mojčika
|
No jaz se tudi nisem kaj dosti potrudila za maškare, se vidi, da meni ni kaj dosti do tega, bomo drugo leto, da bi pa morala v Lj zaradi maškar, pa mi ni, pri nas se ne dobi kaj dosti... Mi se kopamo v banji banji , imamo veliko otroško banjico, ki gre v bano in čofotamo, tudi brez stolčka, čeprav se sedaj tudi prime za rob in vstane, moram kar budno pazit, kaj dela... Mi smo bili danes na tekmi, je ati tekel na 8km, midve sva pa navijali, vse lepo in prav, vreme je bilo krasno, a če si odvisen samo od avta, je grozno, sva se komaj previli in najedli, v avtu za to našo veliko deklico nikakor ni prostora.... Pokora, jaz ti pa 100% zagotovim, da delovno mesto pripada tebi, sem bila pri pravni svetovalki vlade, ne me prašat, kako sem prišla do tja, hude veze, a je bil njen odgovor tak: vsakdo, ki ima pogodbo za nadomeščanje nekoga na porodniškem dopustu, je vzet samo do dne, ko se le-ta vrne, če bi se ti odločila jutri it v službo, mora ona stran, ... Delodajalec lahko samo reče, da to delovno mesto ne obstaja več, torej gresta obe, če bi pa čez kak mesec delovno mesto spet odprli, če bi to zvedela, imaš 100% pravico do tega mesta... Pri meni je malo drugače, tista, ki me nadomešča, ostaja, da ne bi bilo zmešnjav pri pouku, a so mi dali do konca leta nadomeščanje porodniške in pisno potrdilo, da bom drugo leto slovenist za nedoločen čas.... Vem, da so luknje, vem, da je tečno delati v takem okolju, a se le dobro pozanimaj in se bori za svoje pravice, vprašaj kakega odvetnika... Tako dekleta, danes na krtko, uživajte v pustu hrustu...jutri kaj več... Flecker definitivo pridi, vse se bomo potrudile, ti kot razumem nas lahko razumeš, me bomo pa dale vse od sebe, da bomo tebe, le pridi
< Sporočilo je popravil mojčika -- 17.2.2007 22:25:55 >