|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
14.1.2007 21:55:38   
malecka_mateja
ojla!
ja hvala lulu sej ne bi bilo trebauser posted image
upam da res še malo počaka!
ne ni beli tok ker beli tok ni sluzuser posted image user posted image
no prej ko sem ležala se mi je zdelo da imam en popadek sam zaj je že ura skoraj mimo in nič tako da nevem večuser posted image
jaz upam da me vseeno hothien prehitiuser posted image
no grem spat pa bomo vidli jutri!če pa bo kaj novega vam javim!
papa pa lahko noč

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
14.1.2007 22:00:56   
LuLu
Malecka_mateja, sem se spomnila na ono brskanje in gospo... user posted image  Malo sem čekirala pri Pušenjaku tudi zaradi sebe, da vidim kaj me čaka... pa če še katero zanima.
Mirno noč ti želim user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
15.1.2007 8:29:11   
malecka_mateja
dobro jutro!
lulu kaj to pomeni da sem ti spet kako dolžnauser posted image user posted image user posted image
no stanje mirno še nisem šla rodit in upam da še počakam kaki tedn dva!
no sedaj misem več opazila sluzi je pa res da se ti lahko pojavi zdaj in potem komaj čez tri dni...tako da bomo videli!
jaz upam da ko bo pikica pripravljena bo to sporočila tako da mi voda odtečeuser posted image to je najbolj ziher!
no hothien zdaj si ti na vrsti da začneš počasi proti porodnišnici it!user posted image
babnice zbudite se on pišite kaj!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
15.1.2007 9:07:40   
LuLu
Malecka_mateja, jaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image  
(če se boma sploh uspele videti pred rojstvom tvoje malecke user posted image )
Ime si že izbrala? 

Neposredna povezava do sporočila: 1654
15.1.2007 9:10:05   
Jenki
ribicau: Kdo je proizvajalec posteljice? Če je pri nas, se sigurno da naročiti tiste vijake. Če pa ne, pa pojdi pogledati v Oblič v Kranj. Najbrž bi se dalo tudi podobne vijake kupiti. Misliš, da ne?
Sinoči sem pa jaz bila prepričana, da mi voda počasi odteka. Dva popadka sem pa imela, pol pa nič. Pripravlja se. Mateja - se najbrž tudi pri tebi začenja. Jaz sem tudi opazila tak sluzast izcedek prejšnji teden ampak ne v enem kosu in ne tak kot oreh kot je ona Pušenjaku opisala. Par dni potem sem pa imela tisti krvav izcedek. Zdaj pa nič. Razen nek sluzast izcedek ampak mislim, da je sečnice in ne nožnice. A je to možno? Bom sestrično poklicala.

Zdaj me pa še dragi heca, da je luna v petek. JUPI! user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
15.1.2007 9:31:45   
Anonimen
Jutro!

Na Maminem forumu sta že dve februarki mamici! user posted image  user posted image  user posted image
Mateja, sej jaz bi že kr šla, sam mam tako tremo da si vsak dan rečem, ah sej lahko tud jutri, ne še danes. user posted image
Mam pa jutri G, pa bomo videli kako se bo vse skupaj začelo odvijat, al bom kr notri ostala, ker zdej so mi to že dvakrat rekli, odvisno najbrž od izvidov. Nekak najraje bi vidla, da bi bla v bolnici, pa naj mi kr oni sprožijo porod, ne pa da doma ugotavljam al mam popadke al ne. user posted image

(odgovor članu Jenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
   [Brisano sporočilo]
15.1.2007 9:46:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1657
15.1.2007 10:04:18   
malecka_mateja
ja lulu potempa dobiš kakaouser posted image
upam da pred porodom!
ja sej hothien tudi pri meni je isto razmišljanje!in kolko sta rodile pred PDP?je z malčki vse ok?

ne lulu smo še kr pri imenu ampak sedaj sem vse dala v roke moža ker jaz nimam več moči izbirat!tako da kaj bo reko to bo!

jaz mam pregled komaj čez en teden in upam da zdržim do takrat!
no prej sem spet opazla sluz ampak to je malo ni tako veliko kot je lulu napisalauser posted image tako da upam da mam še dosti časa!
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
15.1.2007 10:55:46   
LuLu
Malecka_mateja, a je tvoj doma ali na poti?
Če boš karkoli rabla, prevoz, kakšno uslugo,... pokliči. Nikoli ne veš, kdaj se kaj zgodi in nimaš domačih v bližini...
Mojega je itak virus zahaklal, pa imam avto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1659
15.1.2007 12:34:11   
malecka_mateja
moj je na poti!
seveda te pokličem če bom rabla prevoz!!!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
15.1.2007 14:50:07   
ribicau
Zdravo bejbe!

No da vam poročam! Za posteljico razumemo, kakšne vijake moramo dobiti, zdej jih moramo le še dobiti - verjetno greva z mojim jutri dopoldne to iskat, potem pa al je to Oblč, al pa Merkur bi to tud moral imet....

Smo pa danes kupili voziček user posted image . Ja prav ste prebrale! Kupila sva Jane Slalom Pro http://www.groovystyle.co.uk/productpages/jane/jane-slalom-pro.htm, zdej bova pa za zraven še trdo košaro. Fora je v tem, da pride februarja ven nova kolekcija, ki pa bo verjetno malo dražja od teh vozičkov sedaj, ali pa bodo ti vozički, ki jih sedaj prodajajo malo cenejši. Sem rekla mojmu da lahko tud mal še počakava, pa bomo vidl kakšne bodo cene, ampak je fora v tem, da se že zdej ne da dobit košare v isti barvi in vprašanje, kaj bo ostalo čez 14 dni. No za košaro naju še pokličejo, če jo bodo kje v Slo našli v kakršnikoli drugi barvi in ne v sivi. Povsod so samo še sive. Midva sva pa kupila voziček modre barve - Azulon (imeli so modrega, rdečega, oranžnega). Je moj reku, kar modrega kupiva. Sem rekla ja prav....sej kaj pa čem, enga kupiš... Je doma že sestavljen in bi šla zdej že na en sprehod, da vidim kako se obnese user posted image !

Zdej grem pa papcat...se še kej pišemo

Neposredna povezava do sporočila: 1661
15.1.2007 15:04:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien
Na Maminem forumu sta že dve februarki mamici! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa kaj si ti ja nor... Tole prehitevanje te pa vrže na realna tla, ha? Upam, da je z mamicami in dojenčki vse ok. Bom tudi jaz šla mal pogledat kaj se tam dogaja...

Malecka_mateja držim pesti, da tvoja pikica še malo počaka!

Ribicau user posted image za vozek! user posted image

Pri meni je zaenkrat vse ok, trebuh otrdeva po cca. 10-15 krat na dan. Pijem magnesol, počivam pa nič user posted image Včeraj sva šla na sprehod, pa sem se komi privlekla nazaj, tak me je križ bolel, pa trtica, ma cela medenica! Pol pa še tisti obisk in pospravljanje... user posted image Danes sem že od 7 zjutraj leteča - od ZD, CSD, trgovine, domov in kosilo, po kosilu perilo... user posted image Evo zdej si pa vzamem pavzo do 17h, ko moj pride iz službe.

Se slišimo, grem še mal drugam šnofat, kaj se kej dogaja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
15.1.2007 15:29:34   
malecka_mateja
jasna pa nebi ti šla malo pogledat k zdravniku ker to otrdevanje tolikšno ni dobro???

jaz sem tudi že prečekirala mamin forum ampak nemorem do slikic od malega prit nena mi rata!
hothien ti znaš???Če mi napiše da nima slik noter????

ja sedaj je še vse mirno!upam da je to sam lažni preplah in me bote vse prehitele čeprav že komaj čakam da rodim ker sem že sama sebi odvečuser posted image

ja mislim da pri nas bo odprla novo stran na formu pod starši čvekamo hothien!upam ali pa kr jazuser posted image

no grem še malo drugam težit!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
15.1.2007 15:49:18   
Anonimen
Malecka_mateja saj sem bila pri G, pa je rekla da je vse ok. Plodovnice dovolj, mali že obrnjen, zaprta še vedno... Edino kar sem dobila je napotnica za P, v slučaju, če bi se že kaj začelo dogajat. Naslednji pregled imam 23.1. Je rekla, če ne bo nobenih bolečin, naj ne paničarim. Mi je pa predlagala počitek in Magnesol. Edino kar nisem bila na CTG-ju, ko me je poslala, ker so sestre neki zamuštrale... user posted image

Glede na to da je prej otrdeval več kot 20-krat, se mi zdi trenutna situacija kr ok. Pa prej so bili še krči, zdaj tega ni. Kaj pa vem, no... A je res to otrdevanje (brez krčev in izcedkov takšnih in drugačnih, razen seveda beli tok) toliko nevarno??? Zdaj me je malo panika... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1664
15.1.2007 16:09:47   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

seveda te pokličem če bom rabla prevoz!!!

OK, prvo na kavo, potem pa šus v bolnico user posted image
A ostane še dovolj časa za frizerja? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1665
15.1.2007 16:15:36   
malecka_mateja
če ti je g rekla da je ok te je že ok!ja vem da so pri nas navedli otrdevanje trebuha kot razlog da se gres pokazat v bolnico!sedaj pa nevem!
g že ve!

lulu ja pa še prj skočiva po šopingihuser posted image user posted image user posted image  pol pa na večerjo da nebom laćna na porodni miziuser posted image user posted image user posted image
malo heca!jaz upam da še ne tak hitro!

jaz sem tak zmantrana pa nič ne delam ležim in sem zmantrana!nič se mi ne da komaj gledam!vse me boli vse mi nekam mala tišči!joj kriza je že!
sej grem pol malo ven in upam da bo bolje!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
15.1.2007 16:30:19   
LuLu
Malecka_mateja, valjda je šoping še vmes. Sem čisto pozabla, da bodo še razprodaje user posted image
Eno lepo haljo ali kimono boma kuple za tebe, da boš najlepša nosečka. Pa copate tudi... user posted image
Večerjo? A se nena pred porodom sprazniš? Škoda da bi šla dobra večerja ven. Ti bom en sendvič od doma prinesla user posted image
Ma ja.. boljše da se hecam, ker mene tudi za sekundo včasih nek strah obišče. Tak je lažje...
Sicer pa tak potem odpiramo temo "starši čvekamo" - "februarčice" in nimate kaj iskati na januarju user posted image
Zdaj pa čisto resno... še malo pa bomo vse v devetem. To je glavno, da ta kritični osmi mesec gre mimo.
Ribicau, danes je ena prodajala Voziček slalom pro, pa ima mogoče košaro zraven... pozanimaj se.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1274283&mpage=1&
Pa na RR male oglase poglej, mislim pa, da te bodo prestavli na male oglase ali pa opozorili, ker baje take posta lahko samo na oglasih pišeš.

Jaz pa samo spim, celo telo me boli, kot da bi bila včeraj na intenzivni aerobiki... vsako mišico na nogi čutim. Pa spet se mi je voda v gležnjih nabrala. Drugače pa počutje ok, nič zatrdevanja, nobenih bolečin v trebuhu, mali pa je totalno divji.

< Sporočilo je popravil LuLu -- 15.1.2007 16:33:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1667
15.1.2007 16:49:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Sicer pa tak potem odpiramo temo "starši čvekamo" - "februarčice" in nimate kaj iskati na januarju user posted image

user posted image user posted image user posted image
Evo punce, ubogajte LuLu, sicer... user posted image

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1668
15.1.2007 16:55:25   
ribicau
Hvala Lulu, sem se jim že oglasila, da kupujem, če slučajno kdo proda...

Vidim, da ste že napol v porodnišnici.....brez panike....jaz pa komaj čakam, pa nič noče bit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
15.1.2007 17:08:27   
LuLu
Ribicau, pa tej Muki1, ki to prodaja raje pošlji ZS, ker so že čudno komentarji začeli padati...user posted image  Mater ene ženske se vsepovsod morajo oglašati.
Pa na Bolho še poglej. Pa kaj v MB nimajo več teh košar?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
15.1.2007 19:33:16   
ribicau
Sej sem potem tako naredila Lulu, poslala sem ji ZS! Sej od mene ni bilo ravno lepo, da sem vprašala če proda, ampak....zdej je kr je! Eni so pa vseeno zelo prijazni user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
15.1.2007 20:41:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jaz sem tudi že prečekirala mamin forum ampak nemorem do slikic od malega prit nena mi rata!
hothien ti znaš???Če mi napiše da nima slik noter????

Ja, slikce mamo Mamine februarke na čisto svojem albumu, pa tega res ne morem objavit pa geslo dat, žal. Je pa mali čist OK, lepo napreduje, druga punčka ki se je pa rodila, pa po teži sodeč spolh ne bi bla nedonošenček, le po gestacijski starosti, in je tudi z njo vse OK.

Jaz pa sem danes čutila popadke na eno uro razmika, popoldan, potem pa se je kar umirilo. Jutri zjutraj mam pa tako G in CTG, bomo videli kaj bo. Upam da mi ne bo treba ostati v bolnici. Razen če grem rodit! user posted image

LP, h

Neposredna povezava do sporočila: 1672
   [Brisano sporočilo]
15.1.2007 20:56:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1673
15.1.2007 22:41:46   
ribicau
Dober večer,

No Kolumbo, če se dobite na kavi, še v mojem imenu eno spijte. Aja Kolumbo, a še nisi dovolj kupila user posted image ?

Hothien upam, da prideš še malo nazaj in z nami klepetaš, da te ne bodo kr obdržali. U glavnem, če pa že bo kaj novega, nam pa le sporoči.

Pa drugače, kako ste? Naš user posted image  pridno brca, tko da pomojem še en čas ne bo nič (če je to merilo). Jutri moram nujno it malo na zrak in na sprehod, ker drugače bo v petek tehtnica ponorela, ko imam pregled pri G. Sem pa zvedela, da imam potem naslednji pregled v petek 14 dni, kar pomeni, da bom že zlo blizu PDP-ja, šele potem me bo pa moja G poslala na CTG. Zgodaj a ne? Ja no, user posted image  se bo itak sam odločil kako in kaj!

Pa lahko noč!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
15.1.2007 22:54:18   
LuLu
Ojla,
Kolumbo, načeloma imam fraj. Avto tudi. Mi zjutraj pripeljejo sušilni stroj, ga odnesemo v stanovanje in sem potem fraj.
Še katera pride?
Metuljčica27, pridruži se!!! user posted image  Pa še malecka_mateja, če bo lahko, pa bomo pol kafiča zasedle. user posted image
Slončice. Že samo moje noge so ogromne, če jih dam pod mizo, nobena druga več ne more dati tja svojih nog.user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.