anckabancka
|
Ja, Bobek in Meceno sta res pridni... Jaz pa bluzim. Sem vpisala v jeseni absolventa in nisem naredila še nič. Imam pa še 4 izpite in diplomo. Me kar glava boli, ko pomislim na to. Pa sem mojemu obljubila, da bom letos diplomirala. Jah, mamo pa dva luštna sončka doma, ki mi dasta veeeeeeeeeliko dela, ane... Gašper super raste in se redi. V 12 dneh je pridobil skoraj 700 gramov, jaz sem se pa že sekirala in pila čaje za dojenje, ker se mi je zdelo, da mi manjka mleka Čisto preveč skrbimo, me mame... Sunqueen. tudi mi smo preboleli vnetje zgornjih dihal, ravno ko sem prišla iz porodnišnice. Drugače sva se pa danes hotela prijaviti na stanovanjskem skladu za eno 3 sobno stanovanje. Ne bi nam bilo ravno lahko v naslednjih letih, saj bi se pošteno zakreditirala za 25 let, ampak bi bili na svojem. Vendar sva si včeraj, tik pred zdajci, premislila. Šla sva za foro še pogledat in sva ugotovila, da je stanovanje, za katero bi kandidirala, tik ob Poljanski cesti. Res, edino stanovanje, ki bi bilo primerno, je le nekaj metrov od prometne Poljanske ceste, tik nad pločnikom, pa še javna razsvetljava je v višini stanovanja... Tako, da sva rekla ni šans. Še dobro, da sva šla pogledat, ker bi se lahko fino zaj... Pa sem sanjarila, kako bova sedela na balkončku in uživala... Ampak v izpušnih plinih pa res ne! Tako, da ostajamo še naprej v našem stanovanjčku in čakamo kako ugodno priložnost... Aljaž je tudi malo zadržan, ko pridemo kam (par minutk), potem pa se segreje na delovno temperaturo in ga ni za ustavit. Še posebej je nor na moja nečaka, ki sta stara 3,5 in 4,5 let. Nori za njima kot utrgan in dela čisto enake bedarije kot onadva. Ja, uči se pa res hitro - predvsem traparije... Imamo pa grozne težave s spanjem. Noče zaspati in se mora obvezno dreti vsakič, ko je treba it spat. Mi pobere toliko energije, da sem čisto ožeta, ko končno zaspi. Pa sploh ni važno ali je zelo utrujen, ali je malo manj... No, vsaj Gašper pridno pančka... Punce, lepo se imejte, kljub zoprnemu vremenu! Jaz imam bolj občutek, da sem rodila pomladi ali jeseni, kot pa sredi "najhujše" zime... Pa saj mi prav paše...samo ne vem zakaj smo iskali kot norci škorenjčke za v sneg in kombinezon, ki jih Aljaž sploh ne bo rabil