|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.2.2007 20:28:02   
plenicka
Ojla,punce...ja, sva s Kapesanto malo zapravljali, glede na stanje na računu pa veliko preveč...je bil City Park poln. Ma, folk ma dnar, pa naj reče kdor kar če. Pa je blo luštn. Najboljš, da se še jutr odmaknem, ker mam jaz tud bombo doma, predvsem mam pa polno glavo. Bi rabla lobotomijo...

Jančika, če se bom spomnila, te bom tud jst jutr gledala. Sicer nimam pojma, kaj se v Celju al pa po svet dogaja...no, ja kamera res doda par kil, ampak ti še vseen ne boš zgledala debelauser posted image user posted image !

Tista "mama potovanja"...sem zasledila na enmu forumu tuki gor, se zdej tud pod razno ne spomnem kje točn....zgleda, da ene RR vsako leto nekam odpotujejo...Ja, odpotujejo za par dni, ker lani so ble v Dublinu!!!In to sam mame...pa sem mislila, če bi tud me kdaj kam same skočile, kaj pa vem kam, kar nekam, saj ne rabmo v Dublin letet...Tiste, ki dojite pa se čimprej odvadte, da bomo šle čimprej...če ste za seveda...nč, se grem zdej basat s čipsom, pa tega Slaka mal poslušam...jst bom še šla na hrvaško morje, vsaj za 1.maja letos...kot vsako leto v Poreč...
Fajn spite!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
8.2.2007 21:02:16   
Naty*Taja
Ja, Janči, sem bila kr boljše volje, pa še en red bull sem spila in je bilo. Pa dobr, da sem si šla nafilat baterije, ker ko sem domov prišla, sta Marce in ati spala, mala je bila lačna in zaspana. Sem ji dala zizo in je potem več kot uro spala! Nič čudnega, ko sva bili pa celo noč pokonci! No sem lepo skuhala kosilo, potem se je pa začelo....norija namreč! Najtavečji z vročino 38,9 - -smo ga dali v postlo po kosilu in panadolu, se je fejst spotil, šel pod tuš in drnjoha in crkuje cel dan user posted image . No in tako je mami ostala sama s tasrednjim z okrog 38 vročine pa kljub temu polnim energije! Pa seveda tamala - glede na to, da jo očitno nekaj matra (verjetno zob) je bila super fajna celo popoldne! Tavečji pa tudi, sam skoz pa hočeta, da je mami z njima in se igra, potem pa 100krat na previjalno in dol, pa sirup, pa pit, pa jest, pa na polico čez okno gledat.... na koncu pa še oba uštimat in spravit spat in vmes še tavelikega prečekirat, če še ima vročino, pa če še diha.... v glavnem sem zdejle crkjena ko konj!!!!!  Jaz se ne grem več!! Kdaj bom pa jaz na vrsti, da me bo cel dan kdo pedenal?! A ko bom šla spet rodit? user posted image  No ja, se grem jaz zdaj v zid zaletavat namesto Angi, pa kak red bul bom še spila, ker itak celo noč ne bom spala!! Tamala je že začela, sam še on začne vpit tamle v sobi, pa bomo užgali še eno pižama party!
Hja, vidte, kaj se mora dogajat, da ti seka, tako kot Angi vsake toliko časa - ja tudi meni je malo ven udarlo!
Janči mimogrede, jaz sem vašo ulico že včeraj vidla na poročilih, vaju pa ne. verjetno so večkrat snemali?!
Grem zdej res čakat, kaj bo.... mogoče pa se vam še danes kej oglasim...

MONTIGNAC

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
9.2.2007 8:23:31   
Jančika_
Hehe, pa so naju res posneli, kako dajeva Kajčija v avtouser posted image . Naty, tole so snemali prav v četrtek, ne v sredo, ko se je zgodilo. Takle mamo tu okoli, ja...ene par hudih primerkov. Pa je dokaj miren okoliš; kako je šele drugje!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
9.2.2007 17:24:04   
Angellina
Čao čikas!

Kuga je zej? A se grete ples v dežju? Kje ste vse?

Uuuuuuuuuuuuuuu Jančika jst sem pa gledala prispevek o povoženem policistu, sam zgleda, da ne celga, ker vas nisem videla. Škoda user posted image .

Mi smo jo pa včer tut v Lj mahnili...v City Park user posted image . Smo se imeli super fino user posted image . Pa ata nas je v McDonaldsa pelu in Mark je hotu kr pomfri jest..je skoz po njemu klatu user posted image .

Joooj Naty a sem res tok seka k sem zmatrana? V bistvu seka mi tko že pol življenja in mi je tko čist všeč user posted image user posted image user posted image

Moja kolegica je v četrtek rodila in sem toooooooook happy! user posted image user posted image user posted image  Bo Mark mel še prijateljico...poleg Žigca in Roka user posted image .

Mark je dans zelo siten fantek...sam nisem nič slabe volje zato. Ga skušam zamotit, sam nič ne nuca. Je pa prej pojedel eno celo banano+korenčkov sok+piškot..vse sem pretlačila in je zmazal na en dva tri! user posted image
Zdej pa čakava atija, da mu bova mal nagajala.

Aja pa kupila sem si ušesa za maškare user posted image . Bom mš...bolj podgana user posted image , Mark bo pa zajček user posted image .
No evo, končno sem dočakala..bom lahk spet v maškare hodila. Moj ni bil nikoli zato, jst sem pa itak za vsako traparijo. Komaj čakam, da Mark zraste, pol bova lahk pa skup afnarije počela user posted image

Grem zdej malega žgačkat user posted image , on me bo pa itak celo poslinil user posted image

ČauBau

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
9.2.2007 17:34:42   
Alisa
Jančika jaz sem tud zjutraj gledala pa mislim da sem te vidla pri inf. odaji svet. A mate neko zlato barvo avta? Ti si pa rit kazalauser posted image k si nekaj na zadnji sedež dajala. 

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
9.2.2007 18:51:33   
Jančika_
user posted image Alisa, ja, zlato Fabio imamo, tisto je bila pa Joejeva rit, ko je Kajčija v avto devaluser posted image . Jaz sem stala na drugi stran avta, pa se samo moja glava vidi na posnetku.

Kajči je precej bolan, no, fejst je prehlajen, gnoj mu je pa nehal iz učk teči. Revež vsake toliko tak zakašlja, da mu vse prek vrže, kar je pojedel. Toliko medicine, kot je je prejel danes pred spanjem, še svet ni videl: Panatus, Calpol, Idroplurivit (D3), Tobrex za učke in še Operil. Evo, pa se spet neki jajca....upam, da ponoči ne bo cela štala; mene so spet sinusi začeli matrat, pa še sploh nisem antibiotikov do konca pojedla, ejejejuser posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
9.2.2007 18:54:47   
Jančika_
Baje da spet smeški delajo, naj vidim: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

O jauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
9.2.2007 19:15:54   
Alisa
Jančika jao vidiš ti si se pa bala če boš zgledala debelauser posted image , dobr si se skrila
Joj pa kaj se zdaj pri vas dogaja, kaj ste vse viruse polovil v bajto? Daj jutr pojdi vn za eno uro in preluftaj stanovanje, daj pošelj k sosedim.
Sm res ste nekaj potuhnile,  kaj pa delate a cel dan user posted image . Mama mia kaj bo user posted image user posted image user posted image user posted image .

To je čudež življenja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
9.2.2007 20:49:05   
Naty*Taja
Alisa - kaj delamo cel dan???!!! Jaz pedenam moje tri otročke!!! Sem bila spet celo noč pokonc, ker tamali očitno spet zob ven bode in jo to tako zelo matra! Vem, da ni nič druga, ker smo bili danes vsi skup pri zdavniku! Se je sestra kr smejat začela (je bila ena nova) ko je klicala Kroflič, Kroflič, Kroflič... pa sem skoz jaz bla zraven not - najprej Marcel - je dobu antibiotik, ker ima angino, potem Maruša, ki ji ni nič - zato vem, da so zobi!user posted image , pol pa še ati, ki ima tudi antibiotik za angino!! Ja, cel user posted image  je pri nas. Pa tak sem se hvalla, kak noben ni bolan. Ja no, sej mami ni, nima cajta!user posted image  Zjutri je prišla tašča po tamaladva, da sem se jaz naspala (dve uri je tak pasalo) - je celo noč v spodnjem štuku poslušala tamalo, ki se je drla, pa še malo se je mene slišalo, ko mi je že vse prek prišlo! Še dobr, da je tavečji tam lepo spal. Ima pa skoz vročino, tak da tudi mi imamo celga hudiča zdravil preden gremo spat. Hikoncil pa sirup za izkašljevanje, pa voltaren proti vročini pa operil..... Da ne govorim o tonah robcev in biba palčk, ker mami ne trpi zabetoniranih noskov! Pa še atija je treba poštimat z Ospenom in Panadolom....
Je pa v vsej tej štali bilo danes nekaj fajnga - namreč mami je šla na masažo v Laško in je bilo super. celih 45 minut sem se izležavala! user posted image user posted image user posted image  Sem kljub temule tempu super naspidirana in gem v nove boje! Upam, da res kmalu mine, vsaj ati da se pozdravi, da mi malo pomaga!
Angi sej nisem nič hudga misla s tistim, da te lama - je bilo mišljeno v takem + smislu! Te na tak fajn način ven meče!user posted image
Grem zdej en fajn film na A gledat.
Aja pa naša mala se je začela na vseh štirih pogajat na prej! Tak je hecna, kot da kurbla, da bo začela naprej hodit. Se srota ziba pa ziba, pa je on pajac še kr tak daleč, kot je bil user posted image .Po moje bo kr kmal letela za Marcelom!
A vaš že kir gre? 

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
9.2.2007 21:38:39   
pearl
Jančika So "polovili" tistega dirkača - se je menda kar sam javo policiji. Pa danes so spet vaš blok kazali. Ti priporočam prodajo stanovanja, zdaj je zastonj reklama user posted image . Ubogi krimči pa je baje že doma user posted image user posted image user posted image . Res jim ni lahko v Celu, majo zmeraj neke frke.

Naši mali Vanesski pa buca zobek zgoraj user posted image . Ni sile in še kar gre.

Naty Taja in Jančika pa če sem še slučajno katero spusla ven, pa dajte že no viruse poslat nekam, drugače vam bom jaz poslala domači šnopsek.

"Lepo kapo Toni ma, mu zaštrikala je Herta, se na štrikanje spozna. Juhej!!!!!

Hvala lepa za aplav!"
Mi bomo pa letos za pustka hrustka, kaj drugega kot  user posted image - zajčki.

Eh, mi že grejo bedarije po glavi.

< Sporočilo je popravil pearl -- 9.2.2007 21:41:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1560
10.2.2007 8:26:07   
Naty*Taja
 Mi bomo pa letos za pustka hrustka, kaj drugega kot  user posted image - zajčki.
Pearl, a to zato, da boste lahko Vanessi bratca delal? user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
10.2.2007 11:22:26   
Angellina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se moram mau zjokat.

Nimam besed...razen tega, da sem kronično utrujena. Dans so mi popustili živci in sem se zjokala, za vse nazaj. Marku menda leze zobek ven, druge razlage ne poznam, zaradi česar bi bil tako tečen. Nič mu ni prav, skoz sitnari, kjer koli je. Ne v ležalniku, ne v hojici, ne na rokah, ne jest, ne pit, ne igrat se, ne spat, ne nič nič....Z možem sta šla pretle do moje mamice, da se jaz mal skuliram, k ne morem več, res ne... user posted image user posted image user posted image
Sej se človeh lahk dela močnega...neki časa in vse na hec obrne, sam dolg pa ne. Se moram sprijaznit, da pač nisem tako dobra mamica kot ve. Ve nikoli ne prosite za pomoč, sploh če pomislim na Pleničko, ki je za vse sama...Jaz pa skoz neki jamram, namesto, da bi se vzela v roke in skušala kako drugače ustreči Marku.
Grem, kr grem, nekam u tri krasne...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1562
10.2.2007 12:21:56   
Jančika_
Ojoj, Angie, od kod ti pa to, da smo me kaj boljše mame??? Jaz sem ravno danes tako nadrla Vasjo, pa čisto za brezveze, ker sem imela puno kapo, da me je revež samo debelo gledal... Zdajle bi se najraje tolkla po glavi, samo kaj mi to pomaga, čisto nič, njemu pa še manj....

Normalno, da se ti odpuli od premalo spanja! Jaz spim veliko več kot ti, pa sem včasih napol mrtva. In ravno zdajle gledam okrog po stanovanju in se probam spomniti, kdaj sem nazadnej imela tako pospravljeno in spucano, da sem bila zadovoljna. Ugotavljam, da verjetno že kaki dve leti ne....grem požret eno čokolado. Kaj boljšega se ne spomnim. Pol pa spet juriš na nov kup cot...

Neposredna povezava do sporočila: 1563
10.2.2007 12:57:59   
Naty*Taja
No, ja Angi, tudi jaz večkrat vsaj enega poturim tašči in se mal skuliram, pa včasih mora moj z obema ven, ko se mi spipa, no danes me je zjutri tak v križu štihnal, da tud tamalo le z veliko trud vzdignem in še to po enem naklofenu! Upam, da me kej kmal spusti, ker drugače bomo lačni in usrani!
Angi ti kr joči, hvalabogu, da znaš! Jaz sem tud že danes!user posted image
Janči, nič ne bo z mojo udeležbo pri sosedi!user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
10.2.2007 13:09:25   
Jančika_
Škoda, Naty. Saj jaz bom tudi čisto nesproščena po moje in bom šla kmalu domov, Kajči je namreč še vedno bogi. Ampak malo pa moram it, sicer se mi bo strgalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1565
10.2.2007 15:40:22   
Naty*Taja
Janči, sej bi jaz tudi šla, ne glede na tamaladva, sej zvečer ponavadi spita. Sam se pa res komi premikam! Tamale sploh ne morem nest na previjalno. No ravno zdej sta oba zunaj s taščo in svakom! Sej mali ni  imel od včeraj vročine, pa sem ga mal poslala ven, ker drugače bi mi pop... tule not! Pa ati še kr leži z 38 vročine!! Ma tak nas pa še nikoli ni skuhalo! Groza. Pa ravno sedaj, ko je moj ostal doma, da bi jaz diplomo pisala --- ja, ja sanja svijna kukuruz!!
Eh bo že.

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
10.2.2007 16:27:57   
Alisa
oj,
punce ka ste boge s temi virozami. No pa ssaj pri nas se tud že nekaj dogaja. Anže in ati- moj dragi sta tak prehlajena obadva imata čist nos šaštupan. Anže sam zagleda pumpico in se začne tak dret kot bi ga iz kože dajal, tak da pol kar obupam. saj ko se joče mu kar velike količine vn iz znoska zbezla. Ker če ga primem in mu kljub temu da se on dere z pumpico nič vn ne spravim, ker ne gre. Pol mu pa dudo rinem v usta pa mi vsaj malo rata, sm kaj ko pa se tr dere da je groza.

Jančika tale pospravljanje po stanovanju je pa groza verjamem. Jaz danes že od kar sem vstal pucam, pa perem, pa kuham, pa likam, Pa se po stanovanju še kar nič ne poznauser posted image . Tko da glede na to da me že vse boli bom kar nehala.

Angie tudi men ni jasn od kje ti to da smo me boljše mamice? Jaz marsikdaj pomislim kaj bi lahko tisti čas ko je Anže budn , bi se mu lahko malo bolj posvetla, ne pa da ga dam v hodalico in se on sam igra, jaz pa čistim al pa kuham.
Pač imaš malo bolj zahtevnega fantiča, kater želi pač veliko tvoje pozornosti. Rad te ima!

Plenička- tebi pa res trikrat hurauser posted image user posted image user posted image , da zmoreš vse sama rihtat Žigeca, pa sebe in vsa ostala opravila. Res user posted image .

Jaz grem tud danes mal vn, da si mal zbistrim možgančke. Gremo babnce vn - žuratuser posted image , dečkoti bodo pa doma.

Punce moje pozdravite se vse in vaše družinice, naspite se,da v pon. zaštartamo sveže v nov teden.

Nč grem mal počit.

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1567
10.2.2007 17:47:02   
solatja
moja diagnoza: v sredo je bla angina, včeri pa so popravli v neki, kar mogoč zgleda kot atipična pljučnica. in kdo je zdej slaba mama? tista, ki že cel teden leži doma in vse prepusti možu (ki je tečen ko kravji drek, ne bo priznal, da je težko, kadar je on v službi in je vse na men user posted image user posted image ) in mami (ki smo jo prisilili v dopustuser posted image user posted image user posted image ). niti lupčka ji ne smem dat in je stisnt, da je ne okužim (še sreča, da je mama zdej tuki, da se mal cartata in mučkata). sam dojenje mi je ostalo na tem svetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se pa rešla tega previjanja user posted image user posted image , ker skoz ležim.
ta mala bo glihkar plazla, še kake 14 dni max po moji oceni.

morm it nazaj v postlo..... lepo se mejte.... upam, da bom zdej po tem sumamedu le prišla k sebi, čeprav je dans slabš ko pa včeri (je pa res, da včeri še nism vedla za to "plučnco"). pa ne me sprašvat, kje to dobim, ker res nimam pojma. pa tud ne vem, če bi vam povedla user posted image v pon me čaka še pregled za ščitnico, ki je tud ponorela....

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
10.2.2007 18:13:14   
ElaM
Na kratko, vsi bolančki in bolančice, čimprej se pocajtajte.user posted image
Ni, pa dobro, preveč na tem forumu viset, očitno virusi razsajajo, da ne bomo kaj pokasirali, zaenkrat (trkam) smo še ok.user posted image  

:)

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
10.2.2007 22:05:30   
plenicka
Ojej Angie, res ne vem od kje ti ta ideja, da je katera boljša mamica kot ti!!!Vsaka se trudi po svojih najboljših močeh!!! In tako se tudi ti. In kako jaz zmorem vse sama? Tega se pa navadiš, ko veš, da nimaš nikogar pri roki, da ti vsaj prime user posted image , kaj šele da bi ga kdo previl...saj veš, da se vsega slabega (in dobrega seveda) navadiš...takšna je moja situacija in s tem sem se sprijaznila, drugače ne bi mogla naprej!!! Angie, saj bo minilo tudi to! Jaz mislim, da ti resnično primanjkuje spanja in zaradi tega je tako kot je. Jaz sem takšna kot cota, če premalo spim, če pa nekaj dni zapored ne, pa je res katastrofa od mene. In veš kaj, večkrat se zjokaj in sama sebi priznaj, da nisi nepokvarljiv robot! Pomaga veš! Svet se ne podre, če kakšen dan ni vse tipi topi po stanovanju. Res ne, verjemi mi! Drži se!!!
Joj, punce se mi smilite, ker ste bolane - predvsem ti Solatja. Ja, res dobro vprašanje, kje ti vse to stakneš????Na RR sigurno ne, ker drugače bi že vse ostale ležale...a sumamed tableta imaš. Ta so menda tako močna, da so že 3 dovolj, da pa jih telo izloči, pa je potrebno menda celo leto...pomagajo pa. Pozdravi se in to čimprej!!!Kot tudi vsi ostali!!!

Alisa, ti pa uživaj danes!!!Še za vse nas! Za vsako kakšen kozarček spi...da bomo boljše spale, za Angie pa kar dva, da bo držalo!!!

Čao in lepo nedeljo vsem!!!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
10.2.2007 23:44:16   
kapesanta
Angie, sej vem da tega nočeš slišat ampak ti bom vseen rekla: če te vije za čas, ga vzemi pri pospravljanju in kuhanju in vseh ostalih gospodinjskih opravilih. Pa če ti pomaga, se večkrat zjoki. Pa ko pride dec domov, mu malega daj v naročje in spoki ven, vsaj za 15 minut. Bota že preživela. Če ponoči ne spiš, se nauči spati podnevi - takoj ko zadrema, pojdi dremat še ti - brez slabe vesti. Preveč se ženeš in hočeš biti popolna - žal mamice to ne moremo bit, tiste, ki pa pravjo da so, so lažnjivke. Jaz mam vsake 14 dni gospo, ki mi bajto spuca, vmes pa ko je kriza (beri se napovejo obiski) pospravljama mi2, pa ignoriram baucke ki se valajo po kotih, prah, ki se takoj spet nabere,.... Kup nezlikanih cot je okras dnevne sobe. Malega občasno podtaknem mamic, vsak dan ga dam v hodalico ali stajco in ga pustim da se igra sam. A sem zarad tega kej boljš mamica? Da nisem slaba, vidim po tem, da mali napreduje. Tvoj pa tud, kar ti lahko vse pove.

Punce, bacile pomečte čez okna - zdej pa res že pretiravate.... Šc šc šc... Hit se pozdravte, da bote spet lahk velik pisale....

Jaz hočem pa sonce nazaj!!!!! Je tak dolgcajt.....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
11.2.2007 0:46:53   
pearl
Kaj če bi me organizirale dobrodelno akcijo za našo Angie? Tisti, ki imajo že preveč spanja, da že kar smrdijo, bi ga dali naši Angie za 2x0. Jaz ti odstopam kako urco, bi mogoče še kaj shujšala user posted image . Se hecam, se hecam, saj nikoli ne vem, kera bo svetla noč.

Moram pa našo Vanesso res pohvaliti. Danes ima zgornje dlesni ful zatečene in je revica tak pridna. Preden je šla spat je malo jokala, vem, da od bolečine, je bil jok čisto drugačen.

Drugače pa smo si to soboto privoščili malo Pohorja in si za smučanje naredila take lušte, da se je proga od moje sline kar topila. Se sreča, da ni ta prave zime.

Naty Taja Ne, ne naša pupa bi bila za pusta zajček, ker bo verjetno ravno imela 4 zobke, kot zajček. Pa me ima, da bi še kar imela kakšnega sončka,  pa ne enega, ampak dosti, cel vrtec user posted image . Ampak zdaj nas čaka  garaško leto oz. malo več zaradi gradnje našega domeka, pa bo to kar velik stres za nas vse.

Angie Za malčije smo pa zdaj itak najboljše mame, boljše nebi mogle biti, ker bi bile drugače kič. Angie, si želiš biti kič user posted image ?
Angie, zapoj si tisto pesem Mama je ena sama, luč sredi teme ...., boš vidla, te bo kar dvignila.

Mamce pridne bote, super mame ne pozabit jutri na govejo župco, pražen krompir in solato, pa da bo kosilo ob 12.00 in ob 12.30 posoda umita, pa zvečer dedci pošlihtani.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
11.2.2007 8:41:13   
Angellina
punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa: bolanaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
11.2.2007 10:05:40   
sašaš
Se samo toliko oglasim, da vas pozdravim in vam zaželim lepo nedeljo! user posted image  

Pa nehajte ga no srat s raznimi anginami, gripami... user posted image  Resnično vam vsem bolčkanim želim, da se čimprej pozdravite! user posted image  

Saj bo kmalu sonček...

Neposredna povezava do sporočila: 1574
11.2.2007 11:24:33   
klaja
Lep nedeljski pozdrav!

No jaz pa nisem bolna, sem pa tečna ko 100user posted image . Pa nič mi ne paše. Že včeraj sem bla jezna sama na sebe, pa sploh ne vem zakaj. Smo bli pri tašči, ker si je namislila da mormo vsi prit domov (mi3 in sestra in brat z familijami). Nekaj so ji mogli zbetonirat, jaz sem pa bla z "otroki" v hiši. Cel dan nisem uspela druga kot ji sčistit kopalnico. Ne vem kaj me je prijelo, ampak cel dan nisem pojedla nič druga kot tri kose peciva. Če se odločim da ne bom jedla, mi gre potem to sitnarjenje popolno na živce, ko ti vsak tečnari Pa pridi jest in jest in jest.... Hudiča, če sem rekla da ne bom jedla, pač ne bom. Ja, včasih me prime in si ne dam nič dopovedat. Moj hitro ugotovi ko imam take dneve in me pusti pri miru, ker se drugače hitro skregava in potem sem  v joku.

Drugače pri nas ni nič novega, zobekov še ni, zdravi smo, tečnoba nas tudi popušča. Jemo pridno, prav tako pridno rastemo in akamo v kahlico. Se pa počasi začenja postavljati na roke, ko pase kravice. Sicer bi se rada plazla in rije z nosom po blazini, vendar ji držim ritko dol, tako da je začela uporabljat roke - SUPER!

Pa snoči se nama je smejala ko zmešana, sem ji glasno rekla ata in je spustila tak glasen smeh, da sma se še midva smejala. Bilo katero besedo sem rekla, se nama je nasmejalauser posted image .

Se pa tudi jaz včasih sekiram, ko kuham ali pa pospravljam in pustim Julijo na igralni blazini in imam potem slabo vest, ker se ne ukvarjam z njo. Tudi ona rabi še in še pozornosti, tako da sem kljub temu, da se dovolj naspim, zvečer taka ko cota. Kaj bi še bilo, če mi ponoči nebi pustla spat!?

Lepo nedeljo vam želim, odženite bacile in idite na zrak, da se malo prezračite z mano vred!!!!!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?