|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.2.2007 7:21:23   
Angellina
Jutro...dans žal kretensko jutro zame user posted image . Hja ne morjo bit dve noči za poredoma sanjske, ne? Ampak ker nisem in in se ne grem AP, sem malega dobesedno prisilila, da je o pol sedmih zaspal, ker mu niti slučajno nisem želela ugoditi, da bo po neprestani noči vstal ob pol šestih in rogovilil naprej. Tut jaz sem človek in če ne že spanje, si zaslužim, da ruknem vsaj kofe v miru, pa basta.
Ja ja sanja svinja o kukuruzu...kofe in en post, to je pa tut vse...je že vklopil senzorje za vstajanje user posted image

Pozdravte se punce...komaj čakam poletje, da bodo te tegobe mimo.

Aja (bdw senzorji so vse glasnejši) včer sem kupila Marku kašico za  lahko noč od hippa...tisto v kozarčku. Je tak super okus..kt puding..isto pravzaprav. Je jedel kot velik fant. Sam za "lahko spanje" pa ni, bi mogli dat not kej takega da bi bebice knokavtiral user posted image .
Senzorji so znižali tone in obmirovali...fant spi user posted image

Zdej grem še dva kozarca pomit...ostalo mam že vse tipi topi, tko, da se bova lahko z Markom samo igrala in igrala...

Aja kaj boste kej kuhale? Kaka ideja?

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
6.2.2007 7:53:49   
Angellina
Še enkrat jaz..jah Mark spi naprej, pa mam čas user posted image

Pred meseci, ko smo ble še nosečke, je menda že Kapesanta rekla, če si izmenjamo msn-je...A si jih damo..tiste k jih imamo a a? user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
6.2.2007 7:55:24   
Naty*Taja
Angi - kaj če bi ti probala spat v drugi sobi, kot mali - mogoče bi pa več spal, ker nebi vohu mamice! A veš kake radarje imajo mali! Npr. naša mala se vedno zbudi ob 11(približno takrat grem jaz spat) In potem ob 4, ko je lačna! No včeraj sem pa v diplomo padla in sem šla spat šele okrog 1. In... naša smrklca je čist lepo spala do pol dveh, ko je mamico nanjušila, je bilo pa fertik! Tak da tudi jaz razmišljam, da bom počasi odpeketala k Marcelu in naj se ati z njo ponoči ukvarja! Ja itak da bo spala celo noč, prvič zato, ker mamice ne bo, drugič pa zato, ker ati spi ko medo in nič ne čuje!,
Morem zdej it, ker imam tule na kolenih eno žolco, ki mi pomaga tipkat!user posted image

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 1503
6.2.2007 8:09:38   
Angellina
Naty Mark ne spi v isti sobi z mano sploh. On ma svoj kot in ni šans, da je kje blizu mene..razen izjemoma seveda. Vsak ma svoj prostor za spanje..se sploh ne dam premaknit. Njabolj se bojim tega, da bi bil Mark tak, kot njego ati. Le tega je jemala tašča k sebi kot dojenčka in raje vam ne povem kok časa je še hodil spat k njej. Ja pa vam bom, zato, da boste razumele moje strahove. DO 14-tega leta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa je imel svojo sobo, pa se je vedno zmuznil v zakonsko, kljub temu, da sta vstrajala, da spi v svoji postli. Tega nočem razkirat. Posvetim mu cel dan, tudi noč, ampak zakonsko "nočno življenje" bom pa furala v spalnici in nikakor ne v kopalnici, kuhinji, dnevni, veži, avtu, dvorišču al pa bog ne daj garaži..razen če si bom zaželela seveda user posted image . Tako bo, pa tut če se ne parim, važno je, da lahko v miru objamem svojega moža in zaspim močno prižeta nanj. To mi pripada, pa pika!

Neposredna povezava do sporočila: 1504
6.2.2007 9:37:15   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: pearl
Ima katera izkušnje z nakupom znamke Mother care? Tak mi je žal zanjo user posted image .

Ja, jaz. Meni je tudi ful žal, za Vasjo sem ogromno stvari pri njih kupila. No, januarja sem naročila nekaj robe, a ne na svoj naslov, temveč k prijateljici, ki živi v Londonu. Ona bi mi to potem naj prinesla dol, ko je prišla. Hja, potem so se pa tako devali, da ji niso pravočasno dostavili (naročila sem 10 dni pred njenim odhodom, tam se pa hvalijo, kako dostavijo v 2-5 dnehuser posted image ). Zdaj je to že pri njej, ampak ne vem, če mi bo poslala ali pa dala enemu prijatelju, ki gre ta teden gor k njej, pa mi bo on prinesel. Skratka dvomim, da se bom še šla to, čeprav cote sem pa dobila ful poceni, pa kostum za Kajčija za pusta in take stvari, res ful poceni.

Ampak so prepočasni tile Angleži. Navajena sem Nemcev, ej, to je pa vedno tik-tak zrihtano. 3 dni max., pa je pri meni roba, res.

No, mi smo imeli ponoči rokenrol, zdaj se je vnetja oči nalezel še Kajetan in ker je to povezano še z gnojnim izcedkom iz nosa, nam je prav superuser posted image . Vasja že od jutra sedi za tavelikim računalnikom oblečen v svoj pustni kostum (levček)user posted image in bulji Krtka, Kajči je zaspal, tako da imam vsaj zdajle malo miru za kofe in za vas. Okoli mene je tak raztur, da je kar veselje pogledatiuser posted image , ampak briga me.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
6.2.2007 10:02:27   
Naty*Taja
Jaz bi pa moja škrata v telebajska zrihtala, pa ne vem kako do kostumov?
a slučajno katera ve? Jih nisem še nikjer zasledila.

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
6.2.2007 10:19:38   
pearl
Naty Taja Pri nas pa je danes še sonce user posted image . Zdajle je mali študelček zaspal, pol greva pa hitro ven. Upam, da bova še ujeli kaj sonca.
Tudi vam ga pošiljava.

To, da nas pa malčiji vohajo, pa je živa resnica. Naša se zmeraj predrami, ko pridema spat, seveda če jaz zaspim z njo, takrat ne. Se pa orng zadere, če ne greva spat ob uri. Se mi zdi, da ko pridema spat, zaspi tak brezskrbno, da kar vzdihuje zraven. Ko pa podnevi spi, pa jo kukam sam pri vratih, ker bi se drugače zbudla.

Angellina Veš kaj, bo Vanessa Marku poslala liter domače slivovke, boš vidla kak bo spal user posted image . Ne, ne kak zokn nošen cel mesec mu daj h glavi, to bo ziher pomagalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1507
6.2.2007 12:35:04   
Alisa
ojla,
no midva z Anžetom sva že iz sprehoda. Danes sva prec zjutraj odvihrala na pošto, banko, v lekarn in trgovino in sva zdaj priracala domov. Še dobr da sva šla, kajti zdaj se je pa ulilo. Ker če bi čakala gospoda malga da se naspi, ne bi šla nič ven. Tako ko je začel tečkat ob 9h da bi spal, sem ga popokala v voziček in sva obletala kar sva morala in je lepo večinoma poti lepo prespaluser posted image .

Ja tudi jaz sem že kar nekaj stvari kupila preko e-baya, pa sem zadovoljna. Pošljejo ti najpozneje v treh dneh in imaš doma. Tudi če je kaj narobe, lahko pošlješ nazaj in ti povrnejo denar brez problema.

kaj bomo danes jedl, včeraj sem že pripravila piščeta. Noter sem lepo zavila šunko in sirček kot roladico in danes bom spekla, oz. se že peče. Pa mlad krompir (kao) bom zraven spekla, pa solatko. To je to! Hitro in enostavno.

Jaz sem tudi danes ponoči dežurala z Anžetom, ne da bi jokal, sm mulc mali se kar na trebuh obrne in spi. Jaz sem ga pa obračla, ker sem se bala da se mi ne bo zadušu, ker si gospod potem še povšterček zvleče čez glavo. Tako da vsakič ko sem se zbudila sem Anžeta obrnla, popravla povšterček, pokrila in zaspala nazaj.

Angie, jaz ti bom kar Marka vzela k sebi da bo spal tk k se zagre. No saj bo enkrat uredil svoj spanec. On že ve kaj mora naredit, da je mamica tud ponoči sm njegovauser posted image  user posted image  user posted image .
Nimaš kaj če te pa ima tako rad.
Aja, pa hvala za slikice, sta prav luštna.
A si mogoče v Arielu potem dobila slinček z rokavčki? jaz sem mislila danes it tja popoldan pa zdaj dežuje tako da ne grem.

Aja punce jaz grem pa danes na nočno smuko na Stari vrh pri škofji Lokiuser posted image . Komaj čakam. Malega Anžeta bo pa pazil moj zlo dober kolega, ga je že enkrat, pa je bilo vse ok, mali je spal kot top. Tako da mi je potem rekel kolega da je to pravi dolgčas, ko mali spi on pa ni imel kaj delat. tako da je gledal filme, mali je pa drnjohal, kot da ni nič.
Sicer sem ga jaz uspaval, in potem spi. Včasih mu je treba sm mal dudo popravt, al pa da mal vode spije.
Anže pa noče več čaja pit, ampak samo vodouser posted image , tk da zdaj pije vodo, no saj jaz jo imam tud raje kot čaj al pa sok.

Zdaj pa šibam hitro še stanovanje pospravit, dokler Anže še spi. Še kar iz sprehoda spi, tk da pričakujem, da se bo kmalu oglasil alarm.
Ayt

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
6.2.2007 12:37:15   
Alisa
Naty- glede kostumov, jaz sem jih glih včeraj v Mercatorju vidla. So pa tam okrog 20Eur. Drugač pa mal po bolhi poglej, če kdo prodaja kak kostimček za telebajske.
Naš bo pa Nodiuser posted image . Bom kar sama sešila pa bo.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
6.2.2007 13:20:44   
kapesanta
Punce a je katera pri Triglavu življensko/nezgodno zavarovana in je uveljavljala pravico do neke nagrade pri rojstvu? Men je moja agentka rekla da je to veljalo samo prvo leto po sklenitvi, včeraj pa je moja sestrična šla na zavarovalnico in bo dobila 100 jurjev. Sem šla pol brat pogoje in piše da sem upravičena, če plačujem več kot eno leto - grem še danes gor in če bojo rekli da sem prepozna, prisežem da bom agentko prijavila. No dejte javit, kako ste ve to uredile, če ste.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 6.2.2007 13:22:37 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
6.2.2007 13:28:11   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa
Angie, jaz ti bom kar Marka vzela k sebi da bo spal tk k se zagre.

Kuga hudiča pa to pomen? Mogoče tk kt je treba? Ja sanjaj ti Markove sanje user posted image

Ne nisem dobila slinčka...pa drugič.
Ej kaj a si pol spanirala kej to rolado?

Jst sem dala pa purana ven in sem ga dala marinirat. Pa krompir pečen bo tut zraven in solata...podobno k pr vas. Aja pa juho mam še od nedelje...z domačimi rezanci-njamiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Pearl pošl, ti kr pošl user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
6.2.2007 13:29:57   
kapesanta
Včeraj sem ga cel večer sračkala s hrano za malega. Sem mu skuhala dvoje piščančje prsi, celo plastično posodo korenja in eno cvetačo. Najprej sem skuhala meso in potem v isti vodi še korenje - ne vem kaj je bil to za en čuden korenje, kr ni hotu bit mehak. Potem sem v to vodo dala še cvetačo in pozabila nanjo... Ko sem šla spat, se je še vedno kuhala, postala je rjave barve in nekut čudn grenka. Je že romala v smeti....
Korenje in meso sem že včeraj dala v majhne posodice in zmrznila. Danes pa dala po vrečkah. Vsega skupi sem ga sračkala več kot 4 ure, sam bo pa tolk luštno, ko ne bo treba kuhat.
Zdajle mam pa na obisku nečaka in nečakinjo, ki mi zabavata Roka - jeeeeeeeeeeee. Zdej grem pa pospravit in pomit kuhinjo - je še od včeraj videt kot bojišče.
Danes bomo sprobali pa krompir in špinačo, tega še sploh nismo jedli.

Angie - a mali spi v temi ali imaš kakšno lučko prižgano?

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 6.2.2007 13:33:30 >

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
6.2.2007 13:36:56   
Angellina
U temi spi.

user posted image user posted image user posted image  za kuhanje!

Neposredna povezava do sporočila: 1513
6.2.2007 13:37:30   
kapesanta
sej ne vem če sem tole že napisala - srečanje v Mariboru:
če ima še katera slikce in mi jih še ni poslala, bi jo lepo prosila
če kateri še nisem poslala slikc in jih želi, naj mi piše.

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1514
6.2.2007 13:40:09   
kapesanta
Angi, kva pa če bi probala ob nočni lučki - Rok včasih ko ne more zaspat, se umiri samo če ma mal svetlo - glih tolk da ni čist tema.

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1515
6.2.2007 14:35:57   
Angellina
Veš tista mala lučka od medveda puja? Vedno jo prodajo preden jaz pridem ponjo user posted image . Tista bi bila ravno pravšnja. Ampak ne ta čist ta mičkena za v šteker, ona malo večja. K mam vtičnico spodaj pr tleh. Tist bi blo ql, kaj praviš?

Neposredna povezava do sporočila: 1516
6.2.2007 14:43:56   
Alisa
Kapesanta kaj potem pri meni potem  ne velja, to nezgodno zavarovanje, ker sem ga sklenila šele oktobra 06? Ja meyn bi tud pasal kakih 100 jurjovuser posted image .

Angie t k kot se zagre pomeni točno zo kot si napisala. Ne roladike pa nisem nič spanerala, ker sem jih kar z zabotrebci prebodla, da drži to skupi. Se bo pa to peče kar zraven krompirčka. Že lepo diši!
Jaz sem tud včeraj nakuhala za cel teden zelenjavne juhice za Anžeta in jih malo zgostila z gresom. Danes sem pripravila oz. segrela še mao več da bom še jaz mal te juhice. Joj brate, je vse pojedu, pa bi še kar, če bi mu dala. Mater je požrešen.user posted image
ostale juhice sem dala v male posodice in dala v zamrzovalnik potem pa bom vsaki dan sm kak mesek še pripravla in pogrela in bo kosilce za moje dete.
Moram nehat, ker je tukaj pri meni na rokah in je kot vrtavkauser posted image .

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1517
6.2.2007 14:57:44   
tiasha77
Angellina - kaj pa tista solna lučka? Mi smo jo imeli na začetku, je glih prav svetlobe, da vidiš al mali gleda ko joka al miži, pa da najdeš usta za dudo dat, ... zdej žal ni v uporabi, moramo žarnico zamenjat, pa je neka posebna za hladilnike al kaj, moram mojga v akcijo nagnatuser posted image

Kapesanta - pridna, pridna, moram se tud jst lotit kakega zamrzovalnega podviga, ker se mi od te kuhinje in kuhe že meša (smajli z zavijajočimi očmi), komaj pospravim, pa je že nova packarija oz. kašica al pa kosilo za naju al pa ... še dobr da naju je danes moj peljal na kosilo, če ne bi se mi res zmešalouser posted image  Kok časa pol to zdrži v skrinji? Maš še kak dober recept za špinačo - jst bi jo tud rada naredila, pa jo znam samo na olju, p as smetano? Ti si imela akcijo s knjigicami, če se ne motim, ne? Si mogoče kje vidla Pedenjpeda knjigico in CD? Ta mi je poleg Mačka Murija res ena boljših slovenskih knjigic, pa knjigico mislim da majo v MK, za CD pa nisem ziher.

Naty - Taja - tud jst sem že študirala, da me mala menda zavoha, ker se zmeraj predrami, ko pridem spat, tak da sva že razmišljala o selitvi posteljce, da bi mela mala svojo sobico, samo moramo najprej vso kramo pospravt, tak da bo to še trajalouser posted image

Pri nas je kar zabavno, mala vriska (sploh ko vidi psa ali pa kake dolge lase - je tok fajn cukat) in čeblja ko velka, sedi že skoraj samostojno, previjanje še kar gre (sploh če mečka vrečko od vatkuser posted image ), kotaljenje bolj tako tako, če jo kej res ful zanima, se obrne, če ne pa bolj brca in se vrti okoli osi, pa bo že, se mi zdi da bo še prehitro, ko jo bom morala naokrog lovit. Ma pa novo foro, če je pri kom drugem v naročju, pa vidi, da jst kam grem (da ji zginem spred oči), takoj jok. A ma še katera take težave al je to sam pri naši - mamini maziuser posted image user posted image user posted image  Sej vem, da je največ z mano in name najbolj navezana, sam upam da se do konca porodniške malo umiri, da bo potekalo varstvo brez problemov.

Tak, pa sem vam malo naložla, vsem bolančkom želim čimhitrejše okrevanje, vsem mamicam pa, da bi mali spali celo noč!Lp, T

Neposredna povezava do sporočila: 1518
6.2.2007 15:14:51   
ElaM
Na brzino, ker je pri nas obsedno stanje.user posted image  Tamala se je odločila, da dan ni čas za spat in spi max pol ure. No, saj ponoči je pa pridna, ne smem jamrat.user posted image
Kapesanta, jaz sem to koristila prei Triglavu, mislim, da je 500 ojrov, je pa tako, da ti ta denar potem odtrgajo od končnega izplačila. V bistvu je neke vrste avans. Je pa bilo pri Triglavu do par let nazaj, da si dejansko nekaj dobil ob rojstvu otroka. Tko, upam, da sem ti kaj pomagala.
babnce sirena, šibam.
papa

:)

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
6.2.2007 15:20:55   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Jaz bi pa moja škrata v telebajska zrihtala, pa ne vem kako do kostumov?
a slučajno katera ve? Jih nisem še nikjer zasledila.

Lahko kar nehaš iskat. Sem celo Evropo okol obrnila, pa jih ni za dobit nikjer. Razen če ti kdo zašije.

Neposredna povezava do sporočila: 1520
6.2.2007 21:34:24   
sašaš
Pozdravček! user posted image

Da vam najprej poročam o porokci! Bilo je fajn in vse ok, ampak Ela verjetno ne želi, da bi se midva z očijem poročila! Točno opolnoči, ko je bila na vrsti torta in nato metanje pušeljca, me je klicala v sobo (je spala v hotelu, kjer je bila žurka, babyfon so imeli pa na recepciji user posted image )! Ob enajstih, ko ima uro za dojenje se kar ni zbudila - je prestavila na polnoč, verjetno je tako že prej splanirala. user posted image  Drugače je bila pa res pridna. Zgleda, da ji paše dolenjski zrak - obe noči se sploh ni nič zbudila. user posted image  V glavnem, pušeljca nisem lovila in trenutno si ga tudi ne želim, ker sem nekaj nakurjena na mojega! user posted image

Ste debatirale o previjanju. No, pri nas je ponavadi cela norišnica, saj mala vrtavka ni pri miru niti sekunde! Jančika, kako pa tebi uspe tako akrobatsko previjat? user posted image  A imaš kakšno slikico?

Se moram tudi jaz spravit kakšno večjo količino nakuhat in zamrznit - pa kar nimam ideje. user posted image  Drugače pa Ela pridno papa. Okoli poldneva ima cel gosti obrok - zaenkrat samo tega, zdaj jo navajam na mlečne kašice za večerjo pa ji ne dišijo kaj preveč. Obožuje pa baby piškote. user posted image

Kapesanta, dobro se pozanimaj, kako je s tem denarjem. Mi ga nismo vzeli, ker to potem nekako čudno odbijejo pri končnem izplačilu. Pa saj ne vem več...user posted image

Alisa, a si šla smučat v tem vremenu? user posted image  Mah, meni se sploh ne da. Če bi bil sneg, bi se mogoče na tekaške skobacala...

user posted image user posted image user posted image  Pa da vam še povem, da sva imela z mojim danes navsezgodaj divjo dirko po stanovanju! user posted image user posted image user posted image  Sva lovila eno od činčil, ker je ponoči ušla iz kletke! Naša smotana mačka je pa samo debelo gledala, namesto, da bi se zagrebla. user posted image

Grem zdaj še malo tarok špilat! user posted image

Pa upam, da ste zdaj vse zdrave in vaši user posted image  prav tako! Pri nas je zdaj oči bolan! user posted image  

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
6.2.2007 23:37:14   
klaja
Večer!

Mi je končno uspelo se spravit diplomo pisat, pa imam za prvič čisto dovolj in ne morem več - me je zmozgalo tole študiranje (tako je če pozabiš kaj bi rad napisal). Pa še cd- jev s slikicami ne morem odpret ker je nekaj crknilouser posted image . Bom jutri nadaljevala- upam vsaj.

Glede previjanja še ni panike pri nas, no ne bom rekla, da je pri miru, saj nonstop dviguje rit in miga z njo, ampak mi uspeva.

Kapesanta - za Triglavsko zavarovalnico sem slišala, da ti ta znesek ki bi ga naj dobil kot nagrado ali kaj že, odbijejo od privarčevanega. Jaz sem pri mariborski zavarovalnici dobila nagrado (mislim, da je bilo nekje 53.000 SIT) in tam ti tega zneska ne odštejejo. Je pa pogoj, da že imaš pri njih sklenjeno to življensko zavarovanje vsaj eno leto.

Pri nas smo pa danes še imeli takega lepega sončeka, da sma kar izkoristili in sma že zgodaj šli na sprehod. Potem mi je pa spala v vozičku cele tri ure. Ko se je pa zbudla, pa nikakor ni mogla prit k sebi. Se mi je malo nasmejala, pa je spet zaprla očke. Nekje 10 minut se je matrala in odpirala oči, pa so kar lezle skupaj. Jo je bilo zanimivo za gledat!
Popoldan pa sma šli k prababici, saj je imela rojstni dan in to 85-tega. Sma se potrudli in spekli rulado ( darilo je dobila že včeraj). Je pa bila itak vesela, samo da je Julijo vidla, je čisto obsedena z njo. Moraš tako pazit, kaj rečeš, ker je ful občutljiva glede Julije, skozi mi daje nasvete, da naj pazim to in ono,...
V soboto pa smo bili pri drugi prababici in tudi tam smo poslušali, da naj na glavo zvečer damo kapico, preden bo šla spat, da ji ne bodo ušesa tako štrlela?!
Pa saj tega ne moreš poslušat!

Zdaj pa grem spat, ker sem že predolgo pokonci!
Nočka

< Sporočilo je popravil klaja -- 6.2.2007 23:39:12 >

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
7.2.2007 8:44:06   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
V soboto pa smo bili pri drugi prababici in tudi tam smo poslušali, da naj na glavo zvečer damo kapico, preden bo šla spat, da ji ne bodo ušesa tako štrlela?!

O madonauser posted image .

Mater, jaz sem pa čisto scotana. Vasja se je zbudil ob pol štirih v prepričanju, da je jutro in je tečnaril do petih, seveda je zbudil še Kajetana, ki se je pred tem dojil ob treh in jaz do pol štirih sploh še nisem nazaj zaspala. Tako da sem dve uri tavala po stanovanju in se jezila. Zdaj pa samo čakam, da se Kajetan utrudi (pleza po posteljici in tečnari), pa da se še jaz malo vržem vodoravno.

Vasjo sem poslala v vrtec, čeprav ima še malo rdeče oči, ampak danes bi se mi zmešalo ali pa bi mu kaj naredila. Že včeraj je bil cel zdrav in živahen, pa samo to je gledal, kje bo kako sranje narediluser posted image . Kajetan je pa kr fajn prehlajen poleg vnetih očk. Tako da imamo spet arije dretja pri čiščenju noska, pa še pri dajanju kapljic v oči. Koliko enega dretja za brezveze....user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
7.2.2007 8:47:24   
Angellina
Jutroooooooooo!

Deži padajo! Kaj jih je, ste vidle? user posted image

Tjaša dobra ideja tale solna lučka! Sem jo dobila enkrat kot poslovno darilo v službi, pa sem jo dala mamici, k si jo je želela. Zdaj mark spi ob njej kadar je tam...Si jo bom res morala še za doma omislit. Je taka prijetna svetloba user posted image

Tut jaz bom danes skuhala za več dni naprej in zamrznila, saj mam tegale našega Žorža počasi dost... Tok kuham, pol pa noče zelenjave pojest...se dere, grabi po žlici in mi vrže packarijo v glavo...sem tok huda! Včer si je npr cvetačo z smetano(od hippa) razmazal po obrazu in laseh user posted image . Tko da ne kupujte več lakov, pen in voskov, Hippova kašica z cvetačo je kot nalašč za ekstremno obstojnost vaše pričeske! Za samo 0,95 eur bo vaša pričeska trajala in trajala... Ob nakupu treh kašic, dobite šetrto povsem brezplačno. Pohitite, izdelki so navoljo do razprodaje zalog! user posted image

Jutri bi jo mi mahnili v Čateške...Kakšna je voda tam? Je dovolj topla?
Pa tiste, ki ste že mele tak podvig v kopališče, kako ste se imeli?

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
7.2.2007 9:55:22   
sašaš
O, Angie, čofat greste?! user posted image  Jaz našemu očiju to namigujem že kakšne 3 mesece, da bi lahko šli - in čakam, da bi on en dan rekel: "A gremo"? Pa bom verjetno lahko še kar čakala in čakala... user posted image  (No, je res, da je hotel it v petek v Šmarješke, ko smo bili v tistem koncu pa nisem hotela še krame za bazen s sabo vlačit!)

Bom pa sprobala najnovejši utrjevalec za lase - a če ne prime vrnejo denar? user posted image

Ja, kapice pa le na trdno zavežite zvečer svojim user posted image , da ne bo komu ušesek celo stran padel (sori Klaja, ampak ta je pa res dobra - da ne bodo ušeska štrlela!) user posted image

Grem zdaj kaj pospravit! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?