petrinja
|
haloooooooooooo majčice! že kar sama sebe kregam, ker nisem bila že zelo dolgo časa aktivna na našem forumu . Vas pa vsaj redno prebiram, to je pa tudi nekaj, ne? Torej, kot vidim, že vse veselo čutimo naše miške, in tudi morfologije so več al manj že kar tu, kajne? Tudi jaz sem jo že imela, in najprej me je kregala ginekologinja da se malo preveč redim-pa kaj naj če so bili prazniki , ampak drugače je pa vse v redu, in zvedeli smo da bomo dobili fantiča-moj je že rekel, da bo bodoči hokejist . je pa res, da me je moja ginekologinja kar na hitro oz. dosti brezosebno odpravila, kar mi je bilo kar malo adijo; še posebej se mi je mal smotan zdel, ko je šla z mano še moja mami, ker je hotela biti zraven pri morfologiji, pa je on rekla, da tega baš ne prakticirajo , tako da je ostala zunaj. Slikce od UZ mi tudi ni dala, še dobro da sem se naročila na 3D UZ v Dravlje, kjer pa dobim 45 minutni pregled, in Cd, ter seveda eno luštno slikco. Aja, pa moram še povedat, da sem šla v soboto že kar v šoping za malega, saj se sedaj marsikaj splača, ker je znižano, edino pazit moram da ne kupujem kaj preveč pliša, saj bom rodila že skorajda poleti, če ne bo kot kuhan rakec . Tudi voziček imava že izbran, tako da sem malo skrbi že rešena. Pa še nekaj se mi dozdeva- da se me loteva že gnezditveni sindrom, saj kar naprej nekaj na novo opremljam in dodelujem, pišuka, kaj šele bo. Koliko se vam že kaj pozna? Jaz imam prijateljico, ki ima rok februarja, pa jo je čisto malo več kot pa mene- no je pa res, da nosim mojega miška vse naprej, in sem kot kakšna račka . Lep začetek tedna vam želim, ter čimveč brcanja vam želim, saj tako veste da je z vašim vse v najlepšem redu! Čav čav
|