Naty*Taja
|
Ja, Janči, sem bila kr boljše volje, pa še en red bull sem spila in je bilo. Pa dobr, da sem si šla nafilat baterije, ker ko sem domov prišla, sta Marce in ati spala, mala je bila lačna in zaspana. Sem ji dala zizo in je potem več kot uro spala! Nič čudnega, ko sva bili pa celo noč pokonci! No sem lepo skuhala kosilo, potem se je pa začelo....norija namreč! Najtavečji z vročino 38,9 - -smo ga dali v postlo po kosilu in panadolu, se je fejst spotil, šel pod tuš in drnjoha in crkuje cel dan . No in tako je mami ostala sama s tasrednjim z okrog 38 vročine pa kljub temu polnim energije! Pa seveda tamala - glede na to, da jo očitno nekaj matra (verjetno zob) je bila super fajna celo popoldne! Tavečji pa tudi, sam skoz pa hočeta, da je mami z njima in se igra, potem pa 100krat na previjalno in dol, pa sirup, pa pit, pa jest, pa na polico čez okno gledat.... na koncu pa še oba uštimat in spravit spat in vmes še tavelikega prečekirat, če še ima vročino, pa če še diha.... v glavnem sem zdejle crkjena ko konj!!!!! Jaz se ne grem več!! Kdaj bom pa jaz na vrsti, da me bo cel dan kdo pedenal?! A ko bom šla spet rodit? No ja, se grem jaz zdaj v zid zaletavat namesto Angi, pa kak red bul bom še spila, ker itak celo noč ne bom spala!! Tamala je že začela, sam še on začne vpit tamle v sobi, pa bomo užgali še eno pižama party! Hja, vidte, kaj se mora dogajat, da ti seka, tako kot Angi vsake toliko časa - ja tudi meni je malo ven udarlo! Janči mimogrede, jaz sem vašo ulico že včeraj vidla na poročilih, vaju pa ne. verjetno so večkrat snemali?! Grem zdej res čakat, kaj bo.... mogoče pa se vam še danes kej oglasim...