|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
4.1.2007 17:27:18   
ribicau
Zdravo hothien! To pomeni, da moram še alkohol nabavit in nekaj za moje bradavice? Jaz sem mislila kremo za bradavice nabavit potem, če bi jo potrebovala, ampak če je pa tko, jo bom pa kr zdej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
4.1.2007 19:35:19   
Anonimen
Ja, jaz jo bom kar kupila, ker bom itak poskušala dojit, pa jo kr rabiš to kremo. Najboljša je baje ta lanolin od Mam, pa ni je treba dol dajat, ko greš dojit. user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1527
4.1.2007 20:08:28   
LuLu

user posted image        user posted image        user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
10. Kveder P user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana
13. Jenki, Jesenice user posted image            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Tjaša
15. Maggie, Ljubljana user posted image
16. darja.grm, Ljubljana user posted image
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 26 user posted image  in 27 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image    8:7

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
4.1.2007 20:22:41   
LuLu
Ojla,
Kveder P, jaz sem po napisanem sklepala, da imaš punčko (bejbika). Če bo kaj treba popraviti, napiši, pa kraj rojstva napiši, da dodamo.
Še malo pa bomo delale seznam, katere so že rodile user posted image
Hothien, poslušam vse kar pišete user posted image
Noge že imam dva dni v luftu, pa moj zmedeno hodi okoli mene, ker ne ve ali je to znak, da naskoči user posted image
Dokler mi ni treba obutve nove kupovati bom že zdržala.
Vodo si pa kar moram kupovati, ker ta naša iz pipe je tak nagravžna, da je joooj. Pa čokolino sem jedla, se vsaj z količino soli ne rabim ukvarjati. Bom pa samo čokolade jedla. Kak naj jem neslane jedi?! To je tak neokusno... bljak.
Zdaj že delam načrt, kdo mi bo kaj kupil, pa kak naj to sporočim darovalcem - sorodnikom. Jih nima dosti, brat, starši, pa od dragega sestra in tast, ki pa je tak že milijone dal za stanovanje. Vraga, če imam nagledanega I'coo-ja, ki pa bo ziher več kot 100 tisoč (recimo 500 eur). To pa je ful dosti. Mi pa zadovolji vse moje potrebe po vozeku. Sploh ne morem gledati drugih vozičkov, ker sem čisto zapaljena za totega user posted image
A je katera že videla novo kolekcijo I'coo 2007 v trgovinah? Ima kakšen podatek o ceni?
Naj bi šla jutri po ključe za stanovanje, pa sploh noben ni klical. Po moje ne bo nič pred 15.01., ko imajo zadnji rok predaje. Sem že pripravla lastnika stanovanja v katerem sma zdaj, da bo še januarja dobil najemnino, pa potem lepo na izi selitev do konca meseca. Je pa nujno to, da me mali ne preseneti in da ne prikuka na svet prej. Vsaj, da bi do nekje 15. 02. počakal, da kuhinjo dobim in jo sestavijo.
Malecka_mateja, moja mamica se je ponudla, da gre z mano v šoping za malega, predvidevam, da ima veliko željo biti zraven in bolj ko razmišljam, bolj mi je ta ideja všeč, ker bo ziher kakšen euro pristavla zraven. To mi pa prav pride. Pa daj javi se kaj tukaj... a nisi imela pregleda par dni nazaj? Napiši kak je bilo... ali pa je dragi doma, pa ni cajta za RR user posted image
Ajd, lepo se imejte...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
4.1.2007 20:36:36   
Anonimen
Ojla nosečke!

Kako ste kaj? Jaz sem spet terenska, nič počivanja, skoz laufarija - in to že drugi dan, pa jutri moram spet. user posted image Zmešalo se mi bo, upam, da bo moj bebek zdržal vse tole. No, glede na to kako veselo brca, mu ni hudega. user posted image

Naj vam sporočim, da sem danes zjutraj DOBILA TRAXXA in mehko zimsko vrečo iz Kikiwelta, potem sma pa še letela v Ljubljano v Ariela po lupinico v isti barvi - sem se kr malo ustrašila, ker niso imeli iste barve ne v Celju ne v Mariboru. Sreča, da sem še v Lj klicala, ker so imeli baje samo eno še, in sem jo kr rezervirala. Ko pa sma tja prišla, je moj user posted image dal idejo, da bi kupila še posteljico, in sma šla tako naložena domov. Zdej mam skor, ampak res skor vse!

Kupila sem še bombažne plenice, modrček za dojenje v Mullerju, par kremic in neke malenkosti... Zdaj še rabim tisto stojalo za baldahin, nepremočljivo podlogo za na jogi, fiziološko raztopino in alkohol, pa bepanthen in ta lanolin. Btw - zakaj se rabi fiziološka raztopina za nosek - na kak način? Ni mi jasno... user posted image

Ja, mene tudi zanima kje je naša malecka_mateja. Nič se ne javi user posted image Menda je ja vse ok? Držim pesti! user posted image

Jenki, kaj je pa s tabo?

Lulu tebi tudi držim pesti, da bo bebika počakala vsaj do 15.2., da si zrihtata stanovanje. Kak bo fajn, ko boš imela novo stanovanje, novo pohištvo, pa še "novega" user posted image user posted image

Aja, pa KvederP dobrodošla med nas! user posted image

No, mislim, da je to zaenkrat vse, enkrat ko bom manj utrujena vam še pošljem slikice bušija, Traxxa in UZ obrazeka, če boste želele pogledat. Sem kr ponosna user posted image user posted image user posted image

Grem papcat, pol pa jst tud noge v luft (s tem, da imama midva prepoved akcije user posted image in ne bo nič napadanja user posted image )  Jah, bo treba zdržat, sam da bo najin sonček ok. Lepo se imejte!

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
   [Brisano sporočilo]
4.1.2007 21:41:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
   [Brisano sporočilo]
4.1.2007 21:42:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
4.1.2007 21:44:27   
Jenki
Pozdravljene!

Glih toliko, da se javim, da boste vedele, da še nisem rodila. Sem pa šla spet danes v porodnišnico, ker me je začel križ neznosno boleti in popadke imam na 10 minut. Po CTGju sodeč, očitno niso še dosti močni. Še enkrat na UZ, bil je isti zdravnik kot predvčerajšnjim. Sestri je naročil, da mi naj da termin za UZ za drug teden.  Zdaj mi pa to razložite...dva dni nazaj je rekel, da ne bom zdržala do naslednjega pregleda v LJ, ki ga imam v torek, a naročili so me za UZ v četrtek? user posted image  Kaj to pomeni, da se pri meni ne dogaja toliko hitro kot so si mislili, da bo? 

Je pa babica v porodni sobi rekla, da očitno nas luna malo heca. Mislim, da res. Sem pa opazila, da so bolečine precej močnejše ponoči. Potem pa čez dan počasi pojenjajo. Sem pa tudi končno nekaj konkretnega danes pojedla, ker sem včeraj samo dva mala kosa kruha zjutraj in en LCA jogurt zmešan z banano. Potem okoli 4. ure zjutraj sem bila lačna in sem pojedla en LCA jogurt in banano. Me je pa skoraj kap, ko sem stopila na tehtnico danes. Zredila sem se za 16 kg??!!!"$#&$! Kar pomeni, da se bom res zdajle potrudila, da jem SAMO, ko bom lačna in bom probala se malo držati Montignaca.

lulu: ne piti koprivinega čaja. Kolegici je G rekel, da lahko želiščni čaji povzročajo krčenje maternice.

Ko se je ta mala rodila, so nam sestre v porodnišnici rekle, da je brez veze sterilizator kupiti, da se flaške in to prevre za 5 minut in je to to. Vem, da Electroluxov pomivalni stroj ima program "Baby Care" prav za dezinfekcijo flašk. Je pa tudi prodajalka takrat povedala, da se 99,8% (ali nekaj takega) bakterij uničijo pri 70 stopinjah. Vseeno smo prekuhali flaške in dude za ta malo. Zdaj ne prekuhavam njene dude vsak dan.        

No tako. Zdaj grem počivati.

Lep pozdrav  in user posted image za srečo za vse nas.

Lahko noč! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
4.1.2007 22:01:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Raztopino intravensko infuntirajte v periferno ali centralno veno.....to so mi dal v lekarni in je za vse tut za popek in za nosek...pomoje obična slana voda, kaj pa bo NaCl......alkohol mam pa tut za vsak slučaj...

Ampak zakaj za nosek? Prosim ne se smejat, ker resno nimam pojma... user posted image user posted image user posted image Fiziološka raztopina za nosek - za čiščenje al kaj? Na kakšen način? Za popek mi je jasno, ampak.... Jooojjj....ne se smejat prosim! user posted image Me kr panika zagrabi, kako bom jaz tega našega otročka rihtala? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1534
4.1.2007 22:02:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jasna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  TRAXX

user posted image Thanks kolumbo! user posted image Končno, a ne? user posted image Mater sem važna zdej...kr gledam ga! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1535
4.1.2007 22:08:31   
Anonimen
Jasna81, fiziološka je za nosek ja, če ma zamašenga, če je prehlajen in si ga sam ne more spucat mu pač mal pomagaš s fiziološko in s tisto pumpico za nosek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
4.1.2007 22:13:39   
LuLu
Ojla,
Jenki, bom morala še malo po netu brskati, ker koliko sem Pušenjaka brala, je napisal, da zeliščni čaji sploh ne vplivajo na karkoli v zvezi z nosečnostjo. To je povdaril, da misli tiste čaje, ki so v prosti prodaji v trgovini, ker, če bi bili nevarni za karkoli, ne bi bili v prostem prometu. Je pa tudi povdaril, da ni zeliščar. Meni je tudi g. omenla, da mleko ni ok... ne vem, včasih se sprašujem ali so ti doktorji hodli na isto šolo in se učili iz istih učbenikov user posted image
Vsak nekaj po svoje...
V ponedeljek imam pregled, pa bom mojo g. vprašala, pa da vidim, katere knjige je ona brala...
Jasna81, meni nič ni smešno, ko kaj sprašuješ... saj je vse to za prvo nosečnost neznanka. So na materinski povedali, da nosek čistiš z vato, malo našprudlaš med prsti in v nosek oz. v uhico. Ne čistiš z vatiranimi palčkami, ker so luknjice premale. Če kihne, ko mu po noseku vrtaš, je pa super, ker si sam ščisti prehod user posted image  No, nekaj sem si le zapomnila.
Meni je tudi vse to o bebici novo, jasno, ampak kak teden ali dva, pa bomo že profesionalke. Razen, če katera res ni nenormalno nerodna, pa ji nič ne gre od rok user posted image  Takšni bo pač nek družinski član pomagal user posted image
Nisem ne imela mlajšega brata ali sestrice, ne sorodnikov, nisem bila varuška nikoli, nisem pazla sosedovih mulcev ali od kolegice otrok,... pa vem, da se bom par dni ziher lovila, ga prestrašeno držala, nonstop mamo klicala, ali tukaj spraševala,... vse to še gre in bo zabavno... saj, samo da so nam bebice zdrave, ostalo so malenkosti, a ne? Ko bomo pa v drugo noseče, pa bomo vse že vedele.
Ajd

< Sporočilo je popravil LuLu -- 4.1.2007 22:24:15 >

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
   [Brisano sporočilo]
5.1.2007 10:00:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1538
5.1.2007 10:33:48   
ribicau
Dobro jutro še od mene!

Ja ni kej, februar se bliža in se tudi nam pozna, mal že psiha daje.

Me veseli, da ste še vse tukaj (ane Jenki)! Sej ti dohtarji so neverjetni.

Ja fiziološka in alkohol.....jest mam fiziološko od Nive-je! So take čisto majhne ampulce, ker ko jo enkrat odpreš, jo moraš zelo hitro porabit, zato sem jaz kar ampulce kupila. Moj user posted image  je reku, da zdej bova pa počasi začela za vozičkom gledat! Jest mam vse naštudiran in se morava samo še zment, odločit in it kupit. Lahko da bo to februarja user posted image ...

Jest bom tudi danes pripravila stvari za porodnišnico in user posted image . Vse bom lepo naštimala v en predal, tko da bo moj dragi vedu, kje in kaj vzet. Sej po eni strani si mislim, saj je še čas, ampak po drugi strani, kaj pa če nas kaj prehiti....

no se še kaj pišemo, moram it

Neposredna povezava do sporočila: 1539
   [Brisano sporočilo]
5.1.2007 11:38:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
5.1.2007 12:09:48   
Jenki
Dober dan punce!

Sinoči sem pa TAKOOOO dobro spala. 5 ur v enem kosu. Spala sem neprekinjeno od 22.30 pa do 3:30 ure. JUPI! Dvakrat sem imela bolečine ponoči drugače pa mirno. Sem nazaj zaspala malo po 4. uri in se zbudila okoli 6:20 ure, ko je tamala klicala, "Ati, pridi sem!" Nama s user posted image  je očitno res luna nagajala! Zdaj sem pa čisto skulirana in kar verjamem, da bova zdržala vsaj do kontrole v torek.    

kolumbo: jaz nisem nikoli marala piva. Ko sem pa bila noseča s tamalo, mi je bilo tako dobro, da sem tu pa tam kakšen dc pri možu spila. Ali pa si radler naredila s svepsom. Drgač mi je pir preveč grenak.

Prejšnji vikend sem presortirala cote od tamale in pospravila tiste, ki so odločno preveč punčkaste (jih je za dve veliki vreči) in oprala ostale. Koliko smo mi pretiravali pri cunjah in teh stvareh! Nekaterih stvari sploh ni nikoli nosila in etikete še visijo! Je pa tudi prav, da imaš nekaj rezerve, ko poliva pa tako. Jaz vem, da nikoli nisem bila prepričana ali je kupček podrla ali ne in mi ga ponavadi ni. user posted image

Jaz sem bila čisto prestrašena, ko sem držala tamalo. Ali ji bom kaj zlomila, ali ji je glava preveč nazaj šla...pa tisto široko previjanje! Tega ne poznajo v Ameriki. Jaz nič ne verjamem v to ampak smo jo vseeno široko previjali. Mene je bilo strah tamalo previti v porodnišnici in nerodno mi je bilo priznati, da nisem znala široko previjati. Res še nikoli nisem pred tem bila blizu novorojenčka. Vedno sem se bala novorojenčkov...tako majhni in krhki so se mi zdeli. Še zdaj se bojim kako bo s tamalim. Sem začela razmišljati kako ga obleči...najprej kaj? benkica in potem bodi ali kako? a mi bo podiranje kupčkov spet taka procedura? Mogoče si bom tokrat malo bolj poslušala svoje instinkte, ker vam povem, da imamo ponavadi prav, če sebe poslušamo.

Kljub spanju sem pa taka kot cunja danes. Se počutim kot da imam dva hloda za noge. Obup! Kar ležala bi.

Pečenka. Njami. Jaz si že en lep čas želim telečjo.

Lulu: Pušenjak je pa itak car. K njemu sem šla na posvet po spontanem splavu (prva nosečnost) in mi je povedal kako pa kaj, ker vsi so mi drugače povedali....počakati moraš pol leta, počakati moraš tri mesece...blablabla. On je pa lepo povedal, ker je bila abrazija, naj počakava eno M, potem veselo na delo. user posted image    

jasna: saj boš hitro noter padla. zdaj imaš tremo ampak se ti bo pol vse zdelo čisto naravno in da avtomatsko veš kaj narediti. user posted image    Pa še babica pride pomagati pa pokazati kako skopati otroka, itn. 

Grem pogledati kaj imamo za jesti. Mislim, da bolj malo, ker je user posted image  bil nabavni prejšnji teden. user posted image

Se slišimo. 

Neposredna povezava do sporočila: 1541
5.1.2007 22:50:24   
malecka_mateja
ojla!

evo me! no bila odsotna sedaj sem nazaj!mela pregled je blo vse ok sedaj ša se je začelo zvijanje bolečine...amapk upam da držim še dva tedna!sej bom!sedaj še ni nič takega če pa bo pa grem malo v bolnico počekirat!

ja lulu okoli 40 jurjov rabiš za bebico za to kaj si ti napisala!tako da veselo na delo!čisto prav da gre mamica s tabo sej veš moja ponudba pa še vedno velja!

jasna user posted image user posted image za traxa!

sedaj glih je moj prišo tako da s egrem cartat k njemu!

no še to fiziološka za nosek če ma zamašenega in za popek! glede prekuhavanja pa ne komplicirajte pred prvo uporabo prekuhajte potem pa po potrebi ker če bote vsaki dan delale lahko vsak teden novo dugo kupite!verjemite ni potrebno!
tudi flašk ne!vse samo pred prvo uporabo!jaz mam sicer sterilizator ker sem ga v enem paketu zraven dobla amapk mislim da se bom kr prekuhavanja latila!

kaj še tolko sem mela za prebrat zaj pa nevem če sem pozabla na kaj odgovrit!

aja pozdravljam našo novo februarčico!user posted image

no sedaj pa se grem stiskat!user posted image
papa pa ne še it rodit!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
   [Brisano sporočilo]
6.1.2007 15:24:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
6.1.2007 20:27:32   
Maggie
Ena od vas je napisala, da je kupila modrček za dojenje v Muellerju, pa zdaj ne najdem katera... ...koliko pa je bil? Kakšne barve pa imajo na izbiro? Ali je slučajno že katera gledala za te modrčke v H&M - jih v LJ sploh imajo glede na to, da nimajo oddelka za nosečnice?

Neposredna povezava do sporočila: 1544
   [Brisano sporočilo]
7.1.2007 12:53:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maggie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1545
7.1.2007 16:51:11   
ribicau
Zdravo!

Meni se nič kaj dosti ne dogaja. Včeraj sem pospravila smrekico, potem sem likala moževe srajce....u glavnem skoz se mi je nekaj dogajalo. Danes pa sem že cel dan pred TV-jem, vmes sem spekla samo pico!

Glede modrčkov...jaz sem ga kupila v Pikapolonici v Lj.-Rudnik. Bil je 4.690,00 SIT - bele barve. Barva je tudi črna in mislim da bež, ampak ne moja številka. Je od Alise in ta firma je v Žabnici (Žabnica 4, http://www.alisa.si/default1.asp?skupina=Dojenje&podskupina=%20nedrčki) , tko da če gre katera direktno na firmo je več izbire. Cene na spletni trgovini so višje kot v Pikapolonici npr. Je pa res, da imajo tudi večje košarice D,E! Jaz sem prej imela št. 75D, sedaj pa sem si vzela 80D! Mal so mi košarice prevelike, ampak verjetno se bodo moje mlekarne še napihnile, pa tudi če še blazinico dam notri...upam, da mi bo potem prav. Sem ga pa pustila v embalaži in tudi etiketa je še gor, tko da ga bom po porodu probala in če ne bo OK, ga bo moj šel zamenjat za večjega oz. manjšega. A boste ve kaj večje kupile kot ga sedaj rabite? Jaz pojma nimam, ampak sem si pač mislila, da bodo čez en mesec moje mlekarne še drugačne od že zdej drugačnih....

< Sporočilo je popravil ribicau -- 7.1.2007 16:55:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 1546
7.1.2007 16:56:33   
Anonimen
Ojla punce!

Vidim, da nas še nobena ni zapustila user posted image Tako je prav, kr lepo počakajmo še malo.

No jaz se danes bolje počutim, svojega Jaguarja tišim sem in tja tak da grem po moje že vsem na živce user posted image Oprala sem dekice in pajacka, bom videla danes če se mi bo dalo še cotke, ampak mislim, da bom kr počakala do jutri. Počasi, pa bo user posted image

Kar se tiče modrčkov za dojenje, sem si ga jaz kupila v Mullerju glih zadnjič, ko sma šla po jajčko - lupinico. Je bele barve, čisto navaden, bombažni - moram pohvalit da je ful udoben in mehek. Cena pa 2.100 sit. Se mi zdi fuuuul poceni. Sem si samo enega kupila, da sprobam kako pa kaj, bom pa še ziher kerga nabavla, ker so super - vsaj po mojem mnenju.

No, zdej pa laufam, ker dobim obisk. Ena kolegica pride, ko se nisma vidle skoraj 1 leto - sma se samo čule. Zdej boma pa obiiiiiiirale vse po vrsti user posted image user posted image user posted image

No punce fajn se imejte, se slišimo! user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
7.1.2007 16:59:07   
Anonimen
Aja pa še eno vprašanje - kolikšno št. bodijev in cotk ste kupovale za otročke? Jaz imam vsega po malem, s tem, da imam en body s št. 44, pa pravijo, da ta št. sploh ne obstaja. Pa če piše tako... user posted image

Jutri grem še malo v nabavo (popusti user posted image ) pa bom kupila še kakšno malenkost. Kupim kr št. 62 po moje, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
7.1.2007 17:09:47   
Anonimen
Čao bejbe!

Jaz si pa moderčka nisem kupila, sem ga tud zadnjič v Müllerju hotla, pa ga nisem user posted image , zdej mi je pa žal. V Ljubljano pa ne bom samo zaradi tega hodila. user posted image
Pri nas pa že pospešeno peremo vse cotke za user posted image , likam vse, pripravljam, torbo za v porodnišnico mam tud že na pol spakirano, pa moj tud ve kaj je treba v bolnico prnest potem za user posted image .Mam posebej, še plenice morm zraven dat.
Cotk sem pa neki malga kupila 56, ker se mi zdi dosti lepše, če ni otročku vse preveliko, večinoma pa potem od 62 naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
   [Brisano sporočilo]
7.1.2007 17:38:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.