LuLu
|
Ojla, kak ste se razpisale.. Čez vikend nič, zdaj pa ful. fajn je nekaj novega prebrati. Malecka_mateja, še imam vse kile Mobi mi je crknil... Sem vidla sms. Bi ti malo na seznam pogledala, jaz imam ja rok 18.02. Ne grem še zdaj rodit. Tak kot ti čakaš Hothien, jaz čakam tebe Lepo po seznamu. Jenki pa je itak že stara mačka, ona ve kdaj je pravi čas Jasna81, nočem več brati, kak imajo kolegice nekaj, ti ali pa jaz pa nič Jasno? To nič ne pove o tvoji joški, tvojem mleku in nasploh ne se primerjat z drugimi. Zdaj sem pa že jaz jezna Brezveze boš imela neprespane noči, pa se sekirala, ker to, da ima ena neke kapljice iz bradavice sploh nima veze s tabo. Nočem, da se sekiraš brezveze. Razumeš? Tak, pa si tukaj preberi, če ne verjameš, da je vse ok. http://www.bambino.si/?d=rubrika&id=9 "28. teden Otrok ima iz tedna v teden boljše možnosti za preživetje v primeru prezgodnjega poroda. Lepo pridobiva na teži saj tehta že preko 1 kg. Lahko se zgodi da vam pričenja iz prsi teči tekočina imenovana kolostrum. Je prva hrana vašega otroka in je zelo bogata z proteini, minerali in maščobo. Pri večini mamic ta tekočina priteče po porodu." Upam, da ne zameriš tak način pisanja, če je mogoče malo bolj ojšter Nič slabega nočem. Pa meni tudi nič ne teče, in hvala bogu. Zakaj bi pa morala nositi neke blazinice,... tiste, ki jim teče pač imajo smolo BTina lepo, da si se javla, pa še večkrat kaj napiši, saj vidiš, da smo same radovedne babnice tukaj Jaz bi tudi slikala, pa nimam fotoaparata Še to moram kupiti. Groza!! Drugače pa sem ok, nobenih bolečin, popadkov,... še imam slonje noge, v petek sem kar g. hotla iti, pa imam pregled komaj 25. Malo sem zaj... Še dobro, da sem zadnji cajt pobegnila, da me ni sestra vprašala, kaj je narobe Zaenkrat dovolj, čeprav vidim, da bom še kaj pisala... malecka_mateja, danes se ti čveka? Ajd
|