|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
13.1.2007 20:56:56   
mmetka
evo mene po dolgem času...

Najprej najlepša hvala vsem za čestitke! Smo danes imeli prvi del praznovanja in je bilo super! Otroci so se nanoreli, starši pa smo se napapali in načvekali! Ko bom uspela, bom naredila album s slikami!

Jutri sledi pa še praznovanje z domačimi! To bo bolj umirjeno, ampak se vseeno ful veselim!

Odkar spet hodim v službo, sem zvečer čisto onemogla in sploh več ne najdem časa za RR! Upam, da se bom hitro navadila na tempo in da bom lahko bolj pogosto čvekala! Pa še malo reklame: mariborčanke, naslednjo soboto pridite na predstavo Trnjulčica, na moj veliki povratek!user posted image user posted image

...zdaj pa še malo pred TV, potem pa me čaka postelja!user posted image

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5151
13.1.2007 21:16:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Zakaj pa neuser posted image ? Nobeden mi ni nič omenjal, pa trebuha itak ne morm več skrit.

Oprosti, saj te nisem hotla prestrašit. Sem pozabla vprašat, če si jih prebolela. Ker so te dolžni to vprašat in opozorit. Rdečke so namreč za nosečnico izjemno nevarne (prazaprav za plod) in te cepljen otrok lahko okuži. Zdi se mi  zelo neodgovorno od njih, da te niso opozorili, vprašali. Sploh ker je očitno, da si noseča. Pa tudi če ne bi bilo, so dolžni vprašat, če si noseča.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 5152
13.1.2007 21:26:51   
shooo
dali28 NAJLEPSA HVALA, situacija se je obrnila takole:
prvi izvidi iz nasega laba so v bistvu kazali na virusno okuzbo in majhno prisotnost baktrerij ampak se je pedi odlocil da primotren dobi se do izvidov iz celja.prav. samo pazi sedaj:
na nezi sem sinoci opazila tak rdeckast izpuscajcek po trebuscku in sem takoj posumila da v bistvu ima 6. bolezen.zjutraj je bila ze marogasta tudi po hrbtu in sem klicala v ambulato. sem imela sreco, prav nas pedi je bil dezuren in mu razlozim situacijo in mu je bilo malce hudo za antibiotik , ter se je opraviceval da je to v istvu preventiva in naj vseeno ostanemo na primotrenu do torka ko pridejo izvidiuser posted image .
v glavnem po nepotrebnem smo zaceli z kuro in po nepotrebnem sem sama sebe strasla z e.coli in ostalimi zverinicami.
eto.v bistvu sem zelo pomrjena da se situcija tako iztekla. dali28 , hvala za skrb.

SLAVLJENCI, SLAVLJENKE, A SE DOBIMO KAJ PRI MAROGICI?LUSTA SE MI PIZZE.
hm, pa se casa imam precej vec kot sem pricakovalauser posted image
lpuser posted image

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5153
13.1.2007 21:57:12   
ajdaN
No fajn!!! Zdej bom pa še zaradi tega v skrbehuser posted image !!! Matr jim!!!

Ne nisem še prebolela rdečk!!! (vsaj mislim da ne - bom preverila še doma) Babnici user posted image !!! In sestra in zdravnica sta videli, da sem noseča (razen če sta slepi), ker imam itak trebuh ogromen, pa še oprijeto majčko sem imela gor, pa nobena ni zinila niti besede!!!

Za rdečke sem vedela, da so nevarne, ampak si nisem mislila, da jih lahko dobim prek tamalga! Moram v ponedeljek na posvetovalnici ginekologa vprašat kako in kaj. Upam, da ne bo hujšega, če ne obema zavijem vrat!!!

Renan tricikel je bil decembra v akciji, tako da smo dali 12 jurjev, drugače je pa dobrih 16. Imajo ga pa v Müllerju.

Nič zdej se grem pa smilit sama sebiuser posted image . Lep večer vsem skupaj.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5154
14.1.2007 0:06:51   
KatjaD
ajdaN - ne, sej te nismo hotle prestrašit... Ne se smilit sama sebi, sej itak ne bo nič hudega. Samo čudno se nam je zdelo, da te sploh niso opozorili... Evo, pa še user posted image za malčka, da bo čim prej tastar in letal okrog...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5155
14.1.2007 10:08:38   
ajdaN
Sem včerej prebrala cel MON, pa ugotovila, da sploh ni panike. Kot prvo ne poznajo primera, da bi ob cepljenju virus se prenesel na drugo osebo (zato cepijo TUDI, če je mamica noseča ali če je v družino kdo s slabim imunskim sistemom. Kot drugo smo bili pa v 7. razredu cepljeni, kar zagotavlja imunost minimalno 15-20 let. Tako da praktično nimam šanse, da kaj staknem.

Mali je pa tudi danes zaenkrat čisto doberuser posted image .

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5156
14.1.2007 14:09:22   
tinkamiška
Hojla babike!user posted image

Končno so mi zrihtali internet(čeprav začasno, ampak važno, da delauser posted image )

Najpej vsem najlepša hvala za čestitke za Izin rojstni danuser posted image

Bom pa jst najprej čestitala vsem praznovalčkom, ki sem jih zamudila. Torej:

VSE NAJLPEŠE ZA 1.ROJSTNI DAN: HANA, AJDA, LARA, TIL, VLADIMIR, KLARA, TIN, ELA, LOVRO, MAJ, LEO, LARA, ALEKSEJ, ANA, NINO, TIJANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAŠI, TEBI ŠE TUKAJ ČESTITKE ZA ROJSTNI DANuser posted image PA HANI IN NYAH TUDI, PA ALEXSANDRY TUDIuser posted image user posted image user posted image

RAHO, TVOJEMU MALČKU PA VSE NAJLEPŠE ZA 2. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image

Rija, tvoje voščilo Tilu ma ja spravilo  solze, kako lepo si napisala in res si nisem nikoli predstavljala kako je mamam ob rojstnih dnevih svojih otrok. Jst sem bla že cel teden prej solzna samo, ko sem pomislila na rojstvo moje Ize...

Vsi bolančki majceni, hitro se pozdravite!(pikepoke)

Mi smo bili zelo bolani
, še sedaj vsi trije kašlamo. Iza je imela grozno vročino in je spala pri meni, ker me je grabila panika, da bo dobila kakšen vročinski krč. Tako sem jo vsaj dihat slišala celo noč. Se je pa navadila spat zraven mene in se sedaj po novem spet zbujamo ponoči. Od 2x-4x moram vstat, jo včasih tudi vzet iz postlce in jo pocartatuser posted image Pa tako lepo smo že spali...

Brala sem vas skoraj eno uro in se nasmejala ob čvekanju Taši in Rije, ker sta hiteli klofat strani, vesela, sem, da ste se oglsile tudi "izgubljene duše"user posted image in naše strani so spet takšne, kot so bile včasihuser posted image user posted image user posted image

Mi smo se izognili cepljenu, oziroma so nam ga prestavili, ker je bila Iza tako bolana in ga imamo sedaj naslednji teden, ampak mislim, da ga bom prestavila, ker Iza še vedno kašlja. Mora bit zdrava, drugače je ne dam cepit!

V službo tudi ne grem, sem odklonila tisto delo, pa ne me kregat, ampak sem dobila še dodatne informacije in sem si premislila. Bom poskusila z vizažiranjem služit dinarčke. Zdej se bojo kmalu začele poroke in bom poskusila čimveč mazat. V glavnem, z Izo sva še skupajuser posted image

Zobka nimamo še nobenega!!! Le kdaj bo kakšen pokukal?user posted image

Hodimo tudi še ne, razen ob opori in potiskaču, je tak, kot ste ga tukaj napopale, mislim, da si ti Alenkica spraševala po njem.

Govorimo pa nekaj izbranih besed: ATI, MAMA, PA-PA, ko jo vprašam kako dela ovčka: BE-BE, TA(pomeni tam), pa njeni razni DIDLDIJI in ne vem kaj še, je nič ne razumemuser posted image user posted image user posted image

Kašice, Iza jih ima še vedno rada.

Jemo pa že vse, tudi ribe, od Novega leta dalje.

Kaj ste še pisale, toliko je bilo vsega, da sem pozabilauser posted image

Aja pouch: Midve ga zdej pridno uporabljava, jo nosim na boku in prav uživa, se cartka in se zbučko naslanja na moje prsi in se stiska kot en klopek. Ne vem koliko kil ima, tam okoli 9 po mojemuser posted image

Shooo, bi blo se fino kej dobit jauser posted image user posted image user posted image Meni se tudi lušta pizzeuser posted image No zmenite se pa bom vidla, če nama bo ratalo, ati je čez teden v službi in zdej sem res v rovtah brez avta, ampak mogoče se bom pa lahko kako zmenila in bova ali pa bomo prišliuser posted image

Joj, sigurno sem kej pomebnega izpustila, no samo toliko, da veste, da sem nazaj in da se bom sedaj lahko spet oglašala tukajuser posted image

Ajaaaa, slikice so krasne, čisto vse po vrsti in sem jih kr požiralauser posted image

ČESTITKE ŠE ZA ZOBKE, HOJO, SPANJE, PLOSKANJE, ....user posted image

Lepo se imejte in se še oglasim! Pa kakšno slikico pripopam...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5157
14.1.2007 16:10:19   
bobika
user posted image user posted image user posted image  Tinkamiška za tvoj internet in tvoje javljanje user posted image
Kako ste praznovali rojstni dan?

Mi smo bili včeraj povabljeni k Ninotu od liju in nismo šli, ker je imela Manca zjutraj vročino. Čez uro ji je padla (brez sredstev za zbijanje) in potem je ni več dobila. Še vedno je bolj tečkasta, ampak vsak dan je boljše.

Kaj jo lahko kljub temu cepijo, da je ta teden prebolevala neko trebušno virozo cepijo? Ali raje ne?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5158
14.1.2007 18:07:42   
alenkica
Živjo vsem po zelo dolgem času. Računalnik pri nas doma je bil namreč stalno zaseden  (sestra je bila cele dneve gor user posted image ).

Mi smo v redu, noric še nimamo, tako da bomo morali še malo počakati.

Jure je zadnje čase postal zelo dobre volje. Veliko več se smeji kot se je, ko je bil majhen. Do vseh je postal prijazen. Zelo rad gleda risanke, ki ga prej niso zanimale kot za 5 min.

Kmalu bomo stari že eno leto. Lani ob tem času sem bila v porodnišnici in čakala kdaj bom sppoznala svojega fantka. user posted image V porod. sem šla na petek 13. in noter ostala.  Jaz bi rada kar takrat rodila, ker je 13 drugače moja srečna številka, pa je bilo preveč gužve tisti dan in sem morala počakati do 16. Na srečo je bil tudi ta datum zelo srečen. Povsod kamor grem uzrem to 16. in se mi zdi kar bolano. Tudi ko se vozim v avtu takoj opazim, če ima avto spredaj kako 16 na tablici. Sem bolna, a ne? user posted image

Tinkamiška: mislim, da te nobena ne more obsojat,če si zavrnila službo. Raje malo počakaj in dobi tako, ki si jo želiš, ne pa da boš depresivna v službi že od začetka. Pomisli koliko lepih trenutkov boš zaradi tega doživela s svojo Izo.
Kako je pa kaj vajina hiška? Ali že živite v njej?

Iskrene čestitke vsem, ki ste praznovali ta teden, ko me ni bilo tu gor.
ELA, LOVRO, MAJ, LEO, LARA IN ALEKSEJ - VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN. VELIKO ZDRAVJA IN SMEHA ŽELIM VSEM!! user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav!!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5159
14.1.2007 19:30:22   
tinkamiška
Evo se še oglasim preden gremo kopat in dat spat Izo.

Bobika, praznovanje je mislim, da in upam, uspelo. Bilo nas je kar precej in nisem uspela veliko čvekat z povabljenimi in upam, da so se imeli lepo. No vsaj Taši, sem prebrala, da ji je blo všečuser posted image  Nisem pa ničkaj komplicirala z hrano. Narezek za odrasle in sirček, ki sem ga izrezala z modelčkom za piškote in piščančja prsa(klobasa) za otročke, pa kruhek. Naredila sem še en tunin tatarc za vegetariance in spekla torto, eno sem pa kr iz piškotov in skute naredila. Postregla sem v plastičnih krožnikih, oziroma si je vsak sam postregel in kozarcih. Ni bilo veliko pomivanja potem. Otroci so se igrali z vsemi igračkami, ki jih Iza sedaj premoreuser posted image  in se mi zdi, da so se super razumeli. So pa lezli vse povprekuser posted image

Alenkica, a ne kako premišljuješ sedaj, ko se bliža rojstni dan, o porodu in tvojem otročku, mene je tako stiskalo, da sem se cmerglala ob vsaki še tako majhni asociaciji. Glede službe sem pa tudi jst tako razmišljala, kot si ti napisala. Seveda bi nam dinarčki prav prišli, ampak jst upam, da jih bom z mazanjem tudi nekaj prislužila in še fino mi je to počet.
Našo hiško čaka še precej dela, ampak v glavnem bolj lepotnega. Razna malarija, obešanje polic, pospravljanje, zavese, ....Živimo pa v njej nekje od Božiča in nam je prav lušnouser posted image user posted image user posted image  Ne smem veliko razmišljat o denarju in o kreditu in odplačevanju tega, mi začne primanjkovati sape, ampak bomo že, važno, da se imamo lepouser posted image

Tako, zdej pa šibam, moja Iza je že prava tečka, atiju pa zmanjkuje idej kako jo zabavat. Ob 20ih sledi kopanje,večerja in potem spanček. Midva pa si bova privoščila pizzo in en pivčekuser posted image

Mirno noč vam želim...

Tinka

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5160
14.1.2007 20:15:46   
mayflower
Po dolgem času se vam na kratko oglašam. Za nazaj:

Vse najlepše v novem letu!!!!user posted image user posted image user posted image

Vsem slavljenčkom vse najboljše ob dopolnjenem prvem letu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepša hvala vsem za čestitke.

Vzrok za mojo odsotnost je v računalniškem virusu, ki je sicer zdaj že zgodovina, kompjuter pa še ni prou pri sebi.

Rojstnodnevno torto smo že zdavnaj pojedli, praznovali pa smo bolj v družinskem krogu.  Naš tamali je pravi vragec, cele dneve leta po bajti in ga komaj lovim. Zunej še zdži v vozičku, drugače pa hoče biti samo na nogah, da raziskuje svet. Ne bom komentirala, da je že odkril koš za smeti, pa odtočni zračnik v kopalnici, saje pri pečiuser posted image user posted image user posted image

Zdej pa ga greva skopat, tako, da upam, da bom mela kej več prilike se vam oglasit.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5161
14.1.2007 23:02:42   
bobika
Lepo, da ste se uspele javiti tudi tiste, ki vas že dolgo ni bilo user posted image

Ste me čisto zasvojile s temi rutami. Že cel dan iščem kaj in kako user posted image  
V čem je sploh razlika med slingom, pouchom, ruto, štorkljo? In kako je z tistim z rinkicami?
Nekak sem si po svoje razložila kaj je kaj, pa bi vseeno rabila kakšen bolj strokovn odgovor.
Kaj bi mi sedaj priporočale?
Ker je cena kar velika si bom morda kar sama sešila.
Pa dajte kakšno slikico nalepiti  prosim.

Prej sma veliko hodili s kengorujem, sedaj pa sva ga posodili in takšno nošenje full pogrešam.

Tudi jaz sem za srečanje v pizzariji user posted image , se mi že tak lušta te pizze.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 5162
14.1.2007 23:37:03   
liju
Alo! Po dolgem času mi je malo uspelo prit na RR.
Najprej hvala za čestitke! Praznovanje je uspelo,nismo pa čisto nič komplicirali z hrano in ostalim. Danes smo naredili prve tri korake!!!!!!!!!Tak sma bila z user posted image ganjena, da sma skoraj jokat začela od sreče. Full doživetje. Drugače pa delam na veliko, user posted image je veliko v varstvu pri babici, tak da ni skoraj nič časa za mirno dihanje.
Za srčanje pa če bo čas, pridema. Pišite mi na ZS, če se boste zmenle!
Nič, grem v postlo, zjutraj delam in se moram zgodaj vstat (5.15)user posted image user posted image . Pa da ne pozabim voščit tistim ki ste in še boste praznovali, žal ne uspem sledit za vsaki dan sproti.

Nočko in velik user posted image za vse vas!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5163
15.1.2007 9:34:19   
renan
dobro jutro iz muenchna!

smo pripotovali vceraj zvecer. vladimirju je kar kriza zaradi spremembe. vceraj je komajda zaspal, pa tudi zdaj je rabil tolazbo. upam, da bo  v redu, ko se naspi. tudi jaz sem totalno utrujena od poti in pakiranja..a nic zato, glavno, da smo skupaj.

me veseli, da sta se spet oglasili: tinkamiska in mayflower...

tinkamiska: meni so tudi ponudili delo preko javnih del, pa mi za ta majhen denar ni za stran od otroka in moza biti..jaz sem tudi znala za poroke ipd. sminkati, ampak samo prijateljice in seveda brezplacno. ti to delas profesionalno?

liju cestitam za prve korake!user posted image

bobika:
za cepljenje mora biti manca popolnoma zdrava.

lp, renan

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 5164
15.1.2007 10:41:24   
srečica
Najprej vsem slavljenčkom za nazaj in danes prisrčne čestitke in obilo nasmejanih in srečnih dni. user posted image user posted image user posted image .
Kako ste ve?

Mi imamo danes sistematski pregled in vam potem javim mere.

Zanima me (čeprav vem, da ste pisale že o tem) kaj ste svojim sončkom kupile za 1. rojstni dan?

Rija: A si kje videla tisto sobico v avstriji ž, ko ima tobogan? Kje? Mi bi radi tako nabavili pa je nikjer ne najdem. Kje v avstriji naj pogledam še špohištvo razen v ikei?

Zaenkrat je to vse od mene, ker sem v službi in ne utegnem več napisat.

Vsi bolančki hitro hitro se pozdravite.

Darja

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5165
15.1.2007 10:43:24   
srečica

Aja, še to kdaj bi naj bilo srečanje? Jaz delam vsak dan do 13. Ure.

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5166
15.1.2007 11:02:53   
MatMaj
Halo!

Kako kaj danes? No, tudi mi moramo čestitati vsem, ki so upihnili 1 svečko.

user posted image Vse najboljše in lepo otroštvo še naprej!user posted image

Ja moj mali zakladek tudi že caplja. Ne še čisto, ampak že kar precej korakov nardi. Je pa tako, da ponavadi ga ustavi kakšna igrača, ki leži na tleh. Drugače bi kar šel še naprej. Sem vsa solzna, kadar mi pride naproti.user posted image
Verjetno še zato toliko bolj, ker ne morem verjeti, da čas tako hitro mineva. Kar pri srcu me stisne, ko vidim da je že leto naokrog. Pa kaj moremo...

Me pa zanima, če ga lahko cepijo, če je otrok nahoden in ves šmrkav. Zdaj je sicer že boljši, ampak mu še kar malo iz noska teče.

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 5167
15.1.2007 11:10:05   
renan
matmaj: sem ze bobiki napisala glede tega. meni je pediatrinja povedala, da za cepljenje otrok mora biti popolnoma zdrav.
glede custev: meni se isto dogaja, da sem vsaj nekajkrat na dan cisto sentimentalna, solzna in presrecna. s tem je zelja se po enem otroku toliko vecja...neverjetno, ce pomislim na to, da si prej nikoli nisem ne vem kako zelela otrok...

lp, renan

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5168
15.1.2007 11:12:16   
nemsis
TINKARA IN LARA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN

user posted image

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5169
15.1.2007 11:24:30   
nemsis
Srečica tudi jaz imam težavo s tem kaj naj kupim tamali za prvi rojstni dan. Zato punce, na plan z idejami, ker imam še nekaj časa, da ji kupim darilo.

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5170
15.1.2007 11:57:43   
bobika
Pozdravljene!
Če danes kdo praznuje mu želim vse najboljše!
user posted image user posted image user posted image  čestitke za prve samostojne korake. Mi jih še kar čakamo.
Mi smo imeli zopet naporno noč. Se je neprestano zbujala in jokala. Potem pa ugotovim, da ima full zamašen nosek user posted image . Zopet!user posted image
Jaz ne vem kaj je temu mojemu otroku, da je nonstop nekaj bolana. Od oktobra je bila menda ravno 30dni zdrava.
Sedaj jo hodim nonstop popravljati in ji dajati dudo, ker ji zaradi zamašenega noska ven pada in se zbuja user posted image . Tudi čudežna kremica ni pomagala, je bilo očitno preveč bacilov v hiši. Je pobral vse od naju. Najprej od atija trebušno virozo, potempa od mene prehlad user posted image
Sem pa zjutraj klicala pediatrinjo kaj naj pridemo na posvetovalnico in cepljenje ali ne? Odgovor sestre je bil, da ja, če nima vročine. Potem je pa tudi pediatrinja rekla, da cepijo, če je samo prehladek brez vročine. Ker pa je imela Manca to vtrebušno virozo in ne gre v vrtec je ni cepila. Za tiste, ki pa gredo v vrtec pa je bolj pomembno, da so cepljeni. Tako bo Manca cepljena naslednji mesec.
Srečica: Mislim, da imajo takšne postelje v moemaxu v Grazu (nasproti ikeje)
http://www.moemax.at/, lahko, pa da imajo kaj tudi v mobelikxu, ki je tudi v bližini.
darilo za 1 rojstni dan: Še ga nimamo in upam, da bomo do rd dobili paket iz babycentra. Naročila pa sva ji neko kmetijo, kjer so živaice in če pritiskaš na njih se oglašajo.
Rija: kje pa si? je vse ok? Zanima me koliko je priližno cena prta za na mizo, ki ste ga imeli na Tilovi fešti? In kako dolg je? Jaz sem si tudi že pred časom takšen prt nagledala v interšparu, samo si me sedaj ti spomnila nanj, drugače bi tak pozabila.
lepo se imjejte in si pišemo kaj!

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5171
15.1.2007 12:07:58   
bobika
Eto srečica ena poslica z toboganom:
http://www.moebelix.at/moebelix/SubCategoryDetailAction.moebelix?cat=3.2

< Sporočilo je popravil bobika -- 15.1.2007 12:10:23 >

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5172
15.1.2007 12:09:07   
MatMaj
Renan, hvala. Sem pa že razmišljala, da pokličem in tudi vidim kaj mi bodo rekli. Saj ne vem a naj grem v posvetovalnico ali ne. Sicer pa imama do četrtka še čas. Mogoče bo boljše.

Ja, saj jaz imam tudi grozno željo po še enem otroku, kar zdaj. Sem včasih, kar malce napeta zaradi tega, ker toliko razmišljam o tem. Sma pa se zdaj z atijem odločla, da ne bova zaščitena, pa bo kar bo. Mogoče se mi pa želj uresniči.user posted image user posted image user posted image

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5173
15.1.2007 14:11:38   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Iza spi, upam, da še nekaj časa...

Renan, ja jst sem si pridobila poklic vizažistke in se trudim, da bi lahko od tega živela, no zdej bom začela delat na polno na tem, prej niti ni bilo časa. Pa da se hitor spet navadite, vsaj Vladimir na novo okolje, vsaj skupaj ste ne?user posted image

Tukaj je slikica potiskača, ki sva ga kupia Izi za 1. rojstni dan, se pa spremeni v traktor z prikolico, ko se bo tega naveličala:
user posted image

Mayflower, fino, da maš zdej popravljn računalnik in boš lahko spet sem kukala, pa še kej napisalauser posted image  Ja, pa Izi se tudi grozno dopade koš za smetiuser posted image  nam še niso do konca zmontirali kuhinje, oziroma so delavci eno luknjo, ki je bila pripravljena za plinovod zazdidaliuser posted image user posted image user posted image  in zdej mam kanto zunaj, v omari pa plinsko bombo in seveda je Izi fino dostopen tale koš, ampak vseeno boljše, kot plinka bombauser posted image

Bobika, po mojem ti bo Shooo najbolše razložila kar te zanima. Jst sem si kupila pouch, ker ga ni treba nič montirat je en tak trak, ki si ga daš samo okoli vrati in čez bok in malčka vanj in je. Pri ruti in slingu moraš bit pa malo bolj "ročno spreten"user posted image  da si ga lepo namontiraš. Je pa več možnosti za uporabo kot pri pouchu...

Liju, čestitke za korakeuser posted image user posted image user posted image  Pa pridna, ker delaš in zgodaj vstajaš, jst sem se čisto razvadilauser posted image

Srečica, tista postla, o kateri ja pisala Rija, je iz Ikee in je najbolj ugodna, ker je v bistvu cela sobica ne samo postelja. Če pa želiš samo posteljo, je pa tako kot je napisala Bobika.

MatMaj, te razumem glede solzic in tojega malčka, tako je, če si mamica. Vedno znova se spomnim, ko mi je mama govorila, da bom že videla kako bo ko bom sama mama...
Tudi jst si grozno želim še enega otročka in se zdej z možem že nekaj časa trudiva, ampak je pa res, da je bila tale selitv napora in vs epriprave na njo...mogoče nama pa zdej v novi hiški ratauser posted image  Tudi tebi želim, da se ti želja hitro uresničiuser posted image

Glede cepljenja:Jst Ize ne dam cepit dokler ne bo čisto zdrava, brez nahoda, kašljanja, vročine,...

Rija, kako je z Tilom? Še ima vročino? Ah ja, upam, da ste vredu...

ČESTITKE TINKARI IN LANI ZA 1. ROJSTNI DAN!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5174
15.1.2007 14:52:58   
srečica

Evo, mene že nazaj. Smo uspešno prestali sistematski pregled in cepljenje.

Naš Anže je velik 74,5 cm in ima 9480 g.

Bilo je vse ok. Full so  bile vse sestre in zdravnik presenečeni kako naš sonček govori. Anže, če verjamete ali ne pove že okrog 30 besed. Sem si jih pred mesecem napisala katere vse. Full je ves čas pri zdravniku reglal in povedal vse kar pač mu je padlo na pamet. Pove že tudi kake tri besede skupaj oz. tvori stavke.  Opanaša tudi že nekaj živali: kravico, muco, kužeka, ovčko, kozo, pokaže kako stače zajček in še in še. Veliko se je naučil iz ene enciklopedije o živalih, ki jo non stop gleda in jo naravnost obožuje. Res sem ponosna na svojega sončka. Upam, da ne bo zdaj katera to vzela kot hvaljenje ampak povedal sem samo resnico. Ja, Anže pač malo prehiteva. Saj o že itak veste. A ne?

Hvala bobika in tinkamiška za pomoč. Ja midva bi rada anžetu kupila celo sobilo. Ne samo posteljice. A v ikei imajo komplet? Bova verjetno šla te teden po njo. A se da tam vse zmenit če bolj bogo obvladaš nemščino?

Lepo se imejte,

Darja

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?