|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
18.1.2007 18:21:31   
Nogavica
Danes smo imeli posvetovalnico. Živa je vse skupaj prespala user posted image .
Za seznam:
2. mesec - 5.380g in 57.5 cm user posted image . Žabica prav lepo napreduje.

Drugače je vse o.k. Glede včerajšnjega dogodka smo se malo pomirili. No, midva, Živa se je menda že včeraj - hvalabogu. Sem klicala v BC in je bila ženska čisto v šoku. Ful se je opravičevala in zahvaljevala, ker sem klicala in povedala, je rekla, da bo takoj klicala v LIP Poljčane. Me prav zanima, kaj bodo rekli.

Zamima in majas, res se lahko zmenimo za  user posted image   pa še Malinčica se nam lahko pridruži, ona je tudi iz MB. Se tudi pri nas začne aprila?

Ne morem verjet, kak dobrovoljček je ta naš otročiček - ful dosti se smeji, še ko ji šarim po nosku in ko jo napenja - takrat se samo nakremži in se že naslednji moment smeji.
Zdaj sem jo položila v igralni center, malo je gledala igračke, cmihala, ko ji je dudica ven padla, zdaj pa je zaspala, tako da imam malo časa za user posted image . Zlato detece. Je pa svoje nočno spanje prestavila za kako uro bolj zgodaj - zdaj hodimo že par noči spat okrog pol enih, zbudimo pa se okrog 7h.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 776
18.1.2007 19:01:40   
Zamima
Nogavica in majas definitivno se mormo zmenituser posted image  Jaz sem zauser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 777
18.1.2007 19:16:27   
Aja1
Tole sem ukradla na čvekanje v tri dni http://www.2on.com/?a=&c=us&lang=si&f=&l=

Jaz sem lev v vseh pogledih hahaha (po horoskopu, in isto z dekliškim priimkom, kot zdaj user posted image ). Moj je žaba, Neja pa polž.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 778
18.1.2007 19:57:10   
Zamima
Mi2 z Zalo sva pa obe pajekuser posted image  (žival ki jo res najbolj sovražimuser posted image ).

Koliko oblekic so vaši malčki že prerasli? Zala je prerasla že 2 pižamici 1 hlače na naramnice, 1 majčko user posted image ,... pa tudi prve benkice bojo zdaj zdaj premale user posted image .
Zdaj je št. 50 že premala, št. 56 na knap, 62 pa je še kar prevelika, vendar jo že lahko nosi user posted image .

Zdaj se pa dere, ne vem kaj je danes, luna spet bojda???user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 779
18.1.2007 20:14:44   
Aja1
prazna luna bo zdej enkrat....

Neja nosi večinoma 62, pa 56 bodiji in žabice od HM so še prav.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 780
18.1.2007 20:25:17   
Zamima
Prazna luna? Tudi vpliva ali kaj? user posted image  Groza, no zdaj je zaspala,... očitno se je jezila, ker je hotela zaspati pa ni mogla user posted image .
Sem ji za hec probala en kompletek, ki ji ga je kupila babi, pa sem bila prepričana, da ji bo še prevelik, pa ji tako lepo paše user posted image user posted image . Je pa rozast od H&M-a, pa take rožice ima noter user posted image , prav tak cukrast za deklice user posted image .

Punce, pri vas že kaj piha? Pri nas na štajerskem bi naj ponoči ful pihalo so rekli prej na 24ur user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 781
18.1.2007 20:53:49   
Aja1
Zamima, a so mogoče pri temu kompletku žabice in jopica s kapuco in malo volančkov?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 782
18.1.2007 20:58:44   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima, a so mogoče pri temu kompletku žabice in jopica s kapuco in malo volančkov?

ne, samo hlače in majčka user posted image , brez kapuce,...pa tudi volančkov ni, razen rožice so vezene noter, pa na hlačnicah tudi odspodaj user posted image , imeli so jih pa v roza in v bordo rdeči barvi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 783
18.1.2007 23:09:56   
urška76
Sem šla jest tud preverit kake žvali smo pri nas doma. Pa mamo od slona do polža. Jaz sem pa OSEL user posted image  user posted image user posted image . Miha je slon, Špela zajec, Žiga pa polž. Fletna družina a ne user posted image
Kar se pa cotk tiče, sem pa številko 56 že pospravila vso. Zdaj nosi 62. Kaka stvar ji je sicer še malo velika ampak ma pa naša bejba velika stopala in so ji žabice full hitro premajhne. Ampak samo v stopalca. Bom morala očitno začet ji nogavičke oblačit pa brez žabic, sam je še malo premala za te špase se mi zdi. Upam, da ne bo živela na preveliki nogi.
krfjolca enkrat vmes sem zasledila, da razmišljaš o nakupu štorklje. Če jo rabiš, jo jaz prodajam za 15 EUR. Je pa skor nova, naša dva sta jo samo sprobala, tako da je v bistvu samo nekajkrat oprana. Ne vem, men se zdi, da so otroc not tko čudn skrčeni. user posted image  No nekaterim paše, sam naša dva pa verjetno ravno zaradi mojega nelagodja nista/nočta bit not.
Zdej bom pa probala še kako slikco dat v album, potem pa šibam spat.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 784
19.1.2007 11:26:08   
krfjolca
Urška, hvala, vendar štorklja pri meni sploh ne pride v poštev. Imam take težave s hrbtenico, da bi jo to preveč obremenilo. Je bolje, da težo dojenčka nosijo roke. Zadnjič mi je namreč svakinja posodila svojo, pa sem ugotovila, da je no-go. user posted image

Sicer je pa pri Anžetu tako, da se noče nosit dlje kot 5 min v enem položaju, ampak ga je treba stalno prekladati - iz lunice na trebušček, pa na rame, pa tako, da gleda naokrog itd. Zadnje čase mu najbolj paše pokončen položaj, pa me skrbi da je narobe zaradi hrbtenice. Samo kaj, ko je pa samo tako tiho. user posted image

Zdajle je bil dragi eno urico sam z njim (sem šla k frizerju špice porezat user posted image ), pa zdajle spi. Je pa očitno tako pokakan, da je kaj - celo stanovanje diši po kakici, sem ga zavohala že, ko sem noter stopila. Ne vem, kako da možek ni opazil user posted image . Zdaj pa čakam, da se zbudi, da ga preoblečem.

Sem kupila Linola Fett kremo, je patronažna svetovala za kožico. Pravi, da se ji zdi rahlo atopična user posted image . Zdaj je pa res že toliko simptomatike za alergijo, da sem prav slabe volje.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 785
19.1.2007 12:19:26   
blecky
No, pri nas je pa takšno živalsko kraljestvo: jaz sem polž, Tim je osel, ati pa jelen.

Cotke pa pri nas kar hitro menjamo. Manj kot 62 sploh ne pride v poštev, št. 62 še mogoče kakšna - odvisno od firme, drugače pa večinoma 68. Malenkost so prevelike, vendar ne dost, vseeno bolš kot pa 62, ki so mu že tesne.

krfjolca: a ima Anže alergijo? Kako pa to opaziš - kakšne znake ima?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 786
19.1.2007 12:25:38   
krfjolca
Blecky, simptomi so: krči, temenca, suha koža, mozoljčki, prebavne težave, kihanje, itd. V bistvu stvari, ki so pri dojenčkih običajne, a če jih je preveč, lahko pomenijo alergijo. Mi smo že bili v pediatrični, pa so naredili krvni test za alergijo, pa je bil negativen, ampak ti testi so lahko tudi lažno negativni in še ne pomenijo, da ni alergičen. user posted image
31. imamo kontrolo, pa če ne bo nič boljše, bodo verjetno naredili še kake teste. Pa če se ne bo nič pokazalo, težave bodo pa še kar, bomo šli na alternativo -  bioresonančni test. Hočem priti stvari do dna.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 787
19.1.2007 12:59:58   
SIBI
Halo punce,

po dolgem času zopet nazaj! Mi je računalnik crknil in se nisem mogla javiti. Pri nas je vse po starem, le krči so še vedno prisotni. Moram rečt, da je pri nas vedno hujše in da smo končno nabavili ta lefaxin sirup, ki pa na žalost nam krče le nekoliko ublaži tako, da se mali dere še vedno cele dneve. Meni se že meša in res komaj čakam, da se to konča in da končno začnemo malo spat. Ali je mogoče katera doma iz MB-ja tukaj gori? Če je naj se javi in se mogoče lahko zmenimo za kakšen skupen sprehod.

Zdaj pa še javim datum poroda, ker sem le tega pozabila napisati za seznam (PDP 28.11.2006)! Aja 2. posvetovalnico imamo pa 5.2.2007.

Lep pozdrav vsem!user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 788
19.1.2007 13:23:32   
blecky
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Blecky, simptomi so: krči, temenca, suha koža, mozoljčki, prebavne težave, kihanje, itd. V bistvu stvari, ki so pri dojenčkih običajne, a če jih je preveč, lahko pomenijo alergijo. Mi smo že bili v pediatrični, pa so naredili krvni test za alergijo, pa je bil negativen, ampak ti testi so lahko tudi lažno negativni in še ne pomenijo, da ni alergičen. user posted image

ja, user posted image , sej ima Tim tudi vse to pa nisem niti pomislila, da je to lahko alergijauser posted image  Vedno, ko kakšno novo hrano pojem (nov okus) gledam, če ima kje kakšne rdeče fleke.. in če jih ni, sem mirna...

Tiste, ki dojite... kako se prehranjujete? A pazite na prehrano, ali se čemu še posebno izogibate?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 789
19.1.2007 14:26:21   
viv_
Ojla punce!

Evo naša družina:
Zarja - morski pes
Mirna - lev
jaz - piščanec
mož - žaba
Mi smo tudi fajn familija user posted image  Tamaledve naju bosta požrle!

Jest sem pa dones čist kaput. Z mojim sva do 3 zjutri obračala načrte za stanovanje, zdaj sva prišla skupi. Zdej pa ponovni dejt z arhitektko, pa da štartamo. Urška, kako vam kaže? No, ustala sem potem ob 4, ker je tamala jedla, pa ob 7, ker sva imele z Mirno sistematski pregled. Zdaj mam pa obe doma, jaz pa sam postlo vidim! user posted image  Mirna tehta 17,6 kg, kar je normalno za 3 leta, velika je pa 103, kar je rekla da je zgornja meja za 3 leta in pol. Me je pa presenetilo, kako eni otroci pri 3 letih še slabo govorijo - nobenih r-jev, vse popačeno, stavkov nič...

No, za eno kavo v ljubljani pa glejte podforum: SREČANJA

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 790
19.1.2007 14:40:44   
majas
Oj. Jaz mislim da se bo na obali končno pokazal SONČEK, ne morem verjeti. ko se kaja zbudi grem kar ven z njo. Sve cel dan same tako da imave čas.
 Viv če se boste oglasili na obali pa se javi za kako kavico?
Za plavanje se tudi jaz strinjam in že komaj čakam. Tudi v mb se začne aprila, ravno pravi čas. user posted image

Sve spale danes od 00-08... potem jedle in še potegnile do 10.30...u nisem mogla verjeti. Tudi ona se je začerla toliko smejati in rokice gledati ter jih že daje v usta... Sem prebrala da otoku nesmeš dati rokic iz ust, ker se on tako uči in spoznava, ker ga lahko za marsikaj prikrajšašuser posted image jaz ji kar pustim tako se vsaj malo zamoti ...

Oblekice nosive 62 pa eno sem ji poskusila 68 in ji je prav. Nisem mogla verjeti. Bodiji pa so 62/68 pa vidim da jih bo počasi prerasla. Haloo pa saj ima komaj 56cm.
Ja Aja si naju pozabila dati na seznam: 2m 56cm, 5165g sva tudi midve imele včeraj roj.dan kar ne morem verjeti kako mi je odletel čas, kaj še le bo...še malo pa bodo pihali prvo svečko user posted image joj ne naj še malo počakajo.

Jaz pa sem pridna pri dajanju kapljic, jih imam na previjalni in tako se zjutraj vedno spomnim. Ji dajem 7kapljic, tako mi je rekla pediatrinja. Pa saj moramo zaradi njihovih kosti, tako da jih le redno dajajte. user posted image

lep dan***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 791
19.1.2007 14:42:29   
Pilar
Samo neki "usput": Viv, moj Jure je star 25 mesecev in govori zelo zelo slabouser posted image ....ne vem koliko se mu bo do 3. leta odprlouser posted image ....tako, da mene je tvoj zadnji post pomiril, ker pol vidim, da niso vsi super govorci.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 792
19.1.2007 15:24:33   
Nogavica
Aja1, sem si drznila ažurirat seznam - upam, da ne zameriš user posted image

SEZNAM:
29.10. seenmojca (Jakob), 48cm, 2940g; ??cm, 4300g; 62cm, 6600g;
30.10. viv (Zarja), 51 cm, 3360g;
30.10. Ema79 (Julija), 50cm, 3200g, 55cm, 4300g; 58cm, 5300g;
2.11. katy.25 (Sara), 53cm, 3790g; 56 cm, 5000g; 
2.11. Kaja11 (Gašper), 52cm, 3670g; 55cm, 4950g; 58,5cm, 6050g; 
9.11. Aja1 (Neja), 53cm, 3430g; 55cm, 4700g; 59cm 5700g;
10.11. MucaMaca (Ana Anouk), 52cm 3310g; 56cm, 4190g; 58cm, 4710g;
12.11. krfjolca (Anže), 53 cm, 3520g; 55cm, 4750g; 59cm, 5910g;
12.11. **Petra** (Nik), 50cm, 3350g; 53cm, 4330g; ****cm, 5770g; 
13.11. marella1 (Lana), 53cm, 3400g; 56cm, 4255; 58,5cm, 5135g;
14.11. blecky (Tim), 52 cm, 3680g; 59cm, 5170g; 61cm, 5990g;
16.11. Urška76 (Špela), 53cm, 3660g; 55,5cm, 4320g;
16.11. Monika79 (Kaja)
18.11. Zamima (Zala), 49,5cm, 3040g; 54,5cm, 3780g;
18.11. MALINČICA (Maj), 51cm, 3100g; 53cm, 4650g; 
18.11. majas (Kaja), 51cm, 3560g; 53,5cm, 4210g; 56cm, 5165g;
20.11. Danaja1 (Omar), 53cm, 3480g; 57cm, 4990g;
22.11. Melita73 (Zara), 49cm, 2890g; 51cm, 3850g; 53cm, 4350g;
22.11. Nogavica (Živa), 48cm, 3040g; 54cm, 4255g; 57,5cm, 5.380g;
26.11. tejkaz (Eva), 48cm, 2820g; 53cm, 4410g;
28.11. SIBI (Taj), 48cm, 3095g, 50cm, 3800g;
3.12. Lana_s (Luka), 47cm, 2890g; 51,5cm, 3620g;

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 19.1.2007 15:25:35 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 793
19.1.2007 15:37:08   
Nogavica
V naši družini smo pa Živa - kača, ati - kameleon, jaz - žaba  (sami dolgi jezikiuser posted image ).

Danes smo tudi mi šli po nekaj malo večjih cunjic - 62. Sicer ji je še nekaj kosov 56 prav, nekaj že premalih, nekaj 62 malo prevelikih, nekaj prav - odvisno od proizvajalca. No, 68 ji je še vse preveliko, sicer je pa itak velika 57,5cm, tako da bi bilo malo čudno, če bi ji bilo prav.

Je spala celo uro in pol v trgovinah, zato smo šli še na sprehod za eno uro, zdaj pa nadaljuje že pol ure v postelji - že vem, kak halo bo zagnala, ko se bo lačna zbudila user posted image .

SIBI, vidim, da si tudi ti iz MB. Zdaj nas je že kar nekaj - ti, Zamima, Malinčica, majas se bo preselila in jaz. Res se bomo tudi me morale kaj srečat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 794
19.1.2007 16:43:36   
majas
Se strinjam za srečanje... vsaj ena pozitivna stvar da se selimo nazaj. Vsaj ne bom sama in bom imela vas, zato se bomo morale čimprej srečati user posted image

Tudi moja že spi od 14ih v postelji, sem vse lepo pospravila zdaj pa čakam na jok, ker me že zize bolijo user posted image

s sprehodom ni bilo nič, bo tema ona pa še spančka...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 795
19.1.2007 18:29:59   
SIBI
Zdravo Nogavica,

jaz sem takoj za, da se enkrat srečamo! Iz katerega predela pa si? Jaz sem doma v Radvanju v bližini gostišča Pohorka! Lahko se tudi kdaj zmenimo za kakšen sprehod? Samo sem ravnokar gledala vremensko napoved pa za naslednjih 14 dni ne napovedujejo nič kaj lepega vremena. Bomo morale počakati, da bo lepše.

Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 796
19.1.2007 18:58:15   
MALINČICA
Moja bivša sošolka vodi plavanje za dojenčke na Fontani. Jo bom vprašala kdaj se začne, pa se bomo zmenile.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 797
19.1.2007 20:06:46   
urška76
Na srečanjih sem že pofočkana, Ljubljančanke in okoličanke (vse tiste, ki vam ni težko v Lj za en kofe ste dobrodošle), pofočkajte se za user posted image .
Viv na našega arhitekta sem pa že pošteno jezna. ga je treba za vsako stvar prosit. Zdej ga prosim, da nama naj vsaj načrt za streho pošlje, da greva lahko po predračun in da na eko skladu zaprosim za kredit. Glede na to kar smo se v štartu pogovarjal, bi morala imet že čisto vse načrte doma in streho že novo. No ja, vsaj tisto kar je do sedaj naredila je dobro. Pa vse najine želje upošteva, oziroma ima vedno dobre protiargumente, če  imava kako nemogočo željo.
Naš skorajšnji triletnik pa tud še ne govori r-ja. Pa od kar je v vrtcu, ga moram skoz opominjat naj lepo govori, ker ga drugače nič ne razumem. se mu očitno preveč mudi vse povedat, potem pa sprav skupi kako skrpucalo. Drugače je pa regla na kvadrat, pa zdej je začel na veliko pesmice pet. Pa tud stavke zelo lepo tvori, če si vzame čas seveda. Mi je pa včeraj prvič rekel, da ga kakat in je naredil kup v kahlico. Do sedaj je redno polnil gatke doma oz.plenico v vrtcu. Upam, da ga bomo končno lahko odvadli plenice.
Naša malia škratka je pa danes spet cel dan prebedela. Zdej smo jo skopali, nafutrala sem jo in končno spi. Upam, da vsaj do desetih, potem pa spet hrana.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 798
19.1.2007 20:27:12   
marella1
user posted image user posted image user posted image za malega Mihca

Pri nas smo 56 že pospravili, pri 62 pa je tako da je čisto vse odvisno od proizvajalca. Npr. trenerka ji je že skoraj premajhna, kavbojke pa še malo prevelike, aja pa še to so celo od istega proizvajalca user posted image . Drugače pa imamo mothercare pižamice sedaj že od 3-6 m, sicer še malo zavihane pa vseeno. Je bolj komot. Joj samo res, čas beži!!!

se grem tudi jaz pofočkat za deit

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 799
20.1.2007 9:09:20   
majas
Jutro!
Danes pa sem končno tudi jaz malo bolj zgodnja. Vedno potegnem s tamalo zjutraj in potem vstanem ob 11ih, groza.
Pri spanju smo bili pa pridni. In kaj je najlepše, da zunaj sije sonček. Končno se je tudi nam malo pokazal user posted image bom uživala na sprehodu.

Lep  vikend user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

dom
riba5

kje živite

v stanovanju (44%)

pri partnerju doma (21%)

v svoji hiši (21%)

pri svojih starših (12%)

nimam stalnega domovanja (0%)

kakor kdaj (1%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!