|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
11.2.2007 22:06:30   
Jančika_
Danes sem lena ko ****s, zato vam samo dam link do galerije naših slik iz zadnjih dni:

http://users.triera.net/petrajoz/fotogalerije/galerija2/gallery.html

Zdaj grem pa spat.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
11.2.2007 23:09:19   
kapesanta
O jančika, vidim da imate fliperja - in se obnese? vidit je že tko....

Mi3 smo šli pa danes en điro po okolici, me kolena bolijo ko user posted image , kaj bo šele jutri.... bom spet ko stara mama lezla po štengah. In moja mami gre to turo vsak dan - in jaz sem imela idejo da bom hodila z njo. Sem šla z njo pred enim tednom (malega je nesla seveda mami), pa sem dva dni hodila ko po jajcih, evo zdej pa jovo na novo.
user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
11.2.2007 23:15:24   
plenicka
Jančika, kake lepe slike! Tud jst sem danes lena ko ****s...al pa utrujena, kaj pa vem, cel dan sva bila z Žigcom na terenu, pa se je kar malo nabralo...Jančika, imaš pa takega fliperja kot jaz - no, najini otroci, samo, da je moj oranžen...

Lahko noč.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
12.2.2007 9:42:45   
Alisa
dan
no zdaj smo pa še mi bolani. Anže iz nedolžnega prehlada prišel do groznega kašlja in neomejene količine mrklja. Tak da celo noč nisem nič spala, ker sem skoz nad njem visela z pumpico. Zaspal sva ob 5h zjutraj in do 8h. Tk da sem čist polomljena in me boli glava kot user posted image . Sem pa  tud jaz začela smrkat, kašljat groza.

Moram pa povedat, da sem se imela v soboto super, prišle smo domov ob 5h, Anže in moj dragi sta spala kot ubita.
Naplesala sem se tok da je joj in me bolijo noge, in glede na to da smo plesale in nam je bilo vroče, je zgleda mal posledice prehlada to.
Ah bo že, saj prihaja poletje in bo ogromno sončka in bodo bacili izumrli.
Moram jit, mali kiha kašlaja,ojoj

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
12.2.2007 10:20:44   
kapesanta
To Alisa, lepo da si se mal nažurala... Mali naj se pa hit pozdrav - bo vsak čas lepo vreme tuki, pa bo treba ven...

V Hofferju je možek danes kupil termometer za čelo in ušesa - ful pocen, upam da bo delal user posted image .

Mali je zaspal, jaz grem pa še urejat finance in potne naloge za društvo - na šihti mam porodniško, v društvu mi je pa nočjo dat....

l.p. Mateja

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
12.2.2007 13:54:48   
Alisa
No jaz pa spet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kot dež. Pa ne zato ker zunaj pada dež. Pri Anžetu se je na vratu na levi strani naredila neka zatrdlina kot buška, ampak ne vem da bi se kdaj vdaril. tako da čakam da pride domov moj dragi da greva do zdravnika.
Res ne razumem kaj sem v življenju naredila narobe da se zdaj vse na mojga otroka spravlja.
Grem pod hladen tuš, da se mal k seb spravim preden rata tukaj za računalnikom poplava.

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1581
12.2.2007 15:08:26   
kapesanta
Joj Alisa, srčno upam da je samo kakšem mozoljček. Pa saj itak ne more bit nič hudega, sploh ne, ni govora...
Mi gremo pa zdajle v Špar jokerja iskat. Moj pravi da sem itak več po trgovinah kot doma. Hmmmm

l.p. Mateja

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
12.2.2007 15:41:43   
Naty*Taja
Hoj Kapesanta, jaz ga že imam! Sem šla danes k zdravnici, pa ne dela, tista, ki jo pa nadomešča je pa mela tako gužvo, da ni blo šans, da jaz dočakam na vrsto! Sem skor tulit začela od bolečin. No pa je potem moj poklicu svojo dohtarco in sem šla kr k njej - me je zdej kr za svojo vzela! user posted image  Mi je napisala en voltaren, pa men to čist nič ne hasne!!user posted image   Res rabim sam počitek in čas!
No pa sem šla koza od razočaranja vmes v trgovino, namest da bi šla domov počivat!
Aliska upam srčno da je res tak kot Kapesanta pravi!
Janči fanje slikce ni kaj! Men pa sploh ne rata več slikat, kaj šele slikce pol gledat!
Grem zdej.... ležat! 

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 1583
12.2.2007 17:29:10   
plenicka
Alisa in Anže, mislim na vaju, odkar sem prebrala, kaj vse imate doma! Upam, da ni nic hudega in da je res tako kot pravi Kapesanta!!!!Prosim javi in drži se, saj bo vse ok!!!

punce, dejte nehat s temi virusi, vas mam ze ciost dost...bom nazadnje jst tista, ki ven strli, ker nisem nic fasala...ja, mogoce pa zato, ker sva z Zigcom sama?

Cao, pa drzte se vse!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
12.2.2007 20:48:40   
solatja
evo, da vas razveselim, moja angina je pozabljena, ščitnice tud zaenkrat ne bomo zdravli (razen če bojo današnji izvidi zahtevali kaj drugega, držte pesti!!), v sredo grem še na kontrolo, če se je tale "sum na antipično pljučnico" pozdravu, tk da so to res lepe novice. zgleda, da mi že zmagujemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sicer pa morem Jančiki čestitat za čudovite fotke in celo familijo.... človk kr ne ve, kdo od treh moških je najlepši user posted image user posted image res ste luštni!!

upam, da bo tud z vami  šlo zdej samo še na boljše!!!

moj veliki današnji podvig: sem skuhala krompirček in bučko in sem hotla naredit kašico s paličnim (po sto letih sem ga spet zagrabla) in sem olila neki vode in... (fanfare) je ratala ven taka redka juha, da jo je pila kr po flaški!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image totalno amatersko! sem se sam smejala, kaj pa češ drugega naredit!!

lepo in mirno (in zdravo) spite!!!!

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
12.2.2007 20:52:18   
plenicka
Super Solatja, sedaj pa se ostale in ostali prosim!!!

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
12.2.2007 21:26:29   
solatja
prosim, da tudi drugi tako ubogljivo sledite pleničkinemu ukazu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
12.2.2007 21:30:21   
Jančika_
Solatja, fajn, da si zdrava. Alisa, kak je s tamalim? In s tabo?

Tisto na sliki pa ni moj možuser posted image ! On je vedno za kamerouser posted image . No, na sliki je moj prijatelj Andrej, ki zna super delat z otroki, moja dva ga imata ful rada.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
13.2.2007 8:26:36   
kapesanta
Alisa - že kakšne novice - pričakujemo dobre seveda. Joj kolk držim pesti.

Mi gremo danes v LJ v šoping - se je spet nabralo enih malenkosti za nakupit, bo spet možek grdo gledal, ko ga bom terala od Merkurja, do Obija, pa City park, pa Muller, .... Še dobro, da sva včeraj špecerijo nabavila, vsaj ene stvari sem se rešila.

Aja - Hofferjev termometer je pa čist OK, zelo je podoben tistim iz BC, ima uro in temperaturo, meriš pa na čelu ali v ušesu - smo stestirali in kaže enako kot tisti ki ga imamo za podpajsko... pa še dve leti garancije ima, če bi ga slučajno začel kej sračkat....

Alisa - dudiko bom imela s sabo, pa mi javi na mobi, če se bomo lahko dobili.

l.p. Mateja

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
13.2.2007 9:45:19   
Naty*Taja
Aj, punce, da se še jaz enkrat mal zjokam!! Ja Angi, zdej se pa jaz tak počutim, kot ti pred par dnevi!! Mi se vztrajno upiramo Pleničkinim ukazom! user posted image  Zdej je še tamala neki fasala - celo noč nisva z mojim skor nič spala, en večji invalid kot drug, sva se menjala in cartala tamalo, na konc me je že tak bolel križ, da sem šla ob 4 zjutri v dnevno na tla ležat in se ravnat, potem pa skor nisem mogla vstat! user posted image user posted image  Tole je pa res groza. Pa ne moreš malega pocartat, ko te najbolj nuca! Sem čist na tleh! Zdejle sem jih s taščo vse tri poslala na kontrolo, da se mal skuliram, ker drugače... lahk grem sam še v Voglajo skočt, tak se počutim. Tisti močni voltareni ne pomagajo nič! Kot da bi bombone jedla! Res ne vem več kaj naj. Sem zdej dala kartico mojmu, da naj vpraša, če lahk pridem po kej močnejšga, kako konjsko enekcijo, drugače naj mi pa napotnico za veterinarja da, on ma ziher kej dost močnega! user posted image
No ne bom več jamrala, sej bo minil in ne bo več tak hudo! Bom pa definitivno bolj pazila nase v bodoče, pa če kr vlečem tamaladva po tleh, da mi ju ne bo treba nosit!
No dejmo se pozdravt, pa sončka dočakat, da bo bolj vedro tole naše življenje.  

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 1590
13.2.2007 9:56:27   
kapesanta
oj Naty, hit se spravi na noge!

En pušlc za vse ki ste bolane oz. mate bolano familjo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hit se pocajtite!

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 13.2.2007 10:10:23 >

l.p. Mateja

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
13.2.2007 10:38:22   
ElaM
Se pridružujem Kapesanti, hitr se pozdravite, no.user posted image
Alisa, kako je z Anžetom? Sem se velikrat spomnila na vas.
Naty, a imaš ti že od prej probleme s križem, a te je začelo bolet po porodih? To je full hudo, ja. Sama nimam zaenkrat  problemov s tem, ima pa jih moja mami. So bili časi, ko je spala na plohu, samo da je bilo bolj trdo. Kriza.
V glavnem user posted image  za vse bolančke in bolančice, pa čimprej se pozdravite.

:)

Neposredna povezava do sporočila: 1592
13.2.2007 10:42:19   
Alisa
Punce najprej hvala vsem za vse!
Smo bili pri zdravniku, sm nismo zvedel nič konkretnega vzel so mu iz bulice z inekcijo tako da moramo počakat na izvide. Pa kri in vodo, tako da zdaj čakamo kaj bo.
Smo pa doma, tako da mislim da ne bo hudega, glede na to da so nas spustili domov.

Kapesanta, če se ti bo dalo se lahko oglasiš pri meni doma, če boš imela čas, ker ven ne bi šla zaradi Anžeta, ker je še kar prehlajen. Tako da me lahko pokličeš pa mi sporoči, kdaj približno bi se lahko oglasla, pa koliko ti moram še dat eurčkov za dudico.
Pozdravček vsem,
Lp, Alisa

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1593
13.2.2007 11:06:49   
kapesanta
oj Alisa - po mojem če bi bio kaj hujšega, bi vam že povedali - vsekakor pa pričakujemo, da bo vse OK.
Glede na to, da gremo šele ko pride moj iz službe, bomo verjetno pozni - ko bomo vse pokupili te pokličem, pa se bova zmenili.

l.p. Mateja

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
13.2.2007 12:15:04   
Angellina
Hellou!

Sem sicer slabe volje...ampak se mi je vseeno neki smešnega zgodilo, pa bom delila z vami.

Ponoči je bla žurka-itak. Mark začne po pollurnem premoru spet jokat. Kok je bla ura sploh ne vem ..v glavnem vem le to, da se nisem mogla pobrat iz postle, tok me je križ bolel...Pa vstane moj mož..Ga gre previt, nekam dolgo ju ni blo iz kopalnice, pol ga je pocartal in dal spat. Naprej sem dežurala jaz. Zjutraj preden je šel v službo pa mi reče, da se je mali pokakal in da mu je en bobek (beri: kakec), padel za previjalno mizo in naj ga pol poberem user posted image . Ok tut prou ne? user posted image  Pa sem malo pozabla na ta bobek, dokler nisem dala temperaturo na 24 stopinj in šla z malim v kopalnico. Je smrdelo po dreku za ****! Pa kaj je zdaj to, saj en bobek ne more tok smrdet hudiča! Pa premaknem previjalno in poslušte to, za previjalno mam radiator in na njemu so se pajsali štirje bobki srednje velikosti! user posted image user posted image user posted image user posted image  Crkneš! Točno na radiatorju, niso mimo padli. mislim, pa ne vem kje je on vidu enga bobka in kak mu je sploh to uspel?!!! Hja amater!user posted image user posted image user posted image  Da se nista fanta obmetavala z njimi?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1595
13.2.2007 12:36:39   
sašaš
Čau mamce! user posted image

Zdaj je pa res skrajni čas, da se vsi skupaj pozdravite! user posted image  Pri nas smo zaenkrat (tok, tok) zdravi. Solatja, si se pa hitro zmazala. user posted image  Naty, ti si pa res bogica...user posted image  Najbolje, da res zagrabimo tista "mama potovanja", ki jih je predlagala Plenička, da si malo glave preluftamo...user posted image user posted image

user posted image Alisa, no vidiš, verjetno ni nič posebnega. Cmoka Anžetku od naju z Elico! user posted image

Ups, šefica me nekaj kliče, grem!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
13.2.2007 15:13:35   
Angellina
Mam tok zabit nos, da sam drek voham! Sem najdla še tri bobke user posted image . Ampak drucga pa res nič ne voham!
Bi ktera jedla pečen grah? Ne? Jst tut ne, pa Mark tut noče. Sem dala kuhat grah in krompir za tamalga, pa me ni pustu stran od sebe, tko da sem pozabla da kej kuham. Pol pa le greva mimo kuhinje in se mi je zdelo neki čudno...jo so se samo še črno zeleni krogci poznali na dnu posode. Posoda pa za v smeti user posted image .

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
13.2.2007 20:21:26   
Anonimen
Stara si slaba kuharca očitno user posted image  Si kaj boljše volje? Sm zadnič preprala kok si bla božček čist obupana, ni pa blo cajta za napisat par tolažilnih user posted image  Sej bo sej ma vsaka kak slab dan. Drgač si pa supr punca pa mamica tut brez skrbi!!! Lepo bodi

Neposredna povezava do sporočila: 1598
13.2.2007 20:44:07   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Sem dala kuhat grah in krompir za tamalga, pa me ni pustu stran od sebe, tko da sem pozabla da kej kuham. Pol pa le greva mimo kuhinje in se mi je zdelo neki čudno...jo so se samo še črno zeleni krogci poznali na dnu posode. Posoda pa za v smeti user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Ne sekiraj se, men se je isto zgodilo, sam da ni bil grah, ampak korenje in krompiruser posted image , ampak posodo smo pa rešili, sem jo ful dolgo namakala, pa enkrat pril z vodo skuhala, pa fajn podrglna, pa je šlo vse črno stranuser posted image .

Kar se pa tiče dobrih mamic, pa jst mislim, da je vsaka svojemu sončku najboljša mamicauser posted image . Sploh pa ti, Angellina, ko se tok trudiš okol malega, vsaj kolkr sem tukaj na forumu prebrala, kakega klovna špilaš in kolk se z njim ukvarjaš, si nimaš kej očitat, če si kdaj tok utrujena in nenaspana, da pride malo krize. Tudi meni je kdaj dovolj vsega oz. mam polno kapo (kot bi rekla Jančika), pa malo malo drugim prepustim, pa gre daljeuser posted image .

Alisa - držim pesti

Naty - Taja - drži se, pa pazi na svoj križ (sej vem, to je lažje napisat, kot naredit)

Vsem, ki se borite z bacili in virusi, pa uspešen in kratek "boj"!

Lepo valentinovo vam želim, pa če ga praznujete ali pa ne!

Neposredna povezava do sporočila: 1599
13.2.2007 21:11:19   
pearl
Upam, da ste že kaj boljši, mamice probajte s kakimi probiotičnim jogurti. Midva ga pijeva vsak dan, pa se mi zdi, da kar pomaga. Prej naju je povozo vsak virus, če je le imel pet minut časa, zdaj pa jim user posted image  kaževa.

Alisa upam, da je mozolčič že zginil.

Solatja Držim pesti da bodo izvidi ščitnice OK.

Jančiča Svetovne slike. Tvoja dva malčiča sta pa taka cukra, da sploh ne vem, kak lahko kaj nardiš zraven njiju. Jaz bi ju samo cartala.

Kapesanta Kakšen nahrbtnik imate, ste z njim zadovoljni? Je tudi za kakšne daljše ture in do kolko kg je?

Da se malo pohvalim. Atiju je uspelo Vanesso naučiti, da pokaže kak je velika. Fora, da dol padeš. Tisti dve ročiči tak dviguje, pol pa ji ploskava in bravote strelava, pa se ji tak dopade. Pa tak dobro reče, prav po štajersko KA JE.

Jutri pa fajn presenetite svoje Lubčije.

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?