|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
14.2.2007 9:46:54   
Anonimen
Veselo Valentinovo, punce! user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
14.2.2007 10:42:02   
Nogavica
Veselo Valentinovo tudi od mene!

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
14.2.2007 11:01:30   
danaja1
Ojla!

Naš Omar se hoče tudi non stop nosit v pokončnem položaju ko je buden. Sploh noče ležati, ampak se moramo skoz sprehajati in opazovati stvari.
Moram ga pa pohvalit, da zna tud po 15 minut ležat na trebuščku z dvignjeno glavico in to kar prcej visoko in gledati igračke na igralnem centru. Ko ga primem za rokice se tudi že dvigne v sedeč položaj? Mislit, da je to kaj narobe. Pa tudi ko leži se kar precej dviguje. Ni pa naš fantek tak bajsi, bl vidim da mu grejo cm v dolžino.
Ne vem kaj je, ampak sumim da mogoče moje mleko ni dovolj kvalitetnouser posted image user posted image user posted image
Poje mi pa tam od 120 - 160 ml, dons tud 2x samo po 80 ml?Kaj naj naredim?
Punce kolko pojejo vaši po flaški, namreč jaz si izčrpavam in mu dajem po flaški!

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
14.2.2007 11:47:16   
MALINČICA
Jaz ne vem koliko mi Maj poje, ker ga dojim, ampak konča pa res hitrouser posted image  Pa zadnje čase se je nekako navadil na tiste tri ure in ne zahteva dojke več tako pogosto, včasih je celo noče, če mu jo ponudim.
Se pa lepo redi oz. ostaja debelušček, hehe, tako da se po moje kar naje. Ponoči pa še vedno šest, sedem ur potegne brez hranjenja.

Se je pa začel nekaj dni nazaj fuul oglašat in oponašat. Prav hecen je, ko tako cvili in se smeje zraven.
Pa že dolgo se noče nosit v ležečem položaju, edino če je s trebuščkom obrnjen na roko. Pa glavo tud že dviguje, ko leži na hrbtu.
Kravic pa ne pase prav rad, sicer se za moje pojme tudi visoko dvigne, ampak mu po par minutah postane sitno ali kaj, ne vem, pač sitnariti začne.
Najbolj srečen je, ko ga nosimo ali pa ko z njim telovadimo.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
14.2.2007 11:51:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Jaz ne vem koliko mi Maj poje, ker ga dojim, ampak konča pa res hitrouser posted image  Pa zadnje čase se je nekako navadil na tiste tri ure in ne zahteva dojke več tako pogosto, včasih je celo noče, če mu jo ponudim.

Pri nas je enako. user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1230
14.2.2007 16:14:26   
Nogavica
Tudi pri nas je nekako tako, kot piše MALINČICA, edino zvečer je pogosteje, ampak manj kot zjutraj in dopodne. Ponoči tudi spi 7 ur v enem kosu.
Kravic pa ne pase rada user posted image . Če jo položim na trebušček ponavadi kar obleži tako in si raje liže roko, kot da bi se malo potrudila in dvignila user posted image . Moram naslednji teden pediatrinjo vprašat, če je to o.k.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
14.2.2007 16:37:25   
krfjolca
Anže se pri kravicah že zelo močno dvigne, pa kar vztraja v tem položaju, vendar mu pa ni preveč všeč. Kar nekaj godrnja zraven in če ga prav kmalu ne obrnem, začne jokati. "Trebušnjake" pa tudi že dela. Iz ležečega položaja mu še ne rata, iz lupinice bi pa kar vstal, če ne bi bil privezan :)
Je pa danes spet ful tečka. Tokrat še lune ne morem okriviti user posted image . Ima pa v bistvu vse znake za zobke user posted image

V knjižnici sem si sposodila knjigo Spi dete spi. Jo začnem brat, me je zanimalo kako pripravit Anžeta da bi prespal noč. Pa ugotovim, da jo že prespi user posted image . Namreč prespati celo noč pomeni spati 5 ur v kosu user posted image . Samo kaj, ko je to zame premalo user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
14.2.2007 16:53:24   
Aja1
...mi smo danes tudi sitni....user posted image  Sploh ne vem, kaj naj naredim. Neja je ene dva tedna že prav lepo spala, zdaj pa smo spet na stari poti. Spi samo v rokah. Ko jo odložim v posteljico (zvečer), pa se začne premetavati in obračati, potem pa v jok user posted image  Tudi če jo vzamem k sebi ni ni boljše user posted image user posted image  

Krfjolca, pa perilo ne diši nič po kisu?

Sicer je pa revca še vedno flekasta po obrazu, še vedno se praska user posted image  Imam že eno vrečko krem, pa ni nič boljšeuser posted image

Pase kavice lepo, pa diguje se tudi tako, da ji dam roke in se potegne gor (z vso močjo + jezik obvezno ven user posted image ).

A user posted image  v ležalnik že kaj privežete?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
14.2.2007 17:00:01   
majas
Valentinov pozdravček in poljubček tudi od mene ...user posted image

Mi smo se preselili in zdaj smo končno na svojem pa čeprav vam povem da še nimam tistega ptavega občutka. Nekje v sebi šene dojem da se ne bomo več vrnili na obalo. Jo prav pogrešam..ampak kaj hočem...tudi tukaj se bom zdaj navadila. Moj si išče službo v Mariboru jaz pa pospravljam... smo cel eden garali. selili barvali,... prenavljali... pa je bil prav lep občutek ko delaš nekaj za sebe,,,

Kaja pa ej res pridna, spi mi tudi po 11ur v kosu pa se še vedno samo dojive. in tudi čez dan je pridna tako da lahko res veliko naredim zraven nje.

Ne morem pa verjeti kako hitro raste...in sploh noče več biti ravno ona bi samo sedela sedela sedela...pa ko jo previjam in ji dam rokice se tako sama dvigne. Saj verjetno tudi vaši sončki kaj? Bom samo malo pokukala nazaj kaj ste pisale ker imam spet tako malo časa...
vas spet pogrešam čvekice...

papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
14.2.2007 18:38:53   
ircica
Kostja se sicer prime rokic, dvigne pa še ne čisto oz. samo, če je bil prej naslonjen name. Kravic pa ne mara, par sekund sesa roko, potem pa protestira. Komaj čakam, da bo sedel, ker trenutno se še vedno samo nosi po stanovanju in me hrbet ubija. In upam, da se bo nosek do jutri sprostil, ker me že zelo vleče na sprehod.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
14.2.2007 20:30:21   
Anonimen
user posted image

Lepo spančkajte in lepe sanje!

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1236
14.2.2007 20:36:04   
krfjolca
Mene tudi hrbet ubija. user posted image
Mislim, da našega že zobki dajejo. Ima že vse "simptome". Slina v potokih, sitnost, rdeča lička, otekle dlesni (se mi zdi), pa vsake kvatre ga piči in zavrača flašo, čeprav je lačen.

Aja1 - nič ne smrdi po kisu. Uporabi vinski kis in daj eno jedilno žlico poleg praška.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
14.2.2007 20:47:05   
SIBI
Ja tudi naš Taj lepo kravice pase in dviguje glavico, da je joj. Jaz ga čez dan dam včasih v ležalnik, da lahko kaj naredim zraven njega. Tudi, če ga primemo za rokice se že hoče sam dvigniti.

Ali mogoče katera ve, kako je s tečajem plavanja oz. razgibavanjem dojenčka v vodi, ki poteka na Fontani v MB? Kdaj se začne in kakšne so cene?

Sem se danes tak najedla user posted image , da mi je prav slabo in komaj čakam, da mali zaspi, da se vležem v postlo!!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
14.2.2007 21:20:16   
urška76
Čer!
da se še jaz mal po dolgem času oglasim. Naš mali škrat noče spati čez dan. Ima v riti budilko, ki jo zbuja na pol ure. Potem je pa zvečer tako zelo utrujena, da komaj živi, ampak učk zapret pa ne. Se raje dere in tuli, kot pa spat. user posted image  
No pa sej bo bolje, važno, da mi ponoči spi. Zdej spi že od enajtih zvečer pa tam nekje do petih, šestih zjutraj.mPotem pa hrana, pa spet za kako urco spat, nato pa raziskovat in zaposljevat mamico.
Zdej me pa čaka tuš pa mal pred tv, potem pa mala še enkrat jest in končno spat. Se mi samo spi zadnje čase.
Aja pa moram povedat, da ne vem kako je z rodnostjo po sloveniji, ampak če bi se po naši stolpnici zgledovali sploh nebi bilo panike. Tri nadstropja nižje mamo svežo punčko Majo, še ne dva tedna staro, pa še eno štuk nižje skoraj 20 dni starega fantka Anžeta, pa danes nam je ena iz tretjega zaupala, da bodo pri njih avgusta zibali.user posted image Tako da naša stolpnica dviguje povprečje  user posted image . No pa potem je še naša, pa še en fantek, ki je par mesecev starejši, ostali so pa že "veliki", tako kot Miha, no nekaj je še majhnih, vendar pa vseh ne poznam. Smo za eno malo občino v naši stolpnici s več kot  300 dušamiuser posted image

Nočko, pa mal svoje user posted image  pocrkljajte, k je že glih valentinovo.

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
15.2.2007 9:33:47   
krfjolca
Živjo, punce :)

Eno vprašanje? A so si vaši user posted image že kako ninico izbrali? Jaz sem ugotovila, da Anže noče zaspati drugače, kot da ima kaj v rokah. Plenička ni več dobra, zdaj mora imet kupljeno ninico - taka luštna mehka krpica iz Pikapolonice - od firme Babyfehn, ima pa glavico od oslička, vozle na robovih, na enem koncu grizalo in na drugem držalo za dudo. Ga lahko uspavam na sto načinov, ampak ne gre. Mu pa to igračko dam v roke, ga pa v trenutku zmanjka. Zdaj me pa skrbi, da bi bila lahko nevarna user posted image . Sem mu jo probala vzet v spanju, pa jo tako krčevito stiska, da ni šans! Sicer si jo na obraz ne pritiska, ampak vseeno ... Moram kupit še kakšno. Če se bo tako navezal nanjo ne bo ravno prijetno, če jo izgubi ...

Urška, potem je verjetno v garažah več vozičkov kot avtomobilov user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
15.2.2007 10:07:17   
ircica
Sibi - tečaj na Fontani se začne aprila,. prijaviti pa se moraš v začetku marca. Glede cene nisem sigurna, zdi se mi, da je 100 EUR.
Kostjin nos še vedno ne dela, si je pa tako izboril prostor v veliki postelji. Je tako jokal in stokal in kihal in krehal, da se nisem več mogla vstajat, pri naju je pa takoj zaspal (saj je vse zgoraj opisano tudi kar v spanju).
Čez vikend pa pride tašča na obisk. Se že pripravljam na obrambo, kaj vse smo počeli, česa nismo in česa svojemu otroku absolutno ne bom delala. Bojim se samo, da bo videla, da je bolan in ostala za kak teden, da "pomaga".

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
15.2.2007 10:54:55   
Anonimen
Naša se v posteljici stiska k plenički in potem sladko zaspi. Kakšne druge igračke ji zaenkrat še niso ne vem kako zanimive. Razen za v usta in okoli sebe metat. user posted image
Midve sva ravnokar nazaj iz 3. posvetovalnice, vse je bp, zredila in zrasla je tudi lepo. Težka je 5780 g in dolga 62,5 cm.  user posted image  Sem mislila, da bo dosti lažja, sem bila kar malo user posted image  in pa seveda na koncu user posted image .

Pediatrinja je rekla, da jo naj čimveč pestujemo, zaradi kontakta. Pa sej smo že zdaj pridni glede tega, nas je dosti pri hiši na voljo za pestovanje. user posted image  Naslednjič pa se bomo cepili. Zdaj se nismo, ker je bila konec januarja cepljena proti tuberkulozi, pa mora biti vmes 6 tednov pavze.
Potem sva šle še malo k meni v službo se pokazat. Je Ana kar v naročju moje šefice zaspala, tako ji je prijalo. user posted image

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1242
15.2.2007 12:08:22   
Aja1
Mi bi tudi danes morali imeti posvetovalnico in cepljenje, pa so nam prestavili za en mesec zaradi težav s kožo. user posted image

Stanje je malenkost boljše, ampak še zdaleč ne dobro. Zdaj sem jo 3 dni mazala z advantanom (1x na dan), zadaj pa ne smem več vsaj nekaj dni, da se koža obnovi... Ta krema edina malo pomaga, ampak na žalost je škodljiva.
Danes grem pa v lekarno, da mi dajo kakšen tester, ker ne bom spet kupovala kreme, če ne "delujejo".

Sem pa izvedela rezultate krvi. Alergična je na jajca, na mleko pa ne. Baje so ti testi včasih tudi lažno negativni user posted image . Mislim, da mora bit še na kaj drugega alergična in ne samo na hrano, ker sem že več kot dva tedna na strogi dieti, pa ni izboljšanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
15.2.2007 12:08:57   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Eno vprašanje? A so si vaši user posted image že kako ninico izbrali? Jaz sem ugotovila, da Anže noče zaspati drugače, kot da ima kaj v rokah. Plenička ni več dobra, zdaj mora imet kupljeno ninico - taka luštna mehka krpica iz Pikapolonice - od firme Babyfehn, ima pa glavico od oslička, vozle na robovih, na enem koncu grizalo in na drugem držalo za dudo. Ga lahko uspavam na sto načinov, ampak ne gre. Mu pa to igračko dam v roke, ga pa v trenutku zmanjka. Zdaj me pa skrbi, da bi bila lahko nevarna user posted image . Sem mu jo probala vzet v spanju, pa jo tako krčevito stiska, da ni šans! Sicer si jo na obraz ne pritiska, ampak vseeno ... Moram kupit še kakšno. Če se bo tako navezal nanjo ne bo ravno prijetno, če jo izgubi ...

Krfjolca, tud, če eno zgubi, pol druga ne bo več dobra, edino, če mu jih že zdaj menjavaš, da bosta glih obnucani. Pri moji nečakinji je bilo tako, da je bil najbolši zajček, ki je bil že brez enega ušesa, pa oči so bile že čisto drugi gumbi gor, ampak novega skoraj identičnega pa ni hotela za noben denar. Miha je pa ninico šele zdaj izbral, ko je šel v vrtec in vedno vlačimo okoli enega dojenčka. Boh nedaj, da ga kje izgubimo. Zdej tud doma spi z njim. No v vrtcu, ga vsaj na igrišče ne nosi več user posted image

Urška, potem je verjetno v garažah več vozičkov kot avtomobilovuser posted image  

Kle je pa problem, k je stara stolpnica brez garaž. Tako, da vozički so kar v stanovanjih ali pa pred njimi. user posted image  Na parkirišču je pa za 135 stanovanj okol 60 parkirnih mestuser posted image No mi imamo garažo pet minut stran, ampak nam vsaj parkinga ni treba iskat.

Punce a boste šle na plavanje dojenčkov. Konec marca se začne v Lj. Naš jim je včeraj mail poslal, ker ni nikjer cene napisane. Pa rekel, da se zanima za Atlantisa, sam zarad parker placa. Mene pa ni nč prašu, kam bi raj hodila s tamalo.user posted image  No pa sej ni panike, je mislu name, pa da ne bova parkplaca iskali, tako kot sva ga pri Mihu.
Zdej pa čakam, da naša mala kaka. Zdej je že ta tretji dan, pa take spušča, da bom kmal masko rabilauser posted image . Pa tud neki se napenja, tako da verjetno bo kmal kakala. Upam. Zdej pa že sitnari, se moram it pogovarjat.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
15.2.2007 12:12:05   
Aja1
Za ninico ima Neja pa tudi pleničko...se prav zarine vanjo (v mojem naročju) in potem zaspi.

Kako vam uspeva, da user posted image  sam zaspi v posteljici???? Jaz moram mojo nosit okoli, poleg tega jo še trepljati po ritki, ji peti, napa mora bit na full, vse zatemnjeno, nobenega tv ali računalnika prižganega...in po pol urce zaspi. Ampak vse bi še šlo, če se v posteljici ne bi zbudila po minuti ali pa kar takoj user posted image user posted image ...in potem ponavljamo vajo tudi po 10x na noč user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
15.2.2007 12:41:55   
krfjolca
Aja1, mi smo tudi tako uspavali. Enostavno treba je nekako pogruntat, kako jih počasi navaditi na posteljico, če ne jih bomo morali nosit tudi, ko bodo imeli še enkrat toliko kil user posted image . Jaz sem recimo pri Anžetu pogruntala, da mu paše, če se uležem zraven njega in se čisto k njemu stisnem (čez dan, ko spi na zakonski postelji). Nekaj časa se upira, pa dudo mu je treba popravljati, potem se pa umiri in zaspi. Zvečer smo pa začeli koristit zvezdico zaspanko. Ko rata zaspan, začne sitnarit, pa mu hodim dudo popravljat, pa za trebušček ga držim in narahlo tresem. Na začetku sem rabila skoraj uro, da mi je uspelo, pa še to se je zbudil čez 10 minut. Potem pa vedno manj, pa tudi zbuja se ne več toliko. Ga je pa včasih ravno tako treba ponosit, da se umiri.

Sem pa izvedela iz knjige Otroško spanje ..., da so pri malih problem kratke faze budnosti. Imajo namreč čisto drug bioritem kot odrasli in preden nastopi trden spanec, se nekajkrat predramijo. In v teh obdobjih jih je treba nekako nazaj uspavat, da se ne razbudijo popolnoma. Če ti to redno uspeva, se otrok navadi te faze tudi prespati.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
15.2.2007 12:50:52   
Zamima
Dan čvekice,...

sploh vas ne dohajam več user posted image ,... mi smo bili zdaj vsak dan zunaj, danes je pa tako turobno, da ne gremo nikamor. Bomo kar lepo doma.
Zala je še vedno pridna, spi celo noč,... Na srečo,...user posted image
Jaz sem se zmigala in v pon. sem začela hoditi k aerobiki user posted image , je zelo fajn se malo razmigat user posted image . Druagče bi pa tudi Zala že letela, če bi se dalo,... Kravice tudi zelo lepo pase, vendar je ne dam velikokrat user posted image .

So se ji pa nardila kar grda temenca na vrhu glavice user posted image ,...

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
15.2.2007 13:00:25   
Anonimen
Naša spi ali v vozičku, ali v svoji posteljici ali pa pri nama v postelji. V vozičku ji k obrazu dam plenico zvito v klobčič in dudo in jo vozim sem in tja po hiši ali pa voziček malo sem in tja *migam*. Na najini postelji zaspi ponavadi, ko se dojiva. Ji dam dudo ali pa pleničko k obrazu, tako kot v vozičku. V svoji posteljici pa tudi enako.

Vidim, da imamo res srečo, da tako lepo spi. Z temencami se pa mi še tudi kar naprej bojujemo. Ni jih več ne vem kako veliko, ampak so pa še. Sem poskusila tudi z maslom, pa so ji še cele tedne lasje smrdeli. user posted image  Zdaj pa kar z oljem naoljim in skrtačim.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1248
15.2.2007 13:02:24   
krfjolca
Pri nas tudi še ni čisto dobro s temencami. Mu že čisto izgine, pa se spet pojavi. Res pa ni več toliko, kot je bilo prej. Po maslu je tudi Anže ful smrdel, ampak pomagalo je pa res.

Zdaj imam pa Stelaker kremo in šamponček za temenico od Mustele, pa je super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
15.2.2007 13:14:08   
urška76
Evo, so nama že odgovoril glede plavanja. Tako, da ljubljančanke in okoličanke, ki boste šle na plavanje tu so informacije iz prve roke user posted image
Cena ja 90 EUR.
Prijave za tečaj bomo zbirali od 26.februarja dalje na tel.  041 953 656, zato bi Vas prosila, če za prijavo od navedenega datuma dalje pokličete na dano številko ter si rezervirate termin. Urnike in ostale informacije bomo še naknadno obavili na spletni strani www.plavanje-dojenckov.com.

Zamima ne se sekirat zaradi temenc. Kako uro pred kopanjem jo namaži, pa po kopanju dobro ščeši laske s krtačko, pa bodo počasi šla temenca stran. Do šole se jih bo že rešila user posted image
Aja1 kdo pravi, da naši zaspijo v postelcah? Naša zaspi v postelji edino po deseti uri, ko ji je očitno jasno, da je že res skrajni čas za spanje. Čez dan spi v ta veliki postelji tiste po enakem principu kot Anže od Krfjolce. No pa v vozičku, če si ji glih prav rita trese, pa včasih v avtosedežu.V postelci so pa medvedki na obrobi in posteljnini preglasni in se mora kregat nanje, pa včasih ji kako pesmico zapojejo, pa poje z njimi user posted image . Če se ti pa zbuja ko jo daš spečo v posteljico, ji je pa mogoče prehladna. Probaj s kako pleničko čez roko, na kateri ti zaspi in jo potem s pleničko vred položi v posteljo, ali pa odejico prej malo na radiatorju pogrej, samo pazi, da ne bo pretopla. Pa ponoči med hranjenjem imej čisto malo osvetljeno sobo, ravno toliko, da jo ti vidiš, pa ne se pogovarjat. Pa sej to verjetno vse delaš. Mam srečo, da ponoči jo pa res direkt z joške dam v posteljo in spi dalje. Edino včeraj, ko se je "popljuvala" in jo je bilo treba preobleč se je čist zbrihtala, vendar se midva nisva dala motit, sva jo dala v posteljico, ugasnila luč in je hitro dojela, da bo treba še spat. Mal je še pojamrala, vendar ko ni bilo učinka je hitro odnehala.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.