|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
24.1.2007 11:39:01   
majas
Joj jaz pa sem jo zdaj izdala user posted image pa saj je že sama napisala... ah pa saj to ni izdaja...

Mi smo pridni razen to vreme nas zafrkava... sem res žalostna ker že tako dolgo mi nismo imeli sončka.

Mi je zadnjič na pregledu pediatrinja rekla da če se mi kdaj zbudi ponoči naj je ne vzamem k sebi in ji dam jesti ampak ji dam samo dudo ... in je uspelo je zaspala takoj nazaj tako da niti jedle nismo. danes pa sem ji vseeno dala ker so bile moje prsi preveč polne pa me je že vse bolelo user posted image   ampak tak malo poje da bomo kar z dudo nadaljevali potem pa več ne bo zahtevala hrane ponoči. Tudi mi več ne previjamo ji skoraj po 12ih urah pleničk menjam pa niti ni kaj preveč mokra.

Nič zdaj pa grem sesat je bil že čas...papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 851
24.1.2007 12:44:50   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Punce (tiste ki dojite), zdajle bodo škratje kmalu stari tri mesece in pri treh mesecih zna biti kriza z mlekom kakšen dan, dva. Takrat vztrajajte in pristavljajte, če želite še naprej dojiti. Pri Mihu je meni šele takrat dojenje zalavfalo user posted image .

Urška, a to naj bi blo kritično obdobje dojenjauser posted image user posted image user posted image user posted image Obstaja možnost, da če zdaj polno ne dojiš, se lahko zgodi, da ko prebrodiš to krizo, da dojiš polno.
Jst mu morm čez dan ene dvakrat, trikrat dat dodate, zvečer pa je to že pravilo, ker mleka enostavno niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mali se naje ob ene 20h, 20.30, čist odvisno, pa potem spi do ene treh, štirih, včasih se zgodi, da prespi celo noč. Zdej že čutim napetost v dojkah, tako da bojo do prvega bujenja kar nabito polne.

Pri meni je v prve zalavfalo pri treh mesecih. Kar naenkrat nisem rabila več nobenega dodatka, pa je bil Miha vseeno sit pa tud redil se je na veliko. Tako, da je možno, da začneš nazaj polno dojit.

Jst pa še sploh nisem dobila menstruacije. A je to normalno? Vem, da sem jo pri Pii kar kmalu dobila, zdaj pa še kar nič. Da nismo naredili že tretjega člana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, to bi bilo zelo pohvalno user posted image user posted image .

Pa ne da pogrešaš prvo M user posted image . Sama sem jo pri Mihu dobila po 8 mesecih, tokrat pa je tud še ni, mam sam ta smotan krvav izcedek zarad mirene user posted image . Če bi mi prej povedal da se tok časa vleče bi verjetno mal bolj premislila predno sem si jo dala vstavit.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 852
24.1.2007 12:54:44   
urška76
Punce drugač sem pa danes čisto povožena. Glava me boli, kiham, kašljam, nos imam zabit. Še dobro, da gre jutri Miha v vrtec, bom mela vsaj eno skrb manj dopoldne. Pa glavobol bo mogoče kaj manjši, če mi ne bo nihče kričal na ušesauser posted image .
Tiste, ki ste na srečanju, bodite srečne, da me ni med vami. Se moram res najprej pozdravit, potem pa spet veselo na okoli.
Kok mate pa kej snega na različnih koncih naše male državice? V Kranjski ga je baje čez noč pol metra zapadlo. Kle v ljubljani pa samo dež, pa megla. No dopoldne je bilo vsakih pet minut drugače. Sva z malim tud mavrico gledala.

Ponoči, pa mi tud ne previjamo. Pa kupčka tud ne podiramo, mi ponavadi med dojenjem zaspi in jo samo prestavim nazaj v posteljo. No, to naredi moj dragiuser posted image .
Malinčica, če ti bo slučajno zmanjkalo mleka se ne sekiraj. Otrok bo potegnil iz flaške, če bo lačen. Mogoče bo obrok ali dva spustil in ti bo zelo hudo, ampak počasi bo dojel kako je z hrano in flašo. Čaja mu pa ni potrebe dajat, če je dojen. Dobi dovolj tekočine z mlekom. Čaj bo rabil poleti, ko bo vroče. Ti samo pazi, da imaš v stanovanju dovolj vlažen zrak.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 853
24.1.2007 12:57:51   
blecky
Ojla,

Punce, ki dojite: prosim povejte kaj kej jeste? ali se katere hrane pazite?
Jaz sem se pazila, ko sem prišla iz porodnišnice, pa sem potem prav trpela na WC (prebava nikakva, jaz pa povsod šivana - auuuu). Tako, da sem prav kmalu začela jest malo bolj "pisano". Do zdej je mali še v redu prenašal - nisem opazila kake alergije - vendar me zanima, kaj bo če vključim še kivi, ananas,...,citruse, svinjino, itd. Ima katera izkušnje s tem?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 854
24.1.2007 13:32:54   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: blecky

Ojla,

Punce, ki dojite: prosim povejte kaj kej jeste? ali se katere hrane pazite?
Jaz sem se pazila, ko sem prišla iz porodnišnice, pa sem potem prav trpela na WC (prebava nikakva, jaz pa povsod šivana - auuuu). Tako, da sem prav kmalu začela jest malo bolj "pisano". Do zdej je mali še v redu prenašal - nisem opazila kake alergije - vendar me zanima, kaj bo če vključim še kivi, ananas,...,citruse, svinjino, itd. Ima katera izkušnje s tem?

Jem v bistvu vse. Izogibam se svinjini, pa mastni hrani (ocvrti) se tud poskušam izognit, pri sadju pa pazim, da začnem z malo količino, pa potem vidim kako reagira. Pa potem vsak dan malo več. Sem ugotovila, da lahko pojem samo pol jabolka na dan, kar je več ji pa že ne odgovarja in se mi zvija zvečer. Pa kakim oreškom predvsem orehom se tud izogibam, ker so visoko alergeni in nebi rada da ima kako alergijo, sploh ker so alergije v naši družini prisotne in nagnjenost k alergijam se pa baje deduje. Ne vem pa kako bom spomladi zdržala ne da bi jedla jagode user posted image .

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 855
24.1.2007 13:38:52   
**Petra**
Ne, menstruacije nikakor ne pogrešam, samo čudno mi je, da je še vedno ni. Joj, morm se naročit na pregled pri gin., pa vedno pozabim. Bo kaj narobe ker je že oreng čez 6 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Majo butasto uro za naročanje, pol pa vedno zgrešim ta čas, kasneje pa me noče sestra več naročit, vedno reče "pokličite med pol eno in drugo uro2" Uffff.

Ja, še vedno upam na polno dojenje. Zdaj mu čez dan kar ponudim dojko, čeprav se iz nje nič kaj dosti ne naje, ker ni vedno mleka, pa mu potem dam še dodatek, ampak pomaga to vlečenje v prazno, so se začele kar počasi polnit.

Nik veselo ajčka, Pia se še trudi zaspat - ne vem, če bo kaj s spanjem, ker ji grejo same norije po glavi, mene pa čaka pospravljanje kuhinje, odkar sem skuhala kosilo, še nisem utegnila pospravit. Pa je taka...... me nič notri ne vleče, še Pia je pomagala kuhat, tako da je res krasna user posted image user posted image .

Pa likanje..... kar zajeten kup me čaka....

Pri nas se vsake tolko tak lep sonček pokaže, tako da bomo šli popoldne malo ven, ko stanovanje spravih v red.

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 856
24.1.2007 14:01:53   
Aja1
Petra, jaz sme bla pri G šele 9 tednov po porodu, pa ni nič rekla. Sicer pa tudi jaz prav nič ne pogrešam M in upam, da je še dolgo ne bo.

Svinjina je tudi alergena? Jaz sem jo že parkrat jedla...mogoče ima pa zato Neja mozoljčke user posted image  Pa to pomeni da bo alergična? Jaz pojma nimam o teh zadevah, zato se ne smejat takim vprašanjem user posted image   Joj, jagode...to bi pa jaz full jdla. No, junija, julija, ko jih je vsepovsed polno, pa verjetno itak ne bom več dojila in si jih bom privoščila.

Neposredna povezava do sporočila: 857
24.1.2007 14:29:00   
MALINČICA
 Jaz pa jem vse, razen mlečnih izdelkoov. Nič ne pazim in tudi Maju ni občutljiv v smislu krčev. Včeraj sem jedla celo kislo zelje  s krompirjem in pečenico, pa Maj niti malo ni jamral. Sem res vesela, da ga ne matrajo krči.

Kako uspavate vaše otročke?
Maj ponavadi zaspi kar v naročju, ko podre kupček, nato pa ga dam v posteljico in spi skoraj celo noč. Če pa noče spat, tako čez dan, pa se mu vidi, da je zaspan, pa ga božam po glavici in ga s prstovm vlečem od vrha čela, do konca nosu, kar mu zagotovo zapre očke. Parkrat tako potegnem, pa zaspi.
Te finte smo se učili v šoli pri psihologiji in res deluje, vsakič. To naj bi vsi ortoci zaprli oči, ko jim greš s prstom od čela do nosu.

Jaz sem pa danes končno še zadnje papirje uredila za Maja. Jeeeej!!!!!!. V službo sem nesla še rojstni list, da končno dobi svojo zdravstveno kartico.

Za otroški dodatek sem tudi že oddala vlogo, tako da zdaj čakam še na odločbo. V kolikem času se to uredi? Jaz sem vlogo oddala v ponedeljek.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 858
24.1.2007 14:38:35   
**Petra**
Nik zaspi v zibki sam, včasih mi zaspi med hranjenjem, pa ga dam po podiranju kupčka spat, drugače pa gre spat tudi buden in lepo sam zaajčka. Če ne more zaspat, mu še malo pustim luč in vklopim vrtiljak, potem pa luč ugasnem in pustim samo melodijo in veselo zaspančka.

Smo meli pri Pii težave s spanjem, zato si pri Niku nisem hotela privoščiti istih težavuser posted image user posted image user posted image user posted image . Njo smo nosli do onemoglosti, da je sploh zaspala. Nik pa je bolj priden dojenček nasploh, sploh ni tako zahteven, tudi v ležalniku lepo počaka, če mami nima časa.

Aja, tudi jst sem opazila, da ima Nik po svinjini mozoljčke po obrazu. Če pa je kaj narobe pa ne vem. Upam,da ne.

Drugače pri hrani pazim samo na to, da ni preveč pekoče ali slano, kislo zelje tudi Niku ni nič nagajalo, pa kakšna kisla juhca tudi ne, edino sadja še vedno ne jem nič surovega. Pa bom morala počasi uvajat tudi to. Sicer sem ene dvakrat pojedla jabolko, pa mislim, da kakih večjih težav ni bilo.

Da pridobim dovolj vitaminov pojem vsak dan eno tableto CentraMed Mami.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 859
24.1.2007 14:41:28   
**Petra**
Ja, pa kakšnih arašidov, pa ostalih oreščkov tudi ne jem, čeprav mi včasih tok zadiši smoki z arašidi, ampak NE SMEM!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 860
24.1.2007 15:01:22   
Lana_s
Malinčica jaz sem vlogo za otroškega oddala prejšnjo sredo in danes dobila odločbo. Res sem samo davčno in rojstni list od Luka dala, ker sem imela vlogo še od Tine in je bilo mogoče zato tako hitro, sem bila kar presenečena. Boš pa v vsakem primeru 15.2. že dobila otroškega in tudi vlogo do takrat.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

Neposredna povezava do sporočila: 861
24.1.2007 16:15:18   
Nogavica
MALINČICA, jaz sem tudi prejšnjo sredo oddala vlogo, odločba pa je prišla danes.

Aja1, svinjino sem do zdaj jedla enkrat in je Živa dobila mozoljčke, tako da je zdaj že nekaj časa kura redno na jedilniku (še dobro, da jo imam ful rada). Pa želodčkovo juho obožujem in na srečo ni težav, če je malo kisana - danes sem je pojedla tri krožnike pa še za večerjo je ostalo user posted image .
Drugače ne jem solate, po čebuli (tudi v omakah) jo tudi zvija, danes pa sem se prepričala, da tudi po mleku - pa tako ga imam rada user posted image .

V MB je pa zjutraj tako lepo sonce sijalo, mi smo pa tako dolgo odlašali s sprehodom, ker je mala spala, da se je pooblačilo, potem pa je spet dež s snegom padal, tako kot včeraj. Pohorje je tudi lepo zasneženo.

Živa je danes končno spala v novi, dodatno pričvrščeni, posteljici user posted image . Ji je menda pasalo, ker je spala od 0.30h do 8.30h, brez hranjenja.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 862
24.1.2007 16:58:39   
majas
Tudi jaz jem vse... razen zelja in fižola nisem poskusila pa kake pomaranče, čeorav mislim da ji ne bi bilo nič ker do zdaj je bilo vse vredu pa pojem tudi 2jabolki na dan. Svinjino sem tudi že jedla npr kako pariko, musako kjer je mešano, dunajskega pa še nisem mi niti ne paše svinjsko.
je bila tudi vsa pikasta sem mislila da od čokolade, svinjine pa so mi rekli da se ji še koža čisti... tak da Aja1 lahko je pri tebi zdaj isto. Jaz sem tudi naredila paniko pa me je ena potolažila.
Evo kopiram, krfjolca je že videla in naju je obe pomirilo user posted image

Glede pik in flekov katerih sem pisala včeraj je pa tako. To naj bi bilo zaradi hormonov mamice, ki se dojenčku počasi do 3m počistijo iz kože, na tak način da so dojenčki mozoljasti in pikasti, vidni so tudi večji rdeči fleki.
Se pa ponavadi to začne na obrazu in se razseli po celem telesu, Alji se je sedaj naredilo to še po dekolteju, drugod po telesu so pa vidni posamezni mozolji. Najhuje je pa za videt takrat, ko je in se napenja.

Oh blagor vam da nimate M...jaz polno dojim pa sem jo dobila in je več kot en teden trajalauser posted image

tako moja dva sta lepo skupaj zaspala. Tudi Kaja je pridna da sama zaspi, samo dudo v usta in ko ugasnemo lučko nas že ni več. V ležalniku počaka a se po kake pol ure vsega naveliča. razen nad previjalno je pridna ima navešen črnobel cofek ki sem ga sama naredila pa ji j takooo zanmiv da se mu smeje in z njim pogovarja. samo da je nagica pa imam lahko celo uro mir.. user posted image samo je ne pustim tako dolgo...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 863
24.1.2007 20:44:45   
viv_
Ojla!

Ste pa napisale bejbe user posted image

krfjolca - mi imamo Zadravčevo. Sem super zadovoljna! Ampak baje ima polno, mi smo prišli tja zato, ker je že Mirna pri njej.

Jaz imam vse papirje pošlihtane. Doklade dobivam user posted image . Porodniška mi pa poteče 5.10. Če bo vse normalno bom imela še en teden dopusta, tako da grem 15.10. delat, Zarja pa s 1.10. v vrtec.

Srečanje:
Prisotne: Marella1 + user posted image , Kaja11 + user posted image , Ema76 + user posted image  in viv + user posted image
Najbolj pridna je pa res Julija od Eme! Pa tudi Gašper ni tak falot, kot pravi njegova mami user posted image . So pa vsi luštkani...

Kaja11: za katero se je kej Gašper ogrel? user posted image

Naslednje srečanje pa spomladi v Kranju! A vela?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 864
24.1.2007 21:04:44   
Aja1
Punce...kakšne slike imate iz srečanja? Saj veste...firbci smo tukaj user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 865
24.1.2007 21:44:25   
kaja11
Viv.... mogla bi it z nama domov. Do 17 mi ga ni ratal uspavat, sosedje so pa po moje že socialno klical.... sam glumit pa zna, to sem pa že pogruntala.

Na srečanju je bilo prav simpatično. Tale Kolosej je čist OK za tako srečanje... nobenega v bližini in ti ni glupo k dete razgraja.user posted image  Naslednjič pa Kranj.

Po ta novem jem vse.. odkar nima krčev. Tudi pomaranče, zelje, repo... čokolado.

Majas... pri nas ta trik z dudo ne pali... na žalost.

Malinčica.... tale uspavalni trik bom pa že ponoči preizkusila.... jutri poročam.

Jaz sem pa čist zabluzila s temi papirji. Čist sem pozabila, da moraš otrokovo zdravstveno sam zrihtat in sem ful čukast gledala k sem drugič prišla k zdravnikuuser posted image . "a nimate že enega otroka doma???... Za otroški dodatek tud še nisem oddala, dodatek za nego in blabla sem šele danes oddalauser posted image  GROZAAAA

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 866
24.1.2007 22:06:44   
Nogavica
Punce, zima je tu!
V Mariboru je že vse belo in še sneži user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 867
24.1.2007 22:23:03   
Aja1
majas, hvala.user posted image

Pri nas pa ni še niti snežinke...upam da bo letos vsaj toliko snega, da bo belo...je treba v knjigo "To sem jaz" nalimat user posted image  in prvo zimo... A ima katera to knjigo? Nekaj nimam izpolnjenega.... pa bi mogoče katera napisala....user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 868
24.1.2007 22:45:25   
marella1
Lana pridno cmoka svojo rokico in na ta način se uspava, tako da imam jaz končno čas sesti za računalnik. Sem ravno pogledala skozi okno in tudi v Ljubljani še vedno snega od nikoder.

Ja na srečanju je bilo pa res prav luštno, se strinjam viv naslednjič v Kranju in upam v večjem številu.
Zarja: je en tak lušten otrok. Pa ful je pridna.
Julija: sploh nismo vedele, da je tam. Punce to je res zlat otrok.
Gašper: ta bo pa pravi zapeljivec. Punce se bo treba kar v vrsto postavit. user posted image Kaja gledam avtar, ki ga imaš in ti moram rečt, da sta si z Urban in Gašper res podobna.
Lana: je pa 3/4 deita itak prespala, ampak je tudi ona na koncu pozdravila svoje nove prijateljčke

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 869
25.1.2007 10:55:40   
krfjolca
Jutro user posted image
Pri nas gre tudi vedno bolje. Krčev ni več, joka sicer še vedno kar precej, ampak se vidi, da ni od bolečine. Tudi koža je malo boljša, odkar ga mažem z Linola Fett - pa mislim, da se je izboljšalo tudi zato, ker že 3 dni ni bil nič na mrazu - morda ima tudi zato izsušeno, kaj pa vem ...

Še en trik za uspavanje - ko postane mulček že malo matast, ampak je še preveč firbčen, da bi zaprl oči, mu nežno piham v obraz. Potem jih zapre in kmalu drnjoha user posted image ... Ponoči pa ni šans, da bi se zadovoljil z dudo ali čajem. Tako pljuva, da je kaj, in če se ne zmigam hitro pripravit mleka, se mu čisto odpuli. Pravi mali vragec je, kadar se razjezi. Ko pa pančka, mu pa samo še svetniški sij manjka okoli glave ... user posted image

Sprehodi tudi nama manjkajo. Je toliko namedlo ponoči pri nas, da razmišljam, da bi kar rolbo namontirala na voziček, da bo odmetavalo pred nama user posted image . Saj bi ga v avto napokala, pa naokrog vozila, da bi spal, ampak kaj, ko imam le še za kak štamperle bencina user posted image

Sem ga pa včeraj stehtala - ima 6300g. (Približno, ker imam samo osebno tehtnico za velike, potem pa odštejem sebe ...) Velik je pa 64 cm user posted image Pravi velikanček je. Stegenca ima že tako fino okrogla, da bi kar ugriznil vanje user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 870
25.1.2007 11:09:22   
ema79
sneg gre, glej zunaj sneg gre ....... lalalala

Juhuhu, sam škoda, ku ga ni mal več, da bi ga šla kidat. To ful rada delam, ker ma en poseben čar.

Ja srečanje je blo včeraj res luštno. Hvala, ker ste vse mojo žabo pohvalile, moram pa rečt, da vaši pa res niso nič zaostajali. Še posebej Lana zaspanka, ku smo jo res sam na koncu mal vidle. Ja Kaja tvoj Gašperček pa tudi ve, da se mora v družbi lepo obnašat!user posted image Zarja je pa en tak mali cartek z tolk velkim učkam!

Zdele grem pa povšterčke pečt, se mi jih je tolk zaluštal Našo žabo pa neki muči, bi rada zaspala in se vztrajno tiška čist u kavč noter. Upam, da ji kmalu uspe!
Ker sem včeraj vidla, da nobena več široko ne povija, smo tudi mi ukinli plenice in je tolk hecen jo prijet zdej za rito, ku je nikjer ni!

Življenje je lepo....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 871
25.1.2007 11:25:37   
viv_
Ojla!

Dejte no punce, ponoč s čaji in dudami. To se dela tam od pol leta naprej. Teli naši še 3 mesce niso stari, to še rabijo hrano ponoči. Nekje od 4 meseca naprej naj ne bi več rabil, ampak, saj ti otrok sam pove. Če ponoči samo pomalica in zaspi nazaj pomeni, da je lačen, ne pa da se crklja in teži... Saj se bo uredilo tole spanje. Se je pa treba zavedat, da če imaš otročka, je treba ene stvari pač počet. To je v kompletu. To, da bi imel mulčka in živel tako kot prej, pa lahko pozabiš.

Tale sneg dones je pa prou fajn. Popoldan moram Mirno peljat mal na sneg. Tam blizu nas imamo en majhen hribček, sredi šolskega vrta, pa se bomo šli mal z lopato vozit. Upam, da bo tok prevozno, da bo šel voz... Če ne bom dala pa Zarjo v kenguruja.

Za vikend imamo pa že naročena dva rojstna dneva... Kok mi gre na živce, da niti en dan v vikendu ni frej user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 872
25.1.2007 11:48:33   
Lana_s
Se strinjam z Viv glede spanja. Zdaj še rabijo hrano pa tudi crkljanje. Življenje pa vsekakor z otroci ni več enako kot prej. Imaš določene nove obveznosti, ki jih ne moreš prestaviti kot prej kakšno stvar. Je pa sigurno življenje za 100% lepše z user posted image , čeprav so včasih malo težavniuser posted image

Midva sma spet imela burno nočuser posted image Od 1h nismo več prav spaliuser posted image Se je on zbudil, potem še Tina, ob 3h spet Luka in se je "premetaval" po posteljici do jutrauser posted image Jaz pa sem tak imela v planu se it učit po drugi rundi hranjenja. Pa spet nič, bom res mogla prestaviti ta izpit.

Zdaj pa letim, se že Luka oglaša.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 873
25.1.2007 11:59:05   
krfjolca
Viv, se strinjam. Jaz sem samo enkrat probala, če bi zaspal nazaj, pa še to samo zato, ker je rekla patronažna. Je pa zoprno, ker si vsi "nasveti" in mnenja tako nasprotujejo, pa čeprav pridejo iz strokovnih ust. Če naprimer pediater reče, da ponoči ne rabi hrane, mar mu ne boš verjel? Sploh novopečena mamica. Meni je naprimer rekla patronažna, ker je mali na zgornji meji po teži, naj probam s čajem. Pa ga ne forsiram, ker sama vidim, da Anže pač rabi mleko.
Glede novega življenja se pa nič ne pritožujem, mislim pa, da je normalno, da smo kdaj pa kdaj tudi malo otožne, ker je vse tako drugače.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 874
25.1.2007 12:06:23   
SIBI
Pozdravljene!

Ja Maribor je lepo bel, ga je včeraj kar fajn metalo.
No tudi pri nas gre vedno bolje tako, da ponoči že malo boljše spimo user posted image .
Včeraj sem mu probala dati hrano Novalac AC pa mu je preredka in je po njej bruhal. Moram pa povedati, da ga pa po njej ni niti malo napenjalo in je takoj zaspal!

Me prav zanima koliko se je zredil (2. posvetovalnico imamo 5. februarja).
V nedeljo pa bomo stari 2 meseca user posted image !

Čao punce in uživajte!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.