|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
22.1.2007 20:03:15   
LuLu

user posted image        user posted image        user posted image

PRIPRAVLJENE:

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
10. Kveder P user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Tjaša
15. Maggie, Ljubljana user posted image
16. darja.grm, Ljubljana user posted image
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
18. visnjaaa, Novo mesto user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
20. Teja29, Postojna user posted image
21. Biba 1, Celje   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 27 user posted image  in 28 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 7

MAMICI STA POSTALI:

18.01.,  Jenki,   user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP
21.01.,  Kamy,  user posted image   Taja,  49 cm, 2700 g user posted image  , (konec feb.)

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image        

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
22.1.2007 20:13:06   
malecka_mateja
oooooooooooo
LULUuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja sej vem da maš rok 18 sma vseeno sem mislila da si nam pobegnila!te pa nič če nočeš it še rodituser posted image
ne sam malo me je zaskrbelo za tebe ker si taka obsedenka kot jaz pol pa ni sluha o tebiuser posted image user posted image user posted image
pa sem ostala sama obsedenka brez partnerkeuser posted image
kak napreduje stanovanje pa kuhna pa pojstla???
ja seveda moreš fotoapart kupit da bomo lahko tvojega princa gledaleuser posted image
joj če ej tečno pa križ me boli...pa brezveze!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
22.1.2007 20:25:20   
LuLu
Obsedenka, ja user posted image
Malecka, ti dobro veš, da boš pred mano rodila!
Celi dan sem bila v MB, kuhinjo plačala, pa neke stvari gledala, tuš kabino, korito, rolete,... ma svašta, kupla itak nič, ker to bomo zadnji dan user posted image  pa, če računaš, da hodim kot slon in počasi, potem vidiš zakaj se nisem javla celi dan user posted image  Pojstlo čakamo,... še devet dni pa bi se naj selili user posted image  Neumno bi bilo še en mesec plačati najemnino.
Zdaj pa bom po dolgem času malo tv gledala... film na akanalu, Banderas & Stalone. Mišice, Akcija!!! user posted image  Noge v luft. Pa potem spet RR.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
22.1.2007 20:33:56   
malecka_mateja
mogoče pa boma skupajuser posted image !
ja sej te razumem sam se tudi med vikendom nisi javla pa sem mmisl ada si šla pogledat bolnico od znotrajuser posted image
jaz pa grem gledat dr.haus-auser posted image user posted image user posted image !pol pa rruser posted image
no te pa veselo gledanje!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
22.1.2007 23:33:05   
Tabali
Ole punce!
Jao… pisem z lubijevega prenosnika in bom dobila popadke zraven… madona nikjer ne najdem nobene crke, ki jo rabim. On pa neki freta gor v sobi na mojemu in ga seveda ne smem motit – ja taki so racunalnicarji v trenutku navdiha in inspiracije… bi ga kar najraj cez oken ven vrgla J… hahahah, no saj tok hudo spet ni.
Vglavnem – najprej cestitke nasi novi mamici Kamy z zeljo, da bi vsk trenutek, ki ga bo prezivela s svojo princesko bil neizmerno vesel in srecen!!!
Malecka – sem prebrala da me ze pogresas… ti povem, da jaz tudi vse vas pogresam, berem sicer redno kaj se dogaja, vendar sem tako lena za pisanje, da bols da se nekam skrijem. Pri nas je vse OK, popadkov se nimamo, ne takih ne drugacnih ;)), brcamo na full, se mi vcasih zdi da mi kar trebuh skace sem in tja. No, je ena vesela novica – namrec po cetrtkovem pregledu smo z G uotovile, da je nasa punci ze obrnjena na glavo, tako da lahko recem da je ze na startu J. Se kar hecam da bomo sli z glavo na zabavo JJJ. Vidim, da mate ze vse CTG, jaz pa sem na prvega narocena sele za 01.02. Upam da ne bom sla prej rodit ;)). Sicer me pa sestre v amulanti ze od oktobra lani sprasujejo “A vi ste za CTG?” Hahahaha – verjetno zaradi splosnega vtisa, ki ja puscam s svojim ogromnim busijem J. Kar se mleka tice – pri nas je, zaenkrat, se vsesplosna susa ;))), sam baje da itak rata takrat po porodu, tako da se ne sekiram prevec. Sicer pa glede na povecanje proizvodnih enot ;))) , ki se je dogajajo in se se dogaja ;))) misim, da ne bi smelo biti krize, takrat ko bomo rabili.Hej Kolumbo kaj je zdaj z diplomsko, kdaj se bos kaj oglasila tukaj v spodnjih koncih JJ? Je res bilo fajn v petek, pa tvoj necak je prava faca J. Skoda da se nama ribicau i mogla pridruziti, ampak upam na se kaksen skupni cvek predno se vse skupaj napotimo v Rim J. Mene je po nasem klepetu popadla nakupovalna mrzlica – sem kar bluzila tam naokoli, nakupovala malo za bebico malo pa za nase slavljence, ki majo kar vsi naenkrat rojstne dneve (najprej je v soboto zural bodoci (upam da bo J) svak, danes tasca, jutri pa svakinja, tako da je pri nas kar veselo).  No pol sem skoristila soncek in sem, po vrnitvi domov, sla se mal v Arboretum na sprehod. Vglavnem dan je bil enkraten in zapolnjen do konca (sam… zato pa zdele ze dva dni samo dremam, jem, spim, jem, pocivam, jem J in mam feeling da me bo kar razneslo od ogromne kolicine hrane in vsesplosne neaktivnosti). Se tolazim s tem, da itak treba izkoristiti se te dni, ki so pred nami za spanje in pocitek – to mi sveujejo vse ze izkusene mamice, tako da… J. Grem zdele pogledat kj dela moj mojster Jaka ;), ga bom kar nagnala nazaj v posteljo, ker ce ne bo jutri zjutraj spet kriza za ustat (sicer se ne bunim, ker je lustno se mal pocarkljat in podaljsat spanje, sam ne vem kako ga bodo pol v sluzbi gledali ;))), no... se pa se zmer lahko izgovori na noseco zeno ;)))). Lahko noc punce!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.1.2007 0:07:17   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Tabali

Jao… pisem z lubijevega prenosnika in bom dobila popadke zraven… madona nikjer ne najdem nobene crke, ki jo rabim.

Jaz sem skoraj slepoto fasala, ko sem to brala user posted image
ENTER tipko samo najdi in jo uporabljaj, da malo zadiham vmes ko berem. Sem se parkrat zgubla v tekstu.
Pa novi trak ste dobli? Kak to, da tak močno črno piše?
user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
   [Brisano sporočilo]
23.1.2007 6:34:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
   [Brisano sporočilo]
23.1.2007 7:50:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.1.2007 8:34:57   
LuLu
Ojla,
Jaz tudi ne morem spati...
Kolumbo, moj ima tudi taki črtasti kompletek, oni plavi z račkami ali pingvini ali kaj so že user posted image  samo, da je enodelen, pajacek. Pa kaj imaš ti? user posted image  ali user posted image ? Najbolj pa sem si zapomnila tisti kup cotk, ki je verjetno bil pripravljen za zlikat?! Take slike pri meni nikoli ne bo...
Ima katera predlog kje kupiti ne preveč dragi digitalni fotoaparat? Katere znamke? Tukaj pa me je tehnika prehitela.

Neposredna povezava do sporočila: 1809
23.1.2007 9:28:06   
LuLu
Malecka_mateja, kva se dogaja? Si imela težave ponoči?? Je vse ok zdaj?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.1.2007 9:36:22   
malecka_mateja
DOBRO JUTRO!
evo obsedenka se je zbudila!user posted image
user posted image user posted image user posted image ta tabali da se javiuser posted image user posted image user posted image
no v glavnem spat sem šla ful pozno ker so me mantrali v P amapk ok no samo da je vse ok!
najhujše je to da sami ne vedo ali mi je v kapljicah odteklo malo vodo ali ne????
ampak so rekli da če je tako da še sp del mehurj avedno drži in ni panike!no odprta za dva cmuser posted image
maternični vrat zmehčan tako da malo se že pripravljamo!

amapk punce ko sem se peljala v P včeraj in ko sem čakala da se CTG posname se se mislila NE GREM ŠE RODIT!!!takrat pa me je oanika!kako bo kak zgleda!ful me je blo strah pa še babica ena je bla tako grozno groba z amno da sem krvavet začela ko me je pregledovala in me je res postalo strah!user posted image

tako da sedaj pravim da ne grem rodit do 14.2 ker se morem psihično pripravit!pa čisto RESNO!!!

zaj pa grem slikice od kolumbo gledat!
pol pa se javim!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
23.1.2007 9:43:37   
LuLu
Ja lep pozdrav malecka_mateja... sem vidla, da ti piše z zeleno prisotna... torej, vse ok. No fajn.
Samo jaz glih ne verjamem, da boš ti določla kdaj boš rodila user posted image . Bo to user posted image  namesto tebe naredila. Kak ji bo že ime? user posted image
Mislim, da bi bila panika tudi 14.02. Ne vem no, če se lahko pripraviš na porod... mene bo malo strah, pa če tudi zamudim PDP za dva tedna. Ej, ti si tak blizu mene doma... če ti bo za kako kavo, mi javi... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1812
23.1.2007 9:51:41   
visnjaaa
Ej malecka _mateja nč te naj ne bo strah poroda, ker boš rodila s strahom al pa brez. Naj ti pa povem, da strah samo podaljšuje porod, ker si vsa v krču. No če ti čist po domače povem: Kako bi šla na veliko potrebo in bi jo hotla opravit, pa bi držala rit skupi.??user posted image Bi šlo kej ven????? No tako pa dela strah oz. živci. Ti ko boš šla samo študiraj na otroćka, kako ga boš zdej zdej držala v roki, pa na kej lepga misli, pa bo. Jaz ko sem prvič rodila, sem bla v takem krču, da sem rojevala 12 ur. Matr me je blo tako strah, da sem vso pozornost usmirjala v bolečine, popadke, ..... sama seb sem se smilila, kok sem boga.....al sem bla ubrisana. Pri drugem pa sem si mislila, dej pejt že enkrat ven in je res priletel v 8 minutah po prispetju v P.

lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1813
23.1.2007 10:01:24   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Kako bi šla na veliko potrebo in bi jo hotla opravit, pa bi držala rit skupi.??user posted image Bi šlo kej ven?????

user posted image  user posted image  user posted image
Dober odgovor. Ga bom jaz tudi upoštevala.
Ti si pa tudi že stara mačkica...
Koliko stare otroke imaš, punčke, fantke?

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
23.1.2007 10:02:25   
malecka_mateja
ja lulu zaenkrat vse ok!
sej vem da ko bo hotla ven bo šla sam naj še počaka do junijauser posted image user posted image user posted image !

ja visnja tudi to vem da zaradi krča podaljšaš porod amapk mene je včeraj res bilo strah!tako da upam da bo boljše ko bo lo zares!

in upam da bo mojemu uspelo bit zraven!

ime za pupo je se moj odločo ŽANET in upam da si ne premisli več ker si samo nekaj zmišljuje!
lulumidve se lahko skupaj na kavi pripravljama na poroduser posted image
kava lahko pade kaka!samo ne danes mam neke opravke od jutri dalje pa sem fraj!

kolumbo super slikice!najboljsi je kup za likanjeuser posted image
ne sedežna pa je svetovnauser posted image user posted image user posted image
pojstljica pa je tak ista tako da je tak ena a!
kolumbo to kaj maš sedaj okoli previjalne so živali ki si jih kupla v baby centru??kolko pa si dala?kaj to je kak komplet ali kako??

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
23.1.2007 10:13:52   
LuLu
malecka_mateja, ok, se jutri še kaj tu dobimo, pa se zmenimo za kafe. Junija, praviš? Ni slab mesec za rodit, mogoče bom jaz tudi takrat rodila. Bo ziher stanovanje opremljeno. Torej, Žanet bo. Kje se vozi zdaj možek? Če bo prišel iz Nemčije, si mogoče premisli in bo kakšna Helga user posted image  ali Inge iz severnih krajev.
Igračke za na posteljo? Hmmm, mater sem resna preveč. A fantke je tudi treba tak opremit, s plišastimi igračkami okoli posteljice? Jaz samo razmišljam za naprej, kak bo hotel gasilski avto, pa helikopter, pa kitaro,... šraufncigere,... motor, avto...user posted image  Nobene igračke še nimam user posted image  Malo moram razmislit kak se lotit zadeve, da ne bo preveč pusto za poslikat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1816
23.1.2007 10:24:53   
malecka_mateja
ok kava jutri!
moj se vsak teden pelje čez nemčijo avstrijo francijo belgijo!tako da ja to žanet je pobral v franciji!ampak samo zato ker je naša pupa bil av franciji delanauser posted image
aja lullu poceni fotoaparat ti jaz zrihtam na prejšnji firmi od mojega!mi smo sedaj mami kupili za RD CANON digitalni ma ful totih pik pa zomm ma ful dober pa kartico z ful spomina pa torbico pa bateriji ki se polnijo in polnilec za te baterije pa smo za vse dali 42.000 sit!drugače pa je samo fotoaparat stal 45.000 amapak moj dobi ful popsta pa brez DDV-ja in je bolj poceni!če te zanima povej!

ja za tvojega pubeca sej ti mu na steno nalepiš kake avtkeuser posted image sej kolumbo tudi ne ve kaj ma pa ma vse na steni!misliš da fantkom to ni zanimivo!
če nimaš nič je najbolje da si vrtiljak za na posteljo kupiš to ful deluje!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
23.1.2007 10:27:43   
malecka_mateja
kaj mislite da je jenki že doma??upam da se javi kaj!da nam maloporoča!pa da vidimo kako slikico malega JAKA!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1818
23.1.2007 10:39:21   
LuLu
Malecka_mateja, se boma še pomenli za fotoaparat. Bi bilo super, če se da kje poceni zrihtat, ker sma že bankrot. Vrtiljak za na posteljico, ja to sem imela v mislih, na steno mi ni nič za lepit,... moram še razmislit. Vraga, še ti vrtiljaki stanejo 10 tisoč in več. Niso normalni ti trgovci... maleckana pa je francozinja? UUUU, to bo lepo romantično dete user posted image
Jaz bi tudi Jenki rada brala, kaj se jim dogaja...

A je katera imela ali ima hemeroide? Kak to izgleda, zakaj nastanejo in kak se tega rešit, če jih imaš... malo napišite o tem.

Neposredna povezava do sporočila: 1819
   [Brisano sporočilo]
23.1.2007 11:35:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1820
   [Brisano sporočilo]
23.1.2007 16:10:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1821
23.1.2007 16:16:53   
malecka_mateja
jaz pa sem sedaj malo pod kožo bila sem utrujena bla!
ja tudi ajz sem ugotovila da sem začela zatekati pa prej nisem imela težav!
kolumbo ti sam drži noge v luft ko pa tvoj pride pa hitro noge skupuser posted image user posted image

lulu jaz še nisem imela hemeroidov in si jih ne želim ker baje boli kosam user posted image  in če jih enkrat dobiš se jih težko rešip tako da o tem sploh ne razmišljam! najprej jih opaziš pri blatu ker te boli potem pride še kri zraven..nič prijetnega!

gre katera rodit namesto mene????jaz nebi pla po tistem včeraj!

Neposredna povezava do sporočila: 1822
23.1.2007 16:35:19   
ribicau
Zdravo!
Jest sem nazaj! Na pregledu je bilo vse OK user posted image . Utrip od tamalga user posted image  OK, tam max do 150, ko pa je migal pa 160, to je vse super dober. Popadkov zaenkrat še ni nč, jest jih ne čutim, pa tud naprava jih ni zaznala :(. Ta ginekolog, h katermu sem šla mi je še enkrat naredu ultrazvok in je reku, da je čist lepo v mejah normale. Otrok ni neki bajsek, ampak bl pišek, zmeru ga je pa dons na 2850g! Zdej 100 g gor al pa dol....je reku, pa itak čist natančno ne more bit. Je reku, da je to čist normalno in da otroka npr. od košarkaša in od cigana ne moreta biti enako težka, če je košarkaš v povprečju 2m, cigan pa 1,5m ha,ha! No tko je reku, u glavnem da ni nič posebnega. Je reku pa, da razume da sem se ustrašla, ker bi blo čisto drugače, če bi mi v petek zadevo kdo obrazložu, ne pa da sem izvid samo v roke dobila. Reku je tud, da je plodovnice še dost in sem potem jest rekla, al pol pa še nč ne bo kmal? Je reku, bova še pogledala, če ste kej odprta...in ne boste verjele, jest sem za 1 prst odprta in maternični vrat je tud že baje bolj mehek - zmehčan in je reku, da mi da domačo nalogo -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ha, ha sem se tko smejala, da sem šla komej iz ambulante ven. No če prej ne bo nič, potem imam kontrolo v ponedeljk na Jesenicah, aja pa ta petek pri moji G! Jest kr mal upam, da bo prej kej, ker bi res rada rodila s svojimi popadki in ne umetnimi... Aja pa še nekej, dons kr za 0,5 kg manj tehtam, kot sem v petek in sem se po  njihovem zredila le za 10 kg! No comment! Drugače me pa zdele kr nekej stiska tam v trebuhu, pa ne vem a od pregleda al kr tko? Sigurno ni nič user posted imageKolumbo sem si ogledala tvoje slikice - zakon! Ugotovila sem celo, da imava enak likalnik user posted image .  Malecka_mateja a ti si bla pa že kr u P? No samo da je še vse OK. A pa že dva cm si odprta? Ja zakon! Sej to je baje drugače fajn, da nisi čisto zacementiran do konca! Lulu glede fotoaparata ti ne znam nič svetovat. Nimam pojma kaj je sedaj na tržišču in kaj se da ugodno kupit! Sem pa zadnjič ugotovila, da imam  jaz vse baterije v mojem fotoaparatu prazne in da če bi ga hotela vzeti s seboj v porodnišnico, da ne bi mogla kaj dosti slikati! user posted image  Zdej moram pa mojemu user posted image  nekej pripravit za kosilo/večerjo!  Cao  

Neposredna povezava do sporočila: 1823
23.1.2007 19:05:37   
malecka_mateja
ojla!
ja ribicau sem malo šla pogledat kako se imajo v P!amapk samo da je vse ok!ja odprti in zmehčani smo!sedaj pa bom ovidli kako se bo odvijalo!!!!!!!!!
upam da rodim junija ker sedaj sem od vceraj tako prestrasena da joj!

križ me boli ko 100user posted image  pa trebuh se mi je na srečo spustil tako da vsaj brca nena več v rebre!amapk danes je čudno mirna ta naša pikica upam da se ne pripravlja!

kolumbokaj še kr nogu v luft držiš???user posted image
lulu pa se je zgubila verjetno spet po nakupih hodi!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
23.1.2007 19:10:35   
visnjaaa
o malecka_mateja tud mene boli krž ko 200user posted image , pa kr neki me dol tišči, pa vsega sem že naveličana, tako, da jaz bi šla kr rodit. Komaj čakam, da bom znesla tegale mojga pamža.user posted image  

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.