|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
1.2.2007 10:46:51   
sašaš
user posted image  Samo to: Maček Muri je zakon! user posted image user posted image user posted image  Bom zvečer očija napadla, da ga z neta potegne! user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
1.2.2007 11:06:36   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

IZVIRNO SPOROČILO: Angellina
da sem mogla bit 5 min skup tiho

Jančika;
Pa ti je sploh uspelouser posted image ? Bit 5 minut tihouser posted image ?

Alisa;
Mene tud zanima, če si lohka bila tih user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ?

Moja usta so bla ja, sam misli so mi pa tak šibale, da sem najbrž celo pot grimase delala. A se vam nardi kdaj to? Ko tok razmišljaš o nečem, po možnosti kaj boš nekomu rekel, da kr pozabiš na cel svet in se tok vživiš v to, da delaš zraven grimase in se po možnosti smejiš? Jaz sem to vedno delala med potjo v ali iz šole. Katastrofa kaj sem bla nora! user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kaj mam za likat! Zdele vodo destiliram in sem kar srečna ker se tok počasi dela (neki sem pokvarla user posted image ), da mi ni treba te kurbe takoj zalaufat (****-prevod:batagelov likalnik na paro; vzrok za ime: je težek k ****). Včasih mam tok rada kake nadnaravne prepreke, ki mi povsem opravičijo časovni izostanek in neopravljeno delo user posted image user posted image user posted image . Če pa ne morem sama sebi opravičiti sama sebe, pol sem pa slabe volje k pes! Hja sam naš pes ni nikol slabe volje...no razen kadar ga bolhe napadejo..no slabe volje kt...kt...Kapesanta, če se 5 dni ne zaleti v šišota! user posted image user posted image user posted image . Matr sem ****nena dons user posted image ! Ah grem rajš..delat neki kr se ne bo dal nardit user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
1.2.2007 12:42:48   
Angellina
Čakam pa čakam pa čakam, pa nč ne dočakam. Joni spi kt ubit! Itak k fura nočno življenje! Od pol desetih že spi! Mam že vse spakiran, da greva ven, glavo imam umito, pol kile pudra na faci, tokrat sem se lahko celo gledala v špegu med malanjem, vse je redi on pa še kr smrči. Celo cel rr sem obdonkala, pa na vse maile odgovorila, spanirala piščanca..aja likala pa nisem...sem ugotovila, da bo para malega zbudila user posted image
Evooooooooo neki se dogaja, nekaj se premika, nekdo cmiha....in in in....tišina naprej user posted image

Lunana pijana pleše, ta bela bela lunaaaaaaaa....grem šejkat...

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
1.2.2007 13:02:18   
sašaš
user posted image  Angie, zgleda, da ste dobro spali, ko si spet polna energije! user posted image  user posted image user posted image user posted image  Za peglat pa kar Aliso pokliči (meni bi danes prav prišla!user posted image )... user posted image  Sorči Aliska, ampak mi ne gre iz glave, kar si mi zadnjič o peglanju povedala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1454
1.2.2007 13:19:19   
Angellina
....še kr spi user posted image . lunana ga ni zbudila user posted image .Diha še...kr smrči...user posted image user posted image user posted image user posted image  Nč jasn...

Ponoč nisem spala Saša...bi lahk pa zdele...sam sedim tlele kt kup gnoja in čakam da Joni digne rit user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
1.2.2007 13:32:53   
Alisa
Angie daj ga dvign pa pejta vn na zrak dokler je še sonček, drugač boš luno počakala. Pol pa ne boš šla vn, ker bo premrzl.
A če bi vedla da bo tok časa spal bi se še ti ulegla pa mal zadrnjohala.

Jao pa ta peglanje. Sem se odločla da ne bom več likalauser posted image , razen tist kar je res treba. Tk da Angie oprost. Dans pa sloh nočem o tem nič slišat - likanju!
Ayt, grem anžetu kosilce zmiksat, da bo pol ob 14h lahko zaspal.
Ayt

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1456
1.2.2007 14:59:59   
Angellina
Ja tok da vam povem moje drage: DO POL TREH JE SPAL!!!! Pojedu je fruteka, zdej greva pa ven ata gledat k avto pere user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
1.2.2007 15:21:46   
kapesanta
Kapesanta kaj je to knjigica al cd-jka Mčka murija? Mi drugač že od nedelje čez cel dan poslušamo Maček muri - pesmice. Tko da že ko se zjutraj zbudim, jih prižgem in se z Anžetom zlijem v pravljični svet igrač in otroštva. Super!

Knjigica - sej mam mojo, sam sem si zaželela da ma Rok tud svojo - kar se mene tiče je tkole: Ustavo, Prešernovo zdravico in Mačka Murita v vsak dom!
Ja CD pa tud pri nas skoz fura - je v avtu in se deremo, kamorkoli gremo....

Hja Angi, enkrat po dolgem času se zmenmo za šetnjo, pa ti jo mali tkole zagode. No ja pa drugič, ne?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
1.2.2007 20:01:05   
Angellina
Traraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa slonček Benjaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mark spet spiiiiiiiiiiiiiiii! user posted image user posted image user posted image  Sva šla prej ata gledat kako avto pere, pa je blo tko nezabavno, da sva se odpravila v bc po plenice. SE nama je tut ati pridružil in smo šli po cesti kot trio adio...Mark je smrčal v vozu, ati je voz porival, mami je pa lutala za njima in čvekala po telefonu...Bogve če se je sploh vedelo, da pašem k njima user posted image  No doma sva se utapljala v bani, nafutrala, zdej pa....neki se čuje...pi....!!!!!!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
1.2.2007 20:07:00   
Angellina
...malo čajčka in spi naprej! user posted image

...al pa tudi ne...poročam jutri user posted image

Nočko in miro noč vsem skupaj...razen če se mislite kej mučkat, pol pa kr...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1460
1.2.2007 20:14:00   
Angellina

Angie daj ga dvign pa pejta vn na zrak dokler je še sonček, drugač boš luno počakala. Pol pa ne boš šla vn, ker bo premrzl.
A če bi vedla da bo tok časa spal bi se še ti ulegla pa mal zadrnjohala.

Jao pa ta peglanje. Sem se odločla da ne bom več likalauser posted image , razen tist kar je res treba. Tk da Angie oprost. Dans pa sloh nočem o tem nič slišat - likanju!
Ayt, grem anžetu kosilce zmiksat, da bo pol ob 14h lahko zaspal.
Ayt

Ja sej sem se na konc ulegla. Mislim, da sem drnohala kake pol ure...mal več..sodeč po tem, da sem poslinila svojo roko, rokav in malo sedežne  user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst že od kar mam Marka peglam le tist kar je treba...ostalo zložim in o tem ne razmišljam. Ampak ker se mam za dobro gospodinjo in ker mora bit pr nas vedno vse tipi topi, me gloda zadnji teden to peglanje...sploh ker mi je zadnjič plenička rekla, da čist vse spegla razen brisač...in itak, da moram zdej tut jaz. Nou koment sploh! Pravjo, da smoženske čudna bitja...ja kaj bi šele zame rekli, če bi me poznali user posted image user posted image user posted image . Dans se pa res vedem k bi bla na tripih user posted image user posted image user posted image

Nočko...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
1.2.2007 20:29:54   
plenicka
Ojej, Angellina, Angellina...pa menda ne boš zdaj zarad mene vse peglala??? Jaz sem pač tako navajena že odkar likam, ker me je tako moja stara mama navadila in sedaj pač tega ne spreminjam...pa naj dodam, da mi je likanje res zoprno, ampak odkar sva sama z mojim sončkom, sploh ni tako velik za likat...če verjamete???!!!
Saj kar grem, sem take čudne volje, da sploh ne vem al naj grem spat, pospravljat al naj se kar čez balkon zabrišem(ne se bat, sem sam v 4.nadstropju doma)user posted image user posted image user posted image !!!Pa še eno opcijo imam: hrana!!!!Bom vstala iz sedežne, pa bom potem videla, kaj me bo prijelo...

Lepo spite!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 1462
1.2.2007 20:42:57   
Angellina
Spet jaz user posted image user posted image

Alisa in Saša..jutri grem v Ljubljano...tam okrog 11-tih bom v citiju, pol greva pa po atija v službo in gremo avto peljat na servis. Če boste šle kej v citija me pokličte al pa mi kr na mail dej alisa cifro, pa te jutri pokličem. Ql?

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
2.2.2007 8:35:47   
Alisa
Angie tel. sem ti poslala na mail.

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1464
2.2.2007 8:47:38   
Angellina

Angie tel. sem ti poslala na mail.

Ja vem...sem vsa vshičena user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
2.2.2007 9:09:58   
Alisa
oj,
danes sem čist zmedena. Anže se je zbudu ob 6.30 pa bi spal, pa obračal. Tk da sem ga pol dvigna, spreoblekla, nahranla in dala v stol sedet, da naj bo pa pkonc, če noče zaspat. Pa mi je pol v Bumbotu sede zaspal po 15 min. Sej ne moreš verjet. Jaz pa em upala, da bova se še mal pocrlala v potli pa je tok počakal da sem se jaz čist predramla pol je pa gospod zaspal nazajuser posted image . no zdaj pa spi.

Grem si kofetka skuhat, pa mal pomalcatuser posted image .

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1466
2.2.2007 9:15:50   
sašaš
Ojla reglje! user posted image

Mi danes letimo na Otočec (poroka) in nas do nedelje ni - ne preveč naklofat, no! user posted image

Angie, kdaj drugič, ok!? user posted image

Alisa, ti zdaj vidiš, zakaj je bilo včeraj nujno letet v BTC, danes me ni več! user posted image

V pon. pa vam pridem spet težit - vam sporočim, če bom ujela šopek! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1467
2.2.2007 9:23:59   
Jančika_
pa je tok počakal da sem se jaz čist predramla pol je pa gospod zaspal nazajuser posted image .

Klasikauser posted image .

Saša, fejn se mejte; fejst se zagrebi za pušeljc, ampak pazi, da si kaj ne narediš ob tem - sem na lastne oči videla, kako je ena drugi spulila pušeljc iz rok, nakar se je ta druga zjokalauser posted image . Zdaj sta poročeni obe in obe sta se poročili na skrivajuser posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
2.2.2007 9:58:04   
kapesanta
jaz sem tud enkrat skočila za pušelcem, men se je zdel da sem se sam stegnila pa ga že držala - no na vedokaset je blo videt pa tko, da sem se s čist drucga konca zagnala ko golman, vmes odrinla dve punce in eno skor podrla in eni priletela direkt na prste, da je še cel večer jamrala.... user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
2.2.2007 11:39:26   
pearl
Men ga še ni uspelo ujeti, smo pa šli enkrat v akcijo tic tatic, pa tudi to ni uspelo user posted image .
Z akecom še ni nič. Sem ji dala Donat pa jabolčni kompot. Zdaj pa čakam.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
2.2.2007 15:03:29   
malicki
Komaj sem se prebila skozi vsa sporočila. Sicer sem bolj na hitrco preletela vse napisano, ampak zasledila sem da imamo novo nosečko user posted image  Bravo Tanja user posted image user posted image user posted image  Čestitke in da bo vse OK

Mi pa smo bubani user posted image  Zala je včeraj proti večeru dobila 38,1 vročine in sva se danes šli pokazat k zdravniku, pa pravi da ima vneto grlo in tudi malo uho zamaščeno. Tako da sva danes doma ozir. kar cel vikend. Zdaj pa je spet dobila malo vročine in upam da ji ne bo naraščala.

Jaz lahko le še obujam spomine ko je Zala med 2-4 mesecem v povprečju ponoči spala po 7ur in več skupaj. Zdaj je to le še znanstvena fantastika. V 5 mesecu se je počasi začelo krajšati in slabšati. Zdaj pa bi se frajla ponoči samo cartala na rokah in bog ne daj da jo bi dala v njeno lepo posteljico. Se takoj predrami in v jok.
Zadnje 3 dni sem skoraj cele noči prebedela ko sem vedno znova ponavaljala uspavanje.
Včeraj pa sem rekla, da tako več ne gre in da bom ponoči ko se bo zbudila malo stroga user posted image  in jo pustila v postelji, ati pa je šel spat na kavč. Pričakovala sem pravo dretje in se psihično pripravljala, a Zala je jokcala samo 2minuti potem pa zaspala. Drugič in tretjič pa se je še samo malo zbunila. Tako da uspeh na polni črti.
Sedaj popoldne pa je prvič zaspala sama in to ne da bi pisknila. Ja to je moja ljubica user posted image

Včeraj zvečer sem ji prvič dala za poskusit mlečno riževo kašico, čisto malo za začetek in vse je zmazala. KO je vidla da je konec se je pa skoraj jokat začela user posted image user posted image

Danes sem pa skuhala ajdovo kašo in zelenjavo in je tudi vse popapcala.

Klaja ti pa kuhaš same dobrote!! Pohvalno. Julija uživa 100 na uro user posted image
Od kod ti ideje???
Pearl poznam Ilichovo kavarno, samo jaz tja bolj poleti na njihov sladoled hodim. NJami.
A se bomo kaj dobile? V torek ima Zala kontrolo in bom vedela ali je že zdrava.

Aja, jaz pa sem na dieti. Kilogrami se nikakor nočejo premaknit pod 60kg in je skrajni čas za ukrepanje. Apetit imam za 3, nasploh zvečer nonstop odpiram hladilnik.
Upam da bom dovolj močna in vztrajna da se uprem sendvičem, čokoladi, kruhu, sladoledu.... skratka vsemu dobremu user posted image  in da 5kg čimprej dol izgubim.

Pa še slikice moje pupe:
njami jedli bomo user posted image
user posted image

gremo na sprehod
user posted image

Jutri pa bomo stari že 7 mesecev  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1471
3.2.2007 23:41:53   
pearl
Mi smo se pa danes orng podelali. Sem še upoštevala nasvet Jančike s suhimi slivami. Upalo je. Hvala ti Jančika 1000x.

Zdaj pa grem na slike. Upam, da bo ratalo.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil pearl -- 4.2.2007 0:05:12 >

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
3.2.2007 23:51:53   
solatja
čao čao. vidim, da tale zadeva med vikendi kr mal izumre. mi smo bli včeri cel dan na obisku pri stricu od mojga, dans je bil moj brat s familijo na obisku (je blo mrzlo ko packa, tule na obali, baje da bolj kot v LJ). zdej sem pa tud tk utrujena, da že skor spim.
moja punca je tud ful pridna. spanje ne-na-prsih ji sploh ne povzroča težav, dans je celo zvečer zaspala pri tatku. sem tk ponosna na njo. sem misla, da bo to zdej norišnica kake 14 dni, ampak zdej je prav ql. je pa res, da je dans mortus zaspana, ker ob 4-letnem otroku na obisku res ni mogla spat (je pa na sprehodu oddremala svojo!!). včasih se mi zdi, da sem prav hudobna, ker bi jo kr prehiter vzela ven iz postelce, sam da bi bla zvečer bol zaspana in bi lepš spala ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image

sem bla sam na dveh porokah do zdej in in na prvi še nisem šla v lov na šopek, na drugi pa ga sploh ni metala (čeprav pa sem si pol izborila en konfet, posebno darilo od neveste). brezveze. js ga bom pa moje vrgla, čez slabe 3 mesce... pol pa ne bom več smela v lov na druge šopke - bolj klavrna ta moja šopkarska kariera... user posted image user posted image user posted image bomo že. user posted image
drgač js še ne bi upala dajat donata tem malim štrucam našim. mi smo zadnič jedli eno slivovo kašico in je pol v dveh dneh ziher 10x kakala. pol je pa 3 dni čez jedla bananine kašice in zdej spet razmišljam o slivovi...user posted image user posted image user posted image user posted image pestro je to naše življenje, ko se vrti okol otroškega kakanja (kako pogosto, kake barve, kake gostote, ...)user posted image user posted image user posted image user posted image
aja, naša punca se je danes ene parkrat že prav profi zaplazla (beri: med premikanjem je bil vsak 35. gib podoben uporabnemu za plazenje, tk da se je dejansko premaknla za pol komolca naprej!!!!!). se že začenja....pa začenja se postavljt na stopala, rada bi začela hodit. kam se ji le mudi??

men se zdej spat! mirno spite!!!!

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
4.2.2007 8:57:26   
pearl
Sem se včeraj s temi slikami tak nadelala, pa še Vanessa me je začela klicat, tak da sem mogla po hitrem postopku dol.
Še nekaj jih mam, se bom še potrudla.

Malicki Tudi jaz se giblem tam okrog 60 in ne gre in gre nikamor, še k večjemu gor. Pijo majo sem jezna kot user posted image . Kruha doma sploh nimamo, samo prepečenec, je pa po kosilu zmeraj tortica ali kaka druga rezina. Če je ni, sem pa tak nervozna, da bi sama seme požrla.
V torek grem tudi jaz v MB, sam na žalost je napovedan dež. Če ti je, mi povej, pa mislim, da je tudi Videk z mamico na kopanju, pa mogoče še Julija.

Solatja Bravo za nočno spanje.

Tak zaj pa kliznem, da me Vanessa ne vidi, ker se dere ko žirafa.

Mejte se.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
4.2.2007 9:09:11   
klaja
Jutro, da se vam oglasim bolj na hitro.

Nam pa je fizioterapevtka priporočala da se čim več gugama na gugalnici (zaradi ravnotežja) in nama jo je ati na balkonu narihtal, sedaj pa vsak dan vadima. Včasih še mama svojo rit not posadi. Ponavadi pa jo dam, da sama lepo čiča in jo držim, pa se ji ful dopade, ko se takole ziblje.

Nam je Angellina dala idejo in smo seveda tudi mi kupli kahljico (edini problem je, ker ima Julija še malo premalo ritko in kar noter zleze). Ponavadi nama je akala takrat, ko sem ji odpela plenico, drugače sploh ni hotla. Niti slučajno, da bi se v plenico poakala. No in midva jo dama zvečer prvič na kahlico in ji kažema kako mora tiščat, pa slučajno pogledam not in evo kupček. Skoraj nisem mogla verjet. Pa sem še včeraj probala zjutraj in spet. Zmeraj ko jo posadim na kahljico se poaka ali polula. Jeeee, super za nas. Sedaj bo pa spet mami imela eno delo več, vsake toliko časa bo slačla in oblačla pupo ter jo dajala na kahlo.

Lepo nedeljo vam želim in da se vsi pozdravite (kateri ste bolni)!

< Sporočilo je popravil klaja -- 4.2.2007 9:10:48 >

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?