Tabali
|
Ole punce! Jao… pisem z lubijevega prenosnika in bom dobila popadke zraven… madona nikjer ne najdem nobene crke, ki jo rabim. On pa neki freta gor v sobi na mojemu in ga seveda ne smem motit – ja taki so racunalnicarji v trenutku navdiha in inspiracije… bi ga kar najraj cez oken ven vrgla J… hahahah, no saj tok hudo spet ni. Vglavnem – najprej cestitke nasi novi mamici Kamy z zeljo, da bi vsk trenutek, ki ga bo prezivela s svojo princesko bil neizmerno vesel in srecen!!! Malecka – sem prebrala da me ze pogresas… ti povem, da jaz tudi vse vas pogresam, berem sicer redno kaj se dogaja, vendar sem tako lena za pisanje, da bols da se nekam skrijem. Pri nas je vse OK, popadkov se nimamo, ne takih ne drugacnih ;)), brcamo na full, se mi vcasih zdi da mi kar trebuh skace sem in tja. No, je ena vesela novica – namrec po cetrtkovem pregledu smo z G uotovile, da je nasa punci ze obrnjena na glavo, tako da lahko recem da je ze na startu J. Se kar hecam da bomo sli z glavo na zabavo JJJ. Vidim, da mate ze vse CTG, jaz pa sem na prvega narocena sele za 01.02. Upam da ne bom sla prej rodit ;)). Sicer me pa sestre v amulanti ze od oktobra lani sprasujejo “A vi ste za CTG?” Hahahaha – verjetno zaradi splosnega vtisa, ki ja puscam s svojim ogromnim busijem J. Kar se mleka tice – pri nas je, zaenkrat, se vsesplosna susa ;))), sam baje da itak rata takrat po porodu, tako da se ne sekiram prevec. Sicer pa glede na povecanje proizvodnih enot ;))) , ki se je dogajajo in se se dogaja ;))) misim, da ne bi smelo biti krize, takrat ko bomo rabili.Hej Kolumbo kaj je zdaj z diplomsko, kdaj se bos kaj oglasila tukaj v spodnjih koncih JJ? Je res bilo fajn v petek, pa tvoj necak je prava faca J. Skoda da se nama ribicau i mogla pridruziti, ampak upam na se kaksen skupni cvek predno se vse skupaj napotimo v Rim J. Mene je po nasem klepetu popadla nakupovalna mrzlica – sem kar bluzila tam naokoli, nakupovala malo za bebico malo pa za nase slavljence, ki majo kar vsi naenkrat rojstne dneve (najprej je v soboto zural bodoci (upam da bo J) svak, danes tasca, jutri pa svakinja, tako da je pri nas kar veselo). No pol sem skoristila soncek in sem, po vrnitvi domov, sla se mal v Arboretum na sprehod. Vglavnem dan je bil enkraten in zapolnjen do konca (sam… zato pa zdele ze dva dni samo dremam, jem, spim, jem, pocivam, jem J in mam feeling da me bo kar razneslo od ogromne kolicine hrane in vsesplosne neaktivnosti). Se tolazim s tem, da itak treba izkoristiti se te dni, ki so pred nami za spanje in pocitek – to mi sveujejo vse ze izkusene mamice, tako da… J. Grem zdele pogledat kj dela moj mojster Jaka ;), ga bom kar nagnala nazaj v posteljo, ker ce ne bo jutri zjutraj spet kriza za ustat (sicer se ne bunim, ker je lustno se mal pocarkljat in podaljsat spanje, sam ne vem kako ga bodo pol v sluzbi gledali ;))), no... se pa se zmer lahko izgovori na noseco zeno ;)))). Lahko noc punce!!!
|