|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
25.1.2007 10:18:05   
metuljčica27
hajli, hajlo.

Daj povejte mi, ali so vaši  user posted image  že vsi v pravi legi.Ma meni res  skrbi, ta najuna prečna lega.

Pa kdaj ti g dela ctg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????

Drugače pa vam moram povedat, da se danes prav dobro počutim. Nissem se niti tako pogosto prebujala ponoči, torej sem se NASPALA. JUPI!user posted image user posted image user posted image user posted image

Malečka_matejčka, kdo bo tebe sploh peljal v bolnišnico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
25.1.2007 10:28:35   
malecka_mateja
ctg se začne delat od 36 t dalje!

ja moja je v pravi legi in mislim da si sedaj edina od tistih kaj se oglasamo ki je v prečni legi!
no če se nebo obrnila ti bodo naredili CR!nič skrbet lahko imaš tudi spinalnega to pomeni da si budna in otroka takoj vidiš!
lahkopa greš na zunanji obrat samo ni vedno učinkovit!sorry če sem te prestrašla!amapk bolje da se zdaj pripraviš tudi na kaj takega!

kdo bo mene peljal????se javiš?????nevem upam da bo mel kdo časuser posted image user posted image user posted image verjetno sestra pa ne tista ki je noseča bo verjetno če moj nebo mogo bit ona zraven!
drugače pa rešilci vozijouser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
   [Brisano sporočilo]
25.1.2007 10:32:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
25.1.2007 10:35:47   
LuLu

user posted image        user posted image        user posted image

PRIPRAVLJENE:

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
10. Kveder P user posted image
12. kolumbo, Ljubljana (user posted image  Jure ali user posted image  Nina)
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana user posted image
16. darja.grm, Ljubljana user posted image
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
18. visnjaaa, Novo mesto user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
20. Teja29, Postojna user posted image
21. Biba 1, Celje   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 27 user posted image  in 28 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 7

MAMICI STA POSTALI:

18.01.,  Jenki,   user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP
21.01.,  Kamy,  user posted image   Taja,  49 cm, 2700 g user posted image  , (konec feb.)

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image         

< Sporočilo je popravil LuLu -- 25.1.2007 10:41:37 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
25.1.2007 10:46:06   
LuLu
Ojla,
metuljčica27, edino kar lahko napišem je copy iz tega linka, da te malo pomirim user posted image

"37. teden
Otrok je velik 48 cm in tehta približno 2900 g. V kolikor se še ni, se bo verjetno sedaj obrnil na glavico in se pomaknil niže v medenico. Vendar ne skrbite če se vaš otrok še ni obrnil. Nekateri otroci to storijo tik pred porodom. Vsak čas lahko rodite, saj se večina otrok rodi med 37. in 41. tednom."

http://www.bambino.si/?d=clanek&id=64

Medve sva 36 tednov in 4 dni noseči, tak da bo vse še ok.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
25.1.2007 12:55:22   
ribicau
Ojla!

metuljčica27 ne skrbet, se bo že še obrnil! Eni se tik pred zdajci, eni se pa že veliko prej. Naš user posted image  je bil obrnjen že v 33t (takrat je bil po dolgem času UZ), lahko pa da je bil že prej. Moji prijateljici so ga pa oni obrnil ene 2 tedna pred PDP-jem....ti bodo pravočasno že še povedali.

Glede CTG-ja je pa tko! Jaz sem bila na CTG-ju zato, ker je user posted image  imel 190 utripa. Če bi bilo to normalno, potem me sploh ne bi naročila. Naročila bi me pri njej na kontrolo in sicer čez 14 dni, kar pomeni, da bi imela pregled pri njej 2.2., PDP pa imam 8.2. Šele po 2.2. bi me enkrat naročila na CTG! To sploh ne igra nobene vloge če mene vprašaš, tko da kar mirno. Jaz ima sedaj kontrolo na Jesenicah (zaradi utripa in tega zadnjič) v ponedeljek, jutri pa ima pregled pri moji G, samo sploh ne vem, če bi šla. Pa sej me bo itak samo stehtala, kri, pritisk in urin pogledala....tko da res ne vem, zakaj bi sploh šla, če ima v P pregled v ponedeljek! Bom še z mojim lubijem govorila, kaj misli o tem!

Pri nas pa glede poroda sploh ni panike. Jaz sem v torek, ko sem prišla iz Jesenic pripravila ruzak, pa še to samo zato, ker mi je reku, da sem že odprta in imam zmehčan mat. vrat...pa da če ne bo prej nič,  naj pridem v ponedeljk na kontrolo...če ne bi bla na Jesenicah, je  pomojem ruzak še kr prazen! Ko pa kam greva mi pa sploh na misel ne pride, da bi kaj s seboj vozila....pa sej itak ne bo šlo tko hitro, da ne bi imela časa pridt domov iskat...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
25.1.2007 13:57:53   
turbo
Živjo,
če bi vedela, da ste februarke tako pridno klepetale, bi se vam prej pridružila.

Rok imam 3., danes mi je ginekolog vprašal, če sem naredila domačo nalogo. Sem rekla ne, razen če misli na sankanje, to sem včeraj z užitkom počela.
Pa mi pravi, če želite, da se začne kaj dogajat, bo treba seksat.
Možu sem že sporočila in je presrečen. Tako, da danes, po zdr. navodilu, user posted image .

Zasnežen pozdrav iz Gorenjske.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
25.1.2007 14:16:33   
ribicau
Zdravo turbo in drobrodošla.  Ja tudi jaz imam to domačo nalogo in smo jo prvi dan uspešno izvajali, včeraj je pa mojega lubija hrbet zagrabu, tko da upam, da ne od tistega prejšnji večer user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu turbo)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
25.1.2007 14:23:37   
malecka_mateja
ojla!
dobrodošla TURBO!

jaz mam tudi to nalogo sam nevem s kom ker mojega celi tedn ni domauser posted image user posted image bomo med vikendom nadoknadliuser posted image
zaj nisma ker sem takrat krvavela zdaj pa bom vseeno sej zdaj že lahko se kaj začne dogajat!
ampak če zdaj kuj skočim na njega me bo tak k psihiatru poslal ker bo reko če se mi je zmešalo da zdaj ko pa sem pri koncu pa bi skakalauser posted image tako da če se v pon ne javim nisem šla rodit ampak sem na psihiatrijiuser posted image

punce če bi rade rodile si bradevice dražite baje preverjeno pomaga bolj kot pa sex!tako da začnite!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
25.1.2007 18:59:27   
Tabali
Hallo babe user posted image user posted image user posted image !
Samo da vas vse skupaj pozdravim in seveda dobrodošla Turbo user posted image user posted image !!!!
Moram letet v kuhinjo - si je moj zaželel gumjaste krompirove lulčke (karkoli že to je)user posted image  mu bom kar krompirove svaljke naredila (danes je bolj pozen).
Fajn se mejte in uživajte!!!
papa

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
25.1.2007 20:10:29   
LuLu
Ojla,
turbo, podatke prosim user posted image
PDP, Kraj poroda, lulček ali pa ne, ime, če ga veš, da te na seznam damo.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
   [Brisano sporočilo]
25.1.2007 20:39:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1862
25.1.2007 20:46:53   
metuljčica27
Najpre lepo pozdravljena  Turbo!

Vsem ostalim pa hvala za podatke.

Danes sem bila v službi, joj kako jih pogrešam. Pa so me tudi tam malo umirile.

Saj bo....Malo so me požulile, pa je boljše.

Pa moj me je danes malo požulu, prav prijetno....

Babe, kaj se še dobimo kaj pred porodom! Kaj pravite mariborčanki!?Seveda, tudi ostale dobrodošle. Jaz sem dosti v MB. Nimam obstanka doma. Javite!

PA, sobice, še sedaj ni. No sicer barvo sva že kupila, in ta teden greva po pod- ja upam! Tako da kmalu bo. Samo da ne rodim prej.
Pol mu bom pa glavo utrgala, če še ne bo sobica, ko pridemo domov.user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
25.1.2007 21:03:16   
malecka_mateja
je seveda metuljčica se lhako zmenimo samo od pon dalje no če nebom prej rodila!!!user posted image
stanje v trebuhu se je umirilo in popadkov ni več!moj je že celi paničen upam da atija počaka!user posted image
danes mi je prvič parkrat trebuh otrdel ko mi prej nikoli ni v nosečnostiuser posted image kaj to pomeni nevem!
jaz upam da do konca februarja ne gre venuser posted image se še nisem skulirala glede straha!user posted image

kolumbo dihaj dihaj!globoko dihaj!ne se tako razburjatuser posted image ti bo malček ven pobegno!
ja res baje tole z bradevicami deluj!jaz nebom probalauser posted image ker me je strah!user posted image

sej bo metuljčica vse se uredilo če ne prej ko bop v porodnišnici!tako da dihaj!user posted image

malo mi danes špila v glavi sem bolj na smehu!user posted image

lulu so ti pripeljali kuhinjo?????kak daleč smo z stanovanjem kdaj boš kavo skuhala???user posted image

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
   [Brisano sporočilo]
26.1.2007 7:52:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1865
26.1.2007 8:09:21   
LuLu
Ojla,
smo pa zgodnje danes. Jaz sem tudi že od 7. ure budna, pa zaspala komaj okoli 3. ure zjutraj. Tudi meni moj ni pustil spati.
Včeraj smo dobili kuhinjo, slabo kaže... user posted image  eno najtežjo škatlo smo odprli iz radovednosti kaj je noter in je bil element za vgradni štedilnik. In to še zlamana spodnja polička... sicer je znotranje strani, se ne bo videlo, ampak so škatle izgleda tak premetavali nemarno, da bogve kaj so še vse zlamali user posted image
malecka_mateja, kave skoraj več ne kuham, si kapučinote delam, one z vročo vodo zmešane, tak da ti kavo lahko ponudim kadarkoli, še v avtu ali na prostem. Samo šalčko in vročo vodo rabima.
Klumbo, SAS??? Nič ti ne morem pomagati...
Metuljčica27, zaradi mene se še lahko dobimo, ker kot kaže še ne bom hitro rodila user posted image
Sem včeraj imela pregled, pa je vse ok, dobila vse papire, izvide, naslednji teden se spet vidimo. Moja g. pa nima aparata za CTG sem zvedla, tak, da če se bo kaj dogajalo, moram v bolnico, pa tam naredijo ta CTG. A ima še katera tak sistem?
Ajd, grem to kavo spit, pa kasneje spet v MB, žaluzije kupovat.
Čao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
26.1.2007 8:09:53   
malecka_mateja
dobro jutro!
ja tudi jaz zaspala ob 1 pol pa se vsake tri ure zbudim!se pripravljam na dojenje nočnouser posted image
moj tastar pride danes  popoldne že domovuser posted image in mu morem nekaj dobrega skuhatuser posted image ma katera kako idejo??

sem misla da bi kanelone s piščančnjim mesom in sirom naredla!to je tako dobro!njami!

kolumbo ti kar pejd rodit!user posted image lahko še namesto mene!user posted image
ponoči smo meli spet ri popadke zdaj pa tema!tako da se malo že norca dela!samo me živcira ker nevem kdaj bo!

kaj pa ostale še spite???
hotihen si še med nami????

DOBRO JUTROOOOOOO!!!!!!!

kolumbo biti pomagala sam potem nebi nikoli mela seminarskeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1867
26.1.2007 8:12:11   
visnjaaa
DOBRO JURTO PUNCE!

Vidim, da ni nobena rodila...user posted image . Tudi jaz sem še v enem kosu, in danes se počutim fantastično. Čist nič me ne boli in polna sem energije.user posted image user posted image user posted image  Pa še spala sem ko topuser posted image .

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1868
26.1.2007 8:25:21   
malecka_mateja
visnja mi posodiš malo spanca???

lulu kar se ne sekiraj če bo kaj narobe z kuhinjo jo boš pač nazaj dala!KER VALDA ZLAMANE NEBOŠ MELA!
sorry za vlke črke sem stisnila pomotoma!

te pa kar hitro pot pod noge in kupit žaluzije!samo ne v baumaxu ker so najdražje!!!!!preverjeno!

kak si me zdaj zaj**** z kavo!sam jaz je niti ne pijem tako dauser posted image kapučino pa tudi ne obožujem nevem kak!bomo reje šli na vročo čokolado!mmmmmuser posted image

jaz pa grem malo probat pod kožo it!!!upam da mi malo uspe ker drugače bom tečna ko moj pride!
morem še ugotovit kak si bom kupe snega spucala iz avta da bom lahko po njega šla!user posted image ker s totim trebuhom bo bolj težko!user posted image

vso srečo pri diplomski kolumbo!pa idi čimprej rodit!user posted image nedelja bo hitro tu!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
26.1.2007 9:04:47   
visnjaaa
ja malecka_mateja jaz ti dam malo spancauser posted image  ni problema. Mam pa recept kako boš fajn spalauser posted image . Zvečer, pred spanjem moreš sexat, pol pa spiš ko angel.user posted image user posted image user posted image No problem je edino, če partnerja nimaš doma.user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1870
   [Brisano sporočilo]
26.1.2007 11:28:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
26.1.2007 11:43:30   
malecka_mateja
o!
nisi edina tečka!mene je moj tastari zdaj razpizdo!pride komaj 7 zvečer!jaz pa sem mela take plane za kosilo....user posted image
ti samo pridi kolumbo na kavico k nam te bomo me potolažle!sej mb porodnišnica je tudi ok za rodituser posted image

zdaj sem šla v trgovino in sem pol stvrai pozablauser posted image skleroza!pa še v mercatorju niso meli sladke smetane sem mogla v špar se vozituser posted image !
čisto mimo dan je danes!
jaz sem se odločila da grem rodit v sredouser posted image ker je 31 in mam jaz 31 roj.dan sicer marca pa še moj ati je imela 31 in mi je to ful lepi datum!
tak da punce navijajte da grem rodit v sredo!ker v ned gre kolumbouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1872
26.1.2007 13:27:15   
LuLu
Ojla,
Kolumbo, si pa razpiiiiii.... velike črke treskajo! user posted image  Visnjaaa, koliko sem jaz prebrala iz seznama user posted image  je iz NM. Ja, ja prepričaj piflarčka, da je Habakuk zakon. Čuj, za luknjo v mizi... daj na monitor kot ohranjevalnik ali pa ozadje eno latino bejbo, pa ne bo dragi več v mizo gledal ampak na monitor samo user posted image
Malecka_mateja, pri meni je z trgovino isto... skleroza, jaz si na list - pametna jaz - napišem kaj rabim... in listek seveda doma pozabim user posted image  V sredo greš rodit? OK, meni prav, te bom spodbujala.

Jaz sem prej kar nazaj šla spat. Dragi je itak zamudil dr. in slikanje pljuč, prevleke za sedežno pridejo cca. 100 eur, mi je tu mač, bom kar menjala za karo, nič dodatnih ne bom kupovala. Zdaj razmišljam o enem mini sedežnem kotu za v jedilnico, je na bolhi en lep, ohranjen in poceni, pa čaka, da se dragi zbudi (user posted image  še kar spi) in da vidimo, če bomo danes sploh kaj naredili.

Neposredna povezava do sporočila: 1873
26.1.2007 15:48:04   
ribicau
Zdravo še od mene!

Lulu moja G tudi nima CTG-ja, tko da moram iti v Puser posted image ! Pa valda boš zamenjala zlomljeno omaro....ti jih kr v tri krasne pošlji in reči, da morajo to zamenjati...sej si plačala user posted image

Kolumbo in ostale da vam poročam; Ponoči me je nekaj zvijalo, ampak nič rednega, tko da sem potem kr nazaj zaspala. Krči so bili na 23 min, pa potem na 12, pa na 6, pa 3, pa potem spet 15 minut...brez veze, samo da si živčen in ne veš, kaj naredit! Danes si moram pa številko od Jesenic pripravit na nočno omarico, če se bo slučajno kaj dogajalo, da jih pokličem in vprašam za mnenje...

Sem imela danes pregled pri moji G, da sem ji poročala, kako je bilo na CTG-jih na Jesenicah. Povedala sem ji tudi, da sem bila v torek že za en prst odprta, maternični vrat zmehčan...pa da je naš user posted image  bolj pišek. Ona mi ni nič pogledala, če sem že kaj več odprta, mi je pa naredila UZ. user posted image  je zmerila za 2995g - v najboljšem primeru, ampak sigurno ne bo toliko, bo kakšne par dag manj. Glavica, nogica sta normalno velike, obseg trebuščka pa je manjši in je rekla, da mogoče pa posteljica ne dela več tako, kot bi morala. Je tudi že čisto pred "vrati" in samo še čaka, da se mu dokončno odprejo. Pa sej to pa vem, ker ko se usedem imam občutek, da mu sedim  na glaviuser posted image . Ona me sedaj na pregled ni več naročila, ker imam v ponedeljek na Jesenicah kontrolo in bodo kao že oni povedali kako in kaj. Je rekla, da drug teden bom sigurno rodila, če ne s svojimi popadki, bodo pa sprožili user posted image . Pa sem jo vprašala, zakaj naj bi pred PDP-jem sprožili, če zato ker je malo manjši? Pa je rekla, da zato, ker bom verjetno že dovolj odprta....ah kdo bi jih razumu. Moji rezultati (pritisk, kri in ostalo...) vse super dobro, tehtam pa manj kot prejšnji teden in sem ji rekla, da sem shujšala...pa pravi, da je na koncu nosečnosti to normalno...(do sedaj sem se tako zredila vsega skupaj za 10 kg, ali pa še kakšne pol kilce manj)! Ali je še katera shujšala user posted image  Jest samo upam, da je z našim user posted image  vse OK, čeprav je malo manjši - u bistvu lažji (sej koliko je velik- dolg itak ne vem).

Če dons do večera ne bo nič, potem bo treba seksat user posted image ....upam, da mojega dragega skoraj nič več hrbet ne boli...

< Sporočilo je popravil ribicau -- 26.1.2007 15:49:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 1874
26.1.2007 16:33:25   
ribicau
...morm vam še to povedat, zdele sem prišla iz trgovine (sem šla peš) in sem si privoščila taveliko Milko s celimi lešniki....njami

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.