**Petra**
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Punce (tiste ki dojite), zdajle bodo škratje kmalu stari tri mesece in pri treh mesecih zna biti kriza z mlekom kakšen dan, dva. Takrat vztrajajte in pristavljajte, če želite še naprej dojiti. Pri Mihu je meni šele takrat dojenje zalavfalo . Čer! Urška, a to naj bi blo kritično obdobje dojenja Obstaja možnost, da če zdaj polno ne dojiš, se lahko zgodi, da ko prebrodiš to krizo, da dojiš polno. Jst mu morm čez dan ene dvakrat, trikrat dat dodate, zvečer pa je to že pravilo, ker mleka enostavno ni . Mali se naje ob ene 20h, 20.30, čist odvisno, pa potem spi do ene treh, štirih, včasih se zgodi, da prespi celo noč. Zdej že čutim napetost v dojkah, tako da bojo do prvega bujenja kar nabito polne. A lahko koze na tako mejhnih otročkih pustijo kakšne posledice? Joj, moja kolegica je pred tednom dni rodila punčko, težko 4500 g in veliko 57 cm. Nič ni bla rezana, pa tudi počla ni! Še dan danes mi ni jasno kako je to mogoče. REs, bravo. Čeprav porod pa je bil težek ko . Mi smo 12. februarja naročeni na cepljenje. Me je kar groza. Upam, da ne bo preveč boleče. Vreme pa je res krasno - oblačno, deževno, megleno. Za jutri napovedujejo sneg. Naša Pia komi čaka, da bo šla "šuk beg" kot ona pravi. Smuči kar po stanovanju nosi, ona bi kar šla. Čeprav bomo še videli kako bo vse skupi potekalo, letos bo šla prvič smučat, no, učit se. Mislite, da je pri dveh letih prezgodaj otroka učit smučanja? Jst bi tud šla, pa to sezono ne bo še nič. Evo, ura bo kmalu že polnoč, jst pa še vedno pokonci. Zjutraj pa sem ko povožena kokoš. Namesto, da bi šla v posteljo z malim dvema. Jst pa še sploh nisem dobila menstruacije. A je to normalno? Vem, da sem jo pri Pii kar kmalu dobila, zdaj pa še kar nič. Da nismo naredili že tretjega člana . Ja, to bi bilo zelo pohvalno . Malinčica, a to hormonsko injekcijo lahko dobiš tudi, če dojiš? Zdaj pa bo res treba odpeketat v krtkovo deželico, ker bo jutro še prehitro tukaj. NOčko vsem, malim škratkom pa čim daljši spanec
|