|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
26.1.2007 2:44:44   
Tanyka

user posted image
user posted image

A vidve pa sta kar takšno debato vsekale?user posted image
No jaz sem pokonci od 1, takrat je jedel, in konec s spanjem.Kašelj pa taki, da kar bruha zravenuser posted image .Zaj pa ne upam niti spatuser posted image ,samo bom morala počasi, če ne bo zjutraj grozno.
ćao čao

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
26.1.2007 8:21:35   
Tanyka
user posted image JUTRO

Ja kaj še vse spite?Jaz zdaj zgledam takouser posted image .
user posted image .
Rene še sicer spi ampak Lara pa je gor že od 6.30-Takrat gre stari v službo.
Mi ni preostalo druga, kot, da se potem še jaz zbudim.
Pri nas je ponoči spet user posted image , tak, da imamo kar nekaj snega.Mi včeraj Lara ni dala miru, sem oba toplo oblekla in smo šli ven za 20 min.Rene je bil v kombinezonu,v vozičku, pokrit t dekico, tak, da mu ni nič pihalo.Je kar takoj zaspaL, ko smo  prišli v hišo, je bil takoj kot sova s takimi očmi user posted image .
A ve greste tudi z prehlajenimi malo na svež zrakuser posted image

BOROVNIČKA-drži, res nimama sreče z drinkomuser posted image .
Saj še bo čas, ko bomo imele vse pošlihtano.
A ste bili pri zdravniku?
Nazadje, ko smo bili mi bolani, nam niti en pediater ni da zdravila-češ virusna okužba, ko pa smo prišli do naše-Melink, pa je bil že bronhitis,.........
Smo dobili pumpico Berodualuser posted image , pa s fiziološko nosek čistit,................no in to je touser posted image
Potem pa sledi tedn dni zdravlenje, tedn dni o.k., in potem spet jovo na novouser posted image user posted image .

ŽIŽA-ne se smejat, ampak ne vem kaj je to čežanauser posted image -nisem iz luneuser posted image .

No, zdaj pa grem na moj težko pričakovan kofeuser posted image .
čao čao

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
26.1.2007 8:31:56   
ajne
hojla,

no, pa smo jih staknili, vnete očke namreč... ****ti, kje zaboga sem jo napihala? je šla včeraj ob pol sedmih spat in ko se je ob pol enajstih prvič zbudila, je imela desno oko čist zlepljeno. sem očistila s FR in našpricala mlek in je zaspala nazaj. ko se je ob pol treh drugič zbudila je imela zapacano še levo oko. ponovi postopek. zjutraj se je ob šestih zbudila, učki so manj zapacani, pa vseeno še vedno. zdej spiram s FR in kamilicami in brizgam mlek notr, upam da bo delovalo. za enkrat kr dobro kaže.

ja žiža, vidm da tist ob 22.00 nič ne prakticiraš... si prestavla na polnoč, a? jest tud... se strinjam, boljš ob polnoči, kot tečen dec ob desetih user posted image user posted image ... sta se razpisali, jest sem takrat že tko lepo spančkala... enkrat za spremembo. se moram pripravit, k danes tavelika pride domov in bo veselo. so imeli tamauči včeraj že mal dost in že komi čakajo da pridejo domov. čez dan je vse ok, zvečer bi pa mamico... ampak so baje tako utrujeni, da traja nekaj minut, pol pa itak zaspijo in je vse ok. no, danes popoldne se vrnejo.

ajdica se zbuja, grem pogledat uček, da ga spet mal umijem in zrihtam...

a ja, najpomembnejše - ajdica danes praznuje 4 mesečnico!!! vse najboljše cuker moj!!!

bomo pa danes spet same zvečer - ima moj možek spet neko poslovno zadevo... pišuka, sej sem skoz sama...

sirenaaaaaa.... čau

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
26.1.2007 8:42:19   
ajne
eja, sem se še nekaj spomnila. če katero zanima, imajo v ZOO letne karte za odrasle po 30 EUR (otroci do 2 leta so zastonj, po 2 letu pa 17.5 EUR)  za celo leto. se mi zdi blazno ugodno (letna karta je tolk kot 5 dnevnih).

jest jo bom kupila za naju s taveliko (za atija ne, k ga itak ni nič doma, če bo hotu zraven, jo bomo kupli še zanj).

no sam tolk, če kero zanima...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
26.1.2007 9:39:42   
dalin
user posted image Evo mene,morning.Kako ste kaj?Imam mogoče par minutk časa.Tanyka tvojim pisemcem sem se tako nasmejala,sploh tistemu ki si ga napisala po drugi uri zjutraj.Meni pa tiste slikice ne gredo in ne gredo.Bolj klikam,slabše jeuser posted image .Upam da se boste kmalu pozdravili,lahko pa bi dala Reneju na prsa tople kamilice.Mojim je to vedno pomagalo(trkam).
Tejcha pri nas je vse stvar organizacije.Fantje so tako naučeni in ni da ni.Vsak je zadolžen za eno stvar,tako da se zavedajo svojih dolžnosti.Tavečji je zadolžen za pometanje stopnic vsak drugi dan,šestletnika pa,eden za odnašanje smeti,drugi za sesanje.Seveda si dolžnosti tudi kdaj zamenjajo,ampak o tem se sami dogovorijo.Saj ne da jih maltretiram,hočem jim samo vcepiti občutek odgovornosti,opažam pa tudi,da so izredno ponosni ker mi lahko pomagajo in se čutijo še kako pomembne.
Pa tudi pri Žanu mi pomagajouser posted image ,sploh Rene,saj pravi da je tudi on dobil svojega dvojčka,saj mu je Žan v piko podoben.Tudi če jih prosim naj se z njim malo igrajo in ga zamotijo ni problema,jim 100% zaupam.Če je pa user posted image tečen mi pa rečejo:"Daj mami,boš kmalu,je tako tečen"'!?
Zdaj se je pa naš otrok naveličal sam biti,tako da moram nehati.Se čez čas spet oglasim.
MEJTE SE

Žan 27.09.2006

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
26.1.2007 10:57:13   
borovnička
Ajdica in moj Nik, vse najboljše škratka! user posted image

Tanja, a veš kaj probaj za Reneja... Na eno gazico al pa tetra pleničko namaži eno žličko medu, pa mu daj na prsa. Pa gazico prej segrej, da ga ne bo zazeblo. Če boš dala na gazico, daj še eno pleničko čez, da ne bo skozi prišlo (na hrbtni strani). Pa mu pusti čez noč. Zjutraj medu skoraj ne bo več. To ful pomaga. Preverjen in že zelooo star recept. Jaz sem mojemu dala dans ponoči in je že mičken boljš. Še ene parkrat pa bo.

Drugač mu pa jaz tud nalivam fiziološko v nosek, pa revček tud dihat ne more, s pumpico pa ne gre čist nč ven.user posted image Sva mela pestro noč, ni skoraj nič spal, sam jokal je.user posted image  Nimam pojma kje sem ga tolk prehladila. Ga bom kar pelala k Melinkovi v torek.

Ajne, za ZOO sem pa že brala na forumu izleti in počitnice. Baje se res splača, sploh tistim, ki ste blizu Ljubljane.user posted image Pravijo, da imajo skoraj vsak dan organizirane delavnice pa igrice in rajanje za otročke vseh starosti. Kar je super.user posted image Se končno nekaj dogaja v ZOO.user posted image  Mi štajerci se bomo pa kdaj pripeljali pogledat. Vsak dan bi bla mal težka.user posted image

Septemberke, lahko bi se pa dobile spomladi, ko bo lepo vreme, v ZOO z našimi malčki!user posted image Kaj pravite?

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
   [Brisano sporočilo]
26.1.2007 11:32:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1082
   [Brisano sporočilo]
26.1.2007 11:35:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
26.1.2007 11:36:57   
incabinca
Borovnička ful dobra  ideja!
Jaz si bom tudi omislila letno karto za ZOO, smo že enkrat z Lovrom bili (ko je bil star manj kot  en mesec) tam na sprehodu pa je ful fino. Tako da ko se začne lepo vreme bova midva zihr tam.
Midva imava tudi zamašen nosek, se ponoči parkrat zbudi, ker težko diha, ampak ga pustim pri miru in sam zaspi nazaj.... Danes sva spala do 8.15 - REKORD.  je pa res da čez dan spi zelo malo, dopoldan gre za 45 min (je točen kot ura), pa še če ga popldan mogoče naštimam da zaspi, ampak zelo težko - ker mu tolk nosek nagaja, da se takoj zbudi.
Tanya - jaz ga načeloma vsak dan ven vozim, tudi če je malo prehlajen, ga zelo dobro zadekam, itak pa je v zimski vreči, ki nič ne prepiha, pa zelo topla je, tako da mu nič ne more biti hidega, svež zrak pa vedno koristi. Zadnjič ko je dež padal, sem ga dala  v tsiti voziček ki ga imam v stanovanju, dobro zadekala in ga 10 min po balkonu gor pa dol furala, je zaspal kot angelček. Ven ga ne peljem samo v primeru dežja ali če bi ful pihalo, ali pa če bi imel npr. ful vročine.

No očitno je 45 min že mimo, ker se Lovro že oglaša :(
LP

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
26.1.2007 12:14:23   
Tanyka
user posted image

Rene spi, jaz pa sem si vse že napol pripravla za kosilo.Bomo imeli govedino in krompirov zos.Sem misla naret zelenjavno juho pa sem si premisla, ker Lari in atiju takšne stvari ne gredo v rituser posted image ,
Imamo pa zelo lepegauser posted image , tak, da bomo šli za kakšnih 30 minutk ven, ko se Rene zbudi.

SONČICA-a kr antibiotik je dobu?Sem zjutraj ugotovila, da imata oba očke vneteuser posted image user posted image -se pravim ni da ni.Pa res user posted image  ima sto mladih ko jih ima.

DALIN-kako pa narediš tole s kamilicami.Veljalo one iz čajnih vrečk, ker drugih nimamuser posted image
user posted image za nasvet.

AJNE-user posted image Ajdi za 4. mesece

BOROVNIČKA-user posted image tudi tebi za nasvet.Bom mu zvečer naštimala.
Ful dobra ideja za srečanje.ZOO bi bil res primerenuser posted image user posted image .
Za NIKA-user posted image .
Tvoj jih ima danes že 5 kajne?

A je gledala mogoče katera včeraj trenja?Ful debata o kajenju.Kadi katera-info?
Jaz sem prej kadila pa sem med nosečnostjo pri Lari nehala, potem sem spet začela, in nato med nosečnostjo pri Reneju spet prenehala.
Zdaj pa upam, da pri tem tudi ostane.Mogoče še kdaj kakšno prižgem ko gremo s kolegicami na drinkuser posted image

No sinoči sem se malo spravla na user posted image -uspela 5 minuser posted image .No danes je bilo zjutraj že 10 min-napredujemuser posted image user posted image .Moram malo dol vzet, ker sem že sam sebi grozna.Kile pa mi tud grejo namesto dol-gor.
Zdaj si kupim še ono napravo iz top šopa-vibratone.Upam, da je kaj res.
AJA JEM PA LAHKO NORMALNO NEuser posted image user posted image user posted image .

Ja saj res zdaj bi skoraj pozabla.Razprodaja v SOliverju se začne v torek in sicer -60%-so si premisliuser posted image .Splačalo pa se bo vseeno.Jaz grem v vsakem primeru.
O.K dosti za zdaj grem user posted image .
ČAO ČAO

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 26.1.2007 12:27:11 >

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 1085
26.1.2007 12:55:07   
dalin
user posted image Pozdravljene!
Končno se je vsaj ena oglasila(Tanyka).No ja, pa saj vem kako je to.Sem pa med tem stare poste brala,od takrat ko sem vam nisem še pridružila.
Danajax-tudi mi smo ili pri treh tednih prehlajeni,sem mislila da se mi bo zmešalo.Dojenje nama je pa kar šlo.Čeprav sva se prvi mesec tudi po eno uro skupaj dojila.Pa spal ni nič prvi mesec,ne podnevi ne ponoči.Ko se je ponoči zbudil za jesti je bil potem kar še dve uri buden,potem je zaspal,čez eno uro pa je bil zopet lačen.Jaz trma sem seveda vztrajala da mora spati v svoji posteljici,čeprav je mož rekel naj ga vzamem k sebi pa bo spal.Ampak jaz pa ne,čeprav mi je bilo hudouser posted image .Dokler nisem enkrat od onemoglosti zaspala ob dveh zjutraj in se ob petih zbudila,Žana pa najdla na spodnji strani posteljice po kovterčkom pa še na hrbtu ležečega.Sem mislila da se je zadušil.Hitro sem ga dvignila in se je takoj zbudil.Nato sem rekla:"ZDAJ JE PA DOVOLJ!"Šla še isti dan v PIKAPOLONICO in kupila varnostno ograjico za na zakonsko posteljo,ter otroka vzela k sebi spatuser posted image .Jaz pa sem spala med možem in otrokom brez skrbi saj sem imela ograjico in nisem bila v strahu da bi mi padel s postelje.Po dveh tednih skupnega spanja pa sem ga en večer zopet poskusila dati spat v posteljico in,začuda(trkam),je spal v njej.Tako,da če zdaj pomislim za nazaj,je mogoče potreboval bližino,jaz pa sem bila prav zverinska da ga nisem že prej vzela k sebi.Verjemite punce dolgo sem se obtoževala.
Tanyka jaz imam sicer cvetove kamilic.Jih prepražiš malo na oljčku,tolk da zadišijo in jih zaviješ v manjšo tetra pleničko ali pa gazico.SAMO PAZI,počakaj da se toliko pohladijo da ne bo otroka po prsih speklo.Sicer pa imam jaz take majhne žakeljčke(jih je tašča naredila),noter sem dala kamilice in ko rabimo pogrejem vse skupaj na radiatorju ali pa na plošči štedilnika.
Tako zdaj grem pa za kosilo pripravit,drugo sem pa itak že naredila.Hiška se "šaje" tako da imam čez vikend mir.Hitim za kosilo pripravit dokler Žani bunny(beri:bani) spi.
ČAUČI

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
26.1.2007 13:07:29   
žiža
helou
No sej sem rekla, da bom danes kot en zombi. Pa ni moj kriv pa princes tud ne. mali sine mi je celo noč sračkal. Očitno je včeraj čez dan preveč spal ponoči je bila pa potem veselica. Ko je bolan se mu čist ritem zmeša. No zdej pa spet spi pa tavelika tud.
dalin fajn maš tole orgamizacijo pošlihtano. Pri mojem doma so bili tud trije fantje (moj je ta stari) je je tud lepo navajen na takšen in drugačen red. Mu res ni težko tud za kakšno bolj "damsko" delo poprijet. Kot je recimo likanje. veš če bi imela tastarejšo hči, bi se pobje kar mal ven pacali. Tako bo gotovo pri nas. samo da imam jaz še filing, da bo tavelka tud zelo rada krivine hvatala. user posted image
čežana je "zos" iz jabolk. Pri nas temu rečemo tudi jabolčnik. Jabolka olupiš narežeš na koščke skuhaš v vodi mal sladkaš, dodaš mal cimeta, limonino lupinco. potem pa pretlačiš kot pire. super dobro. Zraven gre fajn pire krompir al pa pražen, al pa šmoren, tud meso je dobr zraven. pa otroci ga imajo ponavadi radi. razen naša, ki je itak razred zase, kar se hrane tiče.
kakšen sonce Tanyka Pri nas skoraj do zdele snežilo. Sicer je pa napoved kar lepa tako da če bo zdravje boljše gremo juturi na kakšen snežni potep.
Drugače se mi zdi da je Urbanček boljše. Kašelj se mu je začel trgat, smrka tud manj
Tole z medom sem jaz tud že prakticirala pri Sari. Pa težko rečem kakšen je bil učinek. No, škodi sigurno ne.
lulček, mi smo dobili navodila, da kožico potegnemo dol kolikor gre. Samo meni to ni jasno kva kam gre. Tisti smokec kr zleze nekam, pa itak skoz brca in mi vedno uide. Zato se mi zdi, da jaz tega ne delam glih prav. Probam in se trudim da ga vedno dobro umijem. Bom pa naslednjič v posvetovalnici mal povprašala o zadevi. Pri nas je še tako da je moj imel poseg zaradi preozke kožice, seveda ko je bil še majhen. In glede na to da imava oba zelo pozitivne izkušnje z obrezanim lulčkom sem celo razmišljala, da bi samoplačniško opravili ta poseg. Hvala bogu me je ta nora misel minila. Tud na misel mi ne pride, da bi šla otroka izpostavljat bolečini, zaradi najine želje. Hudiča sej ni moj lulček, sej ga bo on uporabljal, no sej ga že. V glavnem mi treniramo po svojih zmožnostih.
ok, zdej sem pa že spet celo večnost kle gor. Krompir že vre, možek bo pa tud vsak čas iz službe...
Aja štrudel je bil super in ga že skoraj ni več. user posted image
čao-čao

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
26.1.2007 13:25:25   
princes
user posted image

Ja ZOO, the best, mi bomo tud nabavili, da bomo spomlad začel hodit živalce gledat...user posted image

Ajdi za user posted image in Niku za user posted image user posted image ..

Jaz sem pa danes takoj zjutraj šibala po novo hrano, pa ni nič boljše noče jest...Kaj naj naredim??
Čez dan ji že lahko na vsake tolk časa dam mal za pojest, kaj pa ponoči, noče mi pojest več kot 100 ml??user posted image
jaz sem čist žalostna...user posted image Kaj je zdaj to z našo pikico...Sva bili ravno na pregledu in je kao vse cool....
Lahko ima pa reakcijo od cepljenja???user posted image

Dalin maš pa res dober zrihtane, svaka čast..user posted image user posted image Saj prav, da se že od malega navadijo....Men je ful dober, k je bil moj tud tko vzgojen, in se ne brani nobenega gospodinjskega dela...user posted image

Pri nas nič ne sneži, je prav lep sonček, tko da bova verjetno mal ven šle, mogoče bo pol bolj lačna...
Ma sploh se ne bom sekirala, ji očitno že ne paše??user posted image saj je men bolj bad kot njej..user posted image

danes me je še ena moja kolegica razveselila z novičko, da je user posted image ...user posted image user posted image user posted image Bo Lia dobila prijateljčka...user posted image Sem bila ful vesela, sem se takoj na začetke spomnila, uff kje je že to...user posted image user posted image

Jaz imam pa danes na jedilniku riž in malancane, pa solato paradižnikovo...Sem s kilami na 0, tko da še mal pa bom fit...user posted image
Sem bila ful vesela, ko sem na tehtnico stopila, končno sem se znebila teh 60.. 5 se že bolj sliš...user posted image

Ok grem zdej kuhat, dokler fižolček spi, da lahko v miru pojem, če ne pa mora bit obvezno na kolenih, pa gledat v krožnik...
Jaz pa z eno roko...user posted image

user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
26.1.2007 13:37:04   
Anonimen
helou babe,  ste se pa načvekale dones....pa tile septembrčki so res izgleda vsi neki prehlajeni. Dalin hvala za tale recept od kamilic, bom dones štrudlala hahehehehe...upam da zares pomaga. Ker gre meni že malo preseda tole njegovo kašljanje...pol imava pa borbe z mlekom....

aja, zakaj mu mlek več ne paše ?????  Ko mu dam čaj ga popije v momentu, ko pa mu dam mlek, pa sam zacvili in usta zapre....se mi zdi, kukr da se že mal norca dela....

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
   [Brisano sporočilo]
26.1.2007 14:19:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1090
26.1.2007 14:27:54   
princes
Lina, mava pa midve isto sranje, glede hranjenja...
Moja sam še kašla ne...
Pa kaj je to od cepljenja al kaj??

Men se bo kar odpulil, zdele bom sam ven pošibala...

Neposredna povezava do sporočila: 1091
26.1.2007 14:33:10   
Anonimen
ma jest ne vem, ampak tole cepljenje nam je čist zmešalo vse skupaj...ne jemo, ne spimo, še prehladu se je vmes....pa še jest sem čist na konc, ker sem prehlajena do amena....

že dva dni kar rjovem po bajt, pol me pa user posted image  tako čudno gleda...no, efekt pa je - utihne....

Pa še zdej, ko je bil prehlajen je spal v taveliki postelji, ker sem skoz cvikala kdaj bo bruhal...dones gremo pa spet v svojo posteljo...ga bom pa kar pustila, da se bo drl......če bom zmogla seveda...

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
26.1.2007 15:00:32   
ajne
hojla,

evo, ajda je končno zadremala. je bila že tok sitkasta, da je joj... sicer pa še mal pa letim po taveliko, ki se končno vrne. tolk je prazna bajta, k je ni. smo danes tudi kartico dobili, ki jo je pisala iz KG... user posted image user posted image

glede učkov pa sem ravnokar govorila z okulistko in mi je rekla, da bog ne daj vnetih učkov s kamilicami spirat, k sušijo sluznico in dražijo kožo user posted image  (da majo na kliniki velik primerov, k majo pol otroc več težav zaradi napačnega zdravljenja, kokr pa zaradi obolenja samega). tko da kamilce očitno ne veljajo več user posted image . skratka, pri vnetem učku moramo spirat z FR (uček - od noska ven proti ušeskom in nos - fejst, fejst in velikokrat!!) pa solzevode masirat (halo? - upam, da sem jo prav razumela), če so slučajno zamašeni in potem bi moralo biti ok. mi bo prinesla FR prav za oči, k mora bit to kao vse sterilno za učke. za nos ni panike, učki so pa učki. se pa ta FR baje dobi v lekarnah. ej, kaj bom jest še vse zvedlauser posted image ! pri taveliki so ble kamilce čist ok... pravi, da antibiotik pa šele, če tole s FR in masažo (pa mojim mlekcom - tega pa ne dam!) ne bo ok. kokrkol, men se itak zdi, da je že zdej ok. mal ma še rdečo vekico, gnojčka pa ni več videt. bomo vidli zvečer kako bo.

joj, sam še to mi fali, da bi tud ajdica začela štrajkat pri hrani... trkam,... zaenkrat je to ok.

princes, a pri vas tud tko bliz sekajo novi user posted image . pri men so kar tri in to vse v enem mesecu... joj, še dobr da sem se odločila za mireno (btw, če se spomnite mojih začetnih težav z njo - sedaj je kul in to totalno kul... enkrat na mesec je neki mini izcedka in to je to - priporočam vsem, ki v roku 3-5 let ne mislite imet dojenčka). me je pa moj že skor prepriču, da bi mogoče res imeli še enega - sam še ne ve tega... mogoče pa res... enkrat čez pet let, k bo tavelika tok stara, da bo lahko kaj pomagala... dalin - svaka čast da tkole pedenaš 5 moških... carica si, ni kej!!!!

ajda se zahvaljuje za vse čestitke! očitno pa ima mami danes namesto nje čokoladni dan - mi tko paše čokolada, da sem že 250g zmazala... kriza, pol bom pa spet jamrala zaradi kil... princes - čestitam za vztrajnost, kok si pridna in disciplinirana!!! jest bom počasi začela laufat tuki pri nas po PST (sam da ne bo več minusa, pa grem). 

ko bo malo bolj prijazno vreme sem za srečanje v ZOO al pa se mogoče povabimo k žiži na štrudel in čežano user posted image ...

eh, bluzim, grem! se vid da ajda spi, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
26.1.2007 21:29:37   
dalin
user posted image Kje pa ste spet vse???????

Žan 27.09.2006

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
26.1.2007 21:30:42   
Tanyka
evo me

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
26.1.2007 21:36:21   
Dajanax
Ojla ženske!!

Jaz sem te dni čist adijo user posted image , ne samo da sem si en posel na glavo nakopala user posted image (ker mi je biloo strašno dolgčas ko nisem imela nobenga kreativnega dela), se je še user posted image odločila da ne bo več celo noč prespala... In zdaj imamo že tri dni zapored budnico ob treh, ob šestih, pa ob devetih...na tri urce. Zjuraj sem kot da bi me kdo s kladivom po glavi user posted image . Pa tako lepo je spala do 10 ur v enem. Malo sumim na to, da ji enostavno ni mleko več dovolj???!! Kaj mislite? jutri bo 4 mesece, ima 6,9 kg, naj ji vsaj rižolinota zvečer dodajam???? Danes sem ji pri kosilu probala dat malo cvetače!! Se je tako obrnila kot da bi ji ne vem kaj hudega naredila in me glkedala "Ja mami kaj mi pa to delaš?? Saj sem pridna!!?!?! user posted image ". Čist tak feeling sem imela da mi hoče rečt. Toliko o zelenjavi.

Incabinca tvoj Lovro je pa res korenjak, najbrž vse septembrčke šiša.

Dalin najbrž da sem res prehitro sklepala, da sva se tisto nedeljo srečali. Tvoje cimre že nekaj časa nisem nikjer srečala, čeprav je iz sosednje vasi, jo pa bolje pozna Alenka11. Ji bo ona prej pozdrave dostavila. Hej si kaj mobilna s tamalim? Se dobimo na kakšnem čaju al pa kofetu? user posted image Seveda ko se bo tale snegec spokal.

Oj Vita! Kako lepo ime imaš!!

S kamilicami sem tudi jaz probavala prve tedne, ko je malaimela nonstop zabasan nosek. Skuhala sem tiste v rinfuzi in kar četrt vrečke stresla v posodo in jo nesla poleg zibelke na tla. Ne vem sicer koliko je pomagalo, je pa bil zrak v sobi lepo navlažen in vonj je bil tud carski. Super za pančkat.

Prices čestitiam za 0 pri kg, jaz se matram in zraven hrustam vse kar mi pride pod roke (piškote, bonbobe, kruh,...). Še 2,5+ (že nekaj časa). "Jutr začnem" imam pa itaq vsak večer na repertoarju. Si bom tega smajlitana hladilnik prpopala: user posted image

Čestitke vsem 4 in 5 mesečnikom user posted image

Lepo se imejte!!

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
26.1.2007 21:36:33   
Tanyka
Čeerrrrrrr

Moji otroci(beri ati tud) že spijo.Jaz pa itak nonstop čekiram če je kaj novega -pa ničuser posted image .
ŽIŽA-hvala za pojasnilo.Zdaj vem kaj je čežanauser posted image user posted image .
Zdaj sem tamalemu dala te zadevice na prsa bom vidla kako se bo obneslo.
Smo bili danes malo zunaj, ker je bil res lepi sonček.Zdaj pa je pri nas ful mrzlo.
DALIN-kaj ti že malčki spijo?

DEJANAX-našemu zelenjava sploh ni všeč,sadje pa ja.Ko mu dam sadno kašico pa dela mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
KG-jaz jih imam še + 10user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 26.1.2007 21:41:02 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
26.1.2007 21:38:03   
Dajanax
Oj tud jaz sem še tle! En fascikel ki ga moram mal naštudiram po rokah valjam in čakam da bo sam v glavo skoču...

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
26.1.2007 21:47:23   
Tanyka
Sem nekaj našla, če katero zanima-skratka zanimivo:

http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=849

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
26.1.2007 21:59:04   
Dajanax
Sem prebrala, torej mojo malo navajam na priučeno lakoto oz. čez dan premalo poje...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......