|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
10.1.2007 22:11:51   
Anonimen
 Ja, sigurno bi našla rešitev, da mi tega ne bi bilo treba.

Mi smo pa našli tako, da je prav nam.

Zato nismo neodgovorni in neodrasli; takšno so kvečejmu tvoje sodbe o naših odločitvah user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
10.1.2007 23:59:44   
pravljica
joj, tinka in mič, dajta nehat no, halo!!! user posted image  user posted image  user posted image

sam vreme je pa lepo za ta letni čas a ne user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 927
11.1.2007 21:46:26   
PBJ

Ja, vreme je bolj spomladansko.user posted image

Včeraj sva z Juretom gledala en njegov videoposnetek in je pokazal nase ter rekel: "Jas" (jaz)- prej je zmeraj rekel Juje (Jure). Ko pa se vozimo po mestu, pa zmeraj čaka, da se na semaforju prižge zelena in reče: "Pela"user posted image user posted image user posted image .

Res vsak dan naju preseneti s čim novim. V ponedeljek imamo pa posvetovalnico pri letu in pol. (že???)

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 928
11.1.2007 22:39:43   
Anonimen
Pa se spet pakiram....kako hitro se teden obrne.

Danes imam samo en metafizični problem. Kaj naj oblečem, da bo primerno za nekaj bolj "resen" sestanek in popoldansko seljenje proti jugu user posted image .

Baje bo na jugu sončno in toplo.

Uživajte v vikendu user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
12.1.2007 5:53:16   
PBJ
Ti pa na juguuser posted image .

Zdaj pa letim v službo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
12.1.2007 8:33:31   
Anonimen
Mič, pozdravi morje.

PBJ, a ne kako gre hitro čas? Jaz sem čisto šokirana, ker mi Gašper za vsako stvar reče hvala. Wau. Pa kako pove, da je kakal, pa da je žejen, pa lačen, pa da bi se kopal....res je fino, ker so naši korenjaki že tako veliki. Nikoli si nisem mislila, da je leto in pol star otrok lahko tako "pameten". user posted image

Obeta se nam zelo sončen vikend user posted image  Punce, a boste šle kam na izlet? A ima kakšna kakšen predlog? Nekam bi bilo fino it mal na zrak....

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
12.1.2007 18:16:42   
PBJ
Tinka, ne ti o času, ker zares preveč hitro beži, se mi zdi, da ene stvari sploh ne moremo doživeti, tako kot treba.
Ja, bistri so naši otročički, ne vem, če smo bili mi tako v njihovi starostiuser posted image user posted image ... no, pa ne vem, če so se z nami toliko ukvarjali, kot mi z našimi. Čeprav v vrtcu srečam veliko otrok, ki jih imajo starši bolj na stranskem tiru.

Moj gospodek ravnokar zlaga barvice v posodo in za vsako reče: "Ena, not".
Prejle sva bila na banki in sva čakala 40 minut, ker je ena starejša gospa  
skoraj diplomirala s hranilnimi knjižicami. Jure pa se je tako glasno pogovarjal, da so vsi samo naju poslušali. Jim je vsaj prej minilo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 932
13.1.2007 22:37:54   
Anonimen
o času, ker zares preveč hitro beži

Čas.....

Vse najboljše Juretu in Mičici za leto in pol!!!!!!!!!!!!!!

Pozdravček Juretu od morske ribice :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  

pa še nekaj kužkov za Mičico
user posted image     user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
14.1.2007 10:06:32   
PBJ
Mič, kako lepo, da si se spomnila še na našega Jureta, le zakajuser posted image user posted image ...

Jure in jaz pošiljava vaši morski deklici kup objemčkov za leto in poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 934
14.1.2007 16:55:40   
bobek05
Malo pozno, a kljub temu VSE NAJBOLJŠE JURETU IN MIČICI še od family bobek user posted image  

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 935
15.1.2007 22:05:46   
Anonimen
Tortice ni bilo, se bomo naslednjič z Juretom zmenili, da damo dve polovički skupaj.

Sicer je pa tudi naša prava torta bolj pol torte kot cela user posted image . Ampak pri času, ki ga imamo, je čisto dobra, še pojedli smo jo in na slikah je izpadla 100x lepša kot v resnici.
Bi jo nalimala, pa je na računalniku v Splitu...Ko bi kdaj vedela, kje imam kaj user posted image . Še dobro,da se kavbojke nosijo na riti, vsaj na eno stvar ne rabim mislit.

Danes so me zagrabile vaje iz angleške slovnice user posted image . Ne vprašat zakaj, ker pojma nimam user posted image . Tud o slovnici nimam več pojma.

Grem raje še malo praskat celulit, ker tale angleščina definitivno niiiiiii za moje stare možgane.

Mejte se!

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
16.1.2007 15:20:16   
bobek05
Danes je naš korenjak dopolnil ŽE 19. mesecev! user posted image (pa kaj si nor!!! kak čas beži user posted image )

Mič, zakaj si pa gledala angleško slovnico? Kar tako, iz čistega dolgčasa?

Jaz moram priznat, da že nekaj časa tudi v prostem času berem skoraj izključno angleško literaturo - ljub. romane in tiste ta bolj resne knjige (čeprav so mi včasih te zadnje seveda manj všeč user posted image ). Kakšen dr. ang. bi pa bila, če ne bi brala knjig v ang.? user posted image  Študij napreduje kar dobro. Z enim predmetom sem zaključila, pri enem pa še imam 1 prezentacijo in 1 esej za napisat, pa bo tudi konec. Marec verjetno kar nadaljujemo s spet novimi predavanji, ampak tolažim se, da bosta takrat že 2 izpita manj (kar pomeni, da še ostanejo samo 4). Saj kar pridno delam, ampak nikakor mi ne bi šlo tak na easy, če mi moja (super!) mentorica ne bi dajala čas, da predelujem neke stvari tudi v službi. Res je ful vredu ženska...

Odkar smo z novim letom spet šli v vrtec, Aneju spet malo bolj teče iz noska, pa tudi kašlja malo več, ampak to pripisujem tudi suhemu zraku (zato smo zdaj končno nabavli vlažilec zraka). Drugače je tak kot vedno. Včeraj sem se ful nasmejala, ko mi je v postelji rekel AS in vlekel za svoj bodi, ki ga je imel pod pižamo (kar pomeni, da mu (je) vroče) in morala sva slečt bodi, potem pa je blo vredu.
Drugače sva zadnje čase spet veliko sama. user posted image  Mož me tolaži, da še samo do konca januarja in da bo potem pritisk popustil in ne bo več toliko vsega. MIdva ga pa oba pogrešava. Ta teden je še kar ok, naslednji bo pa spet ubitačen (v torek gre v Francijo, vrača se v čet. pop. in v pet. gre nekam v Romunijo - že na mejo Belorusije in ga spet ne bo do nedelje)... user posted image  Ma, saj bo... Če nas bo zdravje držalo, bo vse dobro.

Grem zdaj, ker se odpravljamo v mesto (kjer nisem bila že najmanj 1 mesec zaradi pomanjkanja časa - pa živim od centra MB 3 min vožnje user posted image )... Ti da mislit.. user posted image

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 16.1.2007 15:22:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
16.1.2007 16:51:19   
Meceno
Vse najboljše Mičica in Jure, malo prepozno a vseeno iz  user posted image

Aneju vse lepo in upam da zdaj veselo nakupuješ user posted image

Jaz sem tudi skoraj vsaki drugi dan v mestu, Taro moremo malo socializirati, tu v Hočah je živ dolgcajt user posted image  pa je kar nekaj mamic tu, dobro, ene delajo. Opažam le to, da so ene tudi doma, ampak te so skos v hiši in pucajo, pa kuhajo, pa pred TV.....in niso nič zunaj user posted image

Nevem, če sem vam že kaj pravila kako čustvena in boječa je Tara, nobenemu razen domačim ne da rokice, ko vidi otroke reče azaj ( kar pomeni naj gredo tam od koder so prišli oz stran ). Vse hoče delati samo z mano, se ni za čudit,  sem praktično od 8h do 17h sama. Babi pride včasih prej in jo kam ucvreta, večinoma je pa tako da tisti čas spi, ko se pa zbudi pa zopet babice ni ( kakšni opravki itd. ) Aja, ali pa moj pride tudi šele ob 20h iz službe ..........SAME.

Izpite v šoli delam ampak zelo počasi ( jaz ne grem na izpit če ne znam vsaj 95% ) in tako se mi bo to šolsko leto malo zavleko na drugo in bom končala raje naslednje leto ko bo Tara že v vrtecu.
Jaz praktično zaspim za mizo, če pa se slučajno učim sem pa drugi dan tečna oz fuč, Tara pa me hoče raztrgat ( vsaj jaz se tako počutim )

Ups, pa so se mi makaroni pijeli user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil Meceno -- 16.1.2007 16:58:40 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 938
16.1.2007 17:45:27   
Anonimen
No, pa smo pri nas zboleli. Sicer je Gašper že prebolel vnetje zgornjih dihal- kar samo po sebi ni nič kritičnega. Jaz sem pa obležala z angino. Jeeeeee. S tem, da sem bila danes v službi. Bah.

Moram kar malo potrkat, ker imam moža skoz doma (doma ima pisarno). Zdajle sta pa z Gašperjem šla skupaj na en objekt. Zelo težko bi se navadila, da ga ne bi bilo do petih ali pa celo dalj. Ali pa celo več dni. Bravo Bobek user posted image  Hitro še enega user posted image  da bodo dnevi še hitreje minevali user posted image

Kaj je pa kaj z našo nosečko Antigonco? Nič je ni videt tukaj okoli user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
16.1.2007 18:23:33   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Bravo Bobek user posted image  Hitro še enega user posted image  da bodo dnevi še hitreje minevali user posted image

Mislim, da bi znorela, če bi bila cele dneve sama z DVEMA otrokoma - ne znam si predstavljat te duplo porcije Anej user posted image  Bi me kar takoj nekam peljali... user posted image  

Mi smo se pravkar vrnili iz "mesta" (centra). Smo šli malo šopat (predvsem majčke, ker mu je vse premajhno, pa rabi malo več za vrtec). Šli smo tudi jest in mali lakotnik je pojedel VEČ kot jaz user posted image  user posted image  Pojma nimam kaj mu je zadnje čase... In po obilnem kosilu sta z atijom še skočila k sadjarju po jabolke in banane in ko je mali to videl je ves čas tulil - AUKO, AUKO (kao jabolko) user posted image  Sem jo morala pol poti do doma segrevat, ker so bile tako mrzle (jih je imel sadjar zunaj) in mali hop na "auko"... Je to normalno??? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
16.1.2007 19:43:58   
Anonimen
bobek05
Danes je naš korenjak dopolnil ŽE 19. mesecev! user posted image (pa kaj si nor!!! kak čas beži user posted image )

Hepi brzdej za malega Lakotnika!!!!!!!!!!!!

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Kakšen dr. ang. bi pa bila, če ne bi brala knjig v ang.? user posted image  

Tam nekje, ja. Iz dovolj časa. Pa da spravim v pogon tele zakrnele možgančke user posted image
A ti si prav prof. angleščine? Nobel, nobel user posted image . No fajn, da vem, bova skompenzirali za kakšno lekcijo iz francoščine user posted image . Sam jaz nisem prof.
Si dobra, da si se spravila naprej k študiju. Ko se enkrat "smestiš" v službi, se je veliko težje kam premaknit, če res ni treba. Čakaj, a ko končaš, boš mag. ali boš že kar direkt dohtar?

Drugače sva zadnje čase spet veliko sama. user posted image  Mož me tolaži, da še samo do konca januarja in da bo potem pritisk popustil in ne bo več toliko vsega

To sem se jaz tolažila že sredi novembra lanskega leta. Da bom decembra samo še uživala, spila vse kave, ki sem jih dolžna za naprej in za nazaj....pa sem danes še nosila novoletna darila user posted image .

Kakšen športnik pa je tvoj mož, če ne sprašujem preveč? Bomo naslednjič fulllll navijali, da bo čimprej veliko dnarja in da bo čimprej lahko doma!!!!

sori, k moram citirat, ampak če ne, sproti pozabim, kaj želim povedat user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
16.1.2007 19:56:54   
Anonimen
Meceno
Jaz sem tudi skoraj vsaki drugi dan v mestu, Taro moremo malo socializirati, tu v Hočah je živ dolgcajt user posted image   

A se dobimo kdaj vsaj na kavici v Mb? Jaz sem približno enkrat na teden v vašem koncu, ponavadi na malici kar v Europarku, nekje med enajsto in drugo popoldne. Javi, ko boš za!

Nevem, če sem vam že kaj pravila kako čustvena in boječa je Tara, nobenemu razen domačim ne da rokice, ko vidi otroke reče azaj ( kar pomeni naj gredo tam od koder so prišli oz stran ).

Mičica se dere do fulaaaaaaaa, ko prvič kam pride, prvih deset minut. Potem se pa navadi in mami adijo user posted image .
Samo ko sva šli enkrat v službo, se ni ugasnila. Pametno dete, že ve, kje ni za bit user posted image .

Ste pa pridne, da se resno učite ob otrocih user posted image . Sploh ti, Meceno, če si ves dan bolj ali manj doma in z otrokom. Bravo, bravo, za motivacijo user posted image .

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
17.1.2007 11:33:37   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

bobek05

Hepi brzdej za malega Lakotnika!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image  Hvala, Mič.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Kakšen dr. ang. bi pa bila, če ne bi brala knjig v ang.? user posted image  

Tam nekje, ja. Iz dovolj časa. Pa da spravim v pogon tele zakrnele možgančke user posted image
A ti si prav prof. angleščine? Nobel, nobel user posted image . No fajn, da vem, bova skompenzirali za kakšno lekcijo iz francoščine user posted image . Sam jaz nisem prof.
Si dobra, da si se spravila naprej k študiju. Ko se enkrat "smestiš" v službi, se je veliko težje kam premaknit, če res ni treba. Čakaj, a ko končaš, boš mag. ali boš že kar direkt dohtar?

Sept. letos sem diplomirala iz angleščine in pedagogike. Zdaj pa dalje študiram enovit doktorski študij, ki traja 4 leta. Prvi 2 leti sta enaki kot na magisteriju, le da potem samo nadaljujem in na koncu napišem doktorsko dizertacijo - je fajn, ker mi ni treba pisat posebej še magistrske... je pa malo drek, ker traja 4 leta user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 943
17.1.2007 11:41:37   
anckabancka
Ja, Bobek in Meceno sta res pridni... Jaz pa bluzim. Sem vpisala v jeseni absolventa in nisem naredila še nič.  Imam pa še 4 izpite in diplomo. Me kar glava boli, ko pomislim na to. Pa sem mojemu obljubila, da bom letos diplomirala. user posted image Jah, mamo pa dva luštna sončka doma, ki mi dasta veeeeeeeeeliko dela, ane...

Gašper super raste in se redi. V 12 dneh je pridobil skoraj 700 gramov, jaz sem se pa že sekirala in pila čaje za dojenje, ker se mi je zdelo, da mi manjka mlekauser posted image Čisto preveč skrbimo, me mame...

Sunqueen. tudi mi smo preboleli vnetje zgornjih dihal, ravno ko sem prišla iz porodnišnice. user posted image

Drugače sva se pa danes hotela prijaviti na stanovanjskem skladu za eno 3 sobno stanovanje. Ne bi nam bilo ravno lahko v naslednjih letih, saj bi se pošteno zakreditirala za 25 let, ampak bi bili na svojem. Vendar sva si včeraj, tik pred zdajci, premislila.
Šla sva za foro še pogledat in sva ugotovila, da je stanovanje, za katero bi kandidirala, tik ob Poljanski cesti. Res, edino stanovanje, ki bi bilo primerno, je le nekaj metrov od prometne Poljanske ceste, tik nad pločnikom, pa še javna razsvetljava je v višini stanovanja... Tako, da sva rekla ni šans. Še dobro, da sva šla pogledat, ker bi se lahko fino zaj...user posted image Pa sem sanjarila, kako bova sedela na balkončku in uživala... Ampak v izpušnih plinih pa res ne!

Tako, da ostajamo še naprej v našem stanovanjčku in čakamo kako ugodno priložnost...

Aljaž je tudi malo zadržan, ko pridemo kam (par minutk), potem pa se segreje na delovno temperaturo in ga ni za ustavit. Še posebej je nor na moja nečaka, ki sta stara 3,5 in 4,5 let. Nori za njima kot utrgan in dela čisto enake bedarije kot onadva. Ja, uči se pa res hitro - predvsem traparije...

Imamo pa grozne težave s spanjem. Noče zaspati in se mora obvezno dreti vsakič, ko je treba it spat. Mi pobere toliko energije, da sem čisto ožeta, ko končno zaspi. Pa sploh ni važno ali je zelo utrujen, ali je malo manj... No, vsaj Gašper pridno pančka...

Punce, lepo se imejte, kljub zoprnemu vremenu! Jaz imam bolj občutek, da sem rodila pomladi ali jeseni, kot pa sredi "najhujše" zime... Pa saj mi prav paše...samo ne vem zakaj smo iskali kot norci škorenjčke za v sneg in kombinezon, ki jih Aljaž sploh ne bo rabil user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
17.1.2007 17:06:00   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Kakšen športnik pa je tvoj mož, če ne sprašujem preveč? Bomo naslednjič fulllll navijali, da bo čimprej veliko dnarja in da bo čimprej lahko doma!!!!

sori, k moram citirat, ampak če ne, sproti pozabim, kaj želim povedat user posted image

Ej, moram zdaj dokončat odgovarjat na tvoj post, ker v službi nekaj računalnik šteka, pa mi je kar nekaj brisalo... user posted image  Moj mož igra odbojko v 1. slovenski ligi. Saj prejšnja leta je bilo še kar super, ker so igrali vse tekme doma skozi sezono, ampak lani so bili prvi na enem pomembnem tekmovanju, pa 2. v državi in so se zato uvrstili na to evropsko tekmovanje user posted image  Vidiš, smo preveč navijali, pa so bili preveč dobri, zdaj ga imam pa manj doma user posted image  user posted image  Denarja je res več kot lani, ampak včasih je cena, ki jo zato plačuješ precej višja kot bi si želela. Pa kaj češ, tak je život - zaenkrat še ima veselje, talent in nobenih poškodb, pa to še laufa. Še posebej zato, ker se (kar se denarja) tiče splača (če odmislim, da je malo doma). Drugače pa upam, da bo kmalu nehal. Mogoče še leto ali dve, potem pa bi res bil že čas, še posebej, ko bomo delali na user posted image .

Pa ne sprašuješ preveč... Saj ni nobena skrivnost, kaj moj mož dela. Saj ne dela za kakšno tajno službo user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
17.1.2007 17:09:40   
bobek05
Anči, glede stanovanja pa se ne sekiraj - saj bo prišla kakšna super priložnost! Mi še tudi čakamo nanjo.

Naš mali je isti - rabi minuto ali dve, da se "klimatizira", potem pa ADIJO, MAMI in že gre raziskovat. Včasih mu je pred tujci malo nerodno, ampak to traja le nekaj trenutkov.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 946
17.1.2007 19:23:54   
Antigona
Ojla!

Jst tuki!!!! Na raportu, da vas ne bo preveč  skrbel user posted image ...
Sej sem skoz gor da berem, ampak pisat nimam vedno cajta, oz. sem prelena...
Pol k se pa spravm pa itak pozabm pol stvari k sem jih hotla napisat.

U glavnem dons sem mela pregled pri moji G., ki je pa zbolela in jo je nadomeščala ena stara koka GRRRRRRRRRRR user posted image ... Hudič babji je namreč reku, sej utrip ste že prejšnjič vidl, pa na nuhalno greste, ne bomo dons nič UZ delal, jst sem pa komi čakala da vidm malo pikico, pa da dobim eno slikico user posted image ...
Sem še zmer čist besna k se spomnm na to!!!
Drgač je pa vse ok, in komaj čakam nuhalno, ki jo imam 2.2.user posted image !

Sunqueen, čimprej se pozdravi user posted image !!!

Žan tudi rabi cca 10 minut da aklimatizira nov prostor oz. ljudi in ga že ni več... 

Glede lakotnikov pa tole. Itak Žan v vrtcu vedno poje 2 porciji zajtrka in kosila, pri malici se vsi ostali že igrajo naš pa sedi za mizo in se baše s sadjem. No zadnji teden po vrtcu celo ni nič hotel jesti, včeraj pa se mu je spet "odprlo". Ko sva prišla domov je pojedel okoli 4ih še celo pečeno piščančjo nogico (z zgornjim koncem vred), potem sta šla pa z Urošem po sadje in se je baje celo pot domov dru da bi on nano (banano) ...
U glavnem ko sta prišla domov je pa pojedu še dve banani, pa dve mandarini in pred spanjem še cca. dva deci jogurta, pa še mal mleka. Ne vem kam je vse spravu, se mi niti ne sanja...

evo, ma sigurno sem še kej hotla napisat pa sem pozabla. Sem namreč v službi in me stranke kar naprej motijo user posted image , tko da dost za zdele, če se pa še kej spomnm bom pa še kej napisala...

Lp

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 947
17.1.2007 19:47:31   
Antigona
Pa da vam še mal zaluštam....
Smo se odločili da gremo aprila ali maja mal na user posted image v tople kraje.
Naj bi šli v Egipt v Sharm el Sheik.
Komaj že čakam in srčno upam, da projekt ne bo padel v kako vodo user posted image ...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 948
19.1.2007 19:19:17   
Antigona
Ahoj!

Kam ste se vse zgubile user posted image

A je še kera kje tukaj???

No, pa lep vikend vsem!!!

Lp

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 949
19.1.2007 19:47:21   
Anonimen
Ahoj ahoj user posted image  se pokorno javljam user posted image
sedim za računalnikom in razmišljam ali ga naj ugasnem pa se posvetim kakšni bolj pametni stvari, ali naj še malo brskam user posted image
bom brskala user posted image
vsem želim lep vikend user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.