ribicau
|
Zdravo še od mene! Lulu moja G tudi nima CTG-ja, tko da moram iti v P ! Pa valda boš zamenjala zlomljeno omaro....ti jih kr v tri krasne pošlji in reči, da morajo to zamenjati...sej si plačala Kolumbo in ostale da vam poročam; Ponoči me je nekaj zvijalo, ampak nič rednega, tko da sem potem kr nazaj zaspala. Krči so bili na 23 min, pa potem na 12, pa na 6, pa 3, pa potem spet 15 minut...brez veze, samo da si živčen in ne veš, kaj naredit! Danes si moram pa številko od Jesenic pripravit na nočno omarico, če se bo slučajno kaj dogajalo, da jih pokličem in vprašam za mnenje... Sem imela danes pregled pri moji G, da sem ji poročala, kako je bilo na CTG-jih na Jesenicah. Povedala sem ji tudi, da sem bila v torek že za en prst odprta, maternični vrat zmehčan...pa da je naš bolj pišek. Ona mi ni nič pogledala, če sem že kaj več odprta, mi je pa naredila UZ. je zmerila za 2995g - v najboljšem primeru, ampak sigurno ne bo toliko, bo kakšne par dag manj. Glavica, nogica sta normalno velike, obseg trebuščka pa je manjši in je rekla, da mogoče pa posteljica ne dela več tako, kot bi morala. Je tudi že čisto pred "vrati" in samo še čaka, da se mu dokončno odprejo. Pa sej to pa vem, ker ko se usedem imam občutek, da mu sedim na glavi . Ona me sedaj na pregled ni več naročila, ker imam v ponedeljek na Jesenicah kontrolo in bodo kao že oni povedali kako in kaj. Je rekla, da drug teden bom sigurno rodila, če ne s svojimi popadki, bodo pa sprožili . Pa sem jo vprašala, zakaj naj bi pred PDP-jem sprožili, če zato ker je malo manjši? Pa je rekla, da zato, ker bom verjetno že dovolj odprta....ah kdo bi jih razumu. Moji rezultati (pritisk, kri in ostalo...) vse super dobro, tehtam pa manj kot prejšnji teden in sem ji rekla, da sem shujšala...pa pravi, da je na koncu nosečnosti to normalno...(do sedaj sem se tako zredila vsega skupaj za 10 kg, ali pa še kakšne pol kilce manj)! Ali je še katera shujšala Jest samo upam, da je z našim vse OK, čeprav je malo manjši - u bistvu lažji (sej koliko je velik- dolg itak ne vem). Če dons do večera ne bo nič, potem bo treba seksat ....upam, da mojega dragega skoraj nič več hrbet ne boli...
< Sporočilo je popravil ribicau -- 26.1.2007 15:49:30 >
|