|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
31.12.2006 9:35:36   
Anonimen
Drage Julke!

Naša AnčaBanča je danes zjutraj rodila GAŠPERJA.

user posted image  družinici user posted image  pa veliko nagajivih trenutkov !!!!!!!!

SREČNO!

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
31.12.2006 10:51:17   
Antigona
user posted image  Čestitke!!!!!! user posted image

user posted image Bravo ančkabančka!!!!user posted image

Lepo se cartajte in uživajte! To je pa najlepše darilo za novo leto kar jih obstaja user posted image  user posted image  user posted image
Bodite v user posted image !!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 877
31.12.2006 13:42:00   
PBJ
Pa sem imela ta pravi občutekuser posted image user posted image .  Anckabancka, iskrene čestitkeuser posted image za vaš naraščaj  in vse dobro prav vsem.user posted image user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 878
31.12.2006 13:56:42   
Anonimen
Bravo, bravo Ančica!!!

Tebi in vsem ostalim Julijam in Julijanom želimo vse dobro in lepo v novem letu!!

In da bi danes kaj dobrega pojedli in se fino imeli!!

Vsi Mičijevi potepuhi user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
2.1.2007 10:06:09   
Anonimen
user posted image user posted image  č e s t i t k e Ančkabančka user posted image user posted image

Vsem skupaj želim srečno, veselo novo leto 2007.

Tukaj pa pošiljam še eno najnovejšo letošnjo sliko Timoteja pri zajtrku
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
2.1.2007 10:38:59   
bobek05
Ančabanča, še iskrene čestitke od familije bobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Res sta si zrihtala čudovito novoletno darilo. Lepo okrevajta in javi kako je šlo...

Ko smo že pri novih družinskih članih... Točno ob polnoči, ko smo si voščili novo leto in sva z mojim ljubim možekom trčila s kozarci, je bilo njegovo novoletno voščilo: Da bi Anej kmalu dobil sestrico ali bratca... Samo buljila sem vanj kot bik nove jasli, ker sva se ves čas pogovarjala, da bova začela šele delat na novem članu čez 2 leti, potem pa tole... Priznam, da me je ful ganilo, ker si nisem mislila, da si ZDAJ želi še enega otroka, ampak je rekel, da sem mu naredla lušte, ker sem mu toliko razlagala o vseh nosečnicah med julijkami, pa tudi v najinem sorodstvu in krogu prijateljev je kar nekaj okroglih trebuščkov. No, in zdaj ves čas premišljujem o tem in kako lepo je bilo imet okrogel trebušček... user posted image  
Ampak stvari vseeno niso tako enostavne.. Če odmislim moj študij, tukaj še vedno ostane problem stanovanja - za 4 ljudi bi definitivno rabili večje in brezveze je najemat večje in plačevat neumno visoke najemnine, če lahko najameš kredit in za malo več denarja odplačuješ kredit... ampak tukaj se stvar spet zakomplicira, ker jaz nisem za redno zaposlena, moj pa tudi ne vem če bi sam dobil dovolj kredit (govorimo o najmanj 20 milijonih)... Pa imava še kredit za avto.. Drek, zdaj že preveč razmišljam... Leto 2007 se je šele začelo, bomo videli kaj bo prinesel čas... Mogoče pa..............................

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
2.1.2007 10:56:14   
CIPRESA
Ančkabančka ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 882
2.1.2007 11:14:06   
Anonimen
Dobro jutro punčke, se vam malo javim :).

Mi smo dobro, uživamo v domači oskrbi in praznikih, se crkljamo in kvalitetno lenarimo.

Me kar pri srcu stiska, ko se spomnim, da je treba jutri že v službo user posted image . Kar podaljšala bi tele praznike še tri dni; potem bi bile to res prave počitnice. Tako sem pa nekaj dni samo spala....za nazaj in upam, da se je kaj nabralo tudi za naprej.

Oči nama je že včeraj ušel v Split, ker tam drugega že delajo. Mičica je na obisku pri sosedovih in pri njih ostane v varstvu do konca tedna. Upam, da jim bo zneslo user posted image . Njej bo sigurno ob takšni animaciji. Je kar fino, toliko družbe, zvečer samo pade v posteljo in smrči do pol osmih zjutraj.

Drugače pri nas vse po starem. Zdravi smo, selimo se stalno, kariero z otroci je vsaj mami zaključila, med prazniki smo sladko jedli.

Uživajte še zadnji praznični dan!

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
2.1.2007 14:53:14   
PBJ
Ja, Mič jutri zopet ...user posted image , eh pa saj bo hitro petek. In v petek dobim tudi plačo, tokrat v evrih.

Moj gospodič ima pa letos rojstni dan na petek 13.user posted image  ...
Mič, tvoja tudi, kajne?

Bobek, čim manj razmišljati pa v akcijo. Saj mogoče ne bo takoj ratalo. Pri nas smo že 5x skozi padli, tako da bom zopet presrečna, ko bo zares uspelo. Pa zdaj so zopet  vsi začeli, da kdaj bo Jure dobil družbo...

Pa še slikica od našega. Kaže, kje se je udaril (DARAuser posted image )...

user posted image

Tukaj pa z daljincem telefonira (ALO, ALO BABI)...
user posted image

Lepo bodite in vse dobro vsem v letu 2007,
da si ga boste zapomnili predvsem po lepih dogodkih.
In da ustvarite še kakšnega novega Slovenčka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
2.1.2007 15:09:59   
Anonimen
Moj gospodič ima pa letos rojstni dan na petek 13.user posted image  ...
Mič, tvoja tudi, kajne?

O, tole je pa dober znak!

Bo letos cekinov, bo bo user posted image  user posted image  user posted image

Si mi dala za zrno motivacije za naslednje tri dni. Potem pa upam, da se sestavim skupaj.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
2.1.2007 15:14:55   
Anonimen
Pri nas smo že 5x skozi padli, tako da bom zopet presrečna, ko bo zares uspelo. Pa zdaj so zopet  vsi začeli, da kdaj bo Jure dobil družbo...

Držimo pesti, da čimprej!!

Poglej ga, kako je lušen,bi bil greh,da ne naštimate še enega bratca!

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
2.1.2007 21:18:56   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Bobek, čim manj razmišljati pa v akcijo. Saj mogoče ne bo takoj ratalo. Pri nas smo že 5x skozi padli, tako da bom zopet presrečna, ko bo zares uspelo. Pa zdaj so zopet  vsi začeli, da kdaj bo Jure dobil družbo...

PBJ, mislim, da s tem na srečo ne bo problema - tudi v prvo sem zanosila takoj, pa itak so v naši rodbini vse ženske (po mamini strani) blazno plodne. Moja babica skoz pravi, da jo je dedek samo dobro pogledal, pa je že bla okrogla. Pa kot nalašč mi je danes ena kolegica rekla, da pri meni pa res ni problem glede zanositve. Imam pa res srečo in mi je prav hudo pri srcu, da se morajo nekateri toliko mučit za malega sončka user posted image . Res držim pesti, da čimprej uspe in da bo Jure hitro dobil bratca ali sestrico... user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 887
3.1.2007 9:25:50   
Antigona
PBJ tudi jaz držim pesti da Jure čimprej dobi bratca ali sestrico.
Bobek res ne razmišljaj toliko raje se prepusti feelingu in imej še enega. Tudi midva sva govorila da je stanovanje premalo, da se moramo najprej seliti. In tudi nama je trenutno večje stanovanje še precej nedosegljivo. Tudi midva imava še kredit za avto. Stanovanje v katerem živiva sicer ni najino, plačuje ga Uroševa firma (kjer sta zaposlena samo on in njegov oče), lastnica pa naj bi bila njegova mama ko bo odplačano. Čez leto in pol. Glede na izjave njegovega očeta letos poleti, ga bova lahko prodala in si pomagala za naprej. Upam, ker drugače je vse skupaj samo iluzija. 20 mio sit kredita ne moreš dobiti. Razen če imaš tako plačo da dol padeš že zarad plače same...
Pa vendarle. Naredili bomo pograd po meri in vsi skupaj spali v eni sobi. Pa kaj. Včasih se jih je v takem stanovanju stiskalo mnogo več, pa se niso pritoževali. Imeli se bomo radi in uživali v bližini user posted image !

No kakorkoli štartali smo v novo leto, ki naj nam bo vsem zelo naklonjeno in naj nam podari veliko lepih in srečnih trenutkov!!!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 888
3.1.2007 10:56:30   
Eca
Pozdravljene julije!

Tudi od mene: vse najlepše v novem letu, da se vam izpolnijo vse želje in da dočakate user posted image (tiste, ki želite), pa še kakšna želja, ki je skrita naj se izpolne! Aja pa veliko, veliko zdravja!!!

Bobkova - veselo na delo!!! Jaz imam zelo zelo podobno situacijo kot ti (edino študija nimam na glavi - ga ima pa mož), pa smo vseeno naročili še enega lumpa. Res da drugi lump ni bil načrtovan ampak mi ni žal. Smo v dvosobnem stanovanju (katerega smo srečni lastniki) - midva sva se sedaj preselila v dnevno, spalnica pa se je spremenila v otroško sobo. Mark uživa in že komaj čaka bratca. Seveda smo morali biti previdni pri nakupu pohištva, saj soba res ni velika - spraviti je treba dve postelji, komodi+previjalno. Pa še midva imava notri omaro z oblačili. Kredit za avto mi tudi plačujemo....odplačali ga bomo ravno ko pridem iz porodniške... potem pa bo lažje... O večjem stanovanju sva z možem sanjala ko sva bila še sama, pa bo že. Se ne splača sekirat vnaprej, velikokrat se stvari same rešijo od sebe user posted image . Samo pozitivno misli.

Veliko so ti že povedale predhodnice....odločiti pa se boš morala sama. Meni ni žal, da so se stvari tako razpletle.

Punce uživajte, mi smo bili bolani cele praznike, jaz imam že tretjič v tej nosečnosti trebušno gripouser posted image , pa še morfologija me danes čaka. Pojma nimam kako se bom do g. privlekla.

Bodite zdravi in se beremo!

Eca

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 889
3.1.2007 18:24:21   
Anonimen
Ironija, kajne? user posted image
Mi imamo pa 150 kvadratov, pa sva odločena ne imet več otrok user posted image

No, pa da se pridružim - kredit za avto tudi user posted image

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
3.1.2007 19:05:12   
bobek05
T., ne ga srat! user posted image  Jaz še vedno mislim, da si bosta premislila - če ne prej, pa takrat, ko bomo že vse julije z dvema user posted image

Mislim, da me res že "trga", ker se mi zdaj ponoči že sanja o dojenčku in okroglem trebuščku... 1x sem imela v sanjah celo dvojčke user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
3.1.2007 21:23:07   
anckabancka
Evo me, direkt iz porodnišnice pa že na RR... Sej bom čist kratka, ker moram še počivat... no dobro bi bilo, toda pri dveh otrocih ni več enostavno... Pa še oba sta tako majhna. Me je danes kar zaskrbelo vse to, ko sem prišla domov in je imel Aljaž vročino... Še dobro, da je naš Gašper zaenkrat zelo priden.

Na hitrco: Porod je bil ekspresen. So mi rekli, da nej še pridem, ker znam rojevat. In sem obljubila, da se res še vidimo. Z možem sva šla na Silvestrovo malo čez 4 zjutraj v porodnišnico. Že od prejšnjega popoldneva me je po malem šravfalo. No v avtu so se popadki kar zgostili in so bili že na manj kot 5 minut. V porodnišnici sva bila ob približno istem času kot pri Aljažu, le da sej je Aljaž rodil šele ob treh popoldne, Gašper pa že pred osmo zjutraj. Ja, po stalni proceduri sem bila ob 6.30 v porodni sobi, kjer so mi predrli mehur - odprta 4 cm. Ob 7.30 pa se je že mudilo pripravit stvari, ker je Gašper že pritiskal navzdol... Predihali smo še par popadkov, končno sem dobila nekaj proti bolečinam in rodili smo. Ja, prav sanjsko je bilo, v primerjavi s prvim porodom. Še šivana nisem bila, ker se je na mojo željo babičar (ali porodničar, sej ne vem) ful trudil za moj presredek. Sicer pa to ne bi bilo možno, če ne bi bil fant precej manjši od Aljaža. Imel je pol kile manj - 3100g in le 51 cm ter 34,5 obseg glavice. Res se mi zdi pravi palček. In ko gledam Aljaža se mi zdi velikan. Sploh ne morem verjet, da je bil enkrat tako majčken.

OK, toliko na hitro o naši povečani družinici. Zdej grem pa res noge dat v luft... Dokler Gašper še spi...

Nočko!user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 892
3.1.2007 21:45:15   
PBJ
Anckabancka, super da je vse ok in da je vse za tabo. Sedaj pa si le vzemi kaj časa tudi zase, pa uživajte v povečani družinici.user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 893
4.1.2007 0:51:04   
pravljica
ančabanča...čestiiiitkeeee! pa nisem več edina z dvema palčkoma user posted image  mi je pa sigurno 1000x lažje, ker si res ne predstavljam 2 "tiborjev" user posted image  

no, mi smo se med prazniki srečno preselili in se tudi že privadili na večje stanovanje...na boljše se je lahko privadit user posted image  jah, jaz sem vedno pravila, da hočem za vsakega otroka svojo sobo (sama je nisem imela in to me je večkrat motilo, kljub sestri, ki je mlajša le 2,5 leti)...in zdaj nam je uspelo user posted image  torej - čez kakšnih 6 let lahko začnemo iskat hišo user posted image

ženskice, vabljene na druženje pri meni doma, kjer ni problema za malčke palčke - da ne bo več izgovor, da ne najdemo primernega prostora za naše srečanje!

yeah, thats me ;)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 894
4.1.2007 1:23:37   
pravljica
evo, še naš tamali...z najljubšo igračo (jo priporočam, če jo katera kje najde user posted image   )       zdaj pa spat user posted image

user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 895
4.1.2007 15:27:09   
Meceno
Madonca, ene rodijo pa imajo več časa za RR kakor jaz user posted image user posted image user posted image

Anckabancka želim ti veliko časa zase, naj ti Gašper hitro zraste, ali pa tudi ne in pogum za tretjo bebico... AJA, PA KAPO DOLuser posted image

Srečno 2007 vsem julijkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 896
4.1.2007 15:50:38   
Meceno
Pravljica...mali je pa res prava pupa user posted image ... pa Tari je tudi všeč.

PBJ, tvoj otrok pa tako odraslo že izgledauser posted image ( s čim ga hranišuser posted image  )

Drugače sem jaz OK, avto še čaka oz se mora prvo zavarovalnica odločit kako in kaj ( namreč policijskega zapisnika nimamo oz boljše da ne )

Tara je bila na morju z babi in dedijem, midva pa doma in sva imela dolge debate,....in očitno sva tole po tej nesreči potrebovala oz že kar od Tarinega rojstva.
O otroku sicer razmišljava ampak zaenkrat o tem letu ne.

Jaz imam še vedno ta prokleta vnetja in prejšo leto je bilo obupno,( svečka na svečko + globula, kremce ,...) Sem klicala k mojemu bivšemu ginekologu v KK, ki mi je v dveh minutah povedal da se morem jaz zdravit najmanj šest mesecev z Diflukanom ali z Flukanazonom in tako bom imela mir. ( kapsulo vzamem samo prvi dan menstruacije in naslednih šest mesecev  )
In sem šla k svoji ginekologinji ki ta mesec sploh ne dela user posted image ...

Lp

< Sporočilo je popravil Meceno -- 4.1.2007 15:51:37 >

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 897
4.1.2007 20:04:49   
Eca
Meceno, tvoja g. dela ta mesec šele po 17.1., preverjeno user posted image .

Se čujema!

Lp, Eca

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 898
4.1.2007 23:48:11   
Anonimen
Pravljica, full lepo za novo stanovanje!!!! Upam, da uživate v njem kar se da user posted image .

Tvoje povabilo sem zapisala; da ne boš presenečena tam proti poletju, ko bom začela spraševat, kdaj lahko pridemo na kofetk user posted image .

Pri nas smo itak tako leteči, dobesedno in drugače, da včasih ne vem, kje se me glava drži in v kateri postelji imam najljubšo pidžamo...so mi tile prazniki tako lepooooooo sedli. Doma, poležavanje in crkljanje in kvalitetno zabušavanje. Če je kateri ostalo kaj dopusta, se priporočam za višek.

Čez vikend greva verjetno do Splita. Napovedujejo sončno in petnajst stopinj. Sanjska ponudba sredi januarja in na megleno četrtkovo jutro. Kupim.

Drugače sva dobro; Mičica že nekaj časa spi pri meni oz. pri naju. Eno leto je spala v svoji postelji, zdaj pa takole...ampak moram priznat, da zjutraj lažje vstanem, ko gledam njo vso nasmejano in polno energije zraven sebe. Saj moram biti dobre volje, tudi če nisem.

Jutri je že petek, juhuhu!!!! Tako kot se mi ta teden ni dalo delati, že dolgo ne. Upam, da bo za letos potem nekaj časa mir s to lenobo.

Mejte se! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 899
5.1.2007 21:10:17   
bobek05
Ajde, tokrat se bom potrudila, da bo res bolj na kratko, ker sem crknjena in grem kar spat (kar je izjemno urgenten primer za mene, ker vedno grem spat šele okrog polnoči). Z Anejem sva od včeraj sama - ati ima tekme na Češkem in ga ne bo do ponedeljka.

Moram priznat, da se mi je danes dan obupno vlekel. Že 4ič ta teden me je v službi obupno bolela glava (kar je spet čudež, ker mene NIKOLI ne boli glava) in šele po 2 lekadolih sem lahko normalno funkcionirala. Po službi sem dobesedno oddirkala v vrtec po Aneja, ga spakirala in babica ga je odpeljala domov k sebi, jaz pa na fax, na predavanja (od 16h-20h)... Med predavanji sem se basala s smokiji user posted image , ker sem že skoraj omedlela od lakote - tak to je če že od malice (ob 9h) nič ne ješ... In zdaj še samo vegetiram in se sprašujem kaj user posted image  še delam pred računalnikom.

In zato bom za danes kar zaključila... še prej pa: Anči super si zrihtala! user posted image  Hitro pripopaj gor kakšno Gašperjevo slikco.

pravljica, če bo telefon cingal smo verjetno mi user posted image  no, malo se prvo razkomotite, pa pospravite, drugače sploh ne bo zabavno spet vse razmetat user posted image  

ni noč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.