bobek05
|
Jaz sem počasi začela spoznavat, da če se (hitro) ne bo nekaj spremenilo, bom sama sebe še fentala Končno sem se rešila glavobolov, danes doma pri mojih pa sem skoraj skupaj zlezem zaradi nizkega pritiska (104/65). Že zjutraj sem se počutila nekam "čudno", takoj sem šla nazaj spat, ko se je Anej ob 6h zbudil in BOGU HVALA za mojo mamo, da je malega porihtala, ker ne vem če sem jaz bila sploh toliko pri močeh. Do 12h sem se nekak pregurala, ko sem pa šla kuhat mineštro, mi je od vseh tistih "vonjav" v kuhinji postalo slabo in zaečlo se mi je vrtet. Mama me je nagnala v posteljo počivat, pa me je mali 2x prišel iskat (saj sem rekla, da brez mame mu živeti ni ), ampak potem so se me tudi ostali usmilili (moj ata in moja sestra) in malega polno zaposlili, da sem lahko tisto urco malo odspavala. Ko sem se zbudila ni bilo dosti boljše, zato sem se lepo najedla mineštre. Šele takrat (po vseh ugibanjih, da pa sem mogoče le noseča, čeprav sem jim 100x morala razlagat, da sem ravno nehala "točit" ) je moja sestra prišla na idejo, da je pa mogoče kaj narobe z mojim pritiskm in potem ko sem videla številke, sem takoj spila en kapučino (kave namreč ne pijem ) in moram priznat, da je od takrat bolje... Komaj čakam, da se Tomaž vrne - čez ene 3 ure bo doma... Mali je dober - minimalno mu teče iz noska, ampak nič drastičnega (že trkam na les). Ves čas se nekaj z nami "pogovarja" v svojem jeziku in včasih le s težavo razvozlam kaj mi hoče povedat. Drugače je še vedno ful aktiven, na kavč ga (na žalost ) pribijejo le risanke - me pa preseneča, ker veliko raje gleda celovečerne risanke, kot pa tiste kratke npr. pri ŽivŽav. In tako gledamo (koliko pač mami in ati dovolita) Avtomobile, Spirit-a, Ledeno dobo 2 (tu je še posebej aktualna pra-veverička), Iskanje Nema (jasno, ribice so IN), zdaj se je zapalil tudi za Shrek-a ... V vrtcu nimamo problemov, še vedno veliko je - zelo rad ima kisle kumarice , paradajs, papriko samo cmuli, potem pa jo izpljune, izjemno rad ima tudi makarone s kakšno polivko, vse vrste juh... V glavnem pravi frajer je Vsaki dan se mu zaradi nečesa nasmejimo. Ok, bom za danes zaključila, ker si moram še veliko naredit za fax, pa še za šolo si moram pripravit. Se še pišemo in beremo... Zdaj sem pa boljše volje... Še en Red Bull spijem, pa bom začela še plesat
< Sporočilo je popravil bobek05 -- 7.1.2007 21:30:37 >