Anonimen
|
Jutro! Šele sedaj vidim, da nismo edini hodeči . Čestitke! Hihi, pišete tako, kot da ste, ker ste nekatere čez trideset, že na odpad. Pa saj ste vse še mlade. Še ko jih bomo imele 80, bomo mlade. Jaz sebe še vedno dojemam kot dvajsetletnico . Paštete, hrenovke in podobno je pri nas zelo redko na sporedu. Zame je to bolj kot ne junkfood in mi ne paše, razen dvakrat letno. Ko nimam veliko časa, narežem piščančka na majhne koščke in ga prepražim na olivnem olju, zraven pa ponudim riž, kuskus ali kaj podobnega. Nekaj, kar je hitro narejeno. Pa kakšno vloženo rdečo peso za solato. Uf, Pokora, si me spomnila na pripetljaj pri moji frizerki pred nekaj leti. Še pokazala sem ji sliko, kakšno frizuro hočem, sicer kratko, a lasje naj bi bili še vedno dolgi kakšne tri centimetre, pa me je na koncu ostrigla kot fanta, komaj da je bilo še kaj las . Sem bila besna, pa vmes sem ji večkrat rekla, da naj jih ne krajša preveč, ona pa kar naprej . Itak, da me ni več videla. Eya, Pokora, če bosta imeli kaj časa, ko bosta v Pediatrični ali bi si zaželeli kavice, lahko prideta do mene. Stanujem 100 metrov stran. Na srečanje pa tudi ne bom hodila, Kristina še vedno kašlja in se kar vleče ta prehlad. Naši izpuščajčki po luliki so še slabši in večji, P. ji je dala eno antibiotično mazilo, ampak nič ne pomaga, tako da greva v ponedeljek nazaj po napotnico za dermatologa pod nujno. Sploh mi ni jasno, kaj bi lahko bilo. Izgleda kot kakšno divje meso. Pa se vsak dan kopava, alergija tudi ni . Za večerjo bi tudi meni prišla prav kakšna ideja. Mami mi je predlagala špagetke z drobtinami, bomo probali danes. Ali pa kakšen mlečni riž. Hihi, Mojčika, si si denarno opomogla . Samo, kaj ko gre v dohodninsko napoved . Lahko pustiš pozdrave tvoji sestri? Lp
|