muki1
|
Hojla. Spet od zdravnika, zdaj ima Neža vnete oči, da ji kar gnojno teče ven. Ivi se je pa driska na srečo umirila. No, to je naše zdravstveno stanje. Mati so okej , no grlo me še vedno boli, ampak ne sfolgam se smiliti sama sebi. EVIK, tebi sem obljubila slike, pa si že sama prej skapirala. Super . Včeraj jih sploh nisem uspela narediti, oziroma mož me ni uspel poslikati, sem pa ves čas razmišljala, o to bom fino poslikala za Evik, kak mam eno nogo na stolu, drugo pa na tleh, pa potem spet, joj, kak Ivi visijo noge čudno, to pa ne smem slikati za Evik , sem te imela kar ves dan v glavi, ampak do realizacije še ni prišlo. Zdaj pa že kar dojite brez mojih inštrukcij. Fantastična si. Ko pa pišeš o tem, kako veliko odgovornost čutiš do tega otroka, draga moja, tega se ne znebiš. Pravzaprav se še stopnjuje. Ko vidim svojo starejšo, kako razmišlja, kako jo vmes kakšna stvar prizadene, kako je nežna in krhka, me je velikokrat prav strah. Upam, da prav ravnam, da jo pravilno vzgajam, da ji ne bom nikoli zadala kakšnih bolečin, pa da jo bom uspela vzgojiti v močno osebo, da bo samozavestna in dobrosrčna. Toliko stvari mi hodi po glavi. Res se bojim, da bi ponavljala napake mojih staršev, ki mi niso znali vcepiti samozavesti in zaradi tega še danes včasih trpim. No, malo sem se izpovedala. V bistvu sem le to hotela povedati, da to, kar zdaj čutiš, bo kar ostalo . Frrr, kam pa ti odhajaš maja? Sem zasledila da nekam greš, pa nisem našla kam???!!!! Tiste, ki že razmišljate o ponovni zanositvi. Vsaka čast, babe. Jaz bom še enega verjetno, ampak ne pred 35. letom. Se pravi še 5 let si dam lufta, če se seveda kaj ne zgodi. Kako kaj kontracepcija? Jaz imam doma literaturo, odločam se za Mireno, nisem pa še nič v tej smeri naredila. Pa ve? Mere: 3850g in 50cm.