ajne
|
hojla, evo, ajda je končno zadremala. je bila že tok sitkasta, da je joj... sicer pa še mal pa letim po taveliko, ki se končno vrne. tolk je prazna bajta, k je ni. smo danes tudi kartico dobili, ki jo je pisala iz KG... glede učkov pa sem ravnokar govorila z okulistko in mi je rekla, da bog ne daj vnetih učkov s kamilicami spirat, k sušijo sluznico in dražijo kožo (da majo na kliniki velik primerov, k majo pol otroc več težav zaradi napačnega zdravljenja, kokr pa zaradi obolenja samega). tko da kamilce očitno ne veljajo več . skratka, pri vnetem učku moramo spirat z FR (uček - od noska ven proti ušeskom in nos - fejst, fejst in velikokrat!!) pa solzevode masirat (halo? - upam, da sem jo prav razumela), če so slučajno zamašeni in potem bi moralo biti ok. mi bo prinesla FR prav za oči, k mora bit to kao vse sterilno za učke. za nos ni panike, učki so pa učki. se pa ta FR baje dobi v lekarnah. ej, kaj bom jest še vse zvedla ! pri taveliki so ble kamilce čist ok... pravi, da antibiotik pa šele, če tole s FR in masažo (pa mojim mlekcom - tega pa ne dam!) ne bo ok. kokrkol, men se itak zdi, da je že zdej ok. mal ma še rdečo vekico, gnojčka pa ni več videt. bomo vidli zvečer kako bo. joj, sam še to mi fali, da bi tud ajdica začela štrajkat pri hrani... trkam,... zaenkrat je to ok. princes, a pri vas tud tko bliz sekajo novi . pri men so kar tri in to vse v enem mesecu... joj, še dobr da sem se odločila za mireno (btw, če se spomnite mojih začetnih težav z njo - sedaj je kul in to totalno kul... enkrat na mesec je neki mini izcedka in to je to - priporočam vsem, ki v roku 3-5 let ne mislite imet dojenčka). me je pa moj že skor prepriču, da bi mogoče res imeli še enega - sam še ne ve tega... mogoče pa res... enkrat čez pet let, k bo tavelika tok stara, da bo lahko kaj pomagala... dalin - svaka čast da tkole pedenaš 5 moških... carica si, ni kej!!!! ajda se zahvaljuje za vse čestitke! očitno pa ima mami danes namesto nje čokoladni dan - mi tko paše čokolada, da sem že 250g zmazala... kriza, pol bom pa spet jamrala zaradi kil... princes - čestitam za vztrajnost, kok si pridna in disciplinirana!!! jest bom počasi začela laufat tuki pri nas po PST (sam da ne bo več minusa, pa grem). ko bo malo bolj prijazno vreme sem za srečanje v ZOO al pa se mogoče povabimo k žiži na štrudel in čežano ... eh, bluzim, grem! se vid da ajda spi, ne?
|