plenicka
|
Ojej, punce, kolk ste naklofale...sem komaj prebrala...a niste bile nič zunaj, ko je tako lepo vreme? Sorry Kapesanta, saj bo kmalu bolje!!!Mislim nate. Žiga tudi. Jančika, Alisa, hvala za pohvalo glede bane...je tista z masažnimi šobami in res velika 140x140 (Žiga se bo lahko noter plavat naučil ), na vsak način pa jo je hotel imeti bivši...ha, sedaj pa midva z Žigcem not uživava!!!Velik minus pri tej bani je, da moraš veliko vode noter natočit, če hočeš, da je kakšen učinek...jaz sem bila za tuš kabino, tisto mal višjo...Fliper je res fajn, samo rito mu moraš prej al pa kasnej umit, ker sedi na njej . Angellina, ti kar posluš nasvete izkušenih mamic in Marka vzemi k sebi...če si sama ne boš olajšala, ti nihče drug ne bo...saj veš, da imamo vsi svoja načela, jaz sem bila prepričana, da moj ne bio imel dude, ampak jo ima..in to zelo rad...sploh ne vem, kolk jih je že zamenjal??? Tvis, dobrodšla!!!Se ti midva z Žigcem pridružujeva glede spanja. Saj ostale že vedo...moj Žigi spi tudi celo noč, v svoji posteljici od svojega drugega meseca. In v svoji sobici. Glede GH pa je pri nas bolj slabo - Žiga poje največ tretjino frutka in seveda je še lačen, ker potem spije 200 ml mleka. Tako, da nimam pojma, kdaj bo GH zamenjala vsaj 1 obrok mleka...sem že rekla, da se nič ne sekiram, bo že Žigi povedal, kdaj... Irmy, Žiga je do 5 meseca pil Novalac 1, od 5 naprej pa sem mu dala Novalac 2, pa ga je zaprl in to tako, da 3 dni ni kakal, potem pa tako trd drekec, da je bila zraven kri. Sem takoj mleko zamenjala in njemu ustreza Aptamil 2. Čeprav pravijo, da zapira, vendar Žigca ne. Tanja, tebi pa iskrene, iskrene čestitke!!!Ja, punce, tudi jaz bi imela še vsaj enega dojenčka, četudi nimam partnerja...pa saj to vedno ni ovira... ... Solatja, super, da je tvoja punčka ozdravela in želim vama, da ne bo dolgo dogo, nikoli več bolna . Pa tudi vsi ostali !!!In mamice...pa očki seveda tudi... Ojej, sem naklofala...upam, da nisem kaj pozabila, če pa sem, pa se javim ponovno !!! Punce, lepo spite!