Angellina
|
Jutro! Jaz mam še za nazaj za par stvari za rečt... Jančika- krasne fotke . Joe je car! Kapesanta- tvoja dva sta prava pohodnika! Luštna fotka Alisa- super da si se nadensala, upam, da pa sta se pocajtala Naty upam da si bolje in da si izven Angie night&day action nevarnosti Žaži ti si smešna...itak Tjaša to se zgodi, če si preveč bizi, pa ne sfolgaš...Je šlo pa vse ven iz posode, tko da ql. Pa hvala za lepe besede... Tanja bravo za izbit , uuuuuuuuuuuu objemanje školjke..se nič ne spomnim rada...ampak je blo vredno... Klaja kok je luštnaaaaaaaaaa! Pa na gugalnico si jo dala! Kak fino! --------------------------------------- Ok, da sem tole napisala, sem se peklensko matrala, saj je za mano najhujša noč...v zadnjih 7 mesecih, če ne štejem poroda. Včer sem si rekla, konec je nočnega dežurstva in čas je, da upoštevan Jančikin nasvet. Torej konec nočnega hranjenja. Lotila sem se operacije: vodna noč. Zvečer se je mark fino najedel, in brez problema zaspal. Midva sva si privoščila malo valentinovega mučkanja (bdw dobila sem parfuuuuuuuuuum! Sem bla tok vesela in presenečena ), 10 min sem oddremala, pol se je pa začelo... Malega sem vzela v posteljo, mož pa je šel spat v dnevno. Jančika mislim, ne vem kak to Jou uspeva...ne vem, ker to je blo abnormalno. Do polnoči mi je še nekak uspevalo, po polnoči, pa je bila katastrofa. Ni se jokal, daleč od tega, rjovel je...sem ga posnela, ker ni blo normalno...Jokala sem, ker mi je piskalo v glavi, učesa so me tako bolela, bala sem se, da mi živci ne popustijo...on pa še kar in kar...Vmes, ga je malo zmanjkalo, zbujal se je sicer na 10 min, toda vsaj jokal ni. Tiškala sem ga k sebi, ga božala, mu tiho pela, pa dudica, voda, dudica, voda... Ob pol petih, pa zopet alarm...nisem več zdržala. Naredila sem toplo mleko, dvakrat je pocuknil in zaspal za pol ure. Ko se je zbudil, je spet začel vpit in hitro sem mu napol v spanju dala mleko. Ko sem se čez pol ure predramila in pogledala, kaj dela, da še vedno ni popil...sem videla, da jo ima samo v ustah, pije pa ne . A ni to čudno? Sploh ni hotel jesti. Pa sem šla novo toplo mleko pripravit...pa spet nič. Šele ob 8 je zaspal, pa spet ni pojedel mleka, le cucko je po ustah premetaval. Full čudno, glede na to, da drugače hoče ponoči kar naprej jesti. Zdaj, pa ko smo se trudili, da zdrži čez noč brez hranjenja in ko je moral biti ob 5-tih res zelo lačen, pa tole Tko, zdaj grem pa slike v corelu urejat, k ji moram, dat razvit, za darilo.... Itak bom umrla od utrujenosti. Držte se! Včer vam nisem zaželela nič za valentinčka...sem pa mislila na vas... upam, da ste se mele lepo. Papa
|