|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
11.1.2007 13:19:37   
Jenki
Živjo!

Danes imela UZ in CTG na Jesenicah. Dr. pravi, da je vse ok in sem spet naročena čez en teden. Mi je pa pritisk malo narastel od torka. (Tega ni pokomentiral.) Danes je bil 136/76 takega nisem še živ dan imela. IMa pa strašno pisavo. Mislim, da sem videla, da je zadnjič nekaj napisal v zvezi z debelostjo. UPS! user posted image

ribicau: ko rečeš amnio, a misliš amniocenteza ali kaj? Meni se zdi, da sem nekje brala, da je amnio (ne amniocenteza) to, ko z neko lučko ali nekaj vaginalno pogledajo plodovnico? A si to mislila? Če to delajo, ne vem. Meni je še niso. V LJ preverjajo kakovost plodovnice z UZ. Ne vem kje sem brala, da s tisto lučko delajo baje samo v KR. Lahko pa da sem tole zamešala z nečim drugim? (Drugače, ja, mi je prejšnji torek tale G iz Jesenic rekel, da ne bom zdržala do kontrole, ki sem jo imela predvčerajšnjim... Ko sem pa bila na CTGju sem pa čvekala z eno drugo, ki je povedala, da zadnjič ko jo je ta dr. pregledal/potipal, je krvavela iz nožnice cel dan. Nežnost pa taka.)

Koliko žensk in nosečnic je bilo danes v ambulanti! Mislim, da žensk je bilo vse skupaj okoli 16, od teh, polovica je bila nosečnic. Plodno leto, ni kaj. user posted image

ribicau: kako misliš, da te bolijo sramne kosti, kot en pritisk dol ali kaj? tak je ko rojevaš, vse tako DOL pritiska. Noro občutek.

Drugače so se mi krči, ki sem jih dobivala ponoči, preselili iz meč gor. Zdaj dobim krče tam, kjer noga ven raste. TO je šele annoying. Kako za vraga naj tisto mišico raztegujem ali karkoli? Racam okoli v različnih držah dokler ne popusti in se mi dragi smeje.  Saj mora biti res smešno videti. ampak ko me pa zagrabi, občasno imam občutek, da sploh ne morem na nogah stati.

Joj. Bom morala še jaz začeti hoditi na sprehode. Obupno se počutim. Debela in čisto brez kondicije. Danes mi še avto ni vžgal.  Nisem se nikamor sama odpravila že kakih 14 dni in izgleda, da se je še akumulator spraznil.

Zdaj grem bundo od tamale prati.

Adijo.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
11.1.2007 13:24:08   
Anonimen
Ojla punce!

Nas že kr precej matra tale spanec, ha? user posted image Jaz grem ponavadi okoli 23h spat, pol pa do kakih 2-3h zjutraj berem knjigo, hodim na wc, jem... user posted image Ne upam si na vago, poleg tega pa tale moja neki šteka. Se vagam v razmaku 15 sekund, pa mi pokaže različno. user posted image Me bo ziher kap ko bom pri G. Mislim, da je tudi mene neslo okoli 16kg gor - 19.12. sem imela "samo" 11,5kg plusa.

Pozabla sem vam povedat da sem bila v torek na materinski šoli. Je blo kr ok, sam da sem jaz tisto že vse na pamet vedela - posledica nešteto prebranih knjig in interneta. user posted image

Danes sem za kosilo naredla piščanca z ananasom in papriko + riž user posted image Mi je kr slabo, moj dragi se je pa fajn najedu. Danes mi je obljubil, da me bo peljal v shopping. Upam, da ne bo preutrujen od službe, ker je pol samo tečen.

Sem učeri bila pri kolegici (oni, ko je 10t za mano po nosečnosti) in si je v H%M kupla take fajne cotke za bebeke. Kompletki so bili po 10 evrov ali manj, majčke take za poleti (št. 68) po 3 evre... Noro! Upam, da me bojo noge držale tolk pokonci, da prelaufam cel Citiy center. user posted image

Danes moram posesati, čeprav je dragi reku da ne smem - to je njegovo delo user posted image Ampak moram, nimam kej drugega za delat kot pa peglat. To bom drugič. Prej bom samo še posteljnino preoblekla in dala perilo sušit ko se opere, ker je vreme fenomenalno. Upam, da pol februarja ne bo kakega snežnega meteža, pa da bomo lahko hitro prišle do porodnišnice, ko bomo to rabile.

Jelenche upam, da imaš čimmanj začetniških težav v nosečnosti. Še kakih 5-6 tednov, pa se bo videl buši! user posted image

Punce uživajte, grem še malo okol chekirat, pol pa sesanje.

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
11.1.2007 13:28:04   
LuLu

user posted image        user posted image        user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
10. Kveder P user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana
13. Jenki, Jesenice user posted image            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Tjaša
15. Maggie, Ljubljana user posted image
16. darja.grm, Ljubljana user posted image
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 26 user posted image  in 27 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image    8:7

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image   

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
11.1.2007 13:30:34   
Tabali
Helou punce!
Sem po dolgem času spet malo med vami user posted image . Saj na vsake tok cajta preberem kaj se dogaja, samo sem itak prelena da bi kaj pisala.
Pri nas je vglavnem vse OK. Imamo bolj ko ne že vse ready za prihod novega člana, tako da zdele še samo čakamo user posted image . Pregled mam naslednji teden (še zmer jih mam na en mesec in upam, da bo se to po sledečem pregledu spremenilo). CTG-a še nismo videli, popadkov tudi še nimamo (sicer pa bi to  bilo definitivno prezgodaj). Danes grem še zadnjič na telovadbo, ker... sem že taka kot en tank user posted image user posted image . Sploh več ne dohajam vaj, mi pa paše sproščanje in raztegovanje. Upam, da danes še zdržim. Vidim, da ste si izmenjale številke - Malecka, ko najdem tvojo cifro, ki si jo objavila, ti pošljem tudi svojo. No zdele pa še grem malce pobrskat za ovčke (a ma katera kakšne izkušnje s tem, sem gledala tisto na sončku, mi je sicer všeč, samo po drugi strani pa bi rajši mela tako navadno... kaj pa vem...)
Punce držite se!!! Še malo pa bo user posted image !!
p.s. Jelenche, lepo, da si se oglasila - uživaj, še malo pa bodo prve brcike user posted image ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
11.1.2007 13:32:07   
Jenki
Tisti sušilec od Electroluxa, ki pomaga pri likanju (s paro baje gladi cunje) je FUUUUUUUUL drag. Tam nekje okoli 260.000 SIT. Jaz imam AEGjev, ki sem ga lani kupila v Trzinu. Je bil kao znižan, ker je takrat bil lanski model. Mislim, da sem dala okoli 125.000 SIT. Razjezi me, da kljub temu, da dam "S" za sensitive program, se bombažne stvari vkrčijo. Zmečkane so itak ampak mislim, da je to zaradi tega, ker preveč naložim pralni stroj in centrifugiram na največji možni stopnji? Drugače ne vem na kaj je treba biti pozoren pri sušilcih. Mogoče samo to, da ima vsaj toliko kapacitete kot pralni stroj? Ali pa pokliči v Harvey Norman v LJ in vprašaj za Belo tehniko (Vida ali Tatjana). Obedve sta znali svetovati pri nakupu strojev.

Prej sem imela le kombiniran pralno-sušilni in nisem bila zadovoljna. Če sem cunje notri sušila so smrdele po neki gumi in so se ful skrčile. Zdaj ga uporabljam izključno le za pranje.  Je pa od Aristona in zdaj ne vem, ali mi tako slabo pere ali tamala tako strokovno umaže svoje obleke ampak, če ne dam onega dvojnega vanisha na madeže preden dam prati, ne gredo ven, pa naj uporabljam ariel, persil, ali ava detergent. 

Zdaj grem pa res bundo prati.

Adijo! 

Neposredna povezava do sporočila: 1605
11.1.2007 13:34:30   
Anonimen
Ajaaaaa user posted image

Pa še tole - izbrala sma imena user posted image user posted image user posted image

Če bo slučajno user posted image (ker se mi zdi, da že od morfologije nisva videla spola, ker vedno tako leži) ji bo ime EMA

Če pa bo user posted image (kot nama je že parkrat pokazal ) bo pa ALEN

Kako se vam zdi? Meni so imena kr všeč, mojemu pa tudi. Je dragi izbral za hčerkico in sem se kr strinjala, za fantka sma pa imela borbe user posted image ampak sma končno določila. Sem ful vesela, ko rečem tole kapico bom pa za Alena kupila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1606
11.1.2007 13:54:29   
malecka_mateja
jasna so mi všeč imena!user posted image

tabali telefonska da neboš rabla iskat! 040 608 688

jaz pa sem mela seko zaj na obisku ki je noseča 4 tedne za mano in je pravi user posted image  obnaša se kot da je bolana in ne noseča!pretirava 100 na uro!eh brezveze!sej bo boljše!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
11.1.2007 15:41:06   
ribicau
To ja Jenki, glede plodovnice sem mislila. Če si čez rok, ti v Kranju s tem pregledajo kaka je plodovnica. Čist tko iz firbca sprašujem če katera ve, kako je na Jesenicah.

Jah moje kosti, ne da mi dol tišči, ampak ko hodim je tako, kot bi mi še ena rit rasla, ampak bolj spodaj user posted image user posted image ! Zoprno drugač! Sej so rekli, da lahko nekatere boli, ko gredo kosti narazen in mislim, da se ravno to zdaj meni dogaja.  

To Jelenche, me veseli! Zdej bo pa res kmal začer brcat, tko kot je Tabali napisala.

Zdele sem iz enega sprehoda prišla, zdej si pa kosilo kuham. Pire krompir, segedin sem pa iz skrinje vzela.

Moj svak ima pralno-sušilni stroj v kombinaciji in tudi ni ravno zadovojen z njim. Vse je zmečkano in je nujno potrebno zlikati.  Jaz imam oboje ločeno in sem zelo zadovoljna. No itak moram določene stvari zlikati (pa jih ne bi bilo treba, ampak sem jaz pač trmasta)!  Kupi pralni stroj razreda A, da malo energije in vode porabi, pa max 1200 obratov, ker več obratov itak ne rabiš, ker potem boš pa cunje imela uničene ko bo prevelika centrifuga. V sušilcu pa če je preveč vroče, se pa itak vse stvari skrčijo. Jaz kakšne fine stvari ne dam notri (npr. kar je iz velurja, volnenih puloverjev...)

Jasna81, vidim da vidva tudi napredujete, vsaj kar se imen tiče.

Aja, iz CSD-ja še ni nič nakazano, zgleda bo res okrog 15.1.

LP

< Sporočilo je popravil ribicau -- 11.1.2007 15:42:10 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
11.1.2007 17:16:57   
LuLu

user posted image        user posted image        user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
10. Kveder P user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana
13. Jenki, Jesenice user posted image            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Tjaša
15. Maggie, Ljubljana user posted image
16. darja.grm, Ljubljana user posted image
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje user posted image (Alen) (ali user posted image (Ema))
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 26 user posted image  in 27 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image    8:7

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image    

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
11.1.2007 17:19:58   
LuLu
Malecka_mateja sem te mislila vprašat prejšnjič kako kaj sestra, pa ni bilo časa user posted image  aaa, torej je zbolela user posted image  Kakšna zdravila pa jemlje? user posted image
Hvala za mnenje o sušilcih, nič še nisem izbrala... še bom mozgala, pa ne o takem za 250 tisoč, ker moji nimajo toliko ouz. nočem, da dajo tolio denarja, če se ceneje dobijo.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
   [Brisano sporočilo]
11.1.2007 17:28:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
11.1.2007 17:38:14   
malecka_mateja
kolumbo tudi jaz sem oven zato te popolnoma razumem!!!kdaj maš roj.dan da vidim če sma blizu!ja še malo pa ga boma meleuser posted image user posted image user posted image

pa ne se jezit sej bo boljše!sej veš dedci!

lulu in kako se počutiš ko že imaš nekaj kupljeno za user posted image ??

Neposredna povezava do sporočila: 1612
11.1.2007 20:45:02   
Jenki
Dober večer!

Jaz si moram kupiti ene druge natikače za gor pa dol po stopnicah. Sem imela ene stare znucane (kletni prostori so še čisto surovi) in danes, ko sem šla dol po stopnicah s telefonom v eni roki in košaro perila v drugi, se mi je spodrsnilo in sem padla na rit. Hvala Bogu, da sem vsaj na rit padla. Sem se pa fejst ustrašila. Ampak mislim, da je vse ok. Nobenih krvavitev in sem potem še čutila user posted image . Po mojem o tem razglabljam, da bi se pomirila. Me je vseeno strah ampak vsaj sem padla na rit, ki je kar dosti ublazinjena user posted image  in razen tega, da me je takrat trebuh otrdel, nisem imela kakšnih drugih težav. Pa saj je mali še migal, tako da mora biti vse ok. A ne?

kolumbo: predvčerajšnjim sva se s prijateljico pogovarjali o tistih vložkih. Jaz sem jih hotela kupiti in mi je rekla nikar. Ona jih je imela in se je vložek modro pobarval in je šla v Postojno na vrat na nos iz Velenja in so tam naredili test za zaznavanje plodovnice in se je izkazalo, da ni bilo nič. Hči od sestrične pa isto. Ta prijateljica je rekla, da je tudi sledila po internetu kar nekaj pritožb zaradi tega. Tudi jaz se sprašujem ali mi plodovnica odteka ampak mislim, da takole proti koncu gre bolj za uhajanje urina in kakšen beli tok iz nožnice? user posted image  Ravno to me pa skrbi, da bi mi plodovnica počasi odtekala pa da ne bi vedela. Ko mi je voda odtekla s ta malo, mi je ORENK odtekla in tam ni bilo dileme...

Tamala noče spati, grem ji katero zapeti.

Lahko noč.    

Neposredna povezava do sporočila: 1613
11.1.2007 21:05:56   
LuLu
Ojla, ko sem jaz mojo g. vprašala kako je s tem odtekanjem plodovnice, ko so nam na materinski omenli, se je samo nasmehnila in je rekla, da se to tako redko zgodi, da nima smisla o tem razmišljat. Mene je pomirla. Ima tak način odgovorjanja na moja vprašanja, če me kaj skrbi, da me vedno pomiri. Ne zdi se ji smiselno, da bi o tem razmišljale. Jaz jo upoštevam. Saj tudi o raku na maternici in dojki in bogvekakih bolezni ne razmišljam, pa so bolj pogoste, v procentih, kot to odtekanje.
Vsi pa povdarjajo, da ko voda odteče, da to pa sigurno veš kdaj je.
Malecka_mateja posteljico imam v novem stanovanju, sestavljeno, oblačila v njej, pa vso opremo tudi. Zelo sem vesela in ponosna user posted image  Torej mali si je prvi priboril plac v stanovanju, se že vidi, da bo glavni doma.
Jenki, da si padla na rito, je meni smešno user posted image  Saj če mali miga je valjda vse ok. Je daleč in varno stran od rite user posted image  Jaz se pazim, da se ne udarim močno v trebuh. Ostali deli telesa me ne skrbijo preveč. Zamisli si, da te je dragi močno vdaril po riti za šalo user posted image

< Sporočilo je popravil LuLu -- 11.1.2007 21:09:10 >

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
12.1.2007 8:52:52   
malecka_mateja
dobro jutro!
kaj ste zaspale danes???
moje zdravje je malo bolje amapk ni še ok!hitro trkam da spet ne fašem kaj zraven!
danes pride moj možek domov in že komaj čakamuser posted image user posted image user posted image
no lulu sem vesela da si ti vesela in da imaš že nekaj pripravljeno!user posted image
zaj grem pa na telefon viset da mojo g prikliček ker mi morejo povedat samo če so izvide za urin dobili in da me +naroči na pregled in je rekla da ne rabim tja in naj samo pokličem vedar njih na telefon dobit je že tudi zmaga!
no pišite kaj zaspanke!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
   [Brisano sporočilo]
12.1.2007 9:48:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1616
12.1.2007 9:54:52   
malecka_mateja
kolumbo sma si mogoče kaj v soroduuser posted image user posted image user posted image
jaz pa imam roj dan 31.3 jupi!boma ga skup čagale sam ne letos drugo leto ker letos nebo časa!

zaj se počasi pripravljam na odhod k g ker mi gospa sestra ni mogla po telefonu povedat če je prišo izvid ali neuser posted image user posted image user posted image sem že jezna!

pa tako lepo vreme je da mi nebo škodlo amapk sam da se nebom prehladila zraven!

no pridne bit pa javite se kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 1617
12.1.2007 10:14:11   
ribicau
Dobro jutro!

Spet sem bila zbujena od 5ih do 8ih, potem sem pa nazaj zaspala do 9.30! Jest ne vem kaj je zdej to. A se je začel al kaj user posted image ?

Lulu premalo sem prebrala in sem mislila, da gre za pralni stroj, ne sušilca. Moje mnenje - kupi najbolj enostavnega, brez nevemkakšnih dodatnih programov, ker to samo plačaš, teh dodatnih stvari pa ne rabiš. Verjemi. Jaz, moja mami, moja tašča, vse imamo enostavne. Jaz imam takega, ki gre po ceni voda-para ven, oni dve pa imata kondenzacijskega, ker pač vode nimata nikamor spravljati. In tak kondenzacijski pride okrog 110 jurjev, gorenje. Obe sta ful zadovoljni z njim. Če pa imaš paro kam speljati, pa je ta, ki ni kondenzacijski še cenejši.

Jenki ne se hecat, če si zdržala 8 mesecev, se pa še enega mal pazi user posted image .

Mi2 z dragim sva pa včeraj posteljico sestavila. Ful je lepa, ko je na novo pobarvana. Zgleda taka kot nova. Fora je pa v tem, da sedaj ko sva jo postavila, jo v spalnici nimava kam dat user posted image . Morava najino posteljo prestaviti bolj v eno stran, pa še midva morava v postelji strani zamenjat - levo in desno (da ne bo katera mislila gor - dol)user posted image , ker bo posteljica pasala samo na eno stran.

Aja, se pridružujem rojstnim dnevom marca. Jaz sem sicer ribica in ne oven in imam 14. roj. dan, bom pa 27! Lahko naredimo skupno žurko. Drugo leto trije otroci za prvi roj. dan in potem še tri mamice....

pozdravček vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1618
12.1.2007 10:37:19   
LuLu
Ojla,
ribicau, ja sem zasledila, da so neki kondenzacijski in drugačni sušilni. Vidiš, še to mi ni jasno kaj bom rabla. Mislim pa da za ceno okoli 100 tisoč bom tak enostavnega dobla.
Jaz sem tudi marčevka user posted image   Skupno praznovanje z bebicami user posted image  To bi bilo noro... user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
12.1.2007 10:51:10   
malecka_mateja
uh to bi bilo noro praznovanje!user posted image user posted image user posted image
mogoče pa kdajuser posted image

zdaj pa res grem počasi do g in se potem javim!
papa

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
12.1.2007 12:38:08   
malecka_mateja
evo me
sem sfasala neko bakterijo im sedaj sem na antibiotiku!tako da user posted image
prehled in CTG mam 22.1!pa glih tak sem prišla na malico pa še moj g ni bilo in me je neki čudni g mel ko je mogo nekoga klicat kaj naj naredi in kake antibiotike mi naj dauser posted image user posted image to so ti dohtarji!

no zdaj jem kosilo pol pa grem malo počivat!
veni je taka burja da me je odpihnilo skoraj!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1621
12.1.2007 13:10:13   
ribicau
O smola malecka_mateja, pa takrat ko je kaj, je vedno kak čudni dohtar.

Ja zunaj pa ful piha, sicer je lepo sončno, ampak se mi sploh ne da it ven v tem vetru. No grem vseeno!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1622
   [Brisano sporočilo]
12.1.2007 14:06:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
12.1.2007 14:27:22   
Anonimen
Ojla punce!

Ja sonček + veter... Lep januar, ni kaj. Resnično upam, da ne bo snega februarja, al pa celo marca, ko bi že lahko z bebeki ven šle.

Pa punce pazite se s temi štengami in copati.

Jaz spet nisem uspela priti do laboratorija - ker je petek in ker nisem bila tešča user posted image

Drugače sem pa jaz tudi user posted image So me neki ta stari (moji in od dragega) razjezili. Že kr planirajo eno-mesečne počitnice februarja na najinem naslovu, ker kao jaz ne bom sposobna kuhat, pospravljat pa še za bebeka skrbet. user posted image user posted image user posted image PI*** sej ne bom invalid zaradi tistih par dni oz. 1 teden!!! Ko mi bo dopiz**** jih bom vse cez zaprte vrate vn nagnala! Zakaj pa je pol očetovski dopust? A da mam taščo pa mamo tle?

Pol mi pa še moj reče, da če bo imel slučajno v službi izpit (je inštruktor vožnje za B kat.) ne bo mogu na porod z mano oz. bo mogu porodno sobo zapustiti pred porodom, al pa zamudit na porod...?!?! user posted image user posted image Ker kao pol mora kandidat po pravilih pasti na izpitu, če inštruktor ne pride. Ma skor sm mu rekla da pol pa sploh ne rabi bit zraven. user posted image

Se mi zdi da se bom utopila v solzah... Juter pa še ati praznuje abrahama, ki ga je imel v sredo, pa moram še milijon stvari naredit do jutri. Grem spat, me boli user posted image za vse!

Punce sorry, moram se nekomu zjamrat!

Neposredna povezava do sporočila: 1624
   [Brisano sporočilo]
12.1.2007 14:39:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.