miši
|
juhej punce sem vas bolj na hitro preletela, ste pridne. zdaj sem malo bizi, ker imam predavanja na Ljudski in mam mal gužvo pa še vadbe zvečer....prav paše počitek za vikend. saj ne morem verjeti, jutri bo naša Ajda stara 6.mesecev, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako gre hitro. mi že precej papamo, sedaj bomo imeli še večjo izbiro,ko bo 6.mesecev. Tudi zobeka sta dobro vidna. zadnje par dni se tako dviguje v sedeči položaj,da bo pomojem kmalu sedela.... je pa v zadnjih dneh spet glavica malo postrani....ne vem,kaj bo s tem, čez en teden imamo pregled,če ne drugače pa bom šla samoplačniško do fizioterapevta,da dobim odgovore. Tiasha77, povej kako ti narediš bučke? narediš za več porcij? zmiksaš posebej al skupaj s krompirjem? olupiš, odstraniš peškice? jaz sem danes nardila, je tko čudno izpadlo,peškice se niso zmiksale, tut koža je tko čudna ratala. mogoče bi morala večjo količino pa bi se boljše zmiksalo. naredila pa sem po Paparici: koščke skuhala na pari in speštala...ni blo fajn za videt.mogoče bi vseeno olupila. Huanita, držite se, še malo pa boste na konju. Vesna, uaaaa, sem ti fovš smuke, jst zgleda letos ne bom nič ovinkov delala .... Sandra, pravijo,da je fino dati par kapljic 31 (od Justa) na prtiček in nekam v sobo. res samo 2 ali 3 kapljice, je fajn zrak za dihat, jaz sem že enkrat tako naredila. je pa fajn.če je zrak bolj vlažen, zaradi sluznice,se prej sčisti...danes smo vaju pogrešali, s Hruškico sva sami kofetkali. spet sva priklicali dež . ostalim pa en velik pozdravček Taja