LuLu
|
ojla, jaz tudi še kar brez znakov za porod. Bo čisto v redu tak, kak je. Danes so nam sedežno pripeljali, pa blazine so v rdeči barvi, naj bi pa bile karo rdeče-bele. Bomo verjetno zamenjali za karo, malo popestri sobo. Jutri pride kuhinja, pa potem za montažo še dogovarjanje,... eh, saj bo. More biti. jenki, javi se kaj, če bo čas... malo nam napiši kaj dogaja. malecka_mateja, meni se tudi zdi, da boš ti naslednja iiiii, komaj čakam. Sem prav prebrala na eni strani, da si si za ime premislila? Kaj zdaj? Kaj bo francoska štručka? Ti tudi takoj na mobi in sms, če bo tak daleč. Ne nas pustiti v dvomih, kje si ... me smo izgleda vse ful radovedne in samo čakamo... sicer pa smo februarske, ne vem zakaj taka panika. Še janurske niso vse rodile. Tabali, super barvo ste nabavli, ta zelena je res pomirjujoča za učke Metuljčica27, ni več fajn biti noseča, a ne? Meni je tudi muka. Ne vem kak naj sedim, ležim,... Mene tudi ta zgaga še zajebava, pa gležnji so včasih slonji, včasih malo manj... nimam kaj, teniske gor, pa nič zavezat in v MB stanovanje opremljat. Pa g. imam jutri, pa da vidimo, če bom jaz dočakal ta CTG. Bom javla kaj novega. Tudi meni se zdi, da ni glih 10 gibov na dan, ampak so pa čez cel dan.
|