Anonimen
|
Ojla punce! Kako lep dan je spet danes, jaz pa moram bit kar doma. Ampak se mi pa pozna na nogah, mam dost manj zatekle, če počivam pa nikamor ne grem. Saj pri meni so že samo stopnice problem, ker sva v 5. nadstropju doma. Morm pa povedat, da ne vem kaj se mi dogaja, a se sam mišice in vezi raztezajo al so to že prvi popadki, zdele ene dva dni mam kr mal več krčev v trebuhu (isto kot pri M), zjutraj bolj, pa ponoči tud. Ampak so čist neredni in različno dolgi. Ampak ene pravijo, da so popadki kot M krči. Če ne prej, mam tko v torek zjutraj kontrolo in CTG, pa bomo že videli. Sem pa danes kr neki slabe volje, vse se mi zdi da mi gre narobe, kr na jok mi gre. Ah, bo že bolje. Na Maminem forumu, kjer tudi čvekam s ferbuarkami, mamo pa že eno mamico! Sicer je res rodila skor dva meseca prekmalu zaradi hude preeklampsije in je malček velik komaj 40 cm in ma kilco pa pol, ampak se oba lepo držita! Zdaj pa kr čakamo katera bo naslednja. Pa katera bo na RR ta prva? Mateja in Jasna, adidaske za sva pa kupila v Hervisu, pred razprodajo (če so sedaj znižani se bom v rit ugrizla, ker so bli 25€), meli so pa samo roza in modre. Pa tista kapica je bla zraven. So kjut a ne? Drugače pa že res komi čakam, da grem rodit, ker me zgaga peče čedalje bolj , vse me srbi, nimam pojma kaj je to, po celem telesu se praskam preden zaspim tud po eno uro. To da sem vsa okrogla in okretna je še najmanj kar me moti. Toliko zaenkrat, ko in če pa rodim, pa brez skrbi, bo objavljeno na forumu "Rodili smo"! LP, h
|