|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.1.2007 10:26:40   
urška76
Oj!
V Lj mamo pa spet tako meglo da ni res. Sta šla zdej moja fanta v trgovino, midve pa kampirava doma. Na srečo je Špela zaspala, mene pa čaka gora cunj. Sploh jih noče zmanjkat. Se vidi, da mala na veliko poliva.

• Pa punce ne se pozabit na srečanjih pofočkat.

Da ne bo potem spet kakih izgovorov, da niste vedele pa niste videle user posted image
Grem zlagat, da ne bo treba likat.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 801
20.1.2007 17:34:40   
viv_
Ojla!

Evo, za seznam. Pri mesecu in pol je imela Zarja 56 cm in 4625 g,

Pri nas se je pa ta velika odločila, da gre danes spat k babici in jo je po kosilu prišla iskat. Mož je šel pa s tamalo na obisk k ta drugi babici, jaz sem pa doma. Ampak, me čaka delo... Moram pospravit po bajti. Pa, saj ni veliko, ampak vseeno...

Urška, dej prosim na srečanje prinesi sabo, če maš kakšen idejni načrt, da mal vidim, kako ste naredili. Bom še jaz svojega privlekla. Joj se vleče. Kdaj računate, da se boste selili? Mi upamo, da jeseni 2008. Ampak mislim, da je to zelo optimistična varianta user posted image

Ema, jaz bom tamalo prinesla v lupinici, pa geštel od vozka bom imela sabo. Bom šla potem, ali pa prej, še mal po štacunah. Rada bi eno ta kratko črno bundico.

Zdej pa položnice plačat in pospravljat user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 802
20.1.2007 22:25:40   
ircica
Tudi jaz bi se z malim pofockala - pa se koncno ze uvrstila na seznam.
Konstantin: 8.11. - 52cm, 3570g, 1. mesec - 54cm, 4680g, 2. mesec - 59cm, 6140g.
Pa se dve vprasanji.
Kdaj polozite ta male spat? Kostja mrkne ob 22.15, pred tem pa ni sanse, pa ce ga s kolom po glavi. No, danes sem ga prevarala, ker sem ga sla eno uro prej kopat. Me zanima, kako se mi bo ponoci masceval.
Zadnje case mu pri dojenju glavo kar proc odnese, zgleda kot bi bilo prevroceuser posted image . Dela to se kateri? Sem mislila, da ga TV zanima, pa se mi je na kavi in ponoci tudi snemal.
Tiste, ki ste iz Maribora,  imate kaksno idejo za prijetno kavo z malimi, da je prostor za vozicke in ni zakajeno? Meni je se najljubsa Astorija, ampak mi je ze nerodno, ko skoraj vsak dan tam malicava (ker se obvezno zbudi). V Gledaliski kavarni pa je tako komorno vzdusje, mi je bilo zadnjic kar nerodno, ko je na ves glas rigal.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 803
21.1.2007 19:36:58   
Zamima
Danes se ni še nobena nič javila,....user posted image  Kje ste čvekice? Čeprav jaz sem tudi danes našla komaj kaj časa, pa to šele zdaj zvečer, da se vam javim. Midve sva vredu, Zala je skopana, sveža kot rožica v novi pižami št. 62 user posted image ,... raste kot konoplja pa zredila se je tudi že, sem bila prav presenečena, ko sem jo kopala user posted image .

Zdaj smo jo malo zmatrali in lepo aja, čeprav mislim, da bo še ziher ene 2x jedla preden gremo zares spat. Zdaj pa sem že lačna, si grem naredit večerjo pa pred TV.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 804
21.1.2007 21:33:22   
SIBI
Ojla!

Imam komaj zdaj malo časa, da se javim. Smo bili danes na kosilu pri mojih starših in je mali spal, ko topek. Ko smo prišli domov pa je začel tuliti na ves glas tako, da smo imeli ponovno zelo naporen user posted image  večer. Punce v torek imam prvi pregled po porodu pri ginekologinji in me zanima  za kakšno kontracepcijo ste se ve odločile oz. vam je svetoval ginekolog?
Ali ima katera izkušnje z Mireno?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 805
22.1.2007 9:06:17   
krfjolca
Dobro jutro :)

Jaz sem čisto prerojena po tem vikendu :) user posted image
Čisto drugače je, če je dragi doma, vsaj malo roke spočijem ... No ja, sicer sem si ramo nategnila med bowlanjem včeraj, ampak vseeno user posted image . Še dobro, da Anžeta nosim v levi ...

Zamima, mi imamo vse pižamice že 68, 62 je sicer prav, ampak niso več tako udobne. Nekaj cunjic imamo že celo 74, sicer še malo zavihano, pa vendarle. user posted image
Ravno včeraj sem pospravila omaro, pa sem odpremila vse 56, edino ena trenerkica je še ostala, ki je pa precej večja kot za 56.

SIBI, jaz nisem dobila nobene kontracepcije. Odločila se bom za tabletke, vendar moram počakati na prvo M. Ker sem imela po porodu vnetje maternice, mi jih prej ne sme predpisati, menda. M pa še kar ni, čeprav ne dojim.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 806
22.1.2007 9:35:46   
kaja11
Kakšno zatišje je bilo ta vikend. Očitno smo vse hotle zadnje sončne žarke izkoristiti in nismo čekirale RR. Mi gre prav na živce ta napoved. Sem mislila da bomo kar preskočili zimo in zakorakali v pomladuser posted image .

Gašper ima zdaj novo foro in že ob 4.00, najkasneje 5.0 vstaneuser posted image . Pol pa počaka do 8 - 9 in zaspi za 3 ure. Kr neki..... valjda pol ne grem spat, popoldne pa k zombi bluzim.
Jaz bom pa danes premajhne oblekice pospravila... mal sm žalostna, ker jih nikoli ne bomo več rabiliuser posted image . Gašper tud že kr 62 in 68 nosi.
A bo še katera v sredo prišla??

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 807
22.1.2007 9:52:17   
viv_
Pri nas ga je pa Zarja neki srala ponoči - od 4 do 6 ni hotla spat. Mulc mali. Potem le zaspi, ampak ob 7 je prišla Mirna v posteljo, da sem jo oblekla za v vrtec. No, ob pol 8 sta se Mirna in mož končno spokala od doma, da sva potem z Zarjo še mal spali.

Se nam pa tako mački gonjo okrog bajte. Celo noč so mi tulili direkt zraven spalničinega okna. user posted image

Ja, jaz bom tudi danes oblekice mal presortirala. 56 gre ven, 68 notr. Ena kolegica bo mela punčko, ena fantka, tko da bom mal potalala, kar je pa švoh pa na Karitas. Pa Mirnine cunje moram tudi pogledat. Ostajajo od 104 naprej. Kar je še lepo bom spravila za Zarjo, ostalo gre pa isto na Karitas.

V sredo se pa vidimo, komej čakam!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 808
22.1.2007 10:41:40   
krfjolca
Kaja11, tudi Anže ima zadnje čase tak čuden ritem! Zaspi okrog 21ih, je enkrat okoli 2, 3h, potem se pa okrog 4, 5ih zbudi in noče nazaj zaspat. Ga vzamem k sebi, pa mu dudo popravljam, pa še zraven malo dremam, okrog 7ih, ko gre moj v službo, ga umijem in preoblečem, ko sem jaz že totalno predramljena, pa paglavček zaspi. Sicer ne za dolgo, za kako urico maksimalno.

Zdaj se grem pa malo učit, je šel mulo na obisk v spodnje nadstropje :)
Sva se s taščo zmenili, da ga vsak dan za uro dve vzame, da jaz skoz spravim tale izpit.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 809
22.1.2007 11:44:41   
ema79
hojla!
mi smo pa danes v eni rundi spal od 22 do petnajst do osmih!user posted image user posted image pojedle flašo in pol še zadremuckale do devetih!
Sem šla spet nazaj na aptamil, ker se je kr naenkrat zmrdnla in noče več Babylove mleka. Sem jo zadnjič komaj prepričala, da je v celem dnevu 3 x po 70ml pojedla! to pa n vse skup nč, pa smo letel v špara po aptamil, pa zdej vsako rundo od 120-150 poje! Babylove ji pa naštimim sam zjutri, ko napol v spanju je in ne poštudira, da ni taprav mlek. Tolk, da ga ponucamo do konca.

V soboto sem pa tudi jaz dobila menstruacijo. Zaenkrat bom na tabletkah, ko pa bom šla v službo in se bo finančno stanje popravilo, bom pa ubodla Mireno!

Tud jst komaj čakam sredo!

Življenje je lepo....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 810
22.1.2007 11:49:51   
krfjolca
Ema, jaz sem tudi hotela uvesti drugo mleko, ker ima po Bebi zelen kakec. Pa sem mu dala Aptamil Comfort, ga ni niti povohal! user posted image Zdaj mešam v Bebo 25% Aptamila, sem hotela počasi prit na 100%. Ko sem dala 50 - 50, spet ni maral, pa še čisto pretekoče je kakal. Zdaj, s 25% pa je stanje fenomenalno - poje, krčev nima, pa še kaka lepo! A mislite, da je ful slabo, če mešam dve različni znamki?

Še nekaj, kako naj prepričam mulota, da bi pil čajček? Kadar se tako tekoče pokaka, imam občutek, da bi moral dobiti več tekočine, ker je toliko izgubi, pa čaja noče niti povohati. Ali ga smem malo sladkati, ali kristalni sladkor ni v redu?

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 22.1.2007 11:51:43 >

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 811
22.1.2007 12:34:30   
urška76
Oj!
Jest mam pa norišnico doma. Mi je Miha zbolel in samo tečnari. Potem ga pa še lulat pa kakat ravno takrat ko jaz Špelo dojim, pa potem zrihtaj vse skupaj user posted image . No na srečo je vsaj mala danes pridno spala (v kosu od 23 do 4 zjutraj user posted image ). No naslednji obrok je pa hotela že malo po šesti.
Krfjolca mislim, da mu dve različni znamki mleka ne moreta škodit. Če bi bilo kaj narobe se že med sabo nebi lepo zmešali se mi zdi. Za čaj mu pa skuhaj bebi čaj (ima že sam po sebi sladek okus) in če bo žejen bo pil, drugače pa ni potrebe po tekočini. jaz mu ga nebi sladkala. Tudi Mihu ga nisem nikoli (še sedaj velikokrat pije nesladkan čaj, najraje ima pa itak navadno vodo). Če pa že boš sladkala pa daj sladkor v vodo predno zavre, tako da se tudi sladkor prekuha.

Lepo se imejte

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 812
22.1.2007 12:39:45   
majas
Jutro tudi od mene...

Moja pa hoče imeti zvečer svoj mir, ko je zaspana in se naje, se začne dreti in potem jo moram položiti v košarico, ji dati dudo jo podložiti z pleničko in UGASNITI LUČ, ni šans da gledava tv ker se začne spet tako dreti...prav res. Včeraj ko je zaspala sva vseeno malo gledala tv se je zbudila in nama ni pustila spati do 1.30...sem rekla da naj bo zdaj naprej po njeno pa bomo šli prej spat. Je pa potem spala da 8ih in potem še do 11ih, pridne ne... Zdaj pa je spet zaajala. user posted image

Tudi midve že nosive 62 in tudi 68 ji je je prav. Sem ji na razprodaji kupila oblekico in en tako dober kompletek za 3M in ko ji ga oblečem ji je majčka ulita skoraj pretesna sem bila žalostan ker vem da ji bo čez en teden premajhna user posted image pa tako je lepa v njem... Joj moramo nove kake slikice dodat v album, jih katera že je?

Krfjolca jaz ti ne priporočam da sladkaš čaj in ga navadiš na to ker boš kasneje imela probleme potem pa saj veš (gnili zobki...) saj tako so meni rekli ker kot jih navadiš tako pijejo. Poskusi večkrat z čajem...moja ga eno 5X ni hotela samo par kapljic je kremžila obraz zdaj pa že vleče...

Kako ste vesele da nimate M...jaz sem jo že imela je en teden user posted image trajal pa polno dojim.... sem bila prav žalostna user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 813
22.1.2007 13:20:02   
viv_
krfjolca: Pomoje pa ni dobro, da se mleko meša. Saj je normalno, da ima po prilagojenem mleku zelen kakec. Moja ga ima tudi, pa Mirna ga je imela tudi. Za te male želodčke tako "eksperimentiranje" ni dobro. Najbolje je, da imaš eno mleko in čim manj mešaš.

Zdele mi pa tamala drnjoha pred hišo, jaz grem pa pospravit predale z otroškimi cunami!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 814
22.1.2007 14:37:34   
krfjolca
Glede mleka: vem, da ni dobro eksperimentirat, ampak kaj, ko pa so pri vsaki formuli kakšni problemi. Ena ga zapre, druga preveč odpre, tretje noče pit, itd. Bom vztrajala na Bebi, samo ko se pa tako muči s kakanjem user posted image ... Po drugi strani mi pa ni jasno, če naj bi bila vsaka formula zase za dojenčka uravnotežena prehrana, zakaj mešanica dveh ne bi bila ravno tako uravnoteženauser posted image ... Sploh če ne povzroča nobenih težav ...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 815
22.1.2007 15:54:11   
Nogavica
No, tudi Živa je zdaj končno malo zadremala. Je imela eno daljšo rundo bedenja, pa je bila malo sitna.

Danes pa dežuje user posted image . Tako sem se navadila na sprehode, da mi ful manjka, pa še kar nekaj dni tako napovedujejo user posted image .

Živi je pa 68 še vse preveliko, pa se mi ne zdi, da bi bila ravno majhen dojenček. Hvalabogu, še prehitro bo zrasla.

Glede kontracepcije - tabletk ne bom jemala, ker dojim, Mirene si še ne bom dala vstavit, ker bova mogoče imela še kakega user posted image , pa bom raje potem, tako da se bova držala kar prejšnje metode - "pazi" user posted image .

SIBI, ti si me zadnjič spraševala, iz katerega konca MB sem - Studenci. Na sprehode pa ponavadi hodim proti Pekrski gorci.

Punce, ki imate Traxx-Jaguar - se vam zdi, da bo voziček preozek čez npr. eno leto? Jaz sem ga nameravala uporabljati kar nekaj časa, zdaj pa mi jih je že nekaj reklo, kako je majhen user posted image

Moja žabica je danes stara 2 meseca user posted image !

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 22.1.2007 15:58:06 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 816
22.1.2007 16:03:21   
Nogavica
krfjolca, tebe sem že neštetokrat nameravala vprašat, pa vedno pozabim: ko smo bile še noseče, si menda nekje kupovala majčke za dojenje (upam, da si bila ti user posted image ). Kje si jih kupila in koliko so stale?

Ali ve katera druga, kje jih lahko kupim? V H&M sem jih videla samo 1x, ko sem bila še noseča,in sem mislila, da jih bom že drugič kupila, potem pa jih več nikoli nisem našla user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 817
22.1.2007 16:03:40   
SIBI
Se še hitro javim preden greva z malim jest.

Meni je pediatrinja rekla, da mi ne priporoča mešanja hrane, ker to naj ne bi bilo dobro. Razen, če hočeš preiti v celoti na drugo hrano. Potem je rekla, da začnemo postopoma. Prvo mu dodaš po eno žličko potem pa vedno več dokler ne sprejme nove hrane! Kaj pa dajete ve svojim? Mi smo na Aptamilu AR pa ga ful napenja eno uro po obroku. Kaj svetujete?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 818
22.1.2007 19:46:00   
MALINČICA
Maj pa ima jutri posvetovalnico, komaj že čakam, da vprašam kako je s tem hropenjem. Zjutraj ful hrope med dihanjem, med dojenjem. Čez dan pa ne, tud ponoči čisto lepo diha, samo zjutraj. Noska tud nima zamašenegauser posted image , pojma nimam kaj bi lahko bilo to...
Zdaj sem ga po enem tednu skopala, pa je frajer od užitka kar zaspal, hehe. Sem ga cel teden samo umivala, sem kar malo slabo vest imela, ampak sem se bala zaarad hropenja, če bi slučajno bil prehlajen.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 819
22.1.2007 20:44:24   
Aja1
Malinčica, tvoj Maj je imel vodene koze, ane? A mi prosim poveš, kako se kaže začetek koz. Moja Neja je revca danes čisto pikasta po obrazu in vratu in se bojim, da bodo koze (je bila v stiku z otrokom, ki jih je naslednji dan dobil). Kako jih je prenašal?

Sicer pa smo ponoči spali spet slabo....na zizi je bila večino noči, tako, da nismo skoraj nič spali. user posted image  Pa že tako lepo nam je šlo spanje user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 820
22.1.2007 21:06:52   
krfjolca
Nogavica: majčke za dojenje: http://www.strojan.si/prva.html
So kar drage, od 6-7.000 (sit), ampak so fajn, mi je kar žal, da ne dojim več ... Jih pa ravno tako nosim, ker so ful udobne, pa nič se ne vidi, da bi bile kaj drugačne od običajnih majic.

Imam tudi jaz Jaguarja, pa se mi ne zdi nič majhen user posted image

MALINČICA, kaj pa, če imate v spalnici premalo vlažen zrak? Anže je nehal tako hropsti, ko sem tja dala vlažilec, pa ga pred spanjem za kako urico vklopim. Lahko daš tudi posode z vodo na radiator ali kaj podobnega. Poskusi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 821
23.1.2007 8:21:36   
kaja11
Nogavica..... meni se pa te majčke niso obnesle. Kupila sem dve, ki sedaj prah nabirata.
Jaz zadevo kar tako prakticiram.... spodnja majčka, pa čez ena majčka... zgornjo majčko dvignem, spodnjo pa dol potegnem, tako da ni nič gole kože in folk sploh ne dojame da dojim.

Urška.....v petek sem imela oba doma. To pa je žur. Pa sploh ni Urban delal probleme... Gašper niti slučajno ni hotel biti v ležalniku, skos po rokah. Urbanu niti zajtrka nisem mogla pripravituser posted image . Pol mi je pa film počil in sem malega katapultirala v ležalnik (sit, previt, brez krčev), kjer je valjda tulil kot da ga iz kože dajejo, Urbanu sem pa zajtrk dala. In kaj je malček izjavil... mami Gaper joka, dvigni ga, dej mu dudouser posted image .

Kaj delate te dni?? Ful mi gre na živce ta dež.... manjkajo mi sprehodiuser posted image , Kakšne ideje??

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 822
23.1.2007 10:45:43   
Zamima
Ojla punce,...

Sem spustila pol čveka ven,... se mi ne da za nazaj brat user posted image . Vreme je res obupno ja user posted image user posted image . Jaz zdaj že nekaj dni nisem bila veni z Zalo,... včeraj dež, danes dež user posted image , včeraj sem šla po enih opravkih sama, danes pa še to ne, ker ob torkih ni uradnih ur - kr nekaj user posted image .

Nogavica, kako ti je Jaguar 3 premajhen? Meni se zdi ravno prav velik :D...

Vodene koze tako razsajajo ali kaj? user posted image user posted image ,...  Aja1, kaj ga pa Neja spet krona, da ne spi ponoči? user posted image ...

Mogoče pa se ne naje dovolj, če potem vso noč na joški visi?user posted image  Kaj če bi ji dala za ponoči kak dodatek?
Mi2 imava tako, da jo tam okoli 23.00, 23.30 nazadnje nahranim pol gremo pa spat pa spiva do jutra user posted image .
Danes sva do 9.30 user posted image ...

Tudi jaz bi rabila kak nasvet kaj početi v takem vremenu. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 823
23.1.2007 11:21:32   
Aja1
Vreme je res obupno user posted image  Danes bi najraje popokala Nejo v kengurujčka in bi šla vsaj do trgovine, da se malo nadihamo svežega zraka.
Tudi meni se zd jaguar 3 dovolj velk. Edino mogoče me bo motil tisti del ko je za nogice gor...kako bomo tisto čistili. Jaz bi skoraj raje, da bi bila plastika za nogice tam, kjer pridejo čevlji). 

Zamima, pri nas full razsajajo vodene koze user posted image  Če bi bila Neja stara že tam okoli enega leta, me ne bi nič skrbelo, zdaj je pa še vseeno malo majhna user posted image
Glede tega, da bi ji dala dodatek, islim da ni potrebno, ker po hranjenju še kar nekaj bruha, ker se preve naje. ponoči se pa bolj crklja na zizi... No, današnja noč je bila že kar dobra. Zaspala je ob 21.30, nato je jedla ob 00.30 in potem spet ob 5h. Tvoja Zala je pa res pridna user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 824
23.1.2007 12:13:12   
urška76
Dobro jutro! No dober dan user posted image
Sej ne da bi tok dolg spala, sam ni blo čas prej za računalnik. Miha je danes brez vročine in je že velik falot. Pa še to vreme posrano. Če bi bilo lepo bi šli vsaj ven, tako si ga pa ne upam še na dež peljat. Drugače pa če bi bile same s Špelo, bi šle pa sigurno ven. Čez košaro lepo pregrinjalo za dež pa črta na kratek sprehod. Pol ko bo pa sama sedela pa v nahrbtnik pa tud okol. Sem tud z Mihom tako delala. Edino v megli sva doma.
Je pa mali škrat danes ponoči hotel na tri ure jesti, kot da bi bil dan user posted image . Važno, da vsaj potem nazaj zaspi. Punce (tiste ki dojite), zdajle bodo škratje kmalu stari tri mesece in pri treh mesecih zna biti kriza z mlekom kakšen dan, dva. Takrat vztrajajte in pristavljajte, če želite še naprej dojiti. Pri Mihu je meni šele takrat dojenje zalavfalo user posted image .
Miha pa še vedno pridno pove, kdaj ga tišči kakat. user posted image  Tako, da bom v vrtec nesla naše plenice (tiste za obleč), da bo lahko sam hodil na stranišče, potem pa če bo šlo, pa počas nehamo s plenicami in bom vrtec založila z cunjami za preobleč user posted image . Upam, da nam rata.
Aja koze se pa začnjeno na obrazu in se potem razširijo po trebuščku in naprej po teleščku. Zgledajo pa kot male bulice, napolnjene z vodo. Bom poiskala kako sliko od miha in jo dala v album, da si jih boš lahko predstavljala. otrok je pa kužen tri dni pred pojavom pikic pa vse dotlej, dokler se ne posušijo. okužen otrok pa zboli nekje po 12 dneh.
Tako grem slikico iskat. pa povem ko bo v albumu.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.