|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
15.2.2007 23:00:40   
Pokora
Uh, danes ni moj dan! Sem že vse lepo pokomentirala, pa mi je zmrznil računalnik! Sem jezna kot sto vragov!!!
Sem še od prej malo jezna. Sem namreč bila pri frizerju danes. In to kar dvakrat!!! Prvo me je tako pošopala da mi je šlo kar na jok! Sem ji rekla da mi naj skrajša lase tako, da bojo nekako do konca obraza. Rezultat je bil da so bili na vrhu lasje kratki, spodaj pa še vedno do ramen. Za kozlat. No potem sem šla pa kar direktiva do druzga frizerja, kjer me je lahko postrigla samo še na kratko. Sem pred kratkim že razmišljala da bi se spet postrigla na kratko, pa se kar nekako nisem mogla odločiti za to. No pa so se dones drugi odločili namesto mene. Sej, čez par dni se mi bo zdelo smešno, ampak dones se mi pa res ni user posted image

Je imel pa Nik dones pregled pri 9. mesecih. P je povedala to kar že sama vem - da mali ne dobiva več dovolj z dojenjem in da mora nujno začeti jesti tako kot je treba. Pa premalo železa ima v krvi (102), tako da moram nujno nekaj ukreniti.

Aja, čestitke vsem piškolinom ki so shodili!user posted image  user posted image

MArelica, Argete Junior ji jaz na tvojem mestu ne bi dala, ker se mi zdi da ima odločno preveč popra za tako mejčkene. Še meni se zdi preveč papricirana, pa imam rada pekoče.

Naju na srečanje na žalost ne bo, ker imamo ravno v sredo cepljenje pod nadzorom na pediatrični kliniki. Eya, mogoče se pa srečamo :-)

Alička, bravo za odločitev o 6 urnem delavniku! Jaz se grem pa ravno jutri meniti, Bom poročala kako je bilo.

Aja Barba ful si faca da znaš takole šivat! Kera huda maškara bo vaša mala! Kar ne morem verjet!!!

Zdaj se pa ne spomnim več kaj vse sem pokomentirala. Grem raje kar spat da me ne zabriše še enkrat ven!

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
16.2.2007 9:39:21   
DeVilla
Maychika - Jest itak nisem mislila vozička sabo jemat, ker bi jo v Kolosej nesla z lupinco al pa brez, potem pa bi jo pustila, da pleza okol.. Mogoče bi pa res šla s tabo, razen če se z mojim ne bova drugač zmenila, da bi jest njega nekje v LJ pustila da bo delal medtem.. Ti sporočim do torka.. Hvala za ponudbo!!! user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
16.2.2007 9:49:54   
Anonimen
Jutro!

Šele sedaj vidim, da nismo edini hodeči user posted image user posted image user posted image . Čestitke!

Hihi, pišete tako, kot da ste, ker ste nekatere čez trideset, že na odpad. Pa saj ste vse še mlade. Še ko jih bomo imele 80, bomo mlade. Jaz sebe še vedno dojemam kot dvajsetletnico user posted image user posted image user posted image .

Paštete, hrenovke in podobno je pri nas zelo redko na sporedu. Zame je to bolj kot ne junkfood in mi ne paše, razen dvakrat letno. Ko nimam veliko časa, narežem piščančka na majhne koščke in ga prepražim na olivnem olju, zraven pa ponudim riž, kuskus ali kaj podobnega. Nekaj, kar je hitro narejeno. Pa kakšno vloženo rdečo peso za solato.

Uf, Pokora, si me spomnila na pripetljaj pri moji frizerki pred nekaj leti. Še pokazala sem ji sliko, kakšno frizuro hočem, sicer kratko, a lasje naj bi bili še vedno dolgi kakšne tri centimetre, pa me je na koncu ostrigla kot fanta, komaj da je bilo še kaj las user posted image user posted image user posted image . Sem bila besna, pa vmes sem ji večkrat rekla, da naj jih ne krajša preveč, ona pa kar naprejuser posted image user posted image user posted image . Itak, da me ni več videla.

Eya, Pokora, če bosta imeli kaj časa, ko bosta v Pediatrični ali bi si zaželeli kavice, lahko prideta do mene. Stanujem 100 metrov stran. Na srečanje pa tudi ne bom hodila, Kristina še vedno kašlja in se kar vleče ta prehlad. Naši izpuščajčki po luliki so še slabši in večji, P. ji je dala eno antibiotično mazilo, ampak nič ne pomaga, tako da greva v ponedeljek nazaj po napotnico za dermatologa pod nujno. Sploh mi ni jasno, kaj bi lahko bilo. Izgleda kot kakšno divje meso. Pa se vsak dan kopava, alergija tudi ni user posted image .

Za večerjo bi tudi meni prišla prav kakšna ideja. Mami mi je predlagala špagetke z drobtinami, bomo probali danes. Ali pa kakšen mlečni riž. 

Hihi, Mojčika, si si denarno opomogla user posted image user posted image user posted image . Samo, kaj ko gre v dohodninsko napoved user posted image user posted image user posted image . Lahko pustiš pozdrave tvoji sestri? 

Lp 

(odgovor članu Pokora)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
16.2.2007 9:56:25   
jota
Spet se vam javljam, samo tako na hitro, ker mi Hana kot po čudežu spi (pomoje ne bo več dolgo).

Midve bova tudi prišli v sredo na srečanje, če le ne bo kaj prišlo vmes. Da vas končno vsaj nekaj spoznam, čeprav ko vas berem imam občutek, da ste mi že vse poznane.

Meni tudi zmanjkuje idej za večerjo. Včasih dobi mlečno kašico, kruh z namazom (ponavadi sirni namaz), jogurt s kosmiči, kruh v mleku ali pa če ostane kaj od kosila (rižota, testenine). Potem je pa že konec. Ko bom pa začela jajce uvajati, bo pa še kakšen jajček in kruh za večerjo.

Uživajte in se vidimo v sredo v Koloseju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
16.2.2007 12:14:01   
barba
Ojla!

Ankica - šivat sem se v bistvu naučila sama. Mami je enkrat hodila na tečaj in mi je mal pomagala. Začela sem v 7 razredu tko, da sem stare hlače razparala in potem iz druzga blaga nardila nove.user posted image Zdej mi pa ni problem nobene stvari zašit. Tko sem si potem  zašila maturantsko obleko, ... Rade volje zašijem user posted image

Še za srečanje:
barba & Meta
*Zvezdica* & Marcel
Krista28 & Kristjan
maychika & Tia

Jota & Hana
DeVilla & Lucija Maja ?

Pa ostale?

Grem kuhat ...

LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
16.2.2007 12:56:41   
mojčika
Kako lep dan, a neuser posted image user posted image

Žal mene tudi ne bo, mož nujno rabi avto, da bi me katera od vas pobrala, pa tudi ne greuser posted image

Maychika, daj pokliči ono gospo za kremice, ti jih bo poslala, nima smisla, da hodim jaz k njej in ti pošiljam, imam kar nekaj kilometrčkov do tja, prosim, ne bodi huda...

Še kaj zvečer, ker nismo doma

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
16.2.2007 15:35:57   
maychika
ni problema mojčika. mislim da še imam številko. je že to velik da si mi jih zrihtala. upam, da se me bo še spomnila.

toliko za zdaj...nisem doma..

lp

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
16.2.2007 16:00:43   
alička
Midve z Živo najverjetneje prideva, če me dragi ne bo mogel peljat, bova naredili izlet z vlakom, da preizkusimo še to prevozno sredstvo. Z avijonom sva se prvič peljali pri treh mesecih.

lp

http://zivica.moj-album.com/

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
16.2.2007 17:36:31   
livia
Joj, vsakič ko pogledam na ta forum, tolk napišete, da se počutim čisto out, ker ne sledim. Nazadnje sem bila na strani 97, (mislim, da) zdaj je pa kar že 102.

Superca za vse hodeče aprilčke. user posted image user posted image user posted image

Za sredo vidim, da velja, pa takrat kako več rečemo.
Očitno nas bo kar nekaj:
Livia in Neli
Krista28 in Kristjan
Zvezdica in Marcel
Maychika in Tia
Jota in Hana
DeVilla in Lucija Maja
Barba in Meta
Alička in Žiga

A še kdo?
Ankica? A vaju pobereva ali nočeta trosit bacilov? Sporoči na mobi.

Sem dobila pa danes na sprehodu eno dobro idejo. No, upam, da se bo zdela dobra tudi vam. Predlagam, da bi se enkrat sredi aprila, ko bodo naši otročki praznovali 1 leto, vsi dobili recimo v živalskem vrtu, prinesli armaflekse za na tla, pa kaj za prigriznit in imeli eno veliko fešto enoletnikov. Verjetno bo varjante edino v soboto, ker bo večina že v službah. user posted image  Pa dragi možeki, ljubčki, fantje,... so seveda tudi vabljeni. Kaj pravite???? user posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
16.2.2007 17:39:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Sem dobila pa danes na sprehodu eno dobro idejo. No, upam, da se bo zdela dobra tudi vam. Predlagam, da bi se enkrat sredi aprila, ko bodo naši otročki praznovali 1 leto, vsi dobili recimo v živalskem vrtu, prinesli armaflekse za na tla, pa kaj za prigriznit in imeli eno veliko fešto enoletnikov. Verjetno bo varjante edino v soboto, ker bo večina že v službah. user posted image  Pa dragi možeki, ljubčki, fantje,... so seveda tudi vabljeni. Kaj pravite???? user posted image

SUPER IDEJA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2535
16.2.2007 17:49:52   
alička
user posted image Livia, res je, da bi bila Živa Žiga, če bi bila fantek... Torej Alička in Živa !

Ideja o praznovanju rojstnega dne je pa superca user posted image user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
16.2.2007 18:21:38   
mojčika
fantastična idejauser posted image user posted image user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
16.2.2007 20:10:34   
barba
Livia - super ideja user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
16.2.2007 20:15:48   
livia
Alička, sorry, ker sem Živo prekrstila v Žiga.  user posted image

Mi je pa všeč, da vam je ideja fajna. Več o ideji, ko bo aktualna. Po mojem je najbolj fer datum sredina aprila 15.4., pa še nedelja je. Samo vse je odvisno od vremena.
Zdaj pa na delo in se vse povežimo s tistim gor, da za takrat zrihta fajn vreme - sončno, 22 stopinj. user posted image user posted image user posted image user posted image

See you v sredo!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
16.2.2007 21:36:59   
maychika
user posted image user posted image user posted image  ZOO user posted image user posted image user posted image

že plešem, da ne bo dežja aprila in da bo toplo...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
16.2.2007 21:51:24   
ČebelicaMaja
Super ideja!!! Mi smo si že kakih 14 dni nazaj kar letno karto za ZOO nabavli- edino kar me skrbi je, da ne bomo še v nedeljo praznoval, ker ima naša princeska ravno 13. prvi rojstni danuser posted image  Vas bom vsaj enkrat lahko vidla, ker tokrat zaradi službe spet ne bom mogla na srečanjeuser posted image  

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
16.2.2007 21:53:19   
Pokora
Livia, super ideja user posted image user posted image  Takrat bi se nam pa mogoče lahko pridružili tudi Marelica in Ksenja - bi lahko prišli na izlet na ta konec. Za vreme je pa tako,  da znam jaz samo ples in pesmico za delanje dežja. No pa je ne bom nič uporabljala, da bomo imele na pikniku lepo vremeuser posted image  user posted image

Danes sem bila v službi in nisem dobila nič kaj dobre novice. Mislim da so mi dnevi šteti user posted image  Ali katera ve kako je z odpuščanjem po povratku iz porodniške - v kakšnem primeru te ne morejo odpustiti? Vem da je nekaj na tem da doječe matere ne smejo odpustiti, samo ne vem če to velja tudi če ti delovno mesto ukinejo? Hm, kje so zdej naši politiki, ki vpijejo da naj imamo veliko otrok????

Smo dones kupili nahrbtnik za Nika. Zdaj rabimo samo še lepo vreme da ga čez vikend sprobamo. Če ga pa ne bo, bomo pa tako kot ti Mojčika, z marelo okoli skakali :-) So pa kar drage vse te rači za naše škrate. Ampak ta nahrbtnik se bo nam, vsaj upam, da kar obnesel, ker mi2 z dragim kar precej po hribih skačeva in sva komaj dočakala da so dobili novo pošiljko nahrbtnikov. So naju že pošteno srbele pete.

Barba, jaz sem tudi enkrat probala po starih hlačah narediti nove, pa nimam potrpljenja za take reči. Mi ni šlo preveč od rok, potem sem pa raje odnehala. Znam pa zašit kaj enostavnega - v mislih imam bolj to, da znam kaj zarobitiuser posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
16.2.2007 22:41:50   
*zvezdica*
user posted image user posted image user posted image  bravo za idejo Livija! Živalski vrtje res zakon. Upam samo, da se bomo z datumom uspele uskladit. ...imajo le naši razbojniki čez cel april rojstne dneve, kar pomeni skoraj vse zasedene vikende...močno upam, da nam uspe!

Pokora, a teb bodo pa kar delovno mesto ukinli, če prav razumem?? Ja podn no...pa na cesto...sej je res najlaži user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *zvezdica* -- 16.2.2007 22:43:00 >

Marcel in Zarja

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
17.2.2007 8:05:04   
Marelica
Dobro jutro v megleno jutro!

Smo se mislili iti kopat, pa sva se z možekom že v postelji odločila, da se nama ne ljubi. Sva včeraj še dolgo v noč nek film gledala in spanja manjka. Tamala pa se tudi ni nekam razpoložena zbudila.

Livia, ja, se strinjam z drugimi, da je dobra ideja to srečanje v živalskem vrtu. Jaz sem takoj zato. Samo se mi tako kot zvezdici zdi, da ne bo lahko najt prave nedelje. Še sploh ne vem, kako bomo od tamale praznovali (skupaj z obojnmimi straši ali en vikend z enimi, en z drugimi???). Je namreč kar problem en dovolj velik prostor najt, za zunaj bo pa verjetno res premrzlo.

Pokora, tvoja slaba novico okoli službe me je pa kar pogrela. Pa saj ne moreš verjet, kaj si lahko vse dovolijo... Pa kako?Zakaj? Jaz sem pa mislila, kako super je, če imaš pred nosečnostjo lahko službo zagarantirano, da si potem brez skrbi. user posted image

Ojej, kako žalostno je, če je vreme tako grdo. Danes smo pa res kar vsi nekam nerazpoloženi.  

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
17.2.2007 8:15:51   
*zvezdica*
Marelica, pridi k nam na gorenjsko...brez oblačka je, sončka za izvozuser posted image user posted image .

A boste šle danes kam na pustni sprevod? Mi bomo šli kar v Kranj, ker je tam že dopoldan...popoldan moram po na dolenjsko, ker ima od moža stara mama rojstni dan, pa nas vse na kosilo povabi.
Obvezno zvečer vse prilepite slikce, da vidim naše male pustne šemeuser posted image .

Taka jutra kot je današnji pa prav pašejo...mali je ravno nazaj zaspal, možek je šel po svež kruh v trgovino, sedaj pa sledi kavica, zajtrk, pa mal crkljanja. Bi se človek kar navadiluser posted image

Lep dan vsem

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
17.2.2007 11:16:05   
Pokora
En lep sončen dan! Pri nas se je megla razkadila, zdaj pa počakava da se mali zbudi in šibamo na sončka. Taka jutra so res lepa! Zvezdica, tudi jaz bi se komot navadila.user posted image

Ja tale novica včeraj glede službe je tudi mene precej pogrela! Stvar je taka da bo kao neka reorganizacija in par ljudi ne bojo več potrebovali. Za to delovno mesto kot ga opravljam jaz sta potrebni dve osebi, ko se vrnem bomo pa tri. Fora je v tem da so eno punco zaposlili ko sem šla jaz na porodniško, ena je bila pa že eno leto prej zaposlena. Jaz sem pa v tej firmi že skoraj 8 let!!! No in včeraj mi je direktor rekel da s to punco ki je na novo prišla da je oh in sploh zadovoljen (punca je zelo luštna na pogled), da s ta drugo pa nima prav veliko stikov. Mene pa itak sploh ne pozna, ker je prišel pred kratkim.  Je pa od te ta druge mama zaposlena pri nas v računovodstvu in ona sigurno ne bo letela. Ta ta luštna pa tudi ne, če mi je že včeraj rekel da je z njo ful zadovoljen. Mi je pa tudi rekel da bom dobila novo pogodbo, z novim opismo del in nalog. To pa pomeni da si bojo samo teren pripravili, da bojo potem v zelo kratkem roku delovno mesto tudi ukinili. In ja, tudi jaz sem bila prepričana da pogodba za nedoločen čas kljub porodniški pomeni eno varnost. Kako sem se zmotila!!!user posted image

Evo, mali se že pogovarja v posteljici. Šibamo ven. Popoldne šibamo pa še na en kmečki turizem, kjer prijatelj praznuje rojstni dan. Bo par takih mejčekenih na kupu. To bo veselo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2546
17.2.2007 12:43:50   
ČebelicaMaja
Jaz imam še en predlog- kaj pa če se dobimo v ZOO v začetku maja - da bomo lahko vsi prišli...ker imamo tudi mi tako situacijo kot marelica- en vikend eni starši, en vikend drugi in tko... pa takrat bomo vse že dale praznovanja skozi in bomo mirne volje prišle v živalski vrt.

Pokora sočustvujem s tabo... delovna razmerja res niso nobena garancija- če se hočjo določenega delovnega mesta ali sodelavca znebit, se sedaj v pravu že najdejo določene luknje, s katerimi mirno lahko ostaneš brez zaposlitve, žalostno ampak še kako resnično. Mislim pa, da če se že odločajo med vami tremi, da imaš ti z otrokom in daljšim stažem prednost pred tisto "ta mlado", če je brez otrok in pred kratkim prišla- nisem sicer pravnik, smo pa na faksu imeli delovna razmerja in je to določeno v zakonu- na netu ga preberi.

Imam pa še eno vprašanje - mi smo včeraj prvič kopal miško v ta veliki banji- sem od prijateljice dobila tisti sedež za v banjo in je bila ta mala tko zadovoljna, da je bila čist zmatrana po kopeliuser posted image  Ali tudi ve že kopate user posted image  v banji- ne vem ali naj ta malo banjico kar vrnem, al naj še malo počakam... že tko ni nobenga prostora v kopalnici?

Joj Gorenjkam in Štajerkam ZAVIDAM SONČKA- tukaj na Vrhniki se še kar vleče ta user posted image  megla...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
17.2.2007 12:52:00   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

A boste šle danes kam na pustni sprevod? Mi bomo šli kar v Kranj, ker je tam že dopoldan...popoldan moram po na dolenjsko, ker ima od moža stara mama rojstni dan, pa nas vse na kosilo povabi.
Obvezno zvečer vse prilepite slikce, da vidim naše male pustne šemeuser posted image .

Joj, zvezdica, blagor vam za sončka. Mi imamo pa še zdaj meglo in prši, tako da je prava žalost. Smo se pa danes dopoldne malo popokali po nakupih v Rogaško in sem izkoristila priliko ter jo kar naredila v maškaro. Smo pa z žalostjo ugotovili, da smo bili sploh edini pustek, noben otrok ni hodil našemljen, edino pri šoli so imeli zgleda nekaj, pa še tam je bilo manj kot pol maškar. Hja, nič veselja več. Upam, da bo v torek bolje. Jaz sem se pa letos malo oborožila z balončki in lizikami, pa kakšen kovanček bodo dobile morebitne maškare, če pridejo. Eni otroci iz vasi so se nam že najavili, že pred mesecem, da bomo ja doma. user posted image

Evo, danes bomo očitno mi prebili led s slikico našega malega pusteka. A ni cartkana škratka Katarinca?user posted image

user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

Neposredna povezava do sporočila: 2548
17.2.2007 14:11:51   
livia
Se strinjam s Čebelico Majo, da lahko rojtno dnevno zabavo v ZOOju prestavimo tudi na maj. Po mojem še boljše, vsaj kar se vremena tiče.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
17.2.2007 19:36:43   
maychika
A mate kej za pusta hrusta

user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?