|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
16.2.2007 21:40:53   
mojsoncek
Hello, hello!

Vam moram povedati, da sva z bejbijem danes prezivela en ful lep dan, brez sitnarjenja in joka (razen takrat, ko sva se oblacila za ven, ker brez joka takrat zal ne gre), cel dan samo smeh in dobra volja user posted image . Mislim, da se pozna, da sva se oba malo bolj naspala.

žmož - kar se dopusta tice, sva imela midva z mozekom v planu, da bi sli 2x po en teden. Enkrat v juniju in enkrat v septembru. Najprej sva mislila, da bi sli obakrat na Hrvasko, pa je sedaj prisel mozek na idejo, da pa bi sli junija v Grcijo. Bomo videli...

Drugace pa, jutri gremo v LJ na kosilo, ker praznujeta moja babica in teta, pa bomo pred tem skocili se malo noge namocit kar v Atlantisa. Anze namrec svoje ritke se ni namakal drugje kot v cebricku ali banji. Pa da vidimo, kako bo navdusen nad veliko kolicino vode (septembra na morju je bil ful navdusen na vodico, ampak jo je samo gledal).

Bejbike, lepo nocko vam zelim in lep vikend...



< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 16.2.2007 21:41:10 >

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
   RE: Male majčice in majčki (2006)
16.2.2007 21:47:09   
tt79
Hej, babnca...
Končno sem še jaz do računalnika pršla. Dans je za nami kar pester dan. Zjutraj smo bili pri pediatru imamo 74 cm in 9400guser posted image , potem naju je pa tati namesto valentinovih šopkov in sladkarij v Zagreb v šoping pelu. Sem si prvič po Larinem rojstvu js prvoščla mal šopinga za sebe, pa še prvič mi je uspelo, da nism nč za Laro kuplauser posted image ma že itak tolk cot, da se ven ne vidim.
Drugače  pa če ktera še nima avtosedeža so na HR ful čenejši. Midva bova mogla našeg čez ene 3 mesce vrnt, pa sva se odločla, da bova kar dol šla po Tobija.
Morem povedat, kaj se je zgodilo, dol po njihovem Turbo Limaču (ala baby center) hodita dve maskoti(haribo) in Lara se jih tako razveseli, da sploh ni več hotla bit pr tatiju na rokah ampak obvezno na roke k maskotiuser posted image In pol je sploh nisva mogla već nazaj dobituser posted image Pa skoz ga je božala, pa mu grizla nos, sploh se ga ni bala....
Barbs, tvoj Aleks je pa res en mega frajer, stoji kot velikiuser posted image user posted image

Mama pr nas kot da ne obstaja, so samo ATA pa TETA, sam me je dans pediater potolažu, da so to itak samo zlogi, ki jih otrok do prvega leta govori nezavednouser posted image , tako da se zdaj s tem tolažimuser posted image

Morje...mi gremo konec marca na Lošinj za en teden. Gre naš tati na teniške priprave, pa bomo kar s tenisači dol mahnle. Takrat bo mogoče Lara že hodla, pa bomo pobiralke žogicuser posted image user posted image , pol gremo za en teden konec junija na Vis, potem pa še avgusta nekam, sam še ne vemo kam, bo pa skor sigurno hrvaška, če pa bo tati ponovno šel na službeno pot v Ameriko, se nameravamo tokrat z Laro podati za njimuser posted image

A greste jutr kej va maškare z user posted image . Mi bomo šli na ozroški pustni ples. Je tašča ful lep kostum za Laro zašila, pa se mormo it pokazat...

Madonca sem se razpisala....aja, še to. A ste že vsi imel krst? Mi ga bomo imel 21.aprila. Pa a veste, če morjo biti otroci za krst v belem. Men so tolk kičaste tiste krinolince, user posted image da bi jo najraj v eno obično kiklco oblekla, pa ne vem če lahk. Kakšne izkušnje mogoče?

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
   RE: Male majčice in majčki (2006)
16.2.2007 22:22:32   
mojsoncek
tt79 - mi smo imeli krst ze konec septembra. Belo oblacilo pa ni obvezno, ker beli prticek simbolizira belo oblacilo. Anze in velika vecina dojenckov so bili cisto "normalno" obleceni. Nekaj pupic pa je bilo res v klasicnih belih oblekicah.

lp

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 8:21:10   
lenika
Hojla!

Jaz sem rahlo povožena, ker smo bili včeraj na eni večerji in sva prišla domov ob 2.00, tako da, ja no, saj bo že.

Kar se tiče dopusta, bomo pa mi šli v Umag, kjer imajo naši vikend.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 9:51:04   
Kalina
oj punce!

Smo uceri bili v Postojni cel dan, jst sm mela G, je reku da krvavim zaradi hormonov, drugace smo se matral da mi je z uzjem najdel desni jajcnik, ker se je kr nekam premaknil in skril. PCO sindrom je se bolj izrazit, naj bi imela se vec cist po jajcnikih kokr prejuser posted image   Ko se odlocim za novega otroka tj nov postopel bo samoplacniski in  pride okol 400 jurjevuser posted image Treba sparat evrice.
Drugac me je pohvalu, da ful dober zgledam, glede kg itduser posted image

Kalinca je ful tecka, nas tko zobki matrajo, pa kr jedla nebi, sam tecnari. Drugace je fuuuul zgovorna, skoz neki prica, sam k jo noben ne razume in se pol jeziuser posted image

Krst bomo imeli 19. maja, jst tud nevem glede teh belih oblekic, men tud niso  vsec tiste nacickane. Midva z mozekom se morva se cerkveno porocit, to bomo ob krstuuser posted image

Danes nas tast pelje na kosilo, upam da bo K pridna in ne bo delala scena, da pokaze da je glavna kot vednouser posted image Jah neki pa more met po mamiuser posted image

Punce bodte fajnuser posted image


_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 10:56:02   
F*S*M
Ojla, Filip je šel v meževo upam, da bo uspela, ker dons je pri babici spal pa mam občutek da ni glih nevem kolk spal, ker se je zdajle ulegel brez joka in jamranja.
Smo mele majske mamice v našem kraju, smo 4, mal odklopa smo šle na pico in mal popit user posted image user posted image user posted image , je kr pasal po dolgem času no imele smo tut eno izjemo zraven to je prijateljica katere sinek je skor leto in pol star, pa nič zato mele smo se super doma smo bile že ob 2 ker so že vse gostilene pozaprli, banda ko pa pa je ena izmed nas delala v gostilni se pa nihče ni do zore zglocal domov, vam povem da je bila kr slabe voljeuser posted image user posted image user posted image .
Drugače pa jutri imamo krst in so od našega ata sestrične ki živijo v Puli odpovedale pa tako smo jih komaj čakali da jih vidimo, no pa nič bomo pa mi en dan mal na izlet skočili, če pa ati ne bo mel cajta bova pa sama dva šla, ni hudič da ne prideva user posted image user posted image user posted image . Kar pa se tiče oblačil pri nas ni nobenih zapovedi da mora biti v belo oblečen, ker jaz osebno bi Filipa obleka v tiste prekrasne oblekice za krst tja do enega 3 meseca starosti, ker pa se zaradi mojega CR in vseh težav po porodu nisem želela še s tem ubadati sem se odločila da bo krščen na isti dan kakor je bila mami pred 25 leti, tako da bo bil oblečen v belo srajčko s sivimi črtami in kravato ter kavbojke kupljene posebej za to priložnost ter nike za poljeprivrednike na nogicah pa seveda obvezno ZELENO bundo iz H&M. Vsekakor bom prilepila kako slikico.
tt79 - zanima me ko ste ga žurali po zagrebških trgovinah a je kaj ceneje kakor pa pri nas? Ker men je zagreb tako rečeno tutu na dosegu roke no dober slabi 2 urci do zagreba pa sej če gremo že v samobor se mi zdi da so cene kakor toliko ugodne kakor špegam po izložbah, čeprav zdej pa že res dolgo nismo bili. Se pa že kar nekaj časa spravljam v Zagreb že tako samo mal si ga iti ogledati pa upam, da bi mi to v tej pomladi uspelo bom prijateljico popokala v avto pa malega pa bova šli. Ni hudič da neboi bilo super. Drugače pa bomo šli za Filipov roj. dan v živalski vrt v Zagreb, ker pravijo da je fantastičen.
Maškare-mi gremo popoldan na otroško maškarado, naš lump bo klovn. Tu tu sledijo slikice.
dopust- nimam pojma vsekakor gremo za nekaj dni v Pulo k sorodnikom, kar se pa drugega tiče pa ne vem ker smo mal omejeni časovno zaradi treningov, tako da september definitivno odpade pa avgust tudi, tako da nam ostaneta samo junij in julji. Pa še to ne vem če bom dobila novo službo bo kar začikano ker pol dopusta ni pred septembrom pol pa pejt kam. Če ne drugač bomo pa šli v kake topilce čeprav jaz ravno nisem za. No pa sej bomo vidl če ne bova pa šla s Filipom sama.

Zdej pa že res nakladam
mejte se super danes v maskah

Čao

< Sporočilo je popravil lana -- 17.2.2007 10:58:39 >


_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 11:18:56   
lenika
Mi bomo šli pa v maske v torek in sredo. Pri nas se danes za tamale nič ne dogaja. No, upam, da bo takrat lepše vreme.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 11:26:35   
mojca75
Ojla babe...
Mojči je ultra bolna,  smrkli, gnojno kašlja,... sitna... neješča... tko da user posted image

Upam da bomo kmalu bolje ker sva za naslednji teden s Petko zmenjeni za kofe. Če bomo smrkasti totalno bom mogla odpovedat da ne okužim njenega miškolina. Če bo Mojči taka se sigurno ne bo zaljubil vanjo, pa bo šel potencialni snubec...user posted image

me pa še vedno zanima katera je nova user posted image  !!!!user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 11:33:26   
lenika
Ja mene tudi firbec daje, glede nosečnice. Jaz sumim Pando, a če ni ona je pa mogoče MarijaPo, ki se tudi že dolgo ni javila.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 12:01:49   
žmož
Sranje!
Zdejle sem napisala eno res dolgooo sporočilo, pa me je zabrisalo venuser posted image .
Zdaj pa moram po tamalo, ker se je zbudila-upam, da mi bo ratal potem še enkrat napisat.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 12:22:43   
maya2
Boga Mojca... user posted image user posted image user posted image  da se čimprej poštima

Nam tudi še rastejo zobki, natančneje zgornji enki, leva je že lepo vidna, samo še kožico mora predreti pa bo desna je malo zadaj.

Jaz grem tudi danes s kolegicami na večerjo user posted image user posted image  se vsake toliko dobimo ker smo se razselile po celi Sloveniji pa se je težko uskladituser posted image

Letos je ne bom nič maskirala bo kar (z)majčicauser posted image  upam pa da pridejo kakšne maškare da ji mal pokažem, sva že pripravili evreuser posted image

Sem nama skuhala domačo govejo juhico z domačimi rezanci (njami), upam da ne bo pluvala po tleh (kot je zadnje čase modernouser posted image )
Barbs: user posted image  za -6 vse to od novega leta?

dopust: najbrž bomo šli na Mali Lošinj - Nerezine

LP

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 15:56:44   
lenika
Mojca upam, da se čim prej pozdraviš.

Mi smo potem vseeno, ko je nehal padat dež oblekli našega Matica v pajaca in šli po mestu na sprehod. Predstavljal naj bi medvedka, kostum pa je sešila tašča.

Prilagam slikice:

user posted image

user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 20:06:44   
Mari71
  Punce, zivjo.

prejle sem napisala cel prosti spis, a ko sem prilepila fotke, so bile le te prevelike in potem sem raje vse izbrisalauser posted image user posted image -

tt79 -kolikšna je cena v CRO - mi tudi kupujemo Tobija? Kje ste gledali ta avtosedežek (trgovina)?

Gašper pri 9 m tudi še nima nobenega zobka, eden redkih oz. med zadnjimi med majčki. Mere ob sistematskem: 73,5cm, 8.450 gr. Na veliko se puzamo po celem stanovanju, kolenčkamo še ne. Govori pa Gašper že mama!
Za pusta je mali Medvedek. Jutri gremo še na pustovanje v Cerknico, danes smo vandrali po LJ. Plavat hodimo na DIF v LJ -  na začetku sem imela tudi sama pomisleke zaradi (ne)čistosti vode, a sedaj ko vidim, da nimamo izpuščajev inp., sem zelo zadovoljna, ker mali res uživa v vodi.

user posted image  Aleks za stoječko pozo in za zobke! 
Mojsonček - user posted image  za lepo hiško. Koliko se vam pa je dogajalo v zadnjem letu! Pridni!žž

Me pa res zanima, katera majčica je druga user posted image !

Do naslednjega javljanja!



< Sporočilo je popravil Mari71 -- 17.2.2007 20:19:37 >

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 20:35:44   
tt79
No sem da vam nahitro glede cen v ZG odgovorim, ker mava pol z user posted image filmski večer...

Kar se tiče cot je prbližno isto kot pr nas, sam mi pač hodmo v ZG, ker mamo do njega 30 min, do LJ pa eno uro, pa gremo čist tko mal na sprehod. Cene za stolčke pa so sledeče  Tobi je 1699 kun, sam pol ko odšteješ carino bi pršu ene 200 eurov. Priorija pa sta pred 1 mesecem kupla prjatla, pa sta ga ko sta dobila nazaj carino zanj dala 37.000 Še tolarjevuser posted image user posted image

Tko da to se splača...

Smo bli dans v maškarah in je blo superuser posted image user posted image

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 21:38:48   
mojsoncek
Oj!

Nas Anze je bil pa danes tudi maskara, je bil plavalec user posted image . Ne, ne, se hecam... Smo sli rito namakat v Atlantisa in je bilo SUPER. Tam sva mu kupila Fredov obroc, malo se je sicer pritozeval, ko sva ga spravljala notri, ampak potem se mu je pa kar utrgalo. Je vriskal od veselja in z nogicami plaval zab'co. Joj, kaj je bil posrecen. Je dobil eno obcudovalko (ena pupa, stara tam okrog 20) in ko ga je ogovorila, se ji je ful nasmehnil in kar k njej odplaval. Skratka, imeli smo se ful lustno in bomo zadevo se ponovili v taki obliki ali pa si bomo privoscili kaksen vikend paket v toplicah. Smo pa pozabili doma fotica user posted image .

Potem smo sli pa k moji babici na kosilo in smo se veselo nazirali kot zmesani. Dan se je obrnil kot bi mignil in sedaj ze kar komaj cakam, da grem se jaz v horizontalo.

Lepo nocko vam zelim, bom probala biti jutri kaj bolj zgovorna...



(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 22:24:05   
F*S*M
Kakor sem obljubila
mate kaj za pusta hrustauser posted image

_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 22:32:26   
žmož
No, pa končno spet čas za mal pisanja-upam samo, da me tudi to rundo ne bo zabrisalo ven, ker pol bom pa obupala.
Takole-cel dan sem sama z otročki, lubi je šel že spet v maškare-že zjutraj in jutri bo šel spet.... Mi je grozno dolgčas-pa ne, da nimam kaj počet, manjka mi pogovor s kom. Povrh vsega pa še s tamalo nisva bile že dva dni nič zunaj, ker je ta večji še bolan. Očitno bo šel še en pust mimo brez nas. Da bi vsaj varstvo zanj imela, bi vsaj Tajico peljala mal med maškare.
Vidim, da že vsaj približno veste, kam na dopust-spraševala sem vas za ideje, ker se mi niti PRIBLIŽNO ne sanja, kam naj gremo z dvemi mulčki, da nam bo čimbolj komot-vsaj kar se bližine plaže in senčke tiče. Rekla pa sem, da bom počakala na odgovor o podaljšanju porodniške, ker če mi bo ratalo, bi si prvoščli malo daljši dopust, pa še panike glede termina ne bi bilo. Če pa ne rata, se bom pa mogla prilagajat ostalim v službi, ki so verjetno že "zapisani".
Lenika bravo za prvo fotko namaškaranih Majčkov in Majčic.
No, pa lahko noč, grem še mal na forum pokukat, pol pa pod tuš!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 22:34:06   
žmož
Lana tudi tebiuser posted image  za lepo maškarco-sem ravno sporočilo pisala, pa nisem vidla fotke-zelo luštno!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.2.2007 23:04:37   
laura111
o kak srčkan klovnček,ste sami šivali?mi pa nismo tk pridni,engauser posted image za pusta hrusta

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.2.2007 10:33:45   
Lara28
Dober dan!
Mi se nismo nič maskirali letos, gremo pa popoldan malo pogledat maškare na Ptuj. Še prej pa k mojim na kosilo. Tako da mi danes ni treba nič kuhat. user posted image
Moja dva srčka trenutno pančkata dopoldansko seanso. KAdar Anej spi zraven atija vedno spi vsaj eno uro... očitno mu paše. Sta prava mucka, ko se stisneta. Tako da še mene mika da se k njima stisnem, samo mamo preozek kavč.
Glede morja - mi definitivno planiramo dopust na Hrvaškem, najbrž na kakem otoku ne predaleč - mogoče Krk ali Pag, se še nismo odločili. Vemo samo da gremo v prvi polovici julija za 14 dni in z enimi prijatli ki imajo malega 4 mesece starejšega od Aneja in še enega 4 letnega korenjaka. Tako da bo sigurno pestro. Moramo pa počasi začet malo brskat po katalogih. Radi bi šli v kak apartma blizu morja, hoteli niso za nas.
No jutri imamo tudi mi posvetovalnico, ne morem verjet da bo Anej danes teden star že 9 mesecev??
Zdaj grem hitro še perilo obesit, potem pa bo počasi čas za odhod.
Lepo se imejte na današnjo opustno nedeljo!
 

(odgovor članu laura111)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.2.2007 12:15:10   
petka
Tolk ste napisale, da me je skorak kap user posted image , pa sem bolj površno brala... user posted image

Davidu je tudi bolj bošček, mu zgoraj rastejo 4 zobje naenkrat, tako, da ga že 2 dni dajeva spat kar z žličko Calpola, če ne tak jok ponoči, da smo vsi bogi... Čez dan pa še kar gre

Mojca75 - nujno se pozdravite!!!!user posted image

Lenika - Fulll lep kostum -  tašča pa zna user posted image

Maškare - tolk ste lepi vsi po vrsti... user posted image

mi smo šli včeraj v Ljubljani v center, je bila pustna povorka, ljudi se je kar trlo. Pa tako lušno je bilo gledat male maškarce. Sva dala Davida iz vozička na tla, da je malo hodkal (no, sedaj je hit, da ko ga držiš za rokice ne hodi, ampak teče, da se kar kadi...), potem pa je videl, da so v njegovi višini ŽIVA čebelica, levček, zajček in medvedek, je začel kar tulit od sreče, pa jih šlatat, vriskat, čebljat.

Evo, pa še slikce našega Z-majčka (sicer se bolj slabo vidi, ker se je ves čas obračal k fotiču ko sem ga hotela slikat od strani)

user posted image

user posted image

Krst - ni treba kompilicirat, važno je le, da imajo takrat ko se izvaja obred pod vratom zataknjen beli krstni prtiček. Tudi naš je bil v obvezni HM zeleni bundi, bež hlačah in puloverju in skibuckah, pa je bilo čisto ok (mislim do so slikice v mojem albumu)

Kalina - tudi naju še čaka cerkvena poroka, dalj ko odlašava, manj se nama da....

Saj res, kje pa je kaj MarijaPo user posted image


_____________________________





(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.2.2007 15:11:41   
cofek
heloo!

pridne, pridne,...

pa gremo po vrsti, da ne izpustim kake "pomembne" informacije...user posted image

srečka nosečka  - tudi jaz sumim Pandouser posted image   -bom zdaj začela še mal sosednji forum brat user posted image user posted image ...sicer pa katerakoli že je ČESTITAM user posted image  in upam, da se vse lepo izteče (glede na to, da so naši majčki čedalje bolj aktivni in zahtevni, zna biti najbž naporno). Kalina moram pa priznat, da sem bila malce šokirana, da je treba nasledjno IVF kar v prvo že plačat (glede na to da se kao ful spodbujajo rojstva in te zadeve), čeprav kamor pelje tole zdravstvo ni nič čudnega..no, pa to je že druga tema - ne bom najedala tukaj...

Mojca tudi mi smo (konkretno) bolani - sicer se mu čez dan ne pozna veliko, ker je kar naprej aktiven - sam kdaj pa kdaj se mu pocedi iz noska, pa včasih pokašlja, ko pa je treba spat (čez dan ali pa zvečer) pa začne kašljat in se mi zdi da ne bo konca, pa revež je ostal skoraj brez glasu. Mu dajem slezov sirup, pa tudi Echinax sem mu začela dajat, ker se mi zdi da se prehlad vleče od oktobrauser posted image  (sicer res z manjšimi prekinitvami, pa vseeno)...sem govorila tudi s P, pa pravi da je to normalen razvoj prehlada in da naj nadaljujem naprej, kot do zdaj - kako pa vi lajšate probleme? pa na sprehodu se mi zdi da nisva bila že celo večnost. Sem kupila kostim oz. pajaca za leoparda, pa ne vem, al bi šli v maškare al bi rajši kar doma rajali? 
Drugače se mi pa zdi, da bo Mojca mala pankerica user posted image user posted image user posted image  - ji laski tko simpatično štrlijo na vseh fotkah...

spanje - samo še 2x dnevno, pa takrat odvisno od pol ure pa do ure in pol - včeraj smo spali celo 2 URI!!!

mojsoncek uau, kaka hiška user posted image user posted image user posted image

Barbs, vidim, da imate tudi vi tomija v n delih....user posted image pri nas je pa ratal zanimiv tudi polžek na baterije tko hiti, da ga ulovi....drugače mu pa "stare" igračke niso več zanimive, pa ne vem kaj bi (mu razen loncev in kuhalnic ) kupila user posted image  katere igrače pa kaj imate ve oz. vaši/e majčki/ice? imamo tudi knjigice, pa en badminton lopar, čudežni lonček, pa se zamoti za kake par minut, pol pa akcija- raziskovanje okolice...najbrž je normalno, da ga v tem obdobju zanima samo kako okusne so rože, časopisi, daljinci, mobiteli,user posted image ...

ja, dopust...nimamo pojma user posted image ...nas mika Korzika - sva bila pred 2 leti tam, pa so ful lepe plaže, pa že Ažbe bo lahko delal gradove v pesku (bi blo najbž tko kot pri večini otrok - so očetje delali gradove in ful ustvarjali, se igrali, medtem, ko so mali nadebudneži skakali okoli po plaži in niso kazali niti najmanjšega zanimanja za "njihov" graduser posted image user posted image ) , je pa res ful dolga vožnja, poleg tega pa letos ne bi rada tvegala in kot takrat iskala hotel na licu mesta - sicer bi res šli v pred- oz. po-sezoni, pa vendar... druga varianta je pa Punat...

očitno imamo sprevod za pusta tudi pri nas - se ravno "pleh muska" sprehaja mimo...Ažbe pa spi user posted image  -  pa drugo leto...





< Sporočilo je popravil cofek -- 18.2.2007 15:14:38 >

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.2.2007 15:24:58   
cofek
saj sem vedla, da bom kaj pozabla user posted image  - FUL LEPE MAŠKAREuser posted image user posted image user posted image .
Petka vaš kostum mi je pa res fuuul všeč- ste ga sami sešili? (se opravičujem, če si že kdaj "povedala" - ne sledim vsak dan, pol pa površno preberem)...jaz sem mislila naročit Yodo al pa Darth Wader-ja preko neta, pa sem pol čist pozabila - cela frka z alergijo, pa dopust,...pa dnevi tko letijo mimo, da sploh ne morem verjet, pa smo prejšnji teden malce brskali po BTC, pa so bile sam čebelice...se mi zdi da sploh ni nobenega originalnega kostuma - al pa jaz ne vem za ta prave trgovine...user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.2.2007 16:11:01   
nina64
U kake lepe maškare, res so vsi po vrsti zlati v teh oblekcah.

Joj, mi pa že kar tri noči zaporedoma zelo slabo spimo. Skoz se nekaj premetava, zbuja in jamra, ne vem kaj mu je. 

Tud mi še nimamo nobenga zobka, tako da je še kar nekaj majčkov in majčic brez njih, pa bo že. Naš tastarejši je šele pri trinajstih mesecih dobil prve zobke, sem se že bala da jih sploh ne bo user posted image  - tako kot ti Barbs.

mojsonček - zelo lepa hiška, jaz bi tud takouser posted image .

dopust - ja, mi gremo sigurno na Pag. Tam imamo en košček zemlje in tam je za mene ta pravi dopust, brez skrbi kam odložit brisačo na plaži, kaj oblečt za zajtrk,kosilo itd. Se pa nekaj pogovarjamo, da bi za prvomajske počitnice odšli za nekaj dni na Lošinj. Ima katera kakšne informacije kam it na Lošinju, mislim hotel ali apartma?

Lepo uživajte te pustne dneve, pa da se ne boste preveč najedle krofov. Ob priliki pa še jaz prilepim kakšno slikico naše maškare.

_____________________________

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.2.2007 16:18:20   
Mari71
Pa še naša maškara - Gašper t.i. "Medo":
user posted image

Danes v Cerknici je bilo sicer super, ampak malo mrzlo, ker je pihalo.
Mali se kurentov čisto nič ni bal.
Uživajte!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Ali vas skrbi gospodarska kriza?
Spark



da (60%)

ne (20%)

ne vem zakaj se gre (4%)

vse skupaj je samo blefiranje Amerike (11%)

briga me (6%)


Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!