|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
17.1.2007 16:03:14   
marella1
Urška midve z Lano se tudi odločava za plavanje dojenčkov, verjetno kar na Fakulteti za šport. sem mislila marca, aprila, bomo še vidli.

Drugače pa gremo mi marca tudi malo okoli, in sicer v Opatijo. Sva bila že lani in je bilo res super, spa, savne, masaže...aah, komaj čakam. Za poletje pa še ne vemo, ponavadi gremo s sestro in njeno družino nekam skupaj, lani na Rab, letos pa...?

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 751
17.1.2007 19:44:02   
viv_
Ojla punce!

Mi smo tudi kar pridni. Noči nam še ne rata v celoti prespat, ampak takoj po flaški zaspi nazaj. Je pa zlata, zvečer jo dam v posteljo, ugasnem luč in je konec. Čez dan mi dopoldan prespi, v vozičku 4 do 5 ur, popoldan je pa budna.

Danes sva šle spet na Bled. Je bil kar zgleden sonček, v Kranju pa katastrofa. Pa pot okrog jezera je res luštna, mir, nobenih avtov, voda zraven me ful pomirja, v regatnem centru je pa ogroooooooomno rac in labodov. Res luštno!!!

Dopust imamo pa tudi že rezerviran. Februarja gremo za 4 dni v Podčetrtek, aprila gremo pa z našimi za en teden v Logarsko dolino. Pa malo naokrog po izletih. Sva pa midva junija povabljena spet v Ascot, na konjske dirke. To pa mal še razmišljam kako in kaj. Verjetno bova šla samo od četrtka do sobote, Zarja bo pri naših, Mirna pa itak ni problematična in se bo sama odločila pri kateri babici bo. Zarja bo takrat stara že 8 mesecev. Kar ne morem verjet, da bo kdaj tako velika, ha ha ...

A se bomo kej dobile? Kakšen deževen dan bi se lahko v Koloseju v igralnici, ali pa kje drugje, da je "otrokom prijazno". Saj za tele naše škrate je glavno, da ni zakajeno, potem pa vseeno kje smo.

Lepo se imejte punce in čim bolj mirno noč!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 752
17.1.2007 20:49:44   
blecky
Evo naše mere 2, mesec (izmerjeno doma - upam da velja):
61 cm, 5990 g

Oj viv, blagor tebi in vsem, ki imate avte. Midva bi tud šla mal na okol, pa imamo samo en avto, katerga potrbuje moj za v službo vozit, tko da sva "ujeta" med 4 steneuser posted image user posted image

Grem pančat. Lahko in mirno noč vsem!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 753
17.1.2007 21:33:31   
melita73
Tudi midve sva imeli danes merjenje in tehtanje. Pri malo manj kot dveh mesecih je velika 53 cm in težka 4350g. Baje da je to super (vsaj tako so mi rekli v ZD), ampak glede na vaše korenjake je naša Zara pravi drobižek. Ampak bo že zrasla, še prehitro pravijo vsi.
Zgleda da so vse mame oz. tašče enake. Tudi naša je zelo pametna če je zdraven ko jeva. Stalno sprašuje, ali ti teče Zara, ... Bomo že preživele, ane.
Mitno noč vam želim.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 754
18.1.2007 8:42:06   
kaja11
AAAAAAAAAA spet sem bila budna skoraj celo nočuser posted image . Že druga noč zapored... a se kakšna luna obeta?? Očitno sva spet najslabša v spanjuuser posted image .

Midva bova tudi šla na plavanje dojenčkov. Z Urbanom sva bila na DIFu in je bilo čist simpatično. Če se prav spomnim se je začelo aprila... verjetno bo letos isto.
Očitno vse planirate dopust še pred morjem... moram mal možeka požokat. Tista Opatija  me je zamikala (masaže, savne,... mljask)... ni mi sicer jasno kje bi bila malčkauser posted image medtem ko bi se jaz masirala.
Viv... jaz sem takoj za kakšen domenek v Ljubljani. Si mormo nevesto izbratuser posted image .

Blecky... še ena gnojna tuki. Komaj diham... polni sinusi, pa še pluča so me začela bolet. Totalen žur je v takem stanju noč prebedet.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 755
18.1.2007 8:53:40   
urška76
Melita, tvoja princeska se je že rodila malo manjša in ne more biti potem tako velika kot tisti korenjaki, ki so se že rodili veliki. Sem primerjala našo malo in pa Miha pri dveh mesecih. In je bil 2cm večji in skoraj kilo težji kot je špela sedaj. Tako, da se nič ne sekiraj, važno, da lepo napreduje, pa tudi če ni velikanka.
Viv jest sem tud za kako kofetkanje v Koloseju. To je še najbolj dojenčkom prijazen kraj. Čeprav je pa tud čolnarna odprta in če je sonček lahko kofetkanje združimo s sprehodom. Edino zvečer jo že ob 18-h zaprejo user posted image . So nas zadnjič skor ven vrgli k smo se obirali user posted image .
Marella midve tud misliva na fakulteto za šport it. Mi Atlantis ne diši. Zdej moram sam poklicat pa povprašat, kdaj imajo naslednji pričetek. Komaj čakam user posted image
Evo, pa Kaja bo tud šla, se lahko zmenmo, pa nas je novembrk za eno skupino user posted image
Kaja naša mala je pa sicer spala, sam je pa celo noč jamrala, pa napenja jo nekaj na veliko. Bo pa jutri al v soboto ne vem točno prazna luna. Mogoče pa tud to vpliva. Drugače pa na ene itak polna luna vpliva 14 dni prej in 14 dni pol. Vsaj na cesti mam jest včasih tak občutek.
Včeraj sem spet vidla voznico, zarad katere smo potem ženske na slabem glau. Gre izsiljevat (no roko na srce, tud tist ki ga je izsilila je bil prehiter), potem se ti pa pred njim ustavi.user posted image . Na srečo je imel on dobre reflekese in je ustavil. Sam če že gre izsilt, naj potegne, ne pa da se potem ustavi.
Drugače smo bili pa mi včeraj pri frizerju. Sem bla takoj pol kile lažja, ko me je ostrigel user posted image . Sam se mi je pa res že poznal, da nisem bila na striženju od konca oktobra. Pa naš Miha je bil včeraj tako priden tam, da bi mi ga kmalu zaposlili v salonu. Še dobr, da je lastnik kolega in je nš mali lahko veselo raziskoval. Je zaposlenega v salonu tako sekiral, če ni dost hitr šel pomest za svojo stranko. Enkrat mu je šel kar sam metlo iskat v omaro user posted image . Pa vsakega, ki je zapustil salon je hvalil na vse pretege, kako lepo frizuro imauser posted image .
Zdej grem pa mal pospravit, doklem mi mala spi.

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 756
18.1.2007 9:14:17   
Aja1
Kaja, točno vem, kako se počutiš po neprespanih nočeh user posted image . No, mi zdaj en teden spimo veliko boljše (danes ponoči je spala od 20h do 3h in pol še do 8h). Pa ti Gašper spi kaj čez dan? Pri nas smo ugotovili, da če Neja ni spala čez dan, potem tudi ponoči ni, ker je bila preveč zmatrana da bi sploh zaspala. Midva sva jo pa zanalašč budila čez dan, da bi bila potem bolj zaspana in da bi spala ponoči...pa je bilo še slabše. Zdaj pa kadar spi čez dan, je tudi noč mirna.

Ve katera za kakšno ugodno varianto za toplice (ne 4 dni bi šli). Katere toplice so primerne za naše otročke?

SEZNAM:
29.10. seenmojca (Jakob), 48cm, 2940g; ??cm, 4300g; 62cm, 6600g;
30.10. viv (Zarja), 51 cm, 3360g;
30.10. Ema79 (Julija), 50cm, 3200g, 55cm, 4300g; 58cm, 5300g;
2.11. katy.25 (Sara), 53cm, 3790g; 56 cm, 5000g; 
2.11. Kaja11 (Gašper), 52cm, 3670g; 55cm, 4950g; 58,5cm, 6050g; 
9.11. Aja1 (Neja), 53cm, 3430g; 55cm, 4700g; 59cm 5700g;
10.11. MucaMaca (Ana Anouk), 52cm 3310g; 56cm, 4190g; 58cm, 4710g;
12.11. krfjolca (Anže), 53 cm, 3520g; 55cm, 4750g; 59cm, 5910g;
12.11. **Petra** (Nik), 50cm, 3350g; 53cm, 4330g; ****cm, 5770g; 
13.11. marella1 (Lana), 53cm, 3400g; 56cm, 4255; 58,5cm, 5135g;
14.11. blecky (Tim), 52 cm, 3680g; 59cm, 5170g; 61cm, 5990g;
16.11. Urška76 (Špela), 53cm, 3660g; 55,5cm, 4320g;
16.11. Monika79 (Kaja)
18.11. Zamima (Zala), 49,5cm, 3040g; 54,5cm, 3780g;
18.11. MALINČICA (Maj), 51cm, 3100g; 53cm, 4650g; 
18.11. majas (Kaja), 51cm, 3560g; 53,5cm, 4210g;
20.11. Danaja1 (Omar), 53cm, 3480g; 57cm, 4990g;
22.11. Melita73 (Zara), 49cm, 2890g; 51cm, 3850g; 53cm, 4350g;
22.11. Nogavica (Živa), 48cm, 3040g; 54cm, 4255g;
26.11. tejkaz (Eva), 48cm, 2820g; 53cm, 4410g;
3.12. Lana_s (Luka), 47cm, 2890g; 51,5cm, 3620g;
???? SIBI (Taj), 48cm, 3095g, 50cm, 3800g;

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 757
18.1.2007 9:18:18   
blecky
Dobro jutro,

Mi smo preživeli noč tako kot vsako: zbujanje na 1,5 - 2 uri (zdaj sem se že navadila). Nosek še vedno nagaja... mu vlivam fiziološko not, pa malo hrka... ven pa nič ne morem spravituser posted image : Le kako se bo to pozdravilo??user posted image

Melita, ne sekiraj se, saj so ti povedali, da lepo napreduje user posted image . Naš Tim je res kar velik fant (geni pač), mi je zdravnica tud rekla, da je na zgornji meji, ko je mere vrisala v graf. Kaj čmo, pač malo bolj "gvihtam" user posted image .

Ja, Kaja, vem kako je... men se vleče tole že dobrih 14 dni (ta teden je bilo najhuje). Upam, da boš ti hitreje okrevala user posted image .

Viv, kdaj pa bi se to dobile? Dopoldan, popoldan?

A mogoče katera ve, kje imajo še to plavanje z dojenčki bolj blizu Kranja? V Kranju tud če imajo, je tko mrzla voda kotuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 758
18.1.2007 9:22:28   
Aja1
blecky, poglej si tisto povezavo, ki jo je dala Urška (na prejšnji strani), tam piše, da je v Kranju plavanje v OŠ Jakoba Aljaža.

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 759
18.1.2007 9:23:48   
krfjolca
O, jaz bi šla tudi k frizerju user posted image
Nisem bila že od poroke user posted image Svašta. Je šla pa moja frizerka na porodniško, h komu drugemu pa imam kar tremo it ... user posted image Ne , saj bom šla, mogoče se mi uspe jutri zmenit s taščo, da ima malega, jaz si grem pa samo špice porezat. Se mi že tako cepijo, da je groza, pa kar lomijo se mi lasje! Čisto so ošvohneli, jaz ne vem, kaj je to. user posted image

Popoldne greva pa v Avstrijo, po novo zalogo kapljic. Zadnjič sva uspela kupit samo ene, ker nama je denarja zmanjkalo (so naju bedasti avstrijci v tunelu pofotkali, ker je prehitro vozil, pa sva skoraj ves denar pustila na meji za kazen.) user posted image Bova od zdaj naprej bolj previdna.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 760
18.1.2007 9:41:40   
kaja11
Aja1....jaz pa glih mislim da mi čez dan preveč spi. Njegov urnik je približno takšen.... hrana, buden kakšno uro, največ 1.5 ure, potem zaspi za cca 1 uro in se zadeva ponovi. Kdaj zaspi tudi za 2 uri ali pa samo za pol ure. Fora je v tem, da ni skoraj nikoli buden med dvema obrokoma. Pa ga probam animirat ampak nič ne zaleže. Začne jokat, težit,... nič mu ni prav.... pol pa naenkrat zaspi, tudi če ga ne uspavamo. Včeraj mi je z ogromno truda ratalo, da je od 17.00 naprej spal samo pol ure, spat sem ga dala ob 20.00 (zaspal je sam, ker je bil čista koma).... od 22.00 naprej pa žurka.
Če se prav spomnim večina vaših dojenčkov spi veliko manj čez dan....

Jaz glasujem za dopoldanski dogovor.... prideva pa lahko tudi popoldne, če se boste tako dogovorile. Pa tudi Uršina ideja ni slaba.... sprehod + kavica.

Za plavanje se pa res lahko zmenimouser posted image .

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 761
18.1.2007 9:58:24   
Nogavica
Vam povem, kaj se nam je včeraj groznega zgodilo?

Dobili smo Dormeo in ati je ves navdušen šel sestavljat posteljico. Potem sta prišla še tašča in tast in mu je tast pomagal. Mimogrede, moška sta se med sestavljanjem razburjala zaradi vijakov, ki so "čudno" prijemali. No, ko je posteljica gotova, dam jaz rjuho na jogi, oblečem odejico, namestim obrobo, namontiramo vrtiljak... Potem probavam, kako se kaj dviga in spušča pomična sprednja stranica (malo je šlo trdo) in sem cela navdušena nad novo lepo posteljico.

No, potem damo notri Živo, ki je veselo čebljala in se smejala, se raztegovala... ko naenkrat popusti en vijak (ki je že bil tovarniško namontiran v stranico) in postelja pade narazen - z Živo vred!!!!!!!!!!! Nikamor se ni udarila, se je samo "spustila" dol na jogiju, potem pa se prevalila dol, kričala je pa tako, da se mi je srce paralo. Jaz sem postala čisto histerična, naj jo dvignejo in mi jo takoj dajo, potem sem si jo pa odnesla na posteljo in jo dala na joško, da se je pomirila, zraven sem pa tako jokala, da vam ne morem povedat. No, Živa se je potem čez 5min že smejala in veselo pogovarjala, jaz pa sem še danes v šoku. No, spala je potem v zibki. Sva jo potem ful cartala cel večer.

Najraje bi se znebila posteljice, ker bom se vsakič, ko jo bom dala spat, spomnila na to. Zdaj jo bo ati tako skupaj zmontiral in prišraufal, da je živ bog ne bo več spravil narazen. Punce, si lahko mislite - posteljica je bila ena od dražjih v BC (saj vem, da niso oni krivi, oni samo prodajajo). Jaz bi še nekako razumela, da bi moška kaj narobe zmontirala (čeprav, če je zmontiral sam vso pohištvo v stanovanju, tudi posteljica ne bi smela biti problem), ampak, da si privoščijo to, da v posteljici za otročke popusti tovarniško vstavljen vijak, to je pa višek!!!

Potem bom klicala v BC naj nekaj ukrenejo. Mi zdaj ne moremo več menjat posteljice, ker je dragi včeraj ves nervozen šel kar luknje vrtat in dodatno čvrstit še na ostalih mestih.

No, malo sem naložila, ampak morala sem vreči iz sebe, ker sva se zmanila, da raje ne bova tega govorila znancem, da naju ne bi obsojali, da nisva bila bolj pazljiva.

Si predstavljate, kaj bi se lahko zgodilo?

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 18.1.2007 9:59:54 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 762
18.1.2007 10:06:58   
blecky
aja, hvala, sem našla

krfjolca  a je možno, da še men prineseš ene kapljice,?? Nam jih je danes ponoči zmanjkal, zdele se mi pa mali spet napenja, da je groza.
Če lahko, te pokličem?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 763
18.1.2007 10:48:53   
petra29
Hej Blecky!
Se me še spomniš. Bili sva skupaj v sobi. Kar nekajkrat sem se spomnila nate. Berem da kar lepo napredujete. Tudi pri nas mala Eva kar raste. Je pa zelo pridno dete, ki joka samo če je lačna. Res je zlati otrok. Zvečer gre spat ob deveti uri naslednjič se zbudi okrog petih, poje , pa spet zaspi do osme ure. Čez dan pa je večinoma v ležalniku. Prejšni teden pa je bila zelo prehlajena (nalezla se je prehlada od sestrice). Je kašljala in smrkala, da je bilo groza. Pomagali smo si raztopino STERIMAR in respiratorjem. Ta raztopina STERIMAR je res super in prečisti vse dihalne poti iz zmehča sluz zato ti jo priporočam, ker berem da imaš tudi ti težave z noskom. Tako na kratko o naju.
Lepo se imejta še naprej!

P.S. Kako pa kaj šivi? A je še fejst bolelo.

Petra29

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 764
18.1.2007 11:06:57   
ema79
hojla!

Mi smo danes spet spali prvo rundo do šestih, pol pa še do devetih. Mene je kr strah, ko bo treba v službo in bo zopet vstajanje ob pol šestih!

viv jst tud kufe!!!! Sam povejte kdaj pa kje!

nogavica grozno, jst bi jo najbrž šla takoj menjat, ker bi me ob tej zmeri blo strah! Ti bom pa še nekaj povedala glede BC. Zadnjič smo kupli reflektor od medvedka puja. Prvi večer je vse delalo, čeprav se nam je čudno zdelo, da je na škatli pisalo, da so priložena slovenska navodila - jih ni bilo. Ta reflektor je bil tudi samo postavljen v škatlo brez vrečke okoli. Naslednji večer je pa samo muzika igrala, reflektor se pa ni premikal. pol sva ga  nesla nazaj in zahtevala novega (po zakonu ti morajo v 8 dneh zamenjat karkoli kupiš, če želiš). Pregovarjala sva se s prodajalko petnajst minut, preden je popustila, še prej pa nekam klicala, kjer ji je en moški takoj po njenih uvodnih besedah reku, da mora dat drugega. In glej ga zlomka, ta je bil v vrečki in navodila so bila zraven. Sva pa bla še potem spodaj na odddelku z oblačili, kjer sva eno prodajalko vprašala, če nama lahko pokaže spalne pajace oz pižamce. BTW to prodajalko sem že ene parkrat not vidla.le ta mi reče, da tega ne držijo! Halo????????? Pol greva sama okol gledat in pride ena druga prodajalka in naju vpraša, če nama lahko kaj pomaga in glej ga zlomka (zopet) pižamc kolkr čeŠ! Svašta!

Mi mamo pa zdej druo mleko,. Sem kupla Babylove, ker je enkrat cnej od Aptamila in ga naša žaba lepo sprejema!

Življenje je lepo....

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 765
18.1.2007 11:24:43   
blecky
nogavica.. ti čist verjamem, da si bila vsa histerična, jaz bi bila tud.. samo, da je z Živo vse OK.  So pa res površni tile, ki delajo te posteljce... groza!!! Za te malčke bi moral bit še posebej previdni!

kaja, tvoj vsaj spi čez dan, naš pa noče in noče... saj zadrema, ampak samo za 10-20 minut, pa še to samo na mojih rokah. Če ga dam na posteljo, se takoj zbudi.. tko, da še naredit ne morem nič. Ponoč se pa tko al tko velik zbuja.

Tkole berem, da se vaši že prav velik smejijo in igrajo. Tim se pa le redko smeji, tudi pod igralnim mostom se zamoti max. 10 minut. Večkrat se joka... ne vem, ali je to še vedno posledica, ker je imel tako težek porod, in se še vedno spominja??
No, upam, da bo kmal boljš.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 766
18.1.2007 11:37:16   
blecky
Ojla petra29,
seveda se vaju še spomnim... kako bi lahko pozabila na tvojo pridno Evo, ki ni skoraj nič jokalauser posted image .  Sem si samo želela, da bi blo pri nas tud tko... no, bo že enkrat.  Kot vidim je Eva še vedno pridna user posted image . Ravno včeraj, ko sem bla malo na RR, sem študirala kakšno št. imaš - sedaj vidim: 29 - si bom zapomnila. Šivi so grozen bolel še kar dolgo - še zdaj ni vse zaceljeno (je rekla g.). Ko grem na WC, se pa še zdaj včasih zjokam user posted image , vendar je že boljš. Saj veš: čas zaceli rane... upam, da bo moje tud user posted image user posted image .

Lepo, lepo se imejte in se še beremo - slišimo? Čau.

(odgovor članu petra29)
Neposredna povezava do sporočila: 767
18.1.2007 11:48:02   
marella1
Dobro jutro!

No mi smo danes spali od 20.00-22.00, pa potem druga runda do 2.00, nato pa še bujenje ob 6.00 ter spanje do 9.30. Naj kar ostane tako.

Jaz sem res za plavanje, se lahko dogovorimo. Pa tudi za kofetkanje sem, nama je pa čisto vseeno ali čolnarna ali pa Kolosej user posted image .

Nogavica: mene je kar mrazilo, ko sem brala kaj se vam je zgodilo. Ne vem samo izgleda, da danes ni nič več kot bi moralo biti. Mi smo, tudi v BC, kupili voziček (Stokke) in po mesecu in pol nam bodo zamenjali ogrodje, ker to neverjetno škriplje.

Blecky:
kot je že Aja napisala imajo plavanje na OŠ Jakoba Aljaža. Imajo prav luštkan šolski bazenček.

Aja: Terme Dobrna: 4 dni 117 eur/osebo (Hotel Vita****), terme Olimia: 3 dni 124 eur/osebo (Hotel Sotelia****) Medulin (Hotel Arcus***): 3 noči 94 eur/osebo oz. 2 noči 62 eur/osebo. Samo nekaj primerov user posted image

Jaz sem bila tudi že pri frizerju v soboto in res kot da sem lažja 5 kguser posted image

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 768
18.1.2007 12:16:17   
Zamima
Halo!

Joj groza nogavica user posted image ,... samo, da je s tamalo vse ok, da ji ni še kaka stranica po glavi padla ali pa kaj takega,... jooooj kr zmrazi me ko na to pomislim, kaj bi se lahko zgodilo user posted image .
Sem vidla, da so se punce pogovarjale nekaj o plavanju user posted image , mogoče se bi midve lahko zmenile za Fontano user posted image . Se bova zmenile, če boš za akcijo user posted image . Meni bi pasalo malo relaksacije :D

Krfjolca, Anžeju še vedno daješ kapljice? Je boljše zdaj? Jaz sem ko jih je zmanjkalo ugotovila, da Zala nima več krčov user posted image , pol sem ji pa kar nehala dajat, imam še sicer na rezervi kapljice, ampak ji jih zdaj ne dajem.

Moja lubica pa ima danes 2 meseca user posted image  Kako mine čas,...jooooj

LP

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 769
18.1.2007 13:25:48   
krfjolca
Zamima, ne upam probat, kako bi bilo brez user posted image ...

Sem pa zdaj dobila Sterimar, pa Narhinel pumpico. Smo že sprobali, pa je super! Veliko bolj nežno lahko spumpaš ven.

Zdajle Anže končno spet spi - sem ga na finto user posted image . Tulil je celo dopoldne (patronažna se je slučajno oglasila ravno takrat, in mislim, da je bila čisto prestrašena, ko je šla user posted image ), potem sva šla pa na sprehod, je zaspal na makadamu, zdaj je pa še kar ves zadekan v torbi od vozička, in spi v spalnici pri odprtem oknu. Rokice ima tople, tako da ga zgleda ne zebe (sam mene mal mrazi user posted image ) ...

S krči je drugače bolje, ampak se precej napenja pri kakanju, pa totalno olivno zeleno blato ima. Pa smrdi. 31. ima kontrolo na gastro oddelku, pa bodo verjetno vseeno naredili še dodatne teste za alergije. Čeprav so bili zadnjič krvni testi negativni. Sem kupila Aptamil Comfort, še to sprobam, pa bomo videli.

Plavat pa jaz z Anžetom kar ne upam, glede na to, kako je razdražljiv, mu verjetno ne bi bilo prav všeč. Zanj mora biti voda natanko 37, da mu paše. Če je samo stopinjo manj, se totalno razkuri ...

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 18.1.2007 13:27:59 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 770
18.1.2007 13:33:03   
majas
Joj nogavica bogica, vem da je bil grozen občutek. Samo da se je srečno končalo. Ker tudi mene srček  zaboli,,,

Se strinjam za plavanje, jaz tudi...zdaj se selim v mb in Zamima bomo skupaj hodili ne?

Viv če pridete na sprehod na obalo se lahko slišimo in gremo na eno kavico skupajuser posted image danes je spet grdo vreme baje bo lepo za vikend

kaja joka papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 771
18.1.2007 16:30:21   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Zamima, ne upam probat, kako bi bilo brez user posted image ...

Ojej user posted image ,.... si mislim ja,...

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Zdajle Anže končno spet spi - sem ga na finto user posted image . Tulil je celo dopoldne (patronažna se je slučajno oglasila ravno takrat, in mislim, da je bila čisto prestrašena, ko je šla user posted image ), potem sva šla pa na sprehod, je zaspal na makadamu, zdaj je pa še kar ves zadekan v torbi od vozička, in spi v spalnici pri odprtem oknu. Rokice ima tople, tako da ga zgleda ne zebe (sam mene mal mrazi user posted image ) ...

To si ga pa dobro, samo ne pusti ga predolgo, da ti dete ne zmrzne user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 18.1.2007 16:34:09 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 772
18.1.2007 17:24:16   
krfjolca
Kako bi pa zmrznil, saj imamo toplo pomlad user posted image  ...
Ne, ne - tole odlično pali. Je spal še celo uro. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 773
18.1.2007 17:29:19   
MALINČICA
Jaz včasih grem z njim samo na balkon, ampak ne pali, ker se voziček ne maje dovolj, hehe...
Drugače pa je fino it na sprehod in si malo l+zluftat glavo. Mi pa smo vsi prehlajeni. Meni bo glavo razneslo, Maj pa diha kot kakšen majhen pujsek, noska pa nima zamešenega, samo grlo ima zašopano. Pa komaj čakam, da bo boljše...
Držimo pesti, da čim prej.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 774
18.1.2007 18:03:51   
Aja1
Čestitke Zali za 2 meseca in seveda Zamima tudi tebi! user posted image user posted image user posted image

Marella1, hvala. Bomo malo preštudirali, kam bi sploh šli.

Nogavica, se zgodi. Je bila pa sreča v neseči, da Živi nič ni. Podobno se je zgodilo nam, voziček je bil zložen in ga nismo dali dovolj narazen in ko sem dala Nejo v voziček, se je samo zložil...notr je bila pa mala...mi je kar srce v hlače padlo. K sreči mala sploh ni dojela, kaj se je zgodilo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

katero ime vam je bolj všeč
diana3100

katero ime vam je bolj všeč

niki (25%)

lina (32%)

taja (43%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!