pravljica
|
meceno, ti kar meceno ostani mi imamo cepljenje 13. 2. ...bobek, se bomo zgrešili zaenkrat smo še zdravi - glede tega se res ne morem pritoževat...smo bili samo 1 dan doma zaradi vročine, pa še to je bil na "srečo" samo zobek kriv aja, pa v ponedeljek je imel neke bolečine pri lulanju, lulček je bil čisto trd in se ga pustil dotaknit (ko smo končno ugotovili, da bi lahko bil to problem) in samo ponavljal je "kaka, ajsi bo"...mi ni bilo nič jasno, najprej sem mislila, da je pokakan in da ga peče, pa ni bilo nič, potem sem razmišljala, da bi mogoče kakal pa ne more, ampak ni bilo razlogov za to (da lula, še ne pove)...zvečer pa ugotovim, da še od vrtca ni nič lulal...do večera je bil nagec in namakal se je v kamilicah...no, zjutraj je bil konkretno polulan in od torka dalje je ok...se pa očitno še spomni/boji, ker vedo ponavlja "ajsi bo", ampak normalno lula kaj jaz vem, kaj je to bilo bobek, prima papa smo mi pospravili konec decembra...ko smo se selili, sem rekla, da ga nočem več videt (čistila sem ga 2 uri in pol!!!, madona ima enih lukenj, zares, pregibov )...v načrtu sem imela kupit trip trap (če kje dobim kakšnega ugodno, ga še tudi vzamem), od takrat dalje pa sedi na našem stolu s podstavkom pod rito (tisto plastično pručko in c&a)...mu je ravno dovolj visoko potem, sedi pa lepo pri meru in ni potrebe po kakšni ograjici ipd....vaš je že tako velik, da bi lahko sedel kot mi za mizo, a ni? v glavnem, ženskice, za počitnice še velja (zadnji teden februarja), ne pozabit, pa pozdravite se do takrat, če se še niste!
< Sporočilo je popravil pravljica -- 1.2.2007 22:40:46 >