urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Eno vprašanje? A so si vaši že kako ninico izbrali? Jaz sem ugotovila, da Anže noče zaspati drugače, kot da ima kaj v rokah. Plenička ni več dobra, zdaj mora imet kupljeno ninico - taka luštna mehka krpica iz Pikapolonice - od firme Babyfehn, ima pa glavico od oslička, vozle na robovih, na enem koncu grizalo in na drugem držalo za dudo. Ga lahko uspavam na sto načinov, ampak ne gre. Mu pa to igračko dam v roke, ga pa v trenutku zmanjka. Zdaj me pa skrbi, da bi bila lahko nevarna . Sem mu jo probala vzet v spanju, pa jo tako krčevito stiska, da ni šans! Sicer si jo na obraz ne pritiska, ampak vseeno ... Moram kupit še kakšno. Če se bo tako navezal nanjo ne bo ravno prijetno, če jo izgubi ... Krfjolca, tud, če eno zgubi, pol druga ne bo več dobra, edino, če mu jih že zdaj menjavaš, da bosta glih obnucani. Pri moji nečakinji je bilo tako, da je bil najbolši zajček, ki je bil že brez enega ušesa, pa oči so bile že čisto drugi gumbi gor, ampak novega skoraj identičnega pa ni hotela za noben denar. Miha je pa ninico šele zdaj izbral, ko je šel v vrtec in vedno vlačimo okoli enega dojenčka. Boh nedaj, da ga kje izgubimo. Zdej tud doma spi z njim. No v vrtcu, ga vsaj na igrišče ne nosi več Urška, potem je verjetno v garažah več vozičkov kot avtomobilov Kle je pa problem, k je stara stolpnica brez garaž. Tako, da vozički so kar v stanovanjih ali pa pred njimi. Na parkirišču je pa za 135 stanovanj okol 60 parkirnih mest No mi imamo garažo pet minut stran, ampak nam vsaj parkinga ni treba iskat. Punce a boste šle na plavanje dojenčkov. Konec marca se začne v Lj. Naš jim je včeraj mail poslal, ker ni nikjer cene napisane. Pa rekel, da se zanima za Atlantisa, sam zarad parker placa. Mene pa ni nč prašu, kam bi raj hodila s tamalo. No pa sej ni panike, je mislu name, pa da ne bova parkplaca iskali, tako kot sva ga pri Mihu. Zdej pa čakam, da naša mala kaka. Zdej je že ta tretji dan, pa take spušča, da bom kmal masko rabila . Pa tud neki se napenja, tako da verjetno bo kmal kakala. Upam. Zdej pa že sitnari, se moram it pogovarjat.
|