|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.1.2007 15:26:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: Februarčice
12.1.2007 16:29:02   
ribicau
Ojla!

O Kolumbo, jest bi palačinke zdele.....user posted image

Za v skrinjo...naredi sirove štruklje npr., ti v skrinji dva meseca z lahkoto počakajo, ko jih boš zavila jih zvij v krog, da bodo šli v pisker in jih boš lahko zmrznjene dala kuhat! Obnese se tudi npr. ričet, segedin, glavnek, golaž,....To vse lahko ješ samostojno, lahko pa npr. zraven narediš k golažu polento, hitre štruklje (to da vse samo zmešaš in streseš na cunjo ter skuhaš - lahko dobiš recept, če nimaš), pire krompir....to je vse ful hitro. Narediš lahko tudi kakšne sarme že z omako, pa jih potem daš kuhat...Glede juhe je pa tako, to sem zadnjič premišljevala....to sploh tud za tvojega dragega ni nobena umetnost, namečeš v pisker in se samo kuha...v skrinjo rajši daj kaj takega, za kar bi ti morala pred štedilnikom celo dopoldne stat. Sej vmes boš pa poštukala jedilnik s kakšnimi makaroni, pa s kakšno mlečno zadevo (mlečni riž, gres), palačinkami...Tko mal! Ne kompliciraj preveč.

No tko, jest grem pa zdele lasagno delat... a bi katera? ha,ha

Cao

Neposredna povezava do sporočila: 1627
12.1.2007 23:49:30   
Anonimen
Ojla punce, že spite? Jaz ne morem. Pa saj ni čudno, če sem pa popoldne spala skoraj 3 ure user posted image

Zdej pa strašim po stanovanju in sem mal pospravljala, sem se odločila, da jutri operem še preostanek cotk in posteljnino za bebiko - Alena user posted image Trenutno po tv ni nič pametnega, pol pa na netu  brskam kaj je novega.

Tak se mi jabolk lušta...user posted image do zdej že 3 srednje pojedla, pa si ne upam več nobene zaradi zgage.

Situacija doma nič boljša, sta bila ta stara dva tuki - moja starša. Situacija je taka, da moja mami in moj tast delata, moj ati je upokojen, tašča pa na zavodu. In kdo mi bo delal družbo? Ja tašča pa ati seveda... user posted image Sej ne rečem kak dan, dva, tri... Za cel mesec pa kr nej ne sanjajo! Sm jima kr povedla svoje! Jutri teta pride na pzaznovanje abrahama, bom že njej pojamrala, ona je taka faca, da stera vse nekam. Taka modernizirana 40-letnica je! GO TETA! user posted image

Edino moj dragi mi je obljubil, da če bo slučajno kak popadek, da nej mu takoj javim, in da bo vse pustil sredi ceste in takoj prilaufa domov, da ga ne zanimajo izpiti in nič drugega... Sma midva z otrokom najvažnejša user posted image Sem bila kr pomirjena, čeprav vem, da naklada! user posted image

Joooj kok sem tečna danes! user posted image

Aja, a prebirate kej januarčice??? Meni se kr cmok v grlu naredi ko jih prebiram. Še malo, še malo...

A vas je kaj strah poroda? Mene še nič panika ne grabi, samo upam da bo vse ok.

No, da ne čebljam preveč, se slišimo še jutri! Lepo spite, lahko noč!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
13.1.2007 9:31:37   
ribicau
Dobro jutro!

Vidim, da so vaši user posted image  doma, zato je že zatišje zdele zjutraj. Hm, moj je pa na smučanju, tko da ga pričakujem proti večeru user posted image .

Jasna81 ti jih kr pošlji nekam. Jaz sem mojim tudi že vsem povedala, da ne rabim nobenega. Itak bo moj dragi na očetovskem dopustu tiste začetne dni, pa tud jest upam, da ne bom nevemkako neubogljena. No tud če bom, sigurno ne bom priznala in iz tega stališča ne bom nobenega potrebovala. So kr malo čudno gledali ampak mislim, da so razumeli. Pri nas še vsi delajo, razen tast je v penzionu, ampak on pa itak pravi, da je otroke fajn merkat, pol k so že iz plenic ven, tko da sploh ni panike user posted image .

Drugač pa jest ko vstanem, me vse noge bolijo itd. Kot npr. če bi bila kakšen dan v hribih, potem pa zvečer ko greš v posteljo, vse mišice čutiš user posted image . Do zdej nobenih problemov, zadnje tri tedno bom pa toplo vodo odkrila user posted image .

No grem zdele januarčice mal čekirat, če sem jih kaj dogaja....ko si že ravno spomnila jasna81. Drugače pa če pomislim, saj februar sploh ni več daleč.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
   [Brisano sporočilo]
13.1.2007 9:46:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
13.1.2007 12:26:16   
malecka_mateja
pjla!
midva sva se zdej najedla zdaj grema malo počivat pol pa na krofe k tašščiuser posted image !
joj sem se tak najedla da komaj sedim!
no eno vprašanje kak dolgo traja popadek preden spusti???
joj je taki lepi dan zunaj da bo prav fajn it malo na luft!
no pridne bodite pa se tipkamo!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1631
13.1.2007 13:07:32   
Jenki
ribicau: Ti si glih rekla, da boš lasagno naredila, jaz sem pa ravno hotela predlagati kolumbo, da naredi lasagno in jo da zmrzniti. Moja mama je vedno imela kakšno lasagno v skrinji in je prav prišla. Samo zdaj se ne spomnim ali jo je prej spekla ali ne? user posted image   Ja, mislim, da je bila pečena in jo je pol samo odtalila in pogrela. Je najbrž lahko tudi pripravljena za v pečico? Čeprav je najbrž boljše, da je že pečena in se jo samo odtali in pogreva. Jaz se bojim, da bom  fajn prerezana (če je mali res tako velik in ima glavo po atiju) in vem, da se mi ne bo dalo vsakih 10 minut čekirati kako se peče.

Mimogrede, če pa bo katera prerezana....on šlauf ali kako se temu že reče od šajtrge je nepogrešljiv pripomoček pri sedenju. user posted image  Ampak res! Kje boš dobila kakšno napihljivo reč za na morje sredi zime?? Preverjeno. user posted image  Takrat mi jo je dragi kupil v Merkurju. Ampak to je bilo šele potem, ko je prevlekel ono gumo od avtomobilske pnevmatike domov. Sem valjda noter padla. Ne vem ali se je hecal ali je res mislil, da imam tako rit! user posted image  

Pri popadkih vem samo iz lastnih izkušenj tako, da pri meni je bilo tako: na začetku niso tako pogosto in ne trajajo dolgo. Ko se porod zares začne, postajajo bolj pogosto in dalj časa držijo...mislim, da tam nekje med 30-45 sekundami. (Je pa tudi res, da svojih nisem imela in sem dobila umetne, ker mi je voda že odtekla in se nisem nič odpirala in se nič ni dogajalo. Tako da ne vem ampak popadek je najbrž popadek, pa naj bo naraven ali s pomočjo zdravila. Ali ne?)

Vsaka se boji poroda. To je čisto naravno. Sploh, če si prvorodnica, ker ne veš kaj pričakovati. Ampak kolikor je porod hud, mine in potem imaš to drobceno bitjece, ki je v tebi rastlo 9 mesecev, v naročju. To je tak naval čustev. Dobro, mene so itak hormoni ponoreli ampak...mislim, da to čuti vsaka mamica.  Pa tudi moški to čuti, sploh če je zraven v porodni. Boste videle, da ne bodo nikamor šli, ko se enkrat začne, pa naj bo izpit ali karkoli!    

Bom nehala filozofirati. Ta mala se je zbudila. Lep dan vsem!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
   [Brisano sporočilo]
13.1.2007 14:23:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
13.1.2007 15:57:45   
metuljčica27
In smo že pri porodih.
Prejšni teden so bile še kile in brci, sedaj pa se bo počasi začelo.

Moram mi povedat, da mene že prav matra. Tako mi dol pritiska, da zmoti moj drugače zelo trden spanec. Pa moje razpoloženje, je grozno, tak sem tečna, že sama sebi, da joj. Kr nekaj jamram.

KAj je to ok? Ta medenična kost(mislim, da je), me prav boli. Ko pa se včežem. pa mi začne od zadaj tak pritiskat, kar na WC me tišči.
Nevem, ali sem res tako občutljiva ali pa se je ZAČELO: Ne še, ne!

Da vam nekaj povem. JAz imam PDP 18.02.2007. Moja kolegica pa se 14.02.2007 poroči in m eje prosila, če bom njena priča. Saveda, sem privolila, vendar se ji rekla, naj si še dobi zlato rezervo. 
To bo veselo.

Danes pa greva na abrahama, pa me prav nič ne vleče.

Pa še nekaj. Kaj te plazine so vredu zaradi šivov, ne. To si boste odnesle že ve bolnico?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1634
13.1.2007 19:05:06   
Anonimen
Ojla punce!

Bom kratka, ker čakam ono gospo, ki nam pride popisat kvadraturo stanovanja. Pa glih danes, ko se mi mudi pa ko sem sama doma! Sem glih prišla od svojih tastarih, ker imajo ful obiskov in valda vsi kadijo... user posted image Sem se raje spokala domov, dragi je pa na nogometu.

Kolumbo, mislim da delajo vse trgovine v City centru, od 8-15h. Če dela naša trgovina, ki ni živilska, pol morjo tud druge, res pa je da po takšnih (neživilskih) nakupih še nisem bila v nedeljo in ti ne znam 100% povedat. Mislim pa da delajo vse.

Aja, jaz sem danes bila v shoppingu. Zapravila još pa še... user posted image Me bo dragi zadavu! Tolk cotk mam, da mislim da niti uspela ne bom vseh obleči temu malemu bitjecu... user posted image Pa kaj čem, če pa moj karkoli vzamem v roke reče to mu bo preveliko. In pol pridem domov, pa mam same 50, 56 in 62 številke. user posted image

Sem pa dobila ene take ful nore žametne hlače - v rjavi barvi, da pašejo na traxxa user posted image Še samo kak rdeč puloverček pa rdeče adidaske... user posted image user posted image user posted image Kaaaaaak bo fajni!

Šibam zdej, mislim da trka...

(odgovor članu metuljčica27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1635
13.1.2007 20:18:24   
Jenki
Dober večer.

Ta mala že spi. Upam, da to ne pomeni, da se zbudila čez eno uro, ker pol bomo dobri do vsaj polnoči.user posted image

metuljčica: v bolnico najbrž ne bom šlaufa s sabo vzela. (Ja, zaradi šivov pride prav. Niti nisem probala, če pomaga, ko sediš na mehki podlagi ampak na kuhinjskem stolu mi je še kako prav prišel.) 

Čisto sem pozabila na Atlantis. Pol zdaj sploh ni problem.

V bolnici s tamalo sem res sedela samo takrat, ko sem jedla. Sestre so rekle, da naj bi leže dojile in da lahko dojenček kupčka podre, ko ti leži na trebuhu. Čeprav naša je lažje podirala kupčke, ko si jo imel na svoji rami.

Jaz pa najbolj čutim tisti pritisk dol, ko grem na vodo. Včasih se mi zdi, da prav čutim kako se odpiram, kar očitno ni res, ker zadnjič sem bila še zmeraj za dober prst odprta. Sigurno se pa telo pripravlja na porod. Jaz se najbolj bojim carskega reza. Želim, da mi bo tokrat ratalo dojiti pa se bojim, če bo kakšen carski rez, da spet ne bom imela mleka. Čeprav mi je že ena G rekla, da to sploh ni res, da marsikatera ženska, ki je imela carskega potem uspešno doji.

jasna: tvoj je nasprotje moje tašče, "To mu bo premajhno!" Nonstop govori, ko je šla domov z mojim dragim, je nosil cunje za 3-mesece starega otroka. user posted image     

Smo se pa danes dobro uro sprehajali. Pa mi ni bilo tako zelo težko...razen na koncu, ko je bilo treba iti v klanec. user posted image

Trebuh mi spet otrdeva. Bom še en Magnesol popila pa bo.

kolumbo: da nimaš ti migrene, ko te tako glava boli? Bruhanje je tipično za migrene...

Grem počasi. Lahko noč nam želim brez raznoraznih bolečin. user posted image    

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
14.1.2007 9:12:10   
malecka_mateja
dobro jutro!
mene je tudi že malo panika poroda amapk jaz si pravim da če so vse preživele bom še jaz in korker vem nobeden user posted image  nena not ostaneuser posted image user posted image user posted image malo heca amapk res malo me je strah vendar vem da bom ob sebi mela babico ki jo poznam in bo sam za mene tam se malo pomirjena!

hothien kje si kupila tiste adidaske ko maš v albumu???????
upam da še nisi šla rodit????

no sedaj grema z možekom na sprehod na sejem potem pa k tašči na kosilu in ker smo včeraj vse krofe pojedli bo danes delala novo turo tako da user posted image user posted image ker res dela tako okusne krofe da joj!!user posted image user posted image user posted image
bi katera kakegauser posted image

no sedaj pa grem da vas ne jezim več!
pridne bodite pa se tipkamo!
papa

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
   [Brisano sporočilo]
14.1.2007 10:44:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
14.1.2007 10:48:07   
Anonimen
Jutro punce!

Evo, jaz končno perem še preostale cotke za Alena user posted image Komi čakam, da še pol speglam in zložim, mam kr polovico skrbi manj!

Edino kar še rabim je stojalo za baldahin, ki sem ga včeraj pozabila kupit user posted image pa lanolin kremo (to bom itak jutri).

Aja - punce katere plenice imate za široko povijanje? Kolikor berem na RR široko povijanje skoraj da ni potrebno in veliko jih je, ki svojih otročkov niso povijale na široko. Ampak za vsak slučaj je pa fajn imeti nekaj pripravljeno, če slučajno kolki ne bodo 1A. Torej - jaz imam tiste bombažne navadne plenice. Kaj se pa da po vrhu? Sem čula za švedske plenice (sta mi povedle teta in mami) A boste tudi ve uporabljale te švedske, al obstaja še kaj drugegea? Pojma nimam... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

hothien kje si kupila tiste adidaske ko maš v albumu???????

Ja tudi mene to zanima. Ful so cartkani! Jaz bi jih imela v rdeči. Sem videla dosti takih malih adidask, samo so vse roza, plave ali pa bele. Je katera kje zasledila kakšno drugo barvo?

Jutri grem še kri in vodo dati za preiskave, pol še moram na firmo klicat pa še s sekico v shopping, ker imata z njenim dragim obletnico in mu mora nekaj fajnega zbrati... Spet boma delale ovinke po shopping centrih do otroških trgovin. Ampak ne bom veliko zapravljala, pa še če bom kaj kupila, bom kupila večje št. od 62, ker jih mam že toliko... user posted image V torek je pa spet šola, pa moj dragi ne bo mogel zraven user posted image

Grem zdej neki skuhat, da bo kosilo malo prej. Dragi je šel na kavo s kolegi, jaz pa malo pospravljam (za računalnikom user posted image ).

No se slišimo, uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1639
14.1.2007 13:23:34   
Jenki
jasna: Kaj so švedske plenice? So to povijalke ali so to namesto bombažnih tetra plenic?

Naša tamala je imela en kolk 1A pa ta drug 1B. Hči od one, ki je bila v sobi z mano v porodnišnici, je imela oba kolka 1A, pa ji je pediater vseeno priporočil široko povijanje. Jaz ne vem, da bi kje drugje to izvajali. A to delajo v ostalih državah EU? V Ameriki vem, da tega ne delajo... Kakorkoli že.  Če rečejo široko povijati, bomo pa široko povijali. Imaš vsaj malo več za držati v roki, ker drugače so novorojenčki res tako majhni. user posted image

tamala se je zbudila in ima polno pleničko. Adijo! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
14.1.2007 15:23:18   
Anonimen
Ojla punce!

Kako lep dan je spet danes, jaz pa moram bit kar doma. user posted image  Ampak se mi pa pozna na nogah, mam dost manj zatekle, če počivam pa nikamor ne grem. Saj pri meni so že samo stopnice problem, ker sva v 5. nadstropju doma. user posted image
Morm pa povedat, da ne vem kaj se mi dogaja, a se sam mišice in vezi raztezajo al so to že prvi popadki, zdele ene dva dni mam kr mal več krčev v trebuhu (isto kot pri M), zjutraj bolj, pa ponoči tud. Ampak so čist neredni in različno dolgi. Ampak ene pravijo, da so popadki kot M krči. user posted image  Če ne prej, mam tko v torek zjutraj kontrolo in CTG, pa bomo že videli.
Sem pa danes kr neki slabe volje, vse se mi zdi da mi gre narobe, kr na jok mi gre. user posted image  Ah, bo že bolje.
Na Maminem forumu, kjer tudi čvekam s ferbuarkami, mamo pa že eno mamico! user posted image  Sicer je res rodila skor dva meseca prekmalu zaradi hude preeklampsije in je malček velik komaj 40 cm in ma kilco pa pol, ampak se oba lepo držita! Zdaj pa kr čakamo katera bo naslednja. Pa katera bo na RR ta prva? user posted image
Mateja in Jasna, adidaske za user posted image  sva pa kupila v Hervisu, pred razprodajo (če so sedaj znižani se bom v rit ugrizla, ker so bli 25€), meli so pa samo roza in modre. Pa tista kapica je bla zraven. So kjut a ne?user posted image
Drugače pa že res komi čakam, da grem rodit, ker me zgaga peče čedalje bolj user posted image , vse me srbi, nimam pojma kaj je to, po celem telesu se praskam preden zaspim tud po eno uro. user posted image  To da sem vsa okrogla in okretna je še najmanj kar me moti. user posted image
Toliko zaenkrat, ko in če pa rodim, pa brez skrbi, bo objavljeno na forumu "Rodili smo"! user posted image

LP, h

(odgovor članu Jenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
   [Brisano sporočilo]
14.1.2007 19:23:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
14.1.2007 19:35:59   
ribicau
Zdravo!

Mi smo danes dokončno postavili posteljico in previjalno! In kot zanalašč grem gledat od hothien slikce (da vidim superge) in uganite kaj, hothien tvoja bejba ima tako posteljico kot naš user posted image . Zdej me pa nekaj zanima in bi te prosila za pomoč. Midva sva to posteljico dobila gratis in sva jo pošmirglala in prebarvala! Imava pa namreč en problem! Posteljica je nastavljiva po višini, ampak midva jo ne znava nastavit višje, je samo v najnižjem položaju. Imava pa na sumu, da nisva dobila zraven dodatnih delov, s katerimi lahko jogi spraviš v višji položaj. Lepo te prosim bodi tako dobra in slikaj od blizu tisti del, kamor se spodnja "planka" zatakne ob stransko in je tako v višjem položaju. Joj, zdej sem tole tko napisala, da sama komaj razumem user posted image ! U glavnem, pri naju so v stranski planki samo luknje za šraufe, ni pa nič za notr vtaknit?!? Lahko mi pošlješ tudi na zasebno pošto, ali pa ti pošljem moj mail....lepo prosim, res bi rada to popravila.

Kolumbo, ne bom komentirala tega linka. Naš user posted image  ne bo imel nobenega od imen, ki jih pokaže....

Cao

Neposredna povezava do sporočila: 1643
14.1.2007 19:36:43   
malecka_mateja
ojla!
hothien tudi jaz mam kr nekaj krčev na dan in sedaj punce POZOR
prej sem bila na wc in ko sem se obrisala sem opazila sluz????????ači je to čep ali kaj???ni bilo nič rdečega ampk bele ali kake že pač barve????
malo bi še naša pikica lahko počakala!me je kr malo strah!
kaj mislite????help??
no drugače pa kr ok!

Neposredna povezava do sporočila: 1644
14.1.2007 20:05:59   
Anonimen
Ojla punce!

Ja po tistmu linku mi pride ime Krištof, Ferdinand... user posted image user posted image user posted image Malo morgen!

Malecka_mateja jaz sicer ne vem, sam se mi pa zdi, da dokler ni nič krvavega, ni panike. Naj še katera kaj napiše o tem, da ne bom slučajno kej narobe rekla. user posted image

Midva sva zdej imela obisk, sta bila dva kolega s sinom, ki bo v sredo star 3 leta. Mali je katastrofa!!! user posted image Skoz je neki skaku okol in razmetavu, mi hotu mačko brcat pa za rep vleči, mene je hotu v trebuh udarit ko sem vrelo kavo nosla na pladnju, vse kekse je po tleh zmetau tak da sem mogla še sesat ko so šli, mi je skor vse kozarce po tleh zmetau ko je potegnu prt z mize... user posted image user posted image user posted image Ej prisežem da znorim, da mam takega otroka! Sej ga njegova mama nalomi ko bika (se mi mali vseeno smili ko ga tako pretepa) samo pomaga pa nič! 5 minut mir, pol pa ista pesem... Sam to so starši krivi, ker so ga tako navadli! Pol ga pa mama vpraša kam greš, pa ji odgovori "Grem babe f***t!" In ona dva se režita ko nora na tak odgovor. Pa kva je tem ljudem??? user posted image user posted image user posted image

Grem se mal relaksirat, ker je tole bilo too much za mene... Je treba resno razmislit o vzgoji otroka, ker če ga polomiš na začetku njegovega življenja, lahk pol samo sebe po glavi tepeš.

Uh kaj sem se razpisala... Malecka_mateja sporoči, če bo kaj novega, upam pa da bo tvoja lubika še malo počakala. Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1645
14.1.2007 20:33:09   
sminc
lep dober večer vsem. Vidim da se vse ze resno pripravljate na novega clana. Jaz zacnem ta teden. Narocike. Prej se se mi ni zdelo potrebno,zdaj pa se mi zdi da  mi ze voda v grlo tece.
Glede ČEPA PA - meni se je pri prvem zacel luscit teden pred porodom. Lahko so krvave nitke vmes, ni pa nujno. Pri meni je bil take prozorne, belkaste barve, po teksturi pa vlecljiv in na otip kot želatina. Res, prav na želatino me je spomnil.
Je pa tak...lahko se zacne tik preden se začne, lahko pa traja 2 tedna.je samo znak da se je neki zacelo mehčat. Ti se sam pomiri in cakaj. user posted image
lp

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
14.1.2007 20:48:08   
Anonimen
Ribicau, evo sem poslikala, ti bom kr tu prilepila slikce, pa upam da ti bo kaj jasno.

user posted image

V to luknjo na posteljici pride vijak. Luknja je na strani, pa nič ni treba šraufati, letveni del se potem samo natakne gor.

user posted image

Potrebuješ takle vijak, pa ni nujno da ma navoj, samo take oblike mora biti, pa približno tako velik.

user posted image

Takole se potem letveni del natakne na vijak, zaviti del pa pride v luknjo na posteljici.

user posted image

Še bolj od blizu.

user posted image

Tako je potem to videti, ko letveni del malo privzdigneš.

Morda res zgleda da ni ravno OK, vendar je zadeva zelo stabilna in močna in se nikakor ne more premakniti. Res pa rabiš 4 takšne vijake, z drugačnimi ne bo šlo.

Upam, da vama bo jasno tole, midva sva se kr neki časa s tem ubadala, ampak sva na koncu ugotovila. Če ne me pa kr še vprašaj.

(odgovor članu sminc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
14.1.2007 20:54:01   
LuLu
Ojla,
Malecka_mateja tole sem našla na Pušenjaku:

"Vprašanje:
PDP imam 7.1.2007. Na hlačkah sem opazila gosto brezbarvno sluz, nato pri tuširanju pa še več tega šlo ven iz nožnice (občutila sem jo ko se je dotikala stegna), vse skupaj za večji oreh. Kaj naj bi to bilo? Je to kakšen znak za začetek poroda?

Odgovor Pušenjaka:

verjetno gre za sluzni čep, vendar to ne pomeni nič drugega kot, da se je MV skrajšal in verjetno odprl na nekaj cm. Ta pojav napoveduje porod v naslednjih urah, dneh ali redko tednih."

Bom še malo brskala po forumu, da tebi ne bo treba, gospa user posted image . Da te ne prestrašim ali razveselim prehitro. Nisem dr. user posted image  samo čas imam in me zanima kaj to sploh je. Kaj pa če je beli tok? Ali pa sploh ni podobno belemu toku...
Mogoče boš pa ti prva februarčica user posted image , saj si že v devetem mesecu, pa hitro se za ime odločita user posted image
Če se bo kaj zgodilo pa tudi na mobi javi.

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
14.1.2007 21:21:59   
ribicau
Halo!

O hothien najlepša hvala. Ja midva tega nisva dobila zraven, tako da zdej to zgleda odpade! Bom jutri v kakšni otroški trgovini pogledala, če so še kakšne posteljice tako sestavljene.....potem bi pa že morala dobiti kakšen tak vijak. Če ne, bomo pa drugo tehniko poskusili! Res najlepša hvala!

malecka_mateja - jaz ti ne znam pomagat, upam pa, da user posted image  še malo počaka! Poročaj, če bo še kaj novega!

Lahko noč

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
14.1.2007 21:53:20   
LuLu
"Pušenjak: Običajno blag izcedek ni nevaren, lahko bi pa bil znak pričetka poroda, vnetja ali srpemembe na materičnem vratu. Dokler se ne pridružijo še kakšni znaki, lahko počakate."

"Vprašanje:
Prosim za nasvet. Sem v 37 tednu nosečnosti. V zadnjih dveh oz. treh dneh imam v nožnici bel gost izcedek in večkrat na dan občutim tudi bolečino (kot nekakšno špikanje). Pregled imam šele v ponedeljek pa me zanima ali je to lahko kaj nevarnega in ali mi priporočate, da se k zdravniku odpravim prej?
Odgovor:
bližate se porodu in v tem času so podobni simptomi kar normalni ter nenevarni"

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.