|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
23.1.2007 12:27:47   
Ni novih sporočil
urška76
Nč ne bo s slikami, jih je naš že zapekel na cd in zbrisal iz računalnika. Kje je pa Cd pa pojma nimam. Bom popoldne probala gor jih dat.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 826
23.1.2007 12:44:17   
Ni novih sporočil
Zamima
Nogavica, .... glede vozička še enkrat user posted image ,... čez eno leto bo Živa res že prevelika za zimsko košaro,... ampak takrat boš že športni del uporabljala user posted image , ne skrbi, veš kako so eni dojenčki oz. otroci debelušni, po moje so še vsi pasali v voziček user posted image .

Aja1, kake barve Jaguarja pa maš ti?

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 827
23.1.2007 12:50:17   
Ni novih sporočil
Nogavica
Glede Jaguarja - saj meni se zdi super, smo veliko ljudi, ki ga je videlo, mi je reklo, da bo mogoče preozek. Tudi jaz mislim, da ne bo, saj zimska torba bo itak šla kmalu ven, potem bo pa še več prostora. Ji je pa torba že skoraj malo premala, če je notri še dekica, brez nje pa še gre komot.

Živa je tudi imela budno noč. Po dolgem času smo spet šli spat ob 2.30h. Mala se je ob 2h na previjalni še na veliko pogovarjala user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 828
23.1.2007 13:28:51   
Ni novih sporočil
Lana_s
Mojemu Lukcu pa še zdaj ne uspe več kot 4 ure v kosu spatuser posted image Pa še to samo prvo rundo, potem se pa zbujamo na dve uriuser posted image Vmes se še Tina zbudi in pride v spalnico in še ona kolovrati dokler se Luka spet ne zbudi. Pestrouser posted image
Sem bila danes pri zdravniku z njim, ker ga tako čudno krči matrajo. Vedno ko začne jesti, naredi 2-3 požirke in ga botem zvija 10-40 minut. Bolj bi mi bilo logično da bi ga po hranjenju ali pa vmes ne pa ko začne jest, po par požirkihuser posted image Zdravnica je bila nadomestna, ker dobimo drugouser posted image je prejšnja šla drugam, bila pa je super in mi je ful žal. Vglavnem, ta danes je bila zoprna do kraja. Sploh si ni dala rečt zakaj sem prišla (sem se bala da ni kaj z želodčkom narobe) ampak je samo svoje terala in rekla da so krči normalni pri dojenčkih, in da je treba telovaditi z njim pa da ona zdaj ne more vsakemu kazati kako, ker kam bi pa prišli!!!! Zraven pa je nonstop cmokala in eh, saj ni nič, je zdrav... Menjala mu je mleko, pa sem ji rekla da ga zvija tudi če čaj ali vodo pije. Njen odgovor: "eh, voda ni še nikomur škodila". Ne vem zakaj takšni sploh delajo v zdravstvu in posebej z otroci, če nimajo potrpljenja in se jim ne da. In kako bi naj vedela kako razgibati dojenčka, ki ga krči mučijo, če mi ona nima časa pokazati? Še dobro da sma bila v bolnici in so mi že tam pokazali. Sestra me je potem še enih 10 minut tolažila, ko sem šla od zdravnice, ker sem bila čisto obupana. Nisem pričakovala takšnega odnosa. Grem s strahom k zdravniku, sem že tako cela panična glede Lukca, ko je še tako krhek in je imel toliko problemov, potem pa dobim to. Hvala sestri, ki je bila tako razumevajoča in prijazna, ker drugače ne vem kako bi se pripeljala domov.

Sem se mogla malo izkašljatiuser posted image , se zdaj boljše počutim.

Vreme je pa res obupno, prav depresivno. Bi se mogla učit pa se mi ne dauser posted image

Oblačil pa jaz še en čas ne bom rabla menjavati. Še vedno mu je 56 malo prevelika, nekateri bodiji so mu celo prav, večina pa še ne. Imam še dvojne žabice in jopico št. 50 in mu je komaj zdaj čisto prav. Je pa ga sestra stehtala danes in je "težek" 4045guser posted image Se pa mi zdi da raste ful hitro, bomo videli 13.2. imava komaj naslednjo posvetovalnico.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 829
23.1.2007 13:39:42   
Ni novih sporočil
ema79
hoj!

Včeraj zvečer sva dala našo žabo na previjalno kravce past. Glavce ne dvigne, brca pa z nogami tolk, da se orenk odriva. Drugače, ko jo mava v naročju pokonc, glavo sama drži in jo premetava sem pa tja. Zanima me kdaj bo orenk kravce pasla?

Pa kdaj je lahko čas za koze. A je pravilo, da jih od druzga dobiš, al lahk kr tko pridejo?

Lan_s ja, zdravnice znajo včasih težke bit, sam človk bi mislu, da bi vsaj te otroške mogle čist drgač reagirat, a ne? No, mi smo hvalabogu zadovoljni z našo!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 830
23.1.2007 13:45:51   
Ni novih sporočil
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Aja1, kake barve Jaguarja pa maš ti?

Jaz imam lime user posted image

Lana, upam, da bo z Lukcem čimprej vse ok...sicer pa sem enakega mnenja glede zdravnic (zdravnikov)...nekatere (nekateri) so res zgrešili poklic in so pravi user posted image

Urška, škoda za slike. Danes je že malo manj mozoljasta... Mogoče pa le ne bodo koze.

Punce, ponoči, ko user posted image  dojite, a vedno podrete kupčka? Moja tako lepo zaspančka na zizi pol jo pa dvignem za kupčka, se pa zbudi user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 831
23.1.2007 14:11:48   
Ni novih sporočil
viv_
Ojla punce!

No, sej se ne spodobi jamrat, ker nam je vreme res naklonjeno, ampak tale dež, za zjokat. In naša madam ne znajo zaspat čez dan, če se ji rit v vozičku ne trese. Tako da sva šle mal z avtom okol, zdele pa spi zunaj v lupini. Jaz imam tako fin vhod, s pokrito ložo, da lahko drema zunaj, pa vidim jo, poleg tega dam pa še baby phone. KEr če ne bo zdele spala bo joj. Itak mi spi samo enkrat čez dan, dopoldan, ampak takrat spi v kosu od 11h pa vsaj do 15h.

Danes je podrla nočni rekord - 8:30 pa do 4:00. user posted image  Jaz koza pa, namesto da bi spala, sem vmes preverjala, če še diha user posted image .

lana_s:
eni res nimajo občutka. Mi smo imeli s ta veliko zobarja in jih je najprej ena sestra učila, kako se pravilno umiva zobe. Jao bože, kakšen pristop. Pa se zadirala na otroka, da kako kroži, pa kako drži krtačko... No, pediatrinjo mamo pa fajn.

Urška: tebi se bo pa jutri kolcalo, k te bomo tok opravlale user posted image user posted image  Naslednjič pa res lahko v KR, da pride še vsa gorenjska banda.

Mejte se... grem mal pospravt... spet user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 832
23.1.2007 14:51:51   
Ni novih sporočil
MALINČICA
Jeeeej, jaz sem od ginekologa, pa so me kar danes zaščitili z hormonsko injekcijo za tri mesece. Hvalabogu, mam kondomov že čist čez glavo.
Pa še zastonj je prvih šest mesecev, nato pa je cca 8eurov za plačat.
Rit pa me tako hudičevo boli, da komaj hodim. Me je v živec pičla... Bo že boljše, samo da imam zaščito in da ne škodi mojemu otroku.

Aja1-glede vodenih koz. Moj Maj ja biil dva dni ful siten, sem si kar mislila, da bo zbolel. Izpuščaja pa ne moreš zgrešit, je taki prozoren, notri pa čista tekočina. Značilno naj bi bilo, da se izpuščaji najprej pojavijo na glavi in za ušesi, Maj pa je prvega dobil v predelu križa, nakar še par pik, po glavi in obrazu pa jih ni imel nič. Zbolel je pa ravno dva tedna za tem, ko je zbolel dragi. Pa ni sile, res ne. Niti ni imel drugačnega obnašanja, tud zgleda da ga ni srbelo, ker bi potem najbrž jokal ali kako drugače nakazal, da mu ni prijetno. Upam, da ne bo prehudo za tvojo pikico.

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 23.1.2007 15:04:53 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 833
23.1.2007 15:03:57   
Ni novih sporočil
krfjolca
Lana_s, glede te telovadbe pri krčih, kako naj bi pa to zgledalo?

Midva sva tudi že probala kravice past. Je ful užival na trebuščku. Sam jih ni pasel, pa sem ga samo malo podprla z roko, pa se je vzdignil. Tako da jih pase 80% user posted image ... Imam eno slikco, se super vidi, bom kasneje nalimala. Ali imajo vaši mulčki tudi kakšen "štorkljin ugriz"? Naš ima veliko pigmentno liso na boku, sem najprej mislila, da je od pleničke, potem se je pa iz tedna v teden bolj videlo. Je pa samo malce temnejša koža, nič izbočeno.

Viv, katero pediatrinjo pa imate? Jaz sem hotela k Jeršetovi, pa ima čisto polno. Ta, ki jo imamo, se mi zdi pa ravno taka, kot opisuje Lana - pišmevuhična ... Je bilo tudi vse "normalno", kar smo potarnali. Drug dan smo pa v pediatrično leteli user posted image .

Aja, ponoči se midva trudiva s kupčkom, pa ga le redko podre ... Ga lahko tudi pol ure držim na rami, na trebuhu, okrog (vsi položaji, ki palijo čez dan v sekundi), pa ni nič. Ne vem, kaj je fora, a bolj zaspano pije, pa ne požre toliko zraka, ali kaj ...

Danes je Anže spet pridkan. Včeraj je bil cel dan prava sitnoba, nič mu ni bilo prav. Mislim, da je bil problem, ker ni kakal cel dan in se je samo napenjal. Danes je pa že zjutraj napolnil dve plenički in še fino obarval previjalno podlogo, pa je bil dan rešen. user posted image Zadnjič me je pa pokakal. Sem mu ravno dvignila nogice, da bi mu ritko obrisala, je pa malo punknil, za tem je pa prišel pravi tsunami drekca user posted image . Sem mu namreč dala malenkost tistega sirupa, ki mehča blato, ki so mi ga dali v pediatrični, pa ga je odprlo. Sem ga fasala po celi trenerki, pa še po tleh je šlo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 834
23.1.2007 15:08:52   
Ni novih sporočil
MALINČICA
Glede te telovadbe za krče, so meni tako razložili, da mu nogice potiskaš proti trebuščku in nazaj v stegnjen položaj. Jaz sem Maju že kar parkrat pomagala, ko sem videla, da se napenja sem mu nogice pokrčila in počasi stisnila k trebuščku, pa je ritka kar sama zapelauser posted image , mali pa se je olajšal. Mogoče obstaja še kakšna fora...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 835
23.1.2007 15:17:08   
Ni novih sporočil
SIBI
Tudi jaz prihajam danes od ginekologa. Sem jo vprašala za Mireno pa mi je rekla, da se po njej lahko pojavljajo vnetja in da po carskem rezu vsaj še eno leto ne vstavljajo Mirene. Tako sem pa sedaj ponovno na tabletkah Cilest.

Tudi midva ponoči ne podirava kupčka, ker se mali totalno prebudi in potem rabimo kar nekaj časa, da se ponovno uspavamo!

Le starš, ki spoštuje svojega otroka lahko pričakuje, da bo otrok spoštoval njega! user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 836
23.1.2007 15:43:34   
Ni novih sporočil
MALINČICA
Še to, tiste, ki še dojite. Moja tašča in tast se zadnje čase zelo zdravo prehranjujeta in sta mi zadnjič naredila iztisnjen sok od korenčka, rdeče pese in špinače. To naj bi dalo dosti mleka in "močno mleko". Sicer za pit niti ni tako slabo, res ne. No in naslednji dan zjutraj sem mislila, da mi bo zize razneslo, nisem vedla zakaj imam take balone, polne mleka. Potem pa sem se spomnila na ta sok, tako da zgleda deluje. Poskusiti ni greh.
Sem danes spet spila en kozarček tegale sokca, bomo vidli jutri.

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 837
23.1.2007 16:11:52   
Ni novih sporočil
kaja11
Malinčica...verjetno rabim sokovnik?? A se da tudi brez tega narest ta sok?

Jaz sem ponoči čist zadrogirana in sploh ne vem kdaj ga iz posteljice prestavim in dojim, tko da tudi kupčkov ne podirava. Sam se bom morala malo pošlihtat... mogoče mi bo potem dalj časa spaluser posted image

Krfjolca... Urban je imel štorkljiv ugriz sredi čela, ki pa je do enega leta postopoma izginil.  Na vratu ga imata pa oba.

Lana-s.... ta odnos gre men tok na živce. K te zdravnik sploh ne posluša, ker si ti itak histerična mama on pa že na daleč vidi da je otrok zdravuser posted image

Super teden smo si za srečanje izbrale... se bova vsaj ven spravila.

SPANJE...... kaj je že to????????

Neposredna povezava do sporočila: 838
23.1.2007 17:47:30   
Ni novih sporočil
Aja1
Hvala vsem. Zaenkrat j še vedno vsa pikasta po obrazu, ampak niso to vodeni mehurčki. Mogoče je pa od tega, ker sem jedla svinjino user posted image

Neja ima tudi štorkljin ugriz sredi čela, ki se najbolj vidi če joka. Upam, da bo res izginil.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 839
23.1.2007 17:52:02   
Ni novih sporočil
marella1
krfjolca: naša Lana ima med obrvema t.i. štorkljin ugriz. Ima ga že od prvega dneva, jo vsaj ne morem zgrešiti user posted image . Drugače pa je bil včeraj bojda najbolj depresiven dan v celem letu, sem poslušala po radiu. Tudi Lana je bila vsa meževna.

aja: Lana tudi ponoči ne podre kupčka. Že po prvi dojki mi zaspi na ramenu in jo moram vržt na finto, da mi vsaj malo poje še na drugi dojki.

malinčica: probat ni greh user posted image

Lana pa že kar dobro drži glavco, ko pase kravice user posted image user posted image . Bom našla slikico in jo prilimala.

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 840
23.1.2007 19:17:06   
Ni novih sporočil
Lana_s
 Krfjolca tako kot je Malinčica opisala. user posted image slečeš , daš pleničke vstran in nogice pritiskaš k trebuščku. Lahko obe hkrati ali pa posamično, samo bolj pomaga če obe naenkrat. Zdravnica še mi je rekla naj ga vsak dan kopam, da je čimveč v gibanju.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 841
23.1.2007 19:49:43   
Ni novih sporočil
krfjolca
No, super, mi smo do zdaj nogice samo krčili, ne pa tudi stegovali user posted image . Rezultat? Pokakani do vratu user posted image . Očitno ima pikec res leno prebavo, pa je treba zadevo malo pospešit. Tudi drekec ni bil tako zelen, očitno pozeleni, kadar zadevo predolgo tensta ... user posted image

A je možno, da bi bil 2-mesečnik že "alergičen" na babico? user posted image Zdajle je bila moja mami tu, pa je celo uro tulil ko zmešan, prej pa cel dan ljubi mir! In to je bilo zdaj že drugič. Tuljenje do vijoličnosti, niti kopel ga ni umirila, pa ga vedno! Samo da je zaprla vrata za sabo, je utihnil in zdaj spi!!! Pa včeraj je bilo isto!

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 842
23.1.2007 20:10:07   
Ni novih sporočil
krfjolca
Ja, sem brala glede štorkljinega ugriza, pa pomojem ni to, izgleda bolj kot pigmentni flek, ni rdeče. Takole zgleda:
http://www.moj-album.com/slike/5788153/usgPHUoYk2HHR2on.jpg

Sicer me ne moti, je prav simpatično user posted image ...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 843
23.1.2007 20:19:04   
Ni novih sporočil
MALINČICA
Glede teh sokov, lahko ješ surovo oz. pesa mora bit kuhana, naribano... samo telo se najmanj muči s predelovanjem, če spiješ sok. Dobit pa se jih da tud v trgovini, sem zadnjiv videla, da imajo 100% korenčkov sok in pesin sok. Stane pa tam okoli 340sit, če se ne motim en liter.

Glede "alergičnosti" na ljudi, pa tudi Maj že zna pokazat kako fuuuul ne mara fantove sestre, pa mu nikoli ne nič naredila, pač mu ni simpatična in se ob njej dere kot jesihar. Valda ga bo minilo.

Evo, še Majevi podatki iz posvetovalnice : 58cm in 5880g. 
Vse je v redu, glede hropenja mi je svetovala fiziološko raztopino, ampak, kaj, ko nima nikoli zašopanega noska, bomo probali. Pa sestra se je čudila, da ga tako pogosto dojim, je rekla, da bi počasi že moral vzpostavit nek red hranjenja in da naj bi en podoj zadostoval za tri do štiri ure. Pa kaj , ko pa hoče joško skoraj vsako uro, včasih še prej.
Sicer pa, dokler mi ponoči spi v kosu šest, sedem ur, potem je lahko cel dan na joški, če hoče.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 844
23.1.2007 23:41:13   
Ni novih sporočil
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Punce (tiste ki dojite), zdajle bodo škratje kmalu stari tri mesece in pri treh mesecih zna biti kriza z mlekom kakšen dan, dva. Takrat vztrajajte in pristavljajte, če želite še naprej dojiti. Pri Mihu je meni šele takrat dojenje zalavfalo user posted image .

Čer!

Urška, a to naj bi blo kritično obdobje dojenjauser posted image user posted image user posted image user posted image Obstaja možnost, da če zdaj polno ne dojiš, se lahko zgodi, da ko prebrodiš to krizo, da dojiš polno.
Jst mu morm čez dan ene dvakrat, trikrat dat dodate, zvečer pa je to že pravilo, ker mleka enostavno niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mali se naje ob ene 20h, 20.30, čist odvisno, pa potem spi do ene treh, štirih, včasih se zgodi, da prespi celo noč. Zdej že čutim napetost v dojkah, tako da bojo do prvega bujenja kar nabito polne.

A lahko koze na tako mejhnih otročkih pustijo kakšne posledice? 

Joj, moja kolegica je pred tednom dni rodila punčko, težko 4500 g in veliko 57 cm. Nič ni bla rezana, pa tudi počla ni! Še dan danes mi ni jasno kako je to mogoče.  REs, bravo. Čeprav porod pa je bil težek ko user posted image .

Mi smo 12. februarja naročeni na cepljenje. Me je kar groza. Upam, da ne bo preveč boleče.

Vreme pa je res krasno - oblačno, deževno, megleno. Za jutri napovedujejo sneg. Naša Pia komi čaka, da bo šla "šuk beg" kot ona pravi. Smuči kar po stanovanju nosi, ona bi kar šla. Čeprav bomo še videli kako bo vse skupi potekalo, letos bo šla prvič smučat, no, učit se. Mislite, da je pri dveh letih prezgodaj otroka učit smučanja? Jst bi tud šla, pa to sezono ne bo še nič.

Evo, ura bo kmalu že polnoč, jst pa še vedno pokonci. Zjutraj pa sem ko povožena kokoš. Namesto, da bi šla v posteljo z malim dvema.

Jst pa še sploh nisem dobila menstruacije. A je to normalno? Vem, da sem jo pri Pii kar kmalu dobila, zdaj pa še kar nič. Da nismo naredili že tretjega člana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, to bi bilo zelo pohvalno user posted image user posted image .

Malinčica, a to hormonsko injekcijo lahko dobiš tudi, če dojiš?user posted image user posted image

Zdaj pa bo res treba odpeketat v krtkovo deželico, ker bo jutro še prehitro tukaj.

NOčko vsem, malim škratkom pa čim daljši spanec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 845
24.1.2007 0:05:38   
Ni novih sporočil
**Petra**
Lih zdej sem se spomnila, da že dolgo ni blo slišat Matejke81. A se mogoče katera sliši z njo?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 846
24.1.2007 7:56:51   
Ni novih sporočil
MALINČICA
**Petra** Matejka81 je še zmeraj prisotna na forumu, vendar pod drugim nickom, ker je imela neke težžave s preveč radovednimi in nevoščljivimi ljudmim, kolikor sem razumela. Da je ne bom izdala, si poskusi prebrat kakšne poste, pa boš tako sama ugotovila katera je.

Te hormonske injekcije (depo-provera)pa se ne priporočajo do otrokovega šestega tedna starosti, potem pa menda lahko. Ravno zaradi dojenja je to primerna zaščita.
Sem kar zadovoljna, da sem rešila zadevo z zaščito, bomo videli, kako bo. Če bo vse ok, bom čez tri mesece šla spet.

Jaz pa ne vem, bog ne daj, da mi zmanjka mleka, ker moj Maj ne zna na flaško pit, mu včasih čaj ponudim, pa ne zna potegnit, samo grize cucelj. Pa tuli, ko hudič, tu in tam malo čaja kar z brizgo spustim v usta.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 847
24.1.2007 10:14:05   
Ni novih sporočil
blecky
Dobro jutro :D,

No, saj že nekaj časa bedimo, vendar imam šele zdaj malo časa da kej napišem. Se moram pa takoj pohvalit... Tim je danes prvič spal 5 ur skupaj user posted image  in sicer od 19.00 do 24.00, potem pa zaspančkal še do 3.00.... pa na 2 uri tko kot ima svoj ritem...  Midva pa tudi ponoči podirava kupčke, pa čeprav se po 4 x dojiva, saj se mi zdi, da ga potem manj zvija.. No, res pa je, da ga vedno pa ne podreva, ker včasih al tko lepo pije user posted image ,ali pa tako trdno zaspi, da ga sploh ne podre.. Sem se pa odvadila, da ga vsakič previjam, saj sem ga s tem pa resnično vedno prebudila, pol pa ni mogel zaspat..user posted image

Lana_s, sem prav istega mnenja.. boljš bi blo, če bi bile zdravnice (vsaj otroške) malo bolj uvidevne do prestrašenih mamic...
Me veseli, da nismo sami... tudi mi imamo ponavadi takšne noči...

no, pa imam spet delo... se je že zbudil.. pa,pa

Neposredna povezava do sporočila: 848
24.1.2007 10:48:15   
Ni novih sporočil
**Petra**
Jst tudi Nika nič več ne previjam ponoči, razen če se med dojenjem pokaka.

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 849
24.1.2007 11:33:19   
Ni novih sporočil
majas
Matejka81 je Zamima user posted image user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.