|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
19.1.2007 19:15:34   
Kornelija
MANCA in VAL naj vaju še naprej greje mamičina in atijeva ljubezen,
Manci pošilja Alex zdravilni poljubček, Valu pa en topel objemčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

BOBIKA a si že poskusila s homeopatijo? Za izločanje sluzi pri bronhitisu zelo pomaga 1 tableta kalium bichromicum D6 trikrat dnevno, dražeč kašelj pa miri cuprum metallicum D3 ( 1 tableta trikrat dnevno).

TINKAMIŠKA tej šobici pa se res ne more nihče upretiuser posted image user posted image user posted image

TAŠONKA videla sem, da uporabljaš za pranje  "oreščke", zanima me kako se obnesejo pri madežih od hrane na otroških oblačilih?

ALENKICA   moj prvi sin je star 11 let in je edini v razredu, ki še ni imel vodenih koz, nobenemu sošolcu ni uspelo, da bi mu prodal kakšno kozouser posted image Mogoče jih tvoj Jure tudi ne  marauser posted image

RAHO ti nam jih lahko prodaš, koliko računaš za eno "kozo"?

LIFCSI vi vsaj ponoči lepo spite, naš mali pa se je odločil, da je ponoči najbolj luštno, podnevi pa bi spal in spal. Včeraj sem ga vozila s kolesom po hodniku in opazim, da mu glavica nekam čudno visi, je kar zaspal.

dfgghuiugh pozdrav od Alexa in sedaj se greva cartat.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 5251
19.1.2007 19:19:52   
Kornelija
RIJA tole pa moram posebaj napisati....a veš kaj ti tvoj mladiček hoče sporočiti....
hoče še enega sebi enakega - MAMI IN ATI HITRO V AKCIJO!!

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 5252
19.1.2007 19:39:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kornelija

RIJA tole pa moram posebaj napisati....a veš kaj ti tvoj mladiček hoče sporočiti....
hoče še enega sebi enakega - MAMI IN ATI HITRO V AKCIJO!!

Končno ena, ki je dojela poanto Tilovega kopiranjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Za koze ne računam nič. Lahko pa jih pošljem po poštiuser posted image

(odgovor članu Kornelija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5253
19.1.2007 20:11:43   
rija
user posted image user posted image user posted image  user posted image Pozabite....user posted image user posted image user posted image

Til bo ostal razvajen sinček edinček user posted image user posted image user posted image

Mami in ati sta reprodukcijo zaključila....sicer me bodo otroci pri 18 tožili, ker jih bodo vsi zezali, da hodijo okrog samo z babi in dedijem....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5254
19.1.2007 20:32:48   
rija
pa to ne moreš verjeti....user posted image

grem gledat kaj se moja dva v kopalnici tak režita...pa pridem gor, pa ta stari šprica tamalega v obraz s curkom vode.....user posted image user posted image  tamali pa samo hlasta za zrakom in se reži ko budalo....user posted image user posted image  svašta.....no, vsaj vode se ne boji....

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5255
19.1.2007 20:46:47   
Anonimen
Probaj ti K. zalit, pa da vidimo, če se bo režaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Apropo na babico in dedka: saj bodo pri mojem tud mislili, da ga v šolo vozita babica in dedek, pa še računamo na drugega - naj se me deca sramujejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5256
19.1.2007 20:47:54   
Anonimen
MANCA IN VAL, VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kornelija
, ne uporabljam jih še dolgo, kak mesec šele, in do zdaj še začuda nismo pridelali nobenega takega madeža. Tako da ne vem, kako uspešni so pri takih madežih. Ti sporočim, ko ugotovim. Sicer sem pa zadovoljna z njimi.

(odgovor članu MatMaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 5257
19.1.2007 21:20:31   
shooo
ojla
kornelija pozdrav.sem vas ze pogresala!
tašonka prav zadnnjic sem razisljala da nabavim te orescke.poves prosim kje si jih kupila, koliko kostajo, si sicer zadovoljlna..?

sindrom tata:
ko se nezka ze zjutraj zalaufa "ta tat tata, tata TATA!!TATA!!" je potem cel dan vse tata.
samo res, cist divja je. zjutraj ko se zbudi se vsede, pogleda cez mene in ce je tata tam je veseli "TATA!"plosakanje i takoj k njemu! ce ga ni pa zalostni"tata" in s prstkom kaze na vrata.
tata zakon. ce kdo vrpasa "ce bo matiji rekla tata in ne oči?" nezka s prstom kaze na svoje očiuser posted image
RIJA crknila sem od smeha tvojemu otroku.user posted image
ej punce, jutri pa jaz prvič v zivljenju pečem TORTO! imam tremo.sam za 1. rojstni dan jo bom pa ze sama spekla (eno se dobimo) pa magari celo noc pecem!

ajd, lepo se imjte

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5258
19.1.2007 21:23:02   
shooo
PA se, bobika, upam da bo manci boljse.baje tudi pomagajo masaze pri bronhitisu.
pa livija kaj pa je staknila tara?kaksne gljivice?joj joj,
upam da se bolancki cim prej postimajouser posted image

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5259
19.1.2007 21:27:08   
ajdaN
Čeeeeeer!

Najprej čestitke MANCI IN VALU!!!

user posted image

Tinka z Izo sta si po mojem res fuuuuuul podobni! Jaz nikoli ne opazim kdo je po kom, ampak pri vama se mi pa zdi, da je prav tista tipična podobnost! Je ne moreš zatajituser posted image .

Punce a je bla kakšna že z otrokom pri zobarju? Nama je zadnjič v posvetovalnici dala listek in rekla naj pokličem, da se greva pokazat. Pa mi nekako še ni uspel poklicat. Pa tudi ne vem kaj bo sploh gledalauser posted image .

Rahouser posted image ! Ti mora bit pa reeeeees dolgčas, da boš lektoriralauser posted image . Ne res ful lepo od tebe. Pa upam, da se čimprej pocajtaš!

Ata, mama faza ne poznamo! Če smo kje na obisku naju sploh ne šmirgla. No itak pa pri nobenem v naročju ne zdrži dalj kot 2 sekundi. Samo če ga nosiš okrog in mu kažeš kaj zanimivega, mu mogoče uspe zdržat kakšno minutko. Drugače pa nonstop v akciji in samo dela in leta sem in tja. No posledica tega je SUPER spanje. Nekje od 8 zvečer do 8 zjutraj, pa še popoldne 2-2,5huser posted image .

Mogoče bo še boljše, ko bo začel hodit. Zaenkrat ni ne duha ne sluha o tem. Včeraj mu je celooooo uspelo narediti en korak od ene opore do druge. Ampak to samo slučajno. Če je prevelika razdalja, se vrže na kolena pa hop dirka naprej.

Tako grem malo počivat. Sva spet sama - dragi je na eni žurki, jutri gre pa na vikend, tako da bova spet samauser posted image . Se morava kam na obisk povabit, da bo dan prej mimouser posted image . Kosilo imava že pri naših naročeno, za popoldne bomo pa še videli.

Mirno noč vsem skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5260
19.1.2007 21:56:09   
renan
pozdravljene!

pri nas se tudi ne hodimo, ampak mislim, da bo vsak cas. ko mu receva, delaj stoj, stoj, mu uspe ze kar nekaj casa stat samostojno, edino se na prvi korak cakamo..

ze nekaj dni opazam, da se vladimir zelo znoji. sem ga danes pustila samo v bodiju, ker je tu noter vroce, pa ima vseeno hitro glavico vlazno. ne vem, ce se tako zelo utrudi s plazenjem sem ter tjauser posted image mogoce pa samo dosti pije in je to zato. kaj pa vasi, se tudi tako potijo?

shooo: srecno s torto! jaz sem tudi mislila svojo 1. speci za roj dan, pa mi na zalost zaradi premalo casa ni uspelo. na sreco mi jo je tasca spekla in sem jo  prvic  sama okrasila.

lep vikend vsem,
renan

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5261
19.1.2007 22:29:28   
bobika
No jaz sem pa konačala s torto (že 100to user posted image ) medvedko.
Shooo brez skbi in treme saj bo šlo.
Masiram in treplajam po hrbtu jo pa tudi kar precej. Verjetno tudi to pomaga, da je že boljša.
Meta22 Val je pa tudi že pravi velikan.
Kornelija: s homeopatijo še nismo poskusili, imam kar neki odpor do tega pa ne vem zakaj. Saj če se bo še to dolgo ponavljalo bom pa tudi na to priklopila. Hvala za informacije o tabletkah.
Za kašelj pa baje tako majhnim, ki se še ne znajo vredu izkašljati ne smeš dajati zdravil in sirupov. Sem ravno to včeraj vprašala kakšen sirup mi priporoča za blaženje kašlja pa mi je to razložila. Sem prvič slišala to. Če jim zaviraš kašelj se jim lahko š bolj vnamejo bronhiji in pride do pljučnice.
rija: pa saj zdaj je v modi to, da na roditeljske hodijo "babice in dedki".
raho: tega se tudi jaz bojim, da bi jih dobila od Mance, ko jih pač ona bo. Jih kot otrok nisem imela, čeprav sem se nastavljala kozikam.
AjdaN mi imamo zobozdravnika v petek, tako, da ti bom lahko takrat kaj več povedala.
renan: Manca se ne poti ne vem koliko. Ti pa ne vem povedati kaj bi bil temu vzrok.

Dekleta, jaz pa sem danes uničila naš fotoaparat user posted image user posted image user posted image . Sem hotela, da se vsi trije sami slikamo. Padel mi je na tla in se uničila zaslonka user posted image user posted image user posted image  Za jutri so bom morala sposoditi fotoaparat, da omo lahko slikali pihanje tortice.
Sem tak jezna, da bomo sedaj še morali denar dajati za novega. Cene so pa zelo zasoljene. Čeprav rada fotografiram in si že od nekdaj želim dober fotoaparat mi je čez 400€ veliko za dati.

lahko noč

< Sporočilo je popravil bobika -- 19.1.2007 22:31:52 >

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5262
20.1.2007 7:59:59   
renan
dobro jutro!

moram vam povedati se eno mojo neumnost: ponoci je vladimir spal brez prebujanja vse do danes ob 7.00. zakaj? ker sem odkrila vzrok nespanja: bil je oblecen pretoplo. spal je v pizamici in letni spalki, vceraj sem ga pa dala samo v bodi in spalko. moz mi je  govoril, pa ga nisem poslusala in mi zdaj celo jutro to ocita. tudi poti se verjetno zaradi toplote. tu imamo samo v hodniku en radiator odprt, ker je ventil pokvarjen, pa je noter po moje cez 25 stopinj..

bobika: ste imeli olympusov aparat? je moji prijateljici enkrat samo rahlo padel na objektiv in se je unicil. sonyjevi so hvala bogu bolj trpezni. to za izkasljevanje je meni tudi povedal tukajsnji pediater. ga je potrebno spodbujati in ne umirjati. za homeopatska zdravila pa: prej se moras posvetovati s homeopatom za take majhne in ne kar nekaj kupiti v lekarni...
ko si izberes fotoaparat, ti lahko tukaj pogledam ceno, ce hoces. ponavadi so cenejsi...

danes pa gremo po razprodajah....

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5263
20.1.2007 14:34:46   
nemsis
KLEMEN VSE NAJBOLJŠE OB PRVI SVEČKI

user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5264
20.1.2007 14:58:04   
XXYY
Doberrrrrrrrrrrrrrr dannnn!

Po dolgem času se vam malo oglašam. Berem vas še vedno, samo pisati mi pa ne utegne. Zdaj trenutno imam malo časa, ker sta šle Lara in babi nekam na potem, jaz sem pa pravkar prišla iz službe.

Za zamudo vsem slavljenčkom vse naj naj za 1 svečko na tortici user posted image  .

Pri nas drugače nič novega.
* Samo to, da Lara vsak dan pogrunta nekaj novega. WC školjka ji je še vedno zakon in vse kar dobi v roke - nese v WC školjko. Tako, da smo začeli zapirat vrata od kopalnice.
* zna povedat kako dela AVTO, INDIJANČEK
* zna pokazat kje ma Lara popek, pa zizike user posted image   = pa kje masta to ati in mami, pa pošilja poljubčke,...
* ima še vedno 10 zobkov
* zdaj je začela še laufat po stanovanju in zunaj, jaz pa za njo
* žogo je začela brcat, kot kakšen nogometaš user posted image
... itd, vsak dan je nekaj novega pri njej.

ATA SINDROM: kadar ga ne vidi celi teden, ko dela popoldne, je kar skos pri njemu, ko je končno doma. Potem je pa sindrom mame, ko me ne vidi celi teden, če delam popoldne. Je kar izenačeno pri nas. Kadar sva pa oba doma, pa gre enkrat k meni, enkrat pa k atiju. Takrat je vse vredu, samo da sva doma.

SPANJE PODNEVI: naša gre spati samo še 1x na dan po eno uro ali pa samo pol ure in to v vrtcu. Popoldne pa nikoli ne gre spat. Tako gre spat že okrog 19-20 ih.

ZOBOZDRAVNIK: mi smo ga že imeli. Pa nama je rekla, da naj jih umivamo 2x na dan (zjutraj in zvečer) in po vsaki sladki jedi user posted image  .

BOBIKA: ti si pa prava slaščičarka. Kapo dol user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Jaz nisem glih za slaščice delat. No, najraje naredim kremšnite (ampak sama naredim maso za kremšnite in ne uno iz trgovine user posted image  ) .

MATMAJ: vaš Patrick je pa res velikan user posted image  user posted image  user posted image  .

Nč, grem, zdaj sta pa že mami in Lara prišli domov.

Vsem bolančkom, hitro se pocajtite.

Upam, da se kaj kmalu slišimo.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5265
20.1.2007 16:00:03   
ajdaN
Punceeeeeeeeeeeeeeeeee jst bi mela pa eno prošnjo za vas. Če bi si lahko kakšna vzela 10 sekundic časa, pa glasovala za sobico našega mulčka.

Aja 5 je treba klikntuser posted image .

Ni pa še link: http://e.delo.si/deloindom/index_display_record.php?id=172 

Hvala, hvala, hvala.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 5266
20.1.2007 19:11:34   
KatjaD
Evo, sem glasovala - je res prekrasna tale vaša sobica... Pridna mami!!!

AjdaN - midva sva že imela zobarja (sva dobila domov kar vabilo z datumom). Vse skupaj je trajalo kakih 5 minut, pogledala mu je zobke z ogledalcem, da vidi koliko jih je, dobila sva knjigico o negi zob, pa razložila je, da pranje vsaj 2x dnevno, pa malo sladkarij, ne v flašo sladkanih pijač,... Nič takega v glavnem. Vabijo jih zato, da se navadijo na ordinacijo in zobarco/zobarja. Pa na koncu smo dobili medota na roko (štempiljko) in nalepko za v kopalnico.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5267
20.1.2007 22:45:06   
bobika
En del praznovanja je za nami. Jutri pa še en dan. Potem pa konec z praznovanji od enoletnice.
Bilo je fajn in tudi otroci so bili pridni, da smo lahko vsaj malo čvekali.

renan: fotoaparat je bil canonov in nama je že 5 let fajn služil. Sedaj pa se še nisva odločila kaj bi kupila. Jaz nekak prisegam na canon, bo pa verjetno tudi kaj drugega v izboru. Hvala za trud, da bi pogledala v Nemčija. Bom javila ko se odločima, bolj za informacijo. Če pozanš kakšno internetno stran kakšne trgovine v Nemčiji bi te prosila. Kupila ga boma pa kar pri nas, ker ga bo po vsej verjetnosti D. vzel preko firme z vsemi možnimi popusti user posted image

ovčka: ja končno si se malo oglasila. Sedaj ti pa verjetno ne bo uspelo takega seznama za eno leto narediti kot si ga za 9 mesecev, a ne?
Slaščičarka user posted image . Samo torte rada delam, drugega peciva pa se mi ponavadi ne da. Pa še za torte mam samo občasno manije.

AjdaN: sem glasovala za vašo sobico user posted image . Sem pa vse sobice spremljala že v reviji. Upam, da vam uspe, ker ima Lovro res lepo sobico.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5268
20.1.2007 23:48:50   
shooo
ojla,
glasovala za lovrino sobico. 5+user posted image .
mi se nimamo otroske sobe.je se v nastajanju.
morali bomo se 1x vse prebarvat, ker so nam v roku 14dni severni zid napadle glive (plesen al nek tak hudicuser posted image ).imamo plasticna okna stara 10 let ki so nas ze docakala  in se full nabira vlaga.pa prazno sobo tudi kurli nismo..mislim da bo nekje do marca koncano.pa vse bo za enkrat se improvizirano potem ko bo enkrat nezka za v pravo postelo pa kupimo pohistvo od flexe in skompletiramo tak da bo res fajn.zaenkrat pa porabimo omare, kinderpet,previjalno ..pac rec ki jih imamo..
pecem torto, ne zgleda slabouser posted image .
sem pa danes ze spekla eno rundo cokoladnih muffinov in so bozanski.bom se kdaj spekla.
ajd,grem

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5269
21.1.2007 0:26:19   
Anonimen
Shooo, jaz sem kupila pralne oreške v trgovini Kalček v BTC-ju. Ker je tebi to malo predaleč, imajo baje tudi interneno stran, kjer lahko naročiš. Pa še na eni internetni strani sem jih zdaj našla: http://www.biosi.si/index.php Sem pa jaz dala za 1 kg teh oreškov mislim da 4.800 SIT. Zdaj jih imam že en mesec, pa se mi zdi, da je še kar polna vrečka. Očitno jih imaš res za dolgo. Zadovoljna sem pa tudi zelo, samo za kakšne madeže ne vem, koliko so dobri. Verjetno bo predhodno namakanje vseeno potrebno.
Sem pa jaz tudi danes pekla svojo prvo torto v življenju. Sem si zadala, da za rojstni dan svoje hčerke bom sama spekla, pa če bo vsega konec. No, mislim, da mi je dobro ratala. Sestavila jo bom jutri, pripravljeno imam pa že vse.

AjdaN, glas oddan.user posted image Soba je pa čudovita, da ti dih vzame!user posted image Fooooovš!user posted image

(odgovor članu shooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5270
21.1.2007 10:54:44   
rija
ojla...

naš mali spi dopoldansko turo, tastari pa z njim user posted image

Da vas nekaj vprašam:
mladič je zopet dobil neke pikice po rokah in vratu....niso podobne tem od pete bolezni...je pa res, da so se take pojavile zdaj že drugič....in vedno takrat, ko brat pripelje našega malega grizlija na obisk in se mala dva podita po štirih po stanovanju....

A ve katera, kak zgleda alergija na dlakeuser posted image  Da ne bom zopet v ZD letala, zdaj, ko je končno malo manj šmrkav......

Bilo bi mi res hudo, da bi bilo kaj takega, glede na to, da mali dobesedno ponori, ko vidi kužka....prav cvili od sreče....user posted image  in glede na to, da smo razmišljali v prihodnosti o nakupu kakšnega.....user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5271
21.1.2007 11:57:50   
nemsis
NAJA IN ŠPELA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN

user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5272
21.1.2007 12:07:05   
rija
Čestitkam se pridružuje tudi naša družinica.

ŠPELA: upam, da ti je mami spekla dobro torto....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5273
21.1.2007 12:46:33   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Najprej čestitke slavljenčkom: KLEMNU ŠE ZA VČERAJ, VSE NAJLEPŠE ZA PRVO SVEČKO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ŠE ŠPELI IN NAJI VSE NAJLEPŠE ZA PERVI ROJSTNI DAN!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi že cel dan pospravljamo, včeraj pa smo si vzeli čas in šli na Roglo Izi pokazat snegec in preizkusit nove sankeuser posted image user posted image user posted image user posted image bom kasneje slikico nalepila, ko bo Iza šla spat.

Rija, moj možek je bil kot otrok alergičen na pasjo in mačjo slino in je imel rdeče pikice in srbelo ga je. Še sedaj se mu včasih pojavijo in ko si umije roke, oziroma tam kjer je koža prišla v stik z slino, pikice in srbenje izgineta. Poskusi ga malo umit, ko se bo nehal preganjat z peskom, mogoče bo boljše, če je to vzrok...

Taši, bom jst tudi verjetno tele oreščke preizkusila, kako točno se jim pa reče? Bom pogledala pri nas v Biotopicu bi jih znali imet... Tortica bo sigurno dobra, sem prepričanauser posted image user posted image user posted image

Shooo, tudi mi še nimamo sobice takšne kot bi morala bit. mamo sicer nova okna, ampak je treba še vse prebarvat, pa tudi porisala jo bom. Glede pohištva pa imamo za nekaj časa mir, ker ima še mojo sobico, ki je še vedno moderna, posteljico smo pa kupili takšno, ki paše zraven. Komaj čakam, da bo čas, da jo uredim in pobarvam, obesim vse slikice, lučke, zavese....
Tudi meni so čokoladni muffni zakonuser posted image

Bobika, so praznovanja kr malo naporna ne? Čeprav si delo olajšaš in poskusiš nardit vse enostavno, ampak jst sem kr dol padla po vsakem praznovanjuuser posted image

AjdaN, bom šla kasneje na internetno stran, da oddam svoj glasuser posted image Pa zdej možu ravno razlagam kako pišete tu o  naju z Izouser posted image

Ovčka, lepo, da si se oglasila, se večkrat spomnim nate, kr manjkaš tukaj veš? Lepo se imej in pobožaj Laro.

Renan, fino, da si odkrila kaj moti tvojega Vladimira in da zdej bolj mirno spančkauser posted image

Kornelija, ja tej šobici podleževa vsakič, ko se pokažeuser posted image

meta, lepi slikici, kr ne moreš verjet, da je šlo tako hitro ne?

raho, naj koze hitro minejouser posted image

punce lepo se imejte, zdej nekaj sneg napovedujejo, mogoče ga bomo pa celo meli malo za pokušinouser posted image

tinka in iza

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5274
21.1.2007 14:10:57   
tinkamiška
Evo hitro napopam slikice, ker je danes za spala smao eno urouser posted image  in se je miska že zbudila...

Sem nardila dva albumčka enega z naslovom Iza-januar tukaj je utrinek:
user posted image

in Iza na sankah, še utrinek:
user posted image  

Lepo se mejte, se oglasim še kej proti večeru.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?