bobek05
|
Pa saj ne vem če sem jaz nora ali dohtar Pediatru (Anejeva pediatrinja je na dopustu) sem rekla, da z možem sumiva, da je mogoče kaj takega pojedel in da je zato imel probleme s kakanjem in je vse skupaj izzvalo vročino. Ampak g. doktor so rekli NE - da ko je vročina, je definitivno viroza. Ko sem mu povedala, da je zjutraj imel zelo mehko blato, da pa je celo noč "pokalo pri ritki", je rekel, da je to samo še začetek driske oz. te viroze... In zdaj sem čisto zmedena, ker je Anej od jutra, ko je imel še malo povišano temp. (dala sem mu spet Daleron, ker je imel 38,3), ampak se potem pokakal (zelo mehko) - čisto ok. Se pravi NIČ mu ne majnka. Nima vročine, kakal že od takrat ni - ne mehko, ne trdo (če bi imel drisko, bi verjetno kaj več kakal, ali ne?)... Kašlja še zelo malo. Iz noska sicer še teče, ampak to je tudi vse. Kaj zdaj??? Pediater mi je odprl bolniški stalež za malega in mi rekel, da bom dobila papir za službo, ko bo mali ok - se pravi po njegovih besedah bi naj to bilo v soboto. Kaj naj bom zdaj doma in se z malim gledava? Ali še pride kakšna zapoznela reakcija? Ubijam si glavo s tem, kaj naj naredim... V službi imam gužvo (ne me razumet narobe - za Aneja bi ostala doma cel mesec, če bi trebalo), ampak v tem je ravno finta - ne vem če je potrebno Zdaj sem tuhtala, da bi mogoče ostala doma še jutri, da vidim, če še bo kakšen znak (česarkoli) in če bo jutri ok, bi ga dala spet v vrtec, jaz pa šla v službo; v ZD pa javila, da je mali ok in da naj zaključijo bolniško. Ali kaj ve mislite???
< Sporočilo je popravil bobek05 -- 23.1.2007 19:33:11 >