LuLu
|
Ojla, Jenki, bom morala še malo po netu brskati, ker koliko sem Pušenjaka brala, je napisal, da zeliščni čaji sploh ne vplivajo na karkoli v zvezi z nosečnostjo. To je povdaril, da misli tiste čaje, ki so v prosti prodaji v trgovini, ker, če bi bili nevarni za karkoli, ne bi bili v prostem prometu. Je pa tudi povdaril, da ni zeliščar. Meni je tudi g. omenla, da mleko ni ok... ne vem, včasih se sprašujem ali so ti doktorji hodli na isto šolo in se učili iz istih učbenikov Vsak nekaj po svoje... V ponedeljek imam pregled, pa bom mojo g. vprašala, pa da vidim, katere knjige je ona brala... Jasna81, meni nič ni smešno, ko kaj sprašuješ... saj je vse to za prvo nosečnost neznanka. So na materinski povedali, da nosek čistiš z vato, malo našprudlaš med prsti in v nosek oz. v uhico. Ne čistiš z vatiranimi palčkami, ker so luknjice premale. Če kihne, ko mu po noseku vrtaš, je pa super, ker si sam ščisti prehod No, nekaj sem si le zapomnila. Meni je tudi vse to o bebici novo, jasno, ampak kak teden ali dva, pa bomo že profesionalke. Razen, če katera res ni nenormalno nerodna, pa ji nič ne gre od rok Takšni bo pač nek družinski član pomagal Nisem ne imela mlajšega brata ali sestrice, ne sorodnikov, nisem bila varuška nikoli, nisem pazla sosedovih mulcev ali od kolegice otrok,... pa vem, da se bom par dni ziher lovila, ga prestrašeno držala, nonstop mamo klicala, ali tukaj spraševala,... vse to še gre in bo zabavno... saj, samo da so nam bebice zdrave, ostalo so malenkosti, a ne? Ko bomo pa v drugo noseče, pa bomo vse že vedele. Ajd
< Sporočilo je popravil LuLu -- 4.1.2007 22:24:15 >
|