|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.1.2007 18:25:08   
sašaš
No, kaj je zdaj s tem šišotom? user posted image  Meni ni nič jasno! user posted image

Alisa, se mi zdi, da bo tebi peglezen pregorel user posted image  - pa saj kar naprej peglaš...user posted image  

user posted image  Solatja, upam, da si ok! user posted image  

Pa kaj ga sračkate s temi trebušnimi gripami - a se res tukaj čez to naleze!? user posted image

Aja, Alisa in Kapesanta, hvala za slikice! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil sašaš -- 31.1.2007 18:28:40 >

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
31.1.2007 19:25:37   
klaja
Večer!

Sem rabla celo uro, da sem vse prebrala; tako da mi sedaj niti za pisat ni.
Slikice vam pošljem - obljubim!!!

No naša je danes (in tudi včeraj) spala na zraku (v vozičku na dvorišču) cele tri ure. Sem jo včeraj že morala prestavit v garažo, ker je bilo že precej hladno. Danes pa spet ni hotla spat v hiši in sem jo v vozeka dala in na sprehod, pa nisma rabli it daleč, ker je po dveh minutah trdno zaspala. Ponavadi jo kar pustim zunaj, jaz pa grem v hišo kuhat in jo hodim skozi okno gledat.

No, da vam predstavim naš včerajšnji jedilnik:
- zjutraj je dobila mlekeca;
- za malico sem ji skuhala suho sadje (rozine, slive in figo) in sem ji zmešala s skuto in banano;
- za kosilo je dobila stročji fižol, krompir in sladko koruzo;
- naslednji obrok je bilo mleko;
- večerja pa rižolino z banano.
Danes pa sem ji za kosilo pripravla bučke s skuto in s stopljenim sirom. Je jedla ko velika in seveda vse zmazala. Tako da že skoraj lahko nadomestima obrok mleka z zelenjavo in sadjem.

user posted image user posted image Tanja iskrene čestitke in lepo nosečnost ti želim, predvsem da bo vse vredu s tabo in otročkom!user posted image user posted image
Sem radovedna, a sta delala na še enem dojenčku  ali je to bilo nepričakovano?
Jaz tudi upam, da me bo to kmalu doletelo!

Moram nehat, ker mi Julija cvili na uho!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
31.1.2007 19:29:22   
solatja
čestitke tanji!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač sem pa skor 100%, da sem to čudovito virozo fasala v pondelk, ko smo meli ta malo v zdravstvenem in je blo polno bolnih otrok tam. ker drgač že od sobote sploh nisma ble zuni. kakorkoli že, dan s sem kot prenovljena, pa še moj lubi je doma in skrbi za mene (sem gledla levjega kralja 1 in 3 in mi je ful pasalo!!!). prav super je, resm tkle se razvajat doma, pa ta mala zdej zaspavuje (vem, ni tok dobr kot zabit se v šišotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) na rokah in ne na prsih. povejte mi prosim, kok vam kej čez dan spijo?? enkrat po 4 ure, 2x po 1 uro, 5x po 15 min, ko ga utrga?? mi bolj slabo spimo, kako uro do 2 priližno, če je 3, je že piknik!! zvečer pa hodimo bolj pozno spat, pa tud vstajamo pol bolj pozno.

take lepe slikce so vse po vrsti. ko bom velika, jih bo tud js gor dala, al pa bomo dali nove na spletno stran (da men ne bo treba!!!user posted image user posted image user posted image ). to je problem, ker se pol js neč ne naučim, ker on vse obvlada v vse detajle. glavni problem pa itak je, da nima zdej nobenih lepih novih fotk!!

Jančika in Naty-Taja: upam, da bojo tud vajine zdravstvene težave tk hitr zginle ko moje včerajšnje!!!!!

pa tale fensi bana od pleničke mi je ful naredla lušte...

kapesanta, a se tizdi ok tale hojca?? sem marskikje brala in jo ful odsvetuejo,celo  pri pediatru so nam vturili en članek, kk hojca ni ql?! kk se pa teb zdi? a uživa? js morm it zdej po stajico, je pikapolonco že fejst prerasla...

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
31.1.2007 19:55:54   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: solatja

(vem, ni tok dobr kot zabit se v šišotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

CRKLA BOM OD SMEHA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
31.1.2007 20:58:42   
ElaM
Babnce, žio.
A smo vse zabite v šišota, a se je Kapesanta spomnila svojo foro in nas zdaj heca.user posted image  Slišala sem že, da se kdo zabije v fičota, ampak v šišota, pa še ne.user posted image
V glavnem, dons ste ble tud pridne s pisanjem. Pohvalno.
Sama sm pa danes sprejela eno pomembno odločitev. Ker nisem mogla šefa zabit v šišota, sem se odločila, da si poiščem drugo službo. Katera ima kaj izkušenj kar se tega tiče, jaz sem čist out?user posted image
V glavnem punce, naj noč traja in traja....

:)

Neposredna povezava do sporočila: 1430
31.1.2007 21:07:57   
sašaš
Punce, zdaj pa eno resno vprašanje - a še komu user posted image  po babani črno kaka? user posted image  Pri Eli se je danes to že tretjič zgodilo pa ne vem, če je to ok? user posted image

Zdaj grem pod tuš, pol se grem pa zaletet v šišota - in to kar 2x.....juuupiiiiiiiiiiii! user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
31.1.2007 21:45:19   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina
da sem mogla bit 5 min skup tiho

Pa ti je sploh uspelouser posted image ? Bit 5 minut tihouser posted image ?

Saša, sem brala na RR, da otroci črno kakajo po banani, al pa da majo črne nitke v kakcu. Aja, zadnjič si spraševala, če naj spasiraš proseno kašo. ne vem, jaz bi jo verjetno, ampak jaz itak kar veliko pasiram. Probaj ji dat nepasirano, pa če ne bo hotla, pač spasiraš.

Joj, jaz sem pa dobila neke konjske antibiotike. Tableta je tak velika, da sem se skora zadavla z njo (bi jo morala spasiratuser posted image ). Je tudi za zdravljenje sifilisa in gonoreje, piše v navodilihuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1432
31.1.2007 21:55:59   
plenicka
Tale šišo al sišo vam je pa dal po glavi, a? Men je Kapesanta že razložila...vam bo zgleda mal kasneje...

Da vam odgovorim glede spanja: moj sonček tudi čez dan kar nekaj spi in sicer najbolj običajen dan je sledeč: zbudi se ob 7:00, dobi 200 ml mleka in potem se sproblečeva, oblečeva in umijeva tudi mamico in se igrava ali greva k prijateljici na kavico ali ona pride k nama s svojo punčko, okrog 10:00 pa je Žigi zaspan in zaspi za kakšne pol ure. Ob 10:30 dobi 200 ml mleka ali sadno kašico, pa malo manj mleka, potem pa greva okrog 11:00 ven, po možnosti gre mami tudi na kakšno kavico, včasih se dobimo s Kapesanto na sprehodu, včasih pride tudi Angellina in v vozičku Žiga kmalu zaspi za kakšne pol ure. Okrog 13:30 je spet lačen, če sva še zunaj dobil 200 ml mleka, če sva doma pa zelenjavno ali sadno kašico. Potem je med 16:00 do 17:00 zaspan in zaspi za kakšne pol urce. Ko se zbudi dobi mleko ali kašico, ki se napravi z vodo in potem je buden in se igrava do 19:00, ko ga začnem pripravljati za spat. Okrog 19:30 še zadnji obrok mleka in potem spat...evo, takšen je približen najin dan...

Punce, dejte se vse pozdravt in ne teh virusov tukaj raznašat!!!

Hvala za vse pohvale o bani in stanovanju, če si katera zaželi vodne masaže, naj se kar oglasi pri naju dveh!!!user posted image

Zdaj pa grem malo počivati...lahko noč vam želim!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
31.1.2007 22:00:46   
sašaš
Aha, potem tale kakec verjetno ni nič takega. user posted image

Ampak, Janči, si pa res nekaj bolehna zadnje čase!? user posted image  Si bo treba kakšen dopustek privoščit..... Porihtaj se, no - tablet pa le spasiraj, če ti le uspe! user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
31.1.2007 22:48:40   
kapesanta
ojla - se je tale prvi potep potegnu še v kosilo in potem še v obisk pri kolegih - no zdaj mali pridno spi, jaz pa sem tudi že eno urco oddremala pred TV - zakaj že je to neki najboljšga?
Aja Šišo - to je iz ene stare igre s kartami Car, kralj, paver, šiso (lhk pa tud šišo) - to je igra, ku jo je igrala generacija moji starišev, pa par let starejši od mene jo tud še poznajo, v moji generjaciji je pa že bolj kot ne pozabljena - škoda tolk luštna igra. Jaz sem jo po 25 letih spet igrala pred par leti na potapljaškem taboru. A pozna katera to igro al sem res že mal dinozaura?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
31.1.2007 22:54:51   
kapesanta
Aja - pa Mačka Murita sem tud dobila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Pa Kdo bo z nami šel v gozdiček tud - a ma katera to svetovno pesmarico? Na netu preko Svet knjige je napol zastonj. To je knjigica, kjer so zbrane pesmice, ki govorijo o živalih, raznih avtorjev, je pa bila prvič izdana že 1977. To knjigico sem imela pri stari mami, tko da sem čustveno navezana nanjo....
Par pesmic iz nje: Sinička se je usedla, Pleši, pleši črni kos, Naša muca, Hi konjiček, Huda mravljica, ... so ljudske, pa od Menarta, Župančiča, Anice Čewrnej, Srečka kosovela,..... skratka velik znanih in neki neznanih.

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
31.1.2007 23:00:25   
kapesanta
Tvis ne obupat, no - ne čist takoj - dej nam priložnost.... Sej ti ni treba vsega brat, polovica je itak bedarij user posted image . Ti se sam jav, pa kej napiš.

l.p. Mateja

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
31.1.2007 23:08:39   
kapesanta
Angi, men pa ni čist jasn, kak te je lahko čist popraskal - a si se k njemu stiskala al kaj - Rok tud rastura, pa mu še ni nikol poratal - jst grem na drug konec postle, da ga nebi motla, tolk da mu še dosežem dudo not rint, al pa živalice premikat....

Pa očitno sem res ozdravela - hvala mami - ena vrtnica (smeškoti še vedno ne delajo)

Zdej grem pa končno spat - upam da mi bo poratal, ker sem se že mal naspala... Včeri sem eno uro u luft bulla, pa mojga žokala, kje tolk smrčal, pol sm se pa še parkrat zbudila člst budna - očitno prihajam v leta, ko me moti polna luna...

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1438
1.2.2007 1:58:25   
pearl
Pa daj, komaj dohajam. Dva dni sem bolj lena, pa komaj sledim. Sorry, ni mi še uspelo prit do slik, saj že gnjavim, ampak pri nas to traaaaaaja.

Frau Grofička, čestitke za prvi zobek. Ni tak hudo, zizo malo pogrickajo pa je, pa hitro mine. Ja, naša je začela zizo nadvse občudovat pa se z njo meni, kot z veliko čokolado z lešniki user posted image .

Bolane bejbe hitro ozdravite, tud men se zdi, da si Jančika nekam pogosto bolana. Današnji horoskop Jančika in Kapesanta tečeta ciljno ravnino in ozdraveli  sta, jeeee.

Angellina Markec skače, Markec skače pa si raztrga hlače, aj, aj, aj, jajaj, pa si raztrga hlače. Pri naši Vanessi  to pali, probaj, mogoče pa bo pri Markcu zaleglo. Pa zaj sigurno itak spite. 

Tanja Kake lušte si mi naredla. Tanja bravooooo. Navijamo za tebe. Tudi mi intenzivno razmišljamo o še eni zlatki ali zlatkecu, pa na žalost sam zgledam s tem gospodom lampičom, kot da sem najmanj v petem mescu user posted image .

Zdaj pa vam naj malo pojamram. Moja Vanessa spet nič ne kaka, se pa zraven napenja, da je vsa rdeča. Sva bili včeraj pri Ilichu - Klaja in Malicki vesta, da je to ena božanska slaščičarna v Mb in je naš Štrudlček delal m m m in to tak glasno, da je kar donelo, pa v hlačah spet nič. Sem ji danes dala svežo jabolko pa nič. Rabm en dober nasvet? Pa telovadima tud, pa nič.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
1.2.2007 2:00:42   
pearl
Aja, zaštartamo 7 mesec. Dajmo naši user posted image  počasi, počasi, saj se nikamo ne mudi.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
1.2.2007 2:02:25   
pearl
Še najmanj pa mami v službo.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
1.2.2007 8:20:18   
Naty*Taja
Ej Pearl - jaz sem našem pomagala tako, da sem mu malo z vatirano palčko v olje namočeno po riti požokala in se je lepo us....! user posted image  Poskusi, sam da ne boš zgrešila, ko imaš punčkouser posted image  Pe sem nesramna - sam sem se sama sebi nasmejala, ko sem na to poštudirala ko sem zadnjič Maruški pomagala. No ja, ke kr razlika med punco in fantom - --aha, to pa zaenkrat vem samo jaz user posted image user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
1.2.2007 8:55:14   
Jančika_
Meni je ful hecno, ko prijateljica previja punčko, pa je kar nekam prazno v pleniciuser posted image .

Pearl, suhe slive ponavadi delujejo. Skuhaj eno jabolko in eno suho slivo in pretlači.  In vodo, ki ostane od tega kompota, ji tudi lahko daš za pit. Meni s palčkami nikoli ni ratalo. Pojmam nimam, zakaj. Pa malo me je tudi strah, da bi ga ranila. Aja, pa hruške, evo, hruške tudi odpirajo. Vsaj moje otroke.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
1.2.2007 9:17:43   
super nova
OOOOO, kako ste pridne,user posted image user posted image user posted image   komaj sem uspela vse prebrati za nazaj, saj nekaj berem sproti, vendar je moja pikica od ponedeljka bolana. Jo je v nedeljo ponoči napadel hud kašelj (laringitis),  user posted image user posted image  ki napade glasilke in se je ful dušila, tako da sva  dobile pumpico pa inhalacije v ZD, no pa saj gre že na boljše, kašelj ni več tako lajajoč. Tudi ta prvi ima te težave že od malega, pa zgleda da bo pri njej enako. No pa dovolj jamranja.user posted image
Vsem, ki ste bolne želim da čimprej ozdravite in da bi bili tudi vaši sončki čimbolj zdravi.user posted image

Klaja hvala za navodila, vendar še nisem imela časa se zraven spravit.

user posted image user posted image Tanja srečno in zdravo nosečnost ti želim.user posted image user posted image user posted image

Ko takole preberem ali slišim, da je kdo noseč dobim ful lušte še za enegauser posted image , pa sem to omenila mojemu možeku, pa se je samo nasmejal in rekel, da naj se ne hecam, ker sta dva čisto dovolj.user posted image user posted image Pa veste, kaj je še pogruntal, da je meni tako lepo na porodniški, da bi hotla imeti še enega, da ne bi šla še v službo. Mogoče je pa tudi to res.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
1.2.2007 9:23:56   
ElaM
Ojla, imajo tile naši čmrlji enih problemov s tem sračkanjem.
Naši pomaga jabolko, pa slive, pa zdaj brokoli, ga na začetku ni marala, zdaj ga ji dam med krompir in ga ima zelo rada.
Ne smem ji dati banane, korenja, ker potem so pa problemi.

:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
1.2.2007 9:29:50   
tanja981
ojla babe!

sem se mogla prav nasmejat s temle vašim šišotom user posted image user posted image user posted image  da ne bo pomote, tut meni se ni sanjalo kaj bi to lahko blo user posted image

mi smo pa dans prvič jedli borovničke! Jih je mali tk zmazal da se je bliskalo poleg! Sam sem mu jih z japko in hruško nardila da ni blo preveč kislo. Za kosilo pa bo danes polenta z bučkami in porom. Bomo vidli kk bo to šlo dol user posted image

klaja: je blo načrtovano. Za prvega je predolgo trajalo da sva se naučila sexat user posted image  no mal heca. Pri prvem sva mela težave (oba) in sva se odločla da tk dolgo ne bova čakala še na enga. Torej, kr takoj v akcijo pa če po enem letu ne bo nč, takoj naprej na preiskave in v postopek. Ker se full zavleče (čakalne dobe so več kot eno leto......) No in ni blo treba dolgo čakat. Očitno nisva tk neplodna kot dohtarji trdijo user posted image user posted image user posted image  Zgleda da so se mal ušteli pri nama user posted image

tk zdaj pa grem sebe v red spravit, ker sem taka ko da bi me petarda počesala pol pa šibam z maleckom mal na sončka. Upam da se bo še malo ogrelo da bomo lahko kafetkali zunaj na terasi!

Pridne bodite!

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
1.2.2007 9:35:34   
Jančika_
Ja, banane in korenje je šit, kar se kakanja tiče. Vasja je bil ful zaprt na začetku uvajanja, zato Kajetanu banan sploh ne dam, korenja pa čisto malo. Saj sčasoma se to uredi, ampak zakaj bi ga matrala že na začetku.

Super nova, a laringitis je fasala mala. Boga. Naš tavečji ga je imel 3 ali 4x, samo je bil star že kakšno leto, ko je prvič zbolel. Se pa tisti kašelj res grdo slišiuser posted image . Čimpej se pozdravite.

Glede mojih bolezni - v bistvu sploh nisem pogosto bolna, to je že skoraj en mesec ISTA bolezenuser posted image . Vmes je bil pa še bronhitis. Ehhh....user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
1.2.2007 10:32:08   
Alisa

Ja kaj ni to nekam dolg? Za božič ste vsi nekaj zboleli a ni tak, Glih to ni dober, ker če se ti skoz ponavlja je še slabš vsakič ko se ti ponovi. Pozdravi se!

Jupi spet je sonček pokukal skozi oblake, tk da bova z Anžetom lepo skočila v trgovino.
Sm ta šišo je pa dal user posted image . Ma... sm še kar ne zastopim čist. Ah nima veze.
Pazite na svoje sončke,
Ayt

< Sporočilo je popravil Alisa -- 1.2.2007 10:38:04 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
1.2.2007 10:34:32   
Alisa
Kapesanta kaj je to knjigica al cd-jka Mčka murija? Mi drugač že od nedelje čez cel dan poslušamo Maček muri - pesmice. Tko da že ko se zjutraj zbudim, jih prižgem in se z Anžetom zlijem v pravljični svet igrač in otroštva. Super!

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
1.2.2007 10:37:20   
Alisa

IZVIRNO SPOROČILO: Angellina
da sem mogla bit 5 min skup tiho

Jančika;
Pa ti je sploh uspelouser posted image ? Bit 5 minut tihouser posted image ?

Alisa;
Mene tud zanima, če si lohka bila tih user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ?

To je čudež življenja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?