|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
17.2.2007 19:39:37   
eya
Ojla!

Kako je luškana Katarinca, super! Tako lepo osvaja... Marelica, a si tudi sama delala kostum?

Se strinjam z RD srečanjem v ZOOju, super ideja!

ČebelicaMaja, mi imamo doma samo tuš user posted image , tako da malega vedno kopamo kar v mali banjici, smo ga pa parkrat kopali pri naših doma v taveliki banji in je prav užival...

Pokora, jaz sem tudi enkrat tukaj na RR brala o tem, kako je z doječimi mamicami in odpuščanjem... tukaj je link Je navedena tudi brezplačana številka za pravno pomoč v takih primerih.

Mi imamo pa pustni sprevod kar po naši ulici, tako da ga vedno kar z balkona gledamo. Bo pa jutri popoldan.

Ankica, zelo si prijazna, hvala za povabilo. Ma, verjetno vaju ne bomo motili, se vidimo raje spet na kakem srečanju... Ojej, sem mislila, da ima mala samo pikice, pa zgleda, da je stanje resnejše. Držim pesti, da ji bodo na dermatologiji znali pomagat.

Pokora, a je Nik dobil kakšen sirup z železom?

Lp!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
17.2.2007 19:41:20   
eya
Pa Tia je tud fajn maškarca user posted image user posted image user posted image  Si tudi sama naredila kostum, maychika? Ker če ste vse same delale, me je kar sram povedat, da smo mi kostum kupili user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
17.2.2007 20:13:43   
eya
user posted image

Naš čmrljček user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
17.2.2007 20:42:42   
Marelica
Tia, Žiga, kraaaaaaaasna pusteka hrusteka. user posted image user posted image   Komaj čakam, da še druge prilepite svoje male maškare. Aja, kostumček pa neeeeee, nisem jaz delala (saj ne znam). Smo ga čisto po srečnem naključju dobili in še celo čisto ji je prav. Spodaj sem ji pa oblekla bundico in termo hlače za zunaj. 

Eya, a Žigi ste pa kar krofka dali? No, glede na to da je med talahkimi mu malo kalorij res ne bo škodilo. Jaz se pri naši pa kar malo držim nazaj glede sladkega, da me že kakšne gospe/tete kar čudno gledajo. Pa kaj.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
17.2.2007 20:54:44   
eya
Ja, Žiga lahko dobi cukra, kolikor ga hoče user posted image  Samo se ponavadi bolj igra s hranouser posted image  Od tega krofa (smo mu dali potem manjši konec) je potem pojedel mogoče desetinko...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
17.2.2007 21:02:46   
maychika
jao meni lejte te očke...katarinca je pa res najlepši škratek.

maj je tudi v redu...upajmo še na boljše temperature in vreme...

aja...mi smo že dolgo nazaj sprobali kopanje v veliki banji. sicer nimamo sedeža je pa tko, da kar mami ali ati gre v banjo in tia zraven. in uživa ko user posted image ...samo to ni vedno. to ji privoščimo enkrat do dvakrat na mesec. in pol je pogruntala, da če se vleže nazaj (jo držimo seveda) in ima ušesa pod vodo, da je ful drugačen zvok...hi hi hi

ne ne eya...jaz pa šivat ne znam kaj dosti...znam gumb prišit, pa kak svoj prst zraven to je pa tud vse. aja pa špiknt se znam s šivanko. to je vsa moja umetnost. tudi naš kostum je kupljen...

iii, kaj je žiga fajn. sem zdajle vidla...hi hi...komentiram sproti, ko berem...zato sem pa včasih slišat kot raztresena kura...

jej, krofi. kaj mi lušte delate. nisem nobenega dobila niti kupila. sva spet nabavljala skoraj celo popoldne pa sva na futer kar pozabila. :( zdej bi pa štiri krofe in pol pojedla (pa ne s trojan...tiste bi tri in marmelado iz četrtega)...

mi gremo na sprevod v mesto v torek bo ob pol petih...bomo videli kako bo. pa jutri bo tudi malo maškara, ker se gre k dedku pokazat...bomo malo pogoljufali...

super maškarice...super, super...še slik, še slik...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
17.2.2007 21:28:22   
Pokora
O ko lepe maškare!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Mi pa se nismo nič našemili. Sem iskla tako majhen kostumček, pa ga nisem našla, pa še mojemu možu se je brez veze zdelo, tako da letos mali ne bo maškarca. Drugo leto pa definitivno bo!!! Sploh zdaj ko gledam vaše fracke kako so luškani, ni je ful hudo da ga nisem namaškarala. Mogoče pa do torka kaj pogruntam!

Mi se še nismo kopali v ta veliki banji, mu pa v ta majhno vedno natočiva ful vode in potem je cela kopalnica mokra. Se bomo pa po mojem v kratkem preselili v ta veliko banjo. Ko sva obnavljala kopalnico sva prav zaradi otrok (takrat še niti nisem bila noseča, no na koncu sem ravno zanosila) dala tudi banjo, ker tako uživajo. Tako imamo sedaj posebej tuš in posebej še banjo. No pa tudi meni paše občasno malo namakanja, da odmočim vso svinjarijouser posted image

Meni se tudi zdi predlog, da bi bilo srečanje maja, super. Po prvomajskih praznikih enkrat bo po mojem ravno prav.

Eya, ful ti hvala za link. Se moram te dni zdaj prav vsesti in malo po netu pobrskati in naštudirati svoje pravice. Do sedaj se tega še nisem lotila, ker sem bila preveč jezna.

Joj Ankica, sem se ti vsakič pozabila zahvaliti za povabilo! Ko sem pa zdajle prebrala Eyin odgovor mi je pa kar nerodno ratalo. Ti si naju tako lepo povabila, od mene ni pa ne bu, ne mu. Bi se ti pa jaz tudi prijazno zahvalila za povabilo! Če bova ostala notri na cepljenju (upam da bo mali zdrav), potem bom kar pri njemu, če ne, bova šla pa domov.

Nik ni dobil nobenega sirupa za železo, mi je svetovala da naj grem v lekarno po kakšen vitaminski sirup ki ima tudi železo. Pa s hrano naj ga probamo uravnati je rekla. Potem sem pa na MON-u preprala da pri tej vrednosti (102) ne moreš korigirati samo s hrano. user posted image  

Smo bili danes na praznovanju enega rojstnega dne in je bil Nik čist začaran. Ko je več ljudi na kupu, sploh otrok, je on čist preč. Kaj mu to dogaja!!! Čist pozabi da je lačen (tudi joška ga ne zanima!!!!), ful gleda okol in seveda posnema starejše otroke. Ugotavljam da moramo večkrat takole "med ljudi".user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
17.2.2007 21:53:41   
flecker1
user posted image user posted image za mlajše maškare!! Naša pa letos ne bo nič oblekla, ker nisem videla kje da bi prodajali za majhno punčko pustna oblačila.. Sicer imam en kostimček-zajčka,ki sem pa sama prvič sešila, no to bo imela drugo leto za pusta. Prej ko sem živela s starši,sem lahko kaj sešila, sedaj ko živimo sami in nimam šivalnega stroja, obisk starša bi samo koristila s tem da se pogovarjamo ... tako da že včasih pogrešam šivanje otroških oblačilc.
Glede kopanja v banji, mi to že prakticiramo več kot 2 meseca. Je luštno da lahko vodo pošprica kolikor hoče, da je tla suha. Večinoma se s sestrico kopata skupaj, seveda Melissa prej konča s kopanjem, starejša pa še kopa 10 minut dlje. user posted image

Super predlog, da bi enkrat v maju srečali v ZOO, mi je pa kar težko iti, saj veste nisem večkrat v slišeči družbi...user posted image Bom mogla opogumit, user posted image
Krofe s trojanah, uh kak si mi lušte delala Maychika, tiste s borovničevo marmelado so mi zakon, kar zdaj bi 2 popapcala...user posted image user posted image Bom pa v petek nakupila paketka tega krofa, ko grem v LJ user posted image user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
17.2.2007 22:23:13   
mojčika
No jaz se tudi nisem kaj dosti potrudila za maškare, se vidi, da meni ni kaj dosti do tega, bomo drugo leto, da bi pa morala v Lj zaradi maškar, pa mi ni, pri nas se ne dobi kaj dosti...

Mi se kopamo v banji banjiuser posted image , imamo veliko otroško banjico, ki gre v bano in čofotamo, tudi brez stolčka, čeprav se sedaj tudi prime za rob in vstane, moram kar budno pazit, kaj dela...

Mi smo bili danes na tekmi, je ati tekel na 8km, midve sva pa navijali, vse lepo in prav, vreme je bilo krasno, a če si odvisen samo od avta, je grozno, sva se komaj previli in najedli, v avtu za to našo veliko deklico nikakor ni prostora....

Pokora, jaz ti pa 100% zagotovim, da delovno mesto pripada tebi, sem bila pri pravni svetovalki vlade, ne me prašat, kako sem prišla do tja, hude veze, a je bil njen odgovor tak: vsakdo, ki ima pogodbo za nadomeščanje nekoga na porodniškem dopustu, je vzet samo do dne, ko se le-ta vrne, če bi se ti odločila jutri it v službo, mora ona stran, ... Delodajalec lahko samo reče, da to delovno mesto ne obstaja več, torej gresta obe, če bi pa čez kak mesec delovno mesto spet odprli, če bi to zvedela, imaš 100% pravico do tega mesta...

Pri meni je malo drugače, tista, ki me nadomešča, ostaja, da ne bi bilo zmešnjav pri pouku, a so mi dali do konca leta nadomeščanje porodniške in pisno potrdilo, da bom drugo leto slovenist za nedoločen čas....

Vem, da so luknje, vem, da je tečno delati v takem okolju, a se le dobro pozanimaj in se bori za svoje pravice, vprašaj kakega odvetnika...

Tako dekleta, danes na krtko, uživajte v pustu hrustu...jutri kaj več...

Flecker definitivo pridi, vse se bomo potrudile, ti kot razumem nas lahko razumeš, me bomo pa dale vse od sebe, da bomo tebe, le pridiuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 17.2.2007 22:25:55 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
17.2.2007 22:33:28   
Pokora
Mojčika, fora je, da ta ki me nadomešča ni dobila pogodbo za določen, ampak za nedoločen čas. Potemtakem ima iste pravice kot jazuser posted image  To je še davek mojega bivšega šefa (on jo je tako zaposlil), kateremu je tudi zmešala glavo. Smo pa itak ena taka gnila firma, kjer se marsikaj ne dela po regelcih, tako da se bom jaz zelo natančno pozanimala kaj in kako in se ne bom dala kar tako! Itak pa upam da delam iz muhe slona in da bom konec koncev jaz ostala!!!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
17.2.2007 22:35:15   
mojčika
Če je dobila pogodbo za nedoločen čas, potem je ni dobila za tvoje delovno mesto, ker je protizakonito imeti dva delavca za isto delovno mesto, potem tvoje delovno mesto še obstaja, ker mora ona imeti drugo!!!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
17.2.2007 23:01:57   
*zvezdica*
Joooj ste lepe maškareuser posted image user posted image . A niso cukri, no?
Tud naš tigerček je prav užival v svoji novi vlogi. Sicer se je na sprevodu mal bal kurentov, ampak drugač je bil pa super. Sploh helijevi baloni so ga totalno prevzeli in je vreščal za vsakim, ki ga je videl. Itak da je potem še sam dobil enga ogromnga zajca, ki sedaj dela gužvo v dnevni sobi user posted image .

Tud jaz sem bolj za maj gede srečanja. Flecker, obvezno pridi...se bomo že nekako sporazumel.

pa še slikca naše divje živaliuser posted image
user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
17.2.2007 23:34:34   
Krista28
Ojla punce, mi smo danes tud pohajali. Smo šli enega dojenčka gledat....joj jst bi mela še enga tazga luštkanga, majcenega....

Bli smo tudi v City Parku, in je bilo polno maškar - velikih in malih. Mi se nismo nič namaškarali.

Sem pa danes mal gledala in jih je zelo malo imelo še kake zimske vreče. Jst jo imam še na vozičku, pa razmišljam da bi mu jo dala stran. Kako greste pa vi napravljeni ven?

Grem v mižule,..

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
18.2.2007 8:34:20   
flecker1
Sem pa danes mal gledala in jih je zelo malo imelo še kake zimske vreče. Jst jo imam še na vozičku, pa razmišljam da bi mu jo dala stran. Kako greste pa vi napravljeni ven?

Jaz jih po občutku dajem dekico za pokrit, ko pa mi je toplo, je tudi mala na vozičku brez dekice. Samo zjutraj je pokrita, ko pospremim starejšo v šolo, saj je tak mraz user posted image pozneje pa je topleje, da dekice ne rabi.

Sicer me res vleče, da bi vas spoznala, saj itak se mi zdi da vas že poznamuser posted image . Se bomo že zmenili, mislim da bom prišla ker moram vas videt, še bolj ta malčke in malčkic v živo in vem,da bo Melissa ful uživala v družbi otrok.user posted image
Marcel pa je tak luškan tigerček, mi je pa mal žal, da nisem Melisso namaskirala user posted image user posted image ,saj bo drugo leto..
Sedaj srkam user posted image , možek pa je v službi, ma tako gužvo. no, v petek pa greva z možekom in ostalimi prijatelji,našimi soigralkami v Nemčijo-Munchen, kjer bomo imeli v soboto turnir v futsalu-dvoranski mali nogomet. Otroka bosta doma čuvala moja babi in mami, babica je stara 79 let je še vedno čila in živahna, samo dvigovat ne more več, zato bo moja mami poleg, pa še babičino uho bo, saj je namreč mama tud gluha. No, 2 dni bom ločena od otrok, po eni strani mi bo res hudo, še sedaj imam slabo vest, da grem, po drugi strani bi se pa rada vsaj malo spočila. user posted image

< Sporočilo je popravil flecker1 -- 18.2.2007 8:35:53 >

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
18.2.2007 12:08:20   
livia
Vse maškarce, super ste. user posted image user posted image user posted image  Mi letos ne bomo nič, drugo leto, ko bo malo razumela to zadevo, pa ziher.

Krista 28, mi smo bli tudi včeraj v City parku. Škoda, ker se nismo videli. Smo šli kupit voziček marelo. Sem se kar za Maclarna odločila. Je sicer bolj poleten, tako da če bi nas včeraj videla, nismo imeli niti zimske vreče, niti dekice, niti pajaca. Smo se zato bolj not držali. Ko greva zjutraj ven jo oblečem v pajaca in čez noge ima zimsko vrečo, a ni bog ve kaj topla, pa še vedno spi. Popoldan, če je sonček, pa nima nič pajaca, ampak samo bundico, pa zimsko vrečo čez.

Moj dragi je šel danes smučat, pa sva spet sami. Mogoče jo popoldan mahneva v ZOO, če se bo sonček prikazal.

Kar se tiče kopanja, damo mi tamalo banjo v velko banjo, ker bi drugače porabili ful vode. Neli notri sedi kakih 20-30 minut in čofota.
Na smučanju v apartmaju smo imeli pa samo tuš, sem jo pa posadila v tuš kabino, ji dala v roke tuš in se je igrala. Ni pa trajalo toliko časa, ampak samo kakih 10-15 minut. Stolček je po mojem stran vržen denar, saj sedaj že vsi lepo sedijo, če že ne stojijo. user posted image

Kaj pa mleko? A ga je katera že začela uvajat?
Mi bomo kmalu, čeprav ga je preko pireja, špinače in palačink že dobila.
Ne vem pa, ali naj alpsko mleko prekuhavam? Se mi ga, po pravici povedano, ne da. Jaz bi ga samo v mikrovalovki malo pogrela.
A se mleko uvaja postopno po ml? Recimo naša spije zjutraj po flaši 200 ml, zvečer pa 120 ml Aptamila. A naj ji za jutranji obrok pripravim 50 ml alpskega in 150 ml Aptamila za prvič?

A ostale ste zjutraj tud še na flaši, al že zajtrk papate?

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
18.2.2007 13:29:07   
eya
Ojla!

A ste vse v maškarah? Mi smo bili že dopoldan na maškarah za tamale, tu na Viru vsako leto postavijo šotor in so imeli čarovnika pa muziko za tamale. Je bilo ful mask. Ob 2 pa sledi karneval prav po ulici mimo naše hiše, tako da se bomo samo na balkon prestaviliuser posted image  Če se bo naš gospodič sploh pravočasno zbudil, ker je ravnokar zaspal-šele prvič danes, kar pomeni, da bo ziher kako uro spal.

Livia, meni se zdi tako fajn, kot si napisala-da ji daš najprej malo alpskega, potem ostalo pa Aptamil. Alpskega ziher ne rabiš prekuhat, ker je že toplotno obdelano pri visoki temperaturi. Navadnega pa je treba prekuhat. Sicer pa se Žiga okoli 6ih doji, okoli 9ih ima pa sadno malico.

flecker, ti kar pridi na srečanje, pa še Vanesso tudi pripelji, poleg user posted image , seveda... Da spoznamo obe princeskiuser posted image

Krista, mi itak nimamo zimske vreče. Če je bolj mrzlo-cca. 5 stopinj ali manj, ga oblečem v zimskega pajaca, če je še bolj mrzlo, ga pokrijem z dekico. Če pa je čez 5, potem ga imam pa v žabicah in debelješih hlačah, povrhu pa jaknico.

zvezdica, kje si pa ti nabavila ta čeden kostum? Prav luškan tigrček user posted image

Pokora, meni je P rekla, da predpisuje železo, če je hemoglobin 105 ali manj. Žiga je ga je imel 104, pa mi je rekla, da naj ga popravimo s prehrano (hm, mi ni bilo čisto jasno, zakaj ima potem mejo 105user posted image ). No, pa mu je res potem narasel na 114, je pa meso skoraj vsak dan, pa rumenjak 1-2x na teden, pa suhe marelice... Pa v kravjem mleku ga je manj kot v adaptiranih.

Lepo nedeljo!

user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
18.2.2007 17:23:33   
Marelica
Še enkrat lep pustni pozdrav!

Mi smo ravno prišli iz pustnega karnevala na Ptuju. Najprej nismo nič planirali, z možekom sva bila zjutraj še nekaj na bojni nogi, no pol smo pa kar šli malo pogledat. Sicer sem bila sploh prvič in je luštno videt toliko mask na kupu, pa ogromno otrok je bilo in vozičkov, vozičkov... Še z eno aprilčico smo se spoznali, no, le da bo ta punčka stara dve leti. Je bil pa prav mrzel veter in predvsem vreme nas je kar hitro pregnalo domov. Katarinca je bila pa tako že ful zaspana, je v vozičku na pol dremala (kljub neznanskemu hrupu), v avtu pa utonila v globok spanec.user posted image  No, pa smo letos le peljali našo malo škratko na pustovanje.

Marcel je pa torej že drugi aprilski tigerček. Hihi, ma luštne nogice, ma ne, cel je cuker. user posted image  Za druge je pa škoda, da niste letos nič šemile. Sicer je pa do torka še čas, da si kaj izmislite.

Aja, flecker, seveda se nam moraš obvezno pridružit z Melisso. Bomo pa na listke pisale, če se drugače ne bomo znašle. Jaz sicer še nisem imela prilike komunicirati z gluho osebo, ampak po moje, če je interes obojestranski ne bi smelo biti problem. Saj drugače pa se moraš ti kar znajti v pretežno slišečem svetu. Kako pa sploh komuniciraš običajno s tistimi, ki slišijo?  

Livia, jaz mleko iz tetrapaka vedno mešam v lino kašice, špinačo, pire, včasih ji pa celo kak požirek dam iz lončka. Sem pa tudi v dilemi, kako preit iz adaptiranega na to mleko, sploh ker samo zjutraj in zvečer dobi vsakič dobra 2 dcl. user posted image Mogoče bom do 11 m dajala samo aptamil, potem pa šele mešala. Bom počakala še na nasvet katere druge. 

Ja, pa še to. Moram pohvalit našo punco, da je vzljubila sokce na slamico iz tetrapaka. Končno malo več popije.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
18.2.2007 22:01:53   
Pokora
Mi smo se dones potepali po Pokljuki. Smo morali sprobati nahrbtnik! Mož si je kupil nove turne smučke, tako da je šibal s smučkami v hrib, mi2 z Nikom pa z ruzakom. Za prvič je kar dobor prenesel. Sem za vsak slučaj vzela dudico sabo, pa mi je kar prav prišla. Sva pa kar ornk šibala v klanec. Je skrajni čas da malo bolj začnem migat. Sem se odločila da letos je pa že kar nujno da s5 kakšen maraton pade (no pol maraton, da ne bo pomote). Mojčika, tvoj kar redno teče, ne? Kaj pa ti?

Marcel, kakšen frajer si!!!! Ful je cuker!

Eya, jutri šibam po potrdilo o dojenju h pediatrinji, pa jo bom še malo bolj povprašala glede tega železa. Je pa super da se je Žigu železo tako lepo poravilo s hrano. Ali mu marelice kupuješ nežveplane, ali kar navadne? Jih predhodno kaj skuhaš? kaj pa od mesa, jim že lahko dajemo žrebička, ki ima veliko železa?

Moram pa kar pohvaliti našega mulota. Dones je pojedel ene 10 žlic kisle repe. Sem zadnjič vprašala pediatrinjo če jo lahko je in je rekla da naj kar poskusim (kislo zelje kasneje). Pa smo podrli svetovni rekord v njegovem hranjenu.user posted image  Očitno bo po meni. Meni grejo tudi bolj kisle in slane reči v rit. Sladko pa bolj tako tako.

Livia, Alpskega mleka ni potrebno prekuhavat, ker je že termično obdelano. Nimam pa pojma kako ga uvesti, ker smo še vedno na joški.

Flecker, ti pa le pridi, saj se ja poznamo user posted image  V soboto se pa potrudite, da premagate nasprotnice!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
18.2.2007 22:25:22   
eya
Čer!

Pokora, jaz mu dajem nežveplane marelice, kupim jih od Alnature, v DMu. Zgledajo pa ful grde user posted image , temne, pa še čudno dišijo. No, malemu so všeč. Jih pa ponavadi skuham kakih 5, pa zraven še dam kako jabolko ali hruško. Žrebička mu pa tudi komot daš, je itak ful zdravo meso, pa tudi brala sem, da lahko od 9. meseca naprej jejo žrebička. Ostalo meso, ki ima veliko železa: perutnina (tudi piščančja jetrca lahko daš) in rdečo meso-govedina, svinjina pa itak še ni primerna za user posted image . Zelenjava ima tudi dosti železa, samo se precej slabše absorbira kot to železo iz mesa. Pa za absorbcijo železa je potreben vitamin C. Aja, pa rumenjak ima tudi dosti železa. Jaz mu dam celega trdo kuhanega 1-2x tedensko v kako juhico ali zelenjavo (no, pa potem itak ponavadi poje pol porcije). Super za repo, moramo tudi mi poskusit...

Lepo spite!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
18.2.2007 22:37:30   
mojčika
Sem se odločila da letos je pa že kar nujno da s5 kakšen maraton pade (no pol maraton, da ne bo pomote). Mojčika, tvoj kar redno teče, ne? Kaj pa ti?

Ja zame pa navadno zmanjka časa, ima srečo, da ima sladkorno, sicer bi bolj norela, bolj pa me jezi to, da pri nas sploh ni ravnine, moram teči v hrib in to mi ne gre, sem šla v LJ na stadion, zakon, kaj bi dala za kaj takega pri nas, zdaj, ko bo služba, bo pa še manj časa, dvomim, da pridem do tvojega ciljauser posted image , sem pa zato veliko z MM in zjutraj ter popoldan v nahrbtniku v hrib prehodiva 2-3km, se mi že pozna na mišicahuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
19.2.2007 9:07:06   
Pokora
Kje pa ste zaspanke? Pa ne mi rečt da bom danes prvauser posted image  Hudoo!

Ja Mojčika, saj jaz sem zaenkrat tudi šele pri odločitvi. Sem že tekla mali maraton in vem koliko volje in samodiscipline je potrebno. Za enkrat se še na vreme zgovarjam, ko se otopli, pa res računam da začnem. Ti pa verjamem da si dobila že ornk mišice, če takole šibaš z MM v ruzaku. Jaz dones kar malo rit čutim od včeraj.

O Eya super da si mi povedala kje kupiš te nežveplane marelice. Sem jih že prav iskala, na DM se pa nisem spomnila. Sem mislila jit danes še v Mullerja. Bom šla kar v DM, ko zdaj vem da jih majo. Potem bom pa samo še malega morala prepričati da jih poje. Malenkostuser posted image

Si šibam narest zajtrk, k mi že kruli kot volku!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
19.2.2007 9:14:49   
mojčika
Tudi mi že kuhamouser posted image , smo imeli ponoči val vreščanja, boga revica je očitno grdo sanjala, po je pa ati čajčka prinesel, je spila 2 dcl in zaspala, še sreča, smo morali prav lučko vžagt, tako je bilo hudo...

Nežveplane marelice in slive in rozine se dobijo v bio trgovinah, tudi v DM-ju sem jih videla, sicer pa tudi v Sparu  in Tušu na oddelku za bio prehrano, se dobijo, samo lične pa res niso, zato ne damo pozornosti nanje...

Danes je pa ledenica zunaj, čakam, da gre slana, potem pa jo bova mahnili ven za eno urco, zdaj pa imam polno kuhno posod po tleh in nekoga, ki jih pridno pospravlja, nam pa se kuha zelenjavna mineštrcauser posted image

Še to, a je dobila katera kako zaščito za pečico, se bojim, da se bo prijela za drog in da se bo odprla, ter a imate zaščito za štedilnik, kje ste jo nabavile, če jo imate, tista steklena ali plastična v Sončku mi ni najbolj všeč...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 19.2.2007 9:16:17 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
19.2.2007 10:01:54   
Marelica
Dobro jutro, no saj je skoraj že dan!

Uf, ne ste pa že pridne s kuhanjem. Jaz pa grem ravno malo po kulinaričnih straneh pobrskat za kako idejo za kosilo. Se mi zdi, da že kar preveč enolično jemo. Danes bo nekaj bolj zdravega, zelenjavnega. Mogoče bo pa tudi pri nas kar po mineštrici zadišalo user posted image .

Katarini se je pa kakec občutno izboljšal, odkar pri kosilu popije še sok po slamici. Edino mora biti pa obvezno iz tetrapaka, da ji pomagam piti. Sama še ne zna povlečt po slamici. Če se ne motim ste nekatere že pisale, da vaši pijejo tako. Ja kako so pogruntali da je treba potegnit?user posted image

Končno tudi pri nas spet sonček! Škoda, da mi še nimamo nahrbtnika. Bo treba spet voziček potiskat po naših neravninah. Mi že malo preseda, da nimamo več ravnega, skozi vozakava po eni in isti poti. Pokora, tebi želim prijeten tek, Mojčika, vama z MM pa lepo turo!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
19.2.2007 10:32:28   
Pokora
Marelica, če me spomin ne vara si ti is Stoperc, ne? Jaz imam pa žlahto v Stogovcah, pa na Ptujski Gori, pa v Lovrencu, tako da malo poznam tiste kraje. Ful lepo!!! Samo ravnega za sprehajati pa res nimate prav veliko - so pa druge prednosti kot je čist zrak, narava in podobno.

Nik zna že kar nekaj časa piti po slamici. No bolj dela mehurčke, ker je to veliko bolj zanimivo, piti pa sploh ne mara. Ne vem kako otroka to naučiti - on je kar znal. Po mojem od dojenja - je začel sesati ko sem mu dala slamico v usta. potem je pa še pogruntal da se dajo krasni mehurčki delat.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
19.2.2007 10:34:26   
Pokora
Nekaj me zanima. Kako se naloži avatar? Jaz sem slikico že fuul pomanjšala, pa mi še kar piše da je datoteka prevelikauser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?