XXYY
|
Dober večer! Kako ste? Vidim, da jih je zopet nekaj zelo bolanih. Baje razhaja VIROZA BRONHITISA oz. PLJUČNICE v Ljubljani. Saj zasledila sem, da jih ima veliko vročine in full kašljajo, pa da jih v pljučih boli. Tudi nas je prejšnji teden nekaj prijelo - vse tri: Laro, mene in atija. Hvala bogu, da Lara ni nič kašljala, samo imela je vročino in full zabasan nosek. Zdaj je še malo doma, da se pocajta do konca s tem noskom. V vrtcu so samo 3-je od 12 oz. 13 otrok. Vsi so zbolel in še teli trije k so v vrtcu full kašljajo. Seznam sledi kmalu (upam, da jutri). Če ima še katera sveže podatke, naj jih napiše. Bom kar napisala, katere sem zasledila, če jih morda ni med njimi, naj napiše prosim še enkrat. Hvala. IZA (Tinkamiška), AJDA (Lonja), TIL (Rija), VLADIMIR (Renan), TIN (Ovnica78), LOVRO (AjdaN), NINO (Liju), TIJAN (Mmetka), PATRICK (MatMaj), ANŽE (Srečica), TIJANA (Dali28), MANCA (Bobika), ŠPELA (Tašonka), NEŽA (Shooo), ALEX (Kornelija), LARA (Ovčka) ALENKICA: probaj kupit v lekarni CANESTEN ali DAKTARIN KREMA (ne gel ) in ga s tem maži in skupaj z Bepantenom. To zelo dobro deluje. PUST: je v soboto 17.2., pustni torek je pa 20.2. Nč, lepo se imejte in se kmalu zopet slišimo. SLAVLJENČKI vse naj naj za 1 leto . BOLANČKI hitro se pozdravite. Čao.
|