismo iz klinike.
Uradno bom marčica,aprilčica tam bom klepetala.
Razgovor v neplodnosti 23.03.hura no.Hvala vam za vseh lepih 11.mesecev vzpodbude,da ste čakala z menoj.Prave borke ste in prave frendice.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 247
15.2.2007 12:35:49   
Sulfinija
Pamela,hura skupaj boma tam hura drugi petek se vidima,lepo kajne????

Neposredna povezava do sporočila: 248
15.2.2007 12:40:57   
PAMELA
Joj Mojca jaz sem tako vesela zate pa zame in za nas vse, kar na jok mi gre, kar solze tečejo (končno solze sreče in ne žalosti kakor vsak mesec)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 249
15.2.2007 12:43:03   
andreja2000
PAMELA ,Mojca9000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo super,da je končno prišlo belo pismo,se veselim z vama! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?