Barbs
|
Maya ful lepo...... včeraj mi je moj dragi povedal, da ko sta bila popoldne sama ( bejbe smo šle na plesni festival v Črnomelj - moram še Leniko vprašat, če ni slušajno njena tašča z Maticem tam okol hodila, ker je bil en mali ravno tak, kot Matic od Lenike ) in je bil Aleks zeloo utrujen in zaspan, ga je dal na roke in ga malo ujčkal.... Aleks pa ga pogleda in reče (menda popolnoma razločno) "mama , mama" ... Je rekel, da je izpadlo, kot da ga bi vprašal, kje sem in da se mu je prav milo storilo, ko je to slišal Drugače pa - punce moje, men bo križ odpadel..pa roke, pa noge, še dobro, da vse skupaj vsaj vpliva na dieto : minus sedem do zdaj, čeprav sem mislila, da bo šlo hitreje, ampak je ok ..... Aleks nič več v stolčku, stajica sploh brezveze... še ko papa, bi rad stal Sam stoji stoji stoji....Fora je v tem, da če je pa na tleh in bi rad kaj dosegel, se pa noče kolenčkat ali plazit ali karkoli.... Stoji in hodi ob kavču gor in dol, potem ga seveda meče na rit in sem že dala en kovter po sredini dnevne, da je vsaj bolj mehko, ko že lopne in igrače želi imeti na kavču, da lahko stoji zraven, ko šraufa Zgleda pa tako in tako Greva malo ven zdaj.... čeprav, v vozičku se tudi noče več vozit--zdrži deset minut, potem pa začne delat most