tiasha77
|
Angellina - kaj pa tista solna lučka? Mi smo jo imeli na začetku, je glih prav svetlobe, da vidiš al mali gleda ko joka al miži, pa da najdeš usta za dudo dat, ... zdej žal ni v uporabi, moramo žarnico zamenjat, pa je neka posebna za hladilnike al kaj, moram mojga v akcijo nagnat Kapesanta - pridna, pridna, moram se tud jst lotit kakega zamrzovalnega podviga, ker se mi od te kuhinje in kuhe že meša (smajli z zavijajočimi očmi), komaj pospravim, pa je že nova packarija oz. kašica al pa kosilo za naju al pa ... še dobr da naju je danes moj peljal na kosilo, če ne bi se mi res zmešalo Kok časa pol to zdrži v skrinji? Maš še kak dober recept za špinačo - jst bi jo tud rada naredila, pa jo znam samo na olju, p as smetano? Ti si imela akcijo s knjigicami, če se ne motim, ne? Si mogoče kje vidla Pedenjpeda knjigico in CD? Ta mi je poleg Mačka Murija res ena boljših slovenskih knjigic, pa knjigico mislim da majo v MK, za CD pa nisem ziher. Naty - Taja - tud jst sem že študirala, da me mala menda zavoha, ker se zmeraj predrami, ko pridem spat, tak da sva že razmišljala o selitvi posteljce, da bi mela mala svojo sobico, samo moramo najprej vso kramo pospravt, tak da bo to še trajalo Pri nas je kar zabavno, mala vriska (sploh ko vidi psa ali pa kake dolge lase - je tok fajn cukat) in čeblja ko velka, sedi že skoraj samostojno, previjanje še kar gre (sploh če mečka vrečko od vatk ), kotaljenje bolj tako tako, če jo kej res ful zanima, se obrne, če ne pa bolj brca in se vrti okoli osi, pa bo že, se mi zdi da bo še prehitro, ko jo bom morala naokrog lovit. Ma pa novo foro, če je pri kom drugem v naročju, pa vidi, da jst kam grem (da ji zginem spred oči), takoj jok. A ma še katera take težave al je to sam pri naši - mamini mazi Sej vem, da je največ z mano in name najbolj navezana, sam upam da se do konca porodniške malo umiri, da bo potekalo varstvo brez problemov. Tak, pa sem vam malo naložla, vsem bolančkom želim čimhitrejše okrevanje, vsem mamicam pa, da bi mali spali celo noč!Lp, T
|