yennika
|
Ojla babnce! Mi smo bli pa včeraj cepljeni in mali je bil cel dan pravi jokec.Tudi ponoči je kar neki jamral!Ko je dobil pikico je sam debelo ppgledal in užaljeno zajokal, pa ne veliko, v primerjavi z prvo pikico sploh ne.Smo ga tudi stehtali in je že 7210 g težak-se polno dojima. Bravo za moje skromne polne zize. Pri nas je tudi kar dosti snegeca pegeca, kakih 10 cm že.OK, ta naj zdaj nekaj časa bo-beri par dni, potem pa čez dan skopni, da bo cesta suha za vozičkanje!Se vse strinjamo? Pleničke imam zdaj aktiv fit strech 3 in so res krasne.A zdaj so pri merkatoriju znižane na 12,5 E al bo skos taka cena? ROSE, vse najboljše tvoji piški za 4 mesece, mi praznujemo počasi 5 m.Joj kak čas beži!!! Bodiji so znižani v Bc, sem jih nakupla kar nekaj.Stanejo malo čez jurja!Sicer so zimski, taki na puli, ampak so na gumbeke in se z lahkoto oblečejo čez glavco.Pa splača se vam kupit štramplče, so 50% znižani, zelo lepih vzorčov.Stanejo okol 700 tolarjev.Ej, opažam, da sem še vedno pri tolarjih!!! Tudi meni zelo izpadajo lasje zdaj, sploh ko si jih operem in počešem še mokre.Baje je to zaradi dojenja in izčrpanosti...mi je pravla moja frizerka, da neketere mamice pridejo čist obupane k frizerju. Žiža-se čisto strinjam s tabo, res so punčke veliko bolj trpežne kot fanti, sploh v otroštvu se to pozna.To opažam tudi v službi, ko imamo kako nujno sekcijo....pri punčkah gre vse gladko, pri fantkih se pa skoraj vedno nekaj zakomplicira, ne dihajo dobro...ali še kaj hujšega.Zato sem se kar malo bala, ko mi je G napovedal fanteka.Morem pa potrkat, zaenkrat je zelo zdrav-RES TRKAM!!!!!!!!IN UPAM, DA TAK TUDI OSTANE! VSEM BUBANIM OTROČKOM PA ŽELIM, DA SE ČIMPRAJ POZDRAVIJO!!!(Bi prilepla pikopoko pa se mi sploh ne odprejo smeški) Srečka-ma kje si???Že med nosečnostjo si nas zapustila, zdaj pa spet!!!! Držim pesti, da se ti vse poštima! No, zdaj pa laufam kuhat-jupi! Lp
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|