ribicau
|
Zdravo! Jaz sem pa ravno iz sprehoda in enga kofeta. Ko sem šla od doma je bilo še sonce, no zdej pa že skor dež pada. Lulu dej na spletno stran od Ikee poglej za posteljico. Drugače je pa tko, ful se tud po oglasih prodajajo rabljene in jo samo zbrusiš in na novo pobarvaš pa je (pa še barvo si sam izbereš, lahko je ena letvica take barve, druga pa drugačne...)! Zdej če nisi nevem kako zbirčen in če nimaš tistega, da mora biti ravno novo za ...Tvoj pa tud verjetno ni tko lesen, da to ne bi mogu poštimat....To sva midva naredila, no midva sva jo dobila gratis od kolegice, ampak ravno tako lahko narediš s tako, ki jo kupiš preko oglasa. Naša je kot nova. Sva jo pokazala kolegoma, ki sta prišla na obisk (sicer še ni sestavljena) in sta rekla, da je kot nova. Potem nabaviš samo nov jogi pa je. Les je pa itak les.... Hothien še malo potrpi, pa bo kmalu konec ! Jaz sem mislila danes, da se mi že nekaj dogaja. Zbudila sem se namreč ob 3.10 zjutraj in sem bila zbujena do 7.30, potem sem pa zaspala do 9.40. Noro. Pa kr skoz me je nekej v križu špikal....Pol sem si pa rekla, dons pa en dolg sprehod, da če se kej dogaja, da se dokonca zgodi....Ampak tko brca in se obrača, da verjetno še ne bo nič Kako je s CTG-jem? V katerem tednu naj bi imel prvega? Jaz imam naslednji pregled pri G 19.1. (takrat bom pri koncu 37 t) in verjetno me bo šele potem enkrat poslala na CTG (ona ga namreč nima)! Pa še to mi prosim povejte, ali z UZ ali vaginalno pregleda koliko ste odprte? Mene namreč še nikoli ni pregledala.... Aja, pa da se pohvalim....danes sem kupila eno bolj debelo kapico za našega št. 42! Bila je 4 eur. Zadnjič sem eno ful luštno kupila v Mercatorju (takega belega zajčka), ampak sem mislila, da sem kupila majhno, vsaj zdela se mi je majhna in je bila št. 46! No po pravici povedano, sploh nisem imela pojma, kolk veliko moram kupit. Ko sem jo prinesla domov sem jo primerjala z eno majhno bombažno kapico in sem videla, da je nova vsaj 2 cm večja kot tista mala.... in da ne bo prišla v poštev. Za čez hlače in jopico imamo en zimski - kao iz velurja - kombinezonček, kapica je pa modro bela, tko da je kr lepa kombinacija. Ko pa mali pride na svet, bo pa verjetno bejba, tko da bo naša bejba v modrem Cao
|