pearl
|
Pa daj, komaj dohajam. Dva dni sem bolj lena, pa komaj sledim. Sorry, ni mi še uspelo prit do slik, saj že gnjavim, ampak pri nas to traaaaaaja. Frau Grofička, čestitke za prvi zobek. Ni tak hudo, zizo malo pogrickajo pa je, pa hitro mine. Ja, naša je začela zizo nadvse občudovat pa se z njo meni, kot z veliko čokolado z lešniki . Bolane bejbe hitro ozdravite, tud men se zdi, da si Jančika nekam pogosto bolana. Današnji horoskop Jančika in Kapesanta tečeta ciljno ravnino in ozdraveli sta, jeeee. Angellina Markec skače, Markec skače pa si raztrga hlače, aj, aj, aj, jajaj, pa si raztrga hlače. Pri naši Vanessi to pali, probaj, mogoče pa bo pri Markcu zaleglo. Pa zaj sigurno itak spite. Tanja Kake lušte si mi naredla. Tanja bravooooo. Navijamo za tebe. Tudi mi intenzivno razmišljamo o še eni zlatki ali zlatkecu, pa na žalost sam zgledam s tem gospodom lampičom, kot da sem najmanj v petem mescu . Zdaj pa vam naj malo pojamram. Moja Vanessa spet nič ne kaka, se pa zraven napenja, da je vsa rdeča. Sva bili včeraj pri Ilichu - Klaja in Malicki vesta, da je to ena božanska slaščičarna v Mb in je naš Štrudlček delal m m m in to tak glasno, da je kar donelo, pa v hlačah spet nič. Sem ji danes dala svežo jabolko pa nič. Rabm en dober nasvet? Pa telovadima tud, pa nič.
|