|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
7.1.2007 8:21:19   
meli23
Lusa iskreno sožalje ob izgubi dveh pikic. Jaz sem na histološki izvid čakala več kot pol leta in še zdaj je samo usten in nimam nič napisanega, nič uradnega. Moram povedati , da zadnje čase sploh nisem razmišljala več o tem ,ker sem bila prepričana da je za ss bila kriva pregrada maternice. Jaz sem mojo pikico izgubila oz. rodila v 23 tednu nosečnosti.
Vem kako ti je hudo in tudi jaz čutim velik strah pred naslednjo nosečnostjo. Mislim, da ne bom nikoli 100% pripravljena, vedno bo obstajal strah , da se vse skupaj ponovi.
Lusa zate in za vse ostale lep nedeljski dan inuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
7.1.2007 8:36:35   
lana38
meli23, ta strah je nekaj čisto normalnega. Mene je bilo strah tudi, ko sem bila prvič user posted image , če bo vse kot mora biti. Pa se mi takrat še nič ni zgodilo strašnega, razen da sem leto in pol čakala, preden sem bila user posted image . Niti pomislila pa nisem, da bi lahko user posted image  imel kakšno napako. Zdaj, ko se mi je pri drugi user posted image  to zgodilo, pa me bo seveda še bolj strah. Ampak če ne bom tvegala, ne bom nikoli srečna mamica še enemu zdravemu user posted image .
Moramo upati, da bo naslednjič vse OK.
LP

lana38

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
7.1.2007 9:46:30   
Liona
Lusa, pozdravljena še tukaj. Sicer sva se brale in sem te spremljala že med junijkami, ampak vseseno, dobrodošla. Želim ti obilo sreče, v letu 2007 pa mirno user posted image  in zdravega user posted image .

Tinaaja, ja, ta nosečnost mi pa res ne da psihičnega miru. user posted image  Danes sem kar precej na tleh. Verjetno spet hormoni. Pa zadnjič je tašča spekla pečenico kupljeno pri sosedu, kjer meso verjetno ni veterinarsko pregledano. Pojedla sem 1/4 klobase, zdaj pa me na smrt skrbi toksoplazmoza.... Vem, da se v user posted image  čistopreveč obremenjujem, ampak ne morem iz svoje kože. user posted image  Potem se pa kar bojim, da bom tokso dobila od našega user posted image  (čeprav vem, da niso prenešalci), ampak ga imam tako rada in ga non-stop božam in lupčkam, pa se mi zdi da ne bi smela... GROZA! Mene bo v teh 5 mesecih še pobralo user posted image .

Lepo, da ste se začele ponovno malo oglašati. Takšno zatišje je bilo nekaj časa...

Aja, še to. Včeraj sem dobila AngelSounds. Z mojim sva ga naročila po internetu. To je tista napravica s katero poslušamo srčka od našega user posted image . Najprej sem mislila kakšno bedarijo sva spet kupila, ampak dejansko se sliši, kako srček utripa. user posted image  Pa še kakšni drugi zvokci. Kot da se nekaj premika po vodi... Sicer rabim par min., da najdemo pravo pozicijo, ampak ko zadanemo, se pa user posted image  res lepo sliši. Meni gre kar na jok. Ah, mami je te dni malo preveč sentimentalna.

Lep dan vsem in veliko user posted image , user posted image  v januarju 07!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
7.1.2007 16:47:16   
Lusa
Hvala vam za lep sprejemuser posted image .Strah je pri nas ,ki smo šle skozi kaj takšnega res povsem normalen in opravičen.Tako kot je lana38 povedala -če ne bomo tvegale ne bomo nikoli srečne mamice še enemu zdravemu user posted image .

Meli23 sem si mislila ,da si bila v višjih tednih ,kajti kolikor sem slišala delajo po 22tednu kao obdukcijo.Meni so povedali ,da bom žal zvedela samo če je bilo kaj kromosomsko ŽAL ,če ne bo pa je laho dejavnikov več-5tedenska viroza,vnetje ali pa ščitnica-namreč jem tablete vsak dan.

Tinaaja tudi jaz bi morala "naravno" porodit s temi injekcijami ,ki sprožijo porod in lahko traja do 3dni preden porodiš.GRozno.Ena g.v mb porodnišnici mi je direktno malce nesramno v obraz povedala ,da moram normalno s injekcijami porodit ,tista g. ki pa me je sprejela pa je rekla ,da se bo na ginekološkem oddelku zmenila ,če še lahko imam anestezijo ,saj bi naj pikica odmrla v 13-14 tednu.Je videla ,da sem čist gotova in še jaz sem jo samo prosila ,da me naj ne mučijo.In potem sem res imela hvala bogu anestezijo ,ker si ne predstavljam tega ,kot ste ve tukaj to doživljale.Življenje nas tako prekleto(oprostite izrazu) prizkuša in ni fer!!!

pozdrave nosečkam in nenosečkam!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
7.1.2007 20:45:42   
Milamay
Lusa - lepo, da si se nam pridružila. Skodajda ne morem verjeti, da si dala toliko groznega skozi. Res ti iz srca želim leto polno miru in topline.
Ja, prav imaš, da nas življenje res preizkuša na najbolj grozne načine. Ampak nimamo drugega, kot da vse skupaj sprejemamo in se ne vdamo. Mislim, da si RES zaslužimo prijaznejše življenje in zdrave otročičke. Mislim, da smo vse dovolj hudega dale skozi.

Lana - torej je O že bila. Držim pesti, da se je prijelo! Sicer pa boš tako lai tkao kaj več izvedala pri G. Poročaj nam, kaj boš izvedela. Praviš, da si tudi beležiš BT na FF. Je kar fajn, ne? Ti je program že zaznal dan O?  

Pri nas zaenkrat še nič novega. Pridno merim Bt, ki je ta mesec nekako bolj normalna (tam nekje med 36,1 do 36,3). V novembru sem res imela neke čudne skoke  od 36,3 do 36,8. Samo gor in dol je šlo vsak drugi dan. Mogoče pa je bil res stres. Sodelavka je imela namreč tudi UPN (hormonske okvare), pa sem nekako vse podoživljala z njo. Vse se mi je ponovno odvijalo pred očmi ... Res je bilo preteklo leto čudno.

Liona - ti pa res nikakor ne moreš uživati mirno v tej nosečnosti. Saj bo vse v redu, boš videla. Sicer pa bomo vse, ko bomo noseče, verjetno tokrat bolj panične. Slabe izkušnje pač naredijo svoje. Ti samo lepo zdaj počivaj, pobožaj svoj trebušček in skušaj uživati.

LP

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
7.1.2007 20:54:31   
andreja2000
Hojla

Kot veste imam pri nas na obisku user posted image  in sem zato kar precej tečna.Komaj že čakam,da tečka gre in da lahko začnema user posted image .
Groza me je,ko se podajam že v 20 krog po UPN,pa ni še nič.Me že resno skrbi.No,po 15 bom lahko poklicala ambulanto za neplodost in se končno naročila.Upam,da me čim prej naročijo.
Sedaj v teh user posted image  dneh spet veliko mislim na našo punčko in me zajame žalost.Ah,saj bo user posted image  kmalu mimo in bom gotovo boljše volje.
Vsem želim lep nedejski večer,veliko user posted image  in user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
8.1.2007 8:42:36   
Špela100
Lusa topel objemček user posted image . Zelo mi je žal zate, poznam tvojo zgodbo. Vendar prosim ne obupaj, tako kot so punce rekle ti si tako močna oseba, da boš premagala tudi strah, ki ga bo prinesla nova nosečnost.
Vse nas je tukaj strah nove nosečnosti, hkrati pa si jo želimo bolj kot česarkoli na tem svetu. Zavedamo se, da po splavih in izgubah naših pikic nikoli več ne bo šlo brez strahu in treba je it naprej. Samo naprej dan za dnem, pa bo.
Naša Tinaaja nam daje moč in upanje, poglej marca bo mamica, pa še Liono imamo, ki je sedaj tudi srečka nosečka.
Obe nas vzpodbujata in nam več kot vlivata upanje, da se da zanositi in donositi zdravega otroka.

Andreja2000 kot vedno mislim nate in držim pesti za vse vas.
Lana38  držim pesti, da bi ta mesec bilo.

No moja user posted image pa je že skoraj na odhodu, nisem vam nič poročala, ker sem bila žalostna, ta mesec sem že z bc skakala, ker mi je zamujala, pa ni bilo nič.
Ja leto 2007 USLIŠI NAS!!!!

čao punce uživajte

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
8.1.2007 9:34:04   
teri
Lusa dobrodošla med nami. Mislim,da sem tvojo zgodbo že nekje zasledila.Groza!Res ne moreš verjet da se tudi take stvari dogajajo.Kaj mora človek v življenju prestati.Prejmi še moje iskreno sožalje in želim ti da ne bi nikoli v življenju več tako trpela in da bi čimprej bila user posted image .Seveda da bi se s touser posted image končalo vse ok in da bi imela zdravega user posted image ,ki bi ti prinašal samo veselje in smeh.
Mene pa neki namreč zanima. Kot berem vas tuki vidim, da so vam g. nardili preizskave zakaj je prišlo do ss oz. izvide ploda. Meni to niso naredili. Moja g mi je rekla, da je to pogost pojav in da pride zaradi kromosomskih napak.user posted image Zdej pa res ne vem zakaj meni niso naredili. Res da je bla prazna GV.V 6.t na UZ se je slišal srček. Ko so mi nardili UZ v 11t pa je bila prazna GV.Kar mi je tudi čudno.Kam gre plod?Kot vidim pri vas, niso zaznali več srčka,plod je pa bil.Mi zna katera na to odgovorit,prosim,ker me res bega.Sploh se še bolj v skrbeh,ker ponovno delava na user posted image .Na žalost to O smo zafurali kot sem vam že povedalauser posted image .Spet čakat naslednji kroguser posted image .
Andreja:sem vesela za tvojega bivšega.Glede na to kake diagnoze je imel,vidim da mu gre kolker tolko na boljše.Vidiš da čudeži res obstajajo,samo verjet je potrebno v njih.Kaj ima on kako žensko ob sebi,al samo vas?
Lana:držim pesti soborka moja.Upam,da je tebi ta mesec uspelo!user posted image
Špela 100:moja je tudi dec.zamujala,pa sem bla že vesela.Ampak je vseeno prišlauser posted image !Glavo gor,pa v nove boje.Upajmo vse skupaj v leto 2007.
Liona, Tinaaja, in vsem ostalim pa en lep pozdrav!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
8.1.2007 11:56:56   
lana38
Samo na hitro vas pozdravim, ker sem v grozni gužvi. Tudi na FF je program zaznal mojo O 5.1., tako kot sem sama predvidevala po BT. Torej vsaj to BT resnično obvadam.
Jutri zjutraj grem do G. Sicer mi ne bo mogel povedati, če je kaj uspeha v tem ciklusu, ker je še prezgodaj po O. Videla pa bom, kako se bo odločil za vnaprej. Bom poročala.
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
8.1.2007 13:03:04   
andreja2000
špela100 hvala,ker misliš name,tudi jaz sem velikokrat v mislih s teboj.No,še kaki dan ali dva,pa bo tudi moja user posted image  vzela slovo.

teri, žal se od mojega bivšega punca nič več noče prav zanimati zanj,če prav sta bila skupaj 7 let,ga še do danes ni obiskala.Res pa je,da sta se pred nesrečo nekaj sprla,a še vedno sta kontaktirala vsaki dan po telefonu.Tako,da nanjo kot kaže ni več moč računati.

Lana38 upam,da ti je tokrat uspelo,da zagledaš user posted image .To pa bo nekje okoli moje O,če se ne motim.Jaz pa jutri štartam z dvema tabletkama klomifena,morda pa le bo kaj,samo da ne bodo stranski učinki premočni,upam,da ne,saj se je telo že lepo navadilo na eno tabletko,tako da morda le nebo preveč hudo-saj ni važno,samo da bi potem zagledala user posted image

Vsem želim lep dan in čim prej user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
8.1.2007 13:24:29   
teri
Andreja tole je pa kar svinjsko od njegove.Kakšen človek si da ga tako zapustiš!!!!Pa tudi če sta se skregala,takrat pozabiš na vse!Ah,svašta!Vsaj pogledat bi ga kdaj prišla,ne?!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
8.1.2007 13:34:53   
andreja2000
teri
popolnoma se strinjam s tabo in razmišljam kot ti,res je več kot svinjsko in je resnično ne razumem.Ona pravi,da bi ji bilo prehudo,ko bi ga videla takega,ma halo,kako hudo je pa njemu in tudi nam,ki ga obiskujemo,a najbol itak trpi on.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
8.1.2007 13:49:40   
sonchek
Pozdravljene...
,...no, naj se jaz še tukaj na hitrco javim...
..vidim, da smo vse prezivele praznike, ene bolje druge malo manj...mene je kr dobr zvil...ampak zdej (spet) sem se odločila, da je treba iti naprej.
Kmalu imam operacijo in potem počasi začnemo znova...

Vidim, da je tukaj kar nekaj novih in žal mi je da ste na tej strani in resnično mi je žal da ste tudi ve morale skozi to.

Lusa....poznam tvojo žalostno zgodbo in nimam besed, katere bi te lahko potolažile, lahko ti le to rečem, da bodi močna...

Morem rečt da sem kr razočarana, ker nisem prebrala da v času božičnih in novoletnih praznikov ni nobena zagledala user posted image ...in mi je hudo, kajti počasi bo že eno leto, kar se tukaj sestajamo in do sedaj sta upešno srečki nosečki le Tinaaja in Liona..
...to se mi resnično zdi zelo premalo...
...no sem prepričana da nas bo v letu 2007 veliko več, držim pesti za vse ki ne čakate, da se vam tokrat uresniči ta velika želja....

Andreja2000...upam, da se tvojemu bivšemu kaj kmalu popravi stanje in da že končno začnete spet normalno žitevi, mogoče bo tudi neka manjša sprositev pomagala k user posted image ...držim pesti...

Tinaaja...že šteje do konca....user posted image ..
Liona...počivaj, če ti tako rečejo...

...Teri, Lana, Špela, Pilotgirl (kje pa je), Andreja,...pa še vse ostale....močno držim pestke, da vam čim prej rata....naj se vam končno uresniči ta velika želja...

...tudi vse ostale ki vas nisem omenila---mislim na vas in vam pošiljam en velik user posted image

...no pa se beremo še naprej....
pappaaaaa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
8.1.2007 14:03:48   
teri
Sonchek:prav lepo te je bilo spet slišatuser posted image Kdaj pa imaš operacijo?Seveda nam javi kako je šlo,držim pesti da se takoj opomoreš in končno tudi ti zagledašuser posted image -to seveda želim tudi vsem nam!Jaz sem bila tudi pošteno razočarana,ker ni nobena zagledalauser posted image v dec.Tudi sama sem bila malo -malo na tleh,ampak se nisem dala.Ker se bolj MOČNA!Tudi za novo leto ob polnoči,ko smo si med prijatli čestitala,mi je šlo samo pol sekunde na jok in nič več!Moj me je videl in še predno me je uspel potolažit,sem se mu žeuser posted image .Tako,da mislim je bil prav ponosen name.Bo pa tolko več veselja v l.2007-mora bit,tudi za nas!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
8.1.2007 19:00:37   
Milamay
Seveda bo to leto boljše. Mora biti.

sonchek - kakšno operacijo boš imela sedaj? Javi nam kaj, da bomo vedele, kako si. Držim pesti, da bodo vse uredili tako kot mora biti.

Lana - želim ti, da boš v tem mesecu končno zagledala user posted image . Pa zdaj res že NUJNO potrebujemo novo nosečko!!!! Pa javi, kaj boš jutri izvedela.

Andreja - to vse skupaj s tvojim bivšim je res grozno. Kako mu mora biti hudo, če se zaveda dogajanja okrog sebe?! Kakšna mora biti tista punca?! Pa saj ni važno, če sta se skregala, lahko bi ga prišla vsaj obiskat. NO, ja, sto ljudi - sto čudi! Ti pa tudi moraš gledati nase - saj vem, da se je težko odklopti od vsega .... Oh, življenje, kako nas ves čas postavlja na neke preizkušnje.

Lep večer

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
8.1.2007 19:31:02   
pilotgirl
Evo pa se še jast javim,čeprav nimam nobene posebne volje. Moje pitje dabrostana se je nehalo,menstruacija se pa ni nič uredila. Spet je ni. Zdej bom probala še s čajem krvomočnica,in če še to ne bo pol pa ne vem več kaj naj nardim.Ne bom rekla lep pozdrav vsem novim-čeprav ste dobrodošle med nami,sami bi rajš vidla da se nam pridružite na kakšnem drugem forumu. 

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
9.1.2007 8:56:26   
Anonimen
Pozdravljene! Po dolgem času se oglašam tudi jaz. Sem morala dati malo na off, ker sem pred prazniki postala popolnoma depresivna zaradi mojega SS.
Potem pa smo imeli "nore" praznike. Najprej je tamali zbolel za rotavirusom, za njim sem jaz, potem si je mali zastrupil želodček s šunko kupljeno v šparu in na koncu kot da ne bi bilo vsega dovolj, je zbolel za vodenimi kozami. Jaz jih še nisem prebolela, zato je seveda bila panika na višku. Sedaj pa čakam user posted image  in vodene koze.

Depresije sem se rešila ne en zelo čuden način, in sicer (ne me obsojati, je malo mimo) sem se okoli 15. decembra odločila, da za najino pikico poimenujem zvezdo (tisto tapravo) in sem lepo to naredila. Moj je sicer nekaj zavijal z očmi, ampak komentirati pa ni upal nič - rekel je le: Če bo tebi lažje...

Tako sem na sveti večer naredila škatlico, v katero sem dala certifikat o nakupu in poimenovanju zvezde, 2 slkici iz ultrazvoka ter test nosečnosti in seveda napisala dooolgooo pismo, v katerem sem podrobno napisala, kaj se je dogajalo v teh 10 tednih in kasneje. Sedaj končno imam občutek, da sem se dostojno poslovila od pikice in da nanjo na bo nikoli pozabljeno.

Lusa - žal, ni besed, s katerimi bi napisala, da mi je tako žal, da tako trpiš. Spremljala sem tvojo zgodbico o Ajši, žal ap sem komaj 3. januarja ugotovila, da si bila noseča. Vem, da si tako močna, da boš preživela tudi to izgubo. Odkrito priznam, da te občudujem, da se tako spoprijemaš z življenjem, ki ti ni bilo v teh dveh letih nič kaj naklonjeno, saj se pri vas dobesedno vrstijo slabi trenutki.

Tinaaja - vesela sem, da se tvoja user posted image  počasi bliža koncu in da je vse ok. Kmalu boš k sebi stisnila svojo štručko in vedi, da bo to dan, ko se bom veselila s tabo.

Liona - vem, da te je strah. jaz se nove nosečnosti bojim kot hudič križa. Enostavno v glavi premlevam vse možne črne scenarije. Najtežej se je boriti s strahovi, ki jih spoznaš šele, ko se ti zgodi nekaj zelo hudega.

Andreja2000 - upam, da bo tvoj bivši soprog zmogel toliko moči, da bo se spoprijel s stanjem. Stoj mu ob strani in ga spodbujaj. Ti in vajin sin.

Lana38 - ohrani optimizem, s katerim živiš. Bodi še naprej tako močna. Upam, da čimprej zagledaš user posted image user posted image .

Vse, ki vas nisem posebej omenila - mislim na vas in vem, da je za vse, ki se zbiramo tukaj vsak nov dan boj, da ugledamo user posted image . Upam, da nam bo leto 2007 vsem naklonjeno in da bomo do konca leta že vse veselo božale naše trebuščke ali pa k sebi stiskaleuser posted image .

LP

(odgovor članu pilotgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
9.1.2007 10:56:29   
lana38
Dober dan!
Moj obisk pri G je bil kar uspešen. Če pride ta mesec user posted image  do 20.1., grem 25.1. na HSG. Drugače pa šele naslednji mesec, ker gre moj G 27.1. na dopust, razen če bi se odločila, da mi kdo drug dela HSG, potem bi lahko šla še ta mesec.. Upam, da user posted image  pride pravi čas (okrog 17.1. bi morala biti), če ne bom user posted image , da se vse to že nekam premakne. Klomifena pa zdaj nisem več dobila, ker čakamo na izvid HSG. Najraje bi bila user posted image , da se vsemu temu izognem.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
9.1.2007 11:35:23   
nussy
Ojla punce!

No jaz sem že 'pozabila' december in se veselim novih poskusov. Po SS v 7T brez čiščenja mi je G ugotovila pregrado. Šla sem še po drugo mnenje, kjer mi je G takoj svetovala odstranitev, saj naj bi bila kar velika. Zdaj čakam user posted image  in si želim, da bi čim čim prej prišla (kako se to obrneuser posted image ), da se potem lahko dokončno naročim na operacijo, za katero imam sicer že št. (nad 700?).
V glavnem, zdaj popedenamo še tole pregradico, pol pa veselo na delo. Pazit moram le, da zdaj ne bi zanosila, ker je verjetno, da se bo spet končalo slabo.
V glavnem, upam, da bo po tej operaciji res vse urejeno in bova uspela ustvariti zdravo pikico, ki se bo razvila v user posted image .

Veliko lepega in veliko sreče želim vsem vam!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
10.1.2007 9:07:59   
teri
Lep,na žalost meglen pozdrav.
Malo sem brskala po netu in sem slučajno začela brati o nepravilnem delovanju ščitnice.Pri simptomih sem se našla.Baje da vpliva na težjo zanositev in kasneje tudi na povečan %ss.Hec pa je,da sem bila pred 2l pri eni vedeževalki,ki mi je napovedala točno mesec zanositve, ss in pa probleme s ščitnico.Seveda mi je res uganila tudi druge stvari za nazaj pa tudi nekatere so se uresničile.Res,da ne verjamem v take stvari preveč,pa tudi si ne pustim da bi to name kaj preveč uplivalo.Tako,da je možno kriva pri meni res ščitnica.Ko mi je rekla da bom imela probleme z njo,nisem niti pomislila da lahko to vpliva na ss oz.na zanositev!
Tako,da se bom naročila za drugi teden pri splošnem zdravniku,da mi naredi teste pa bomo vidli.Če bi ugotovila,da je kriva ščitnica in da se to da lepo pozdravit,bi bila kar bolj mirna,ker bi vsaj najdla razlog za moj ss.In bi bila dosti bolj optimistična za naslednjouser posted image .
Tako malo o meni.Kako ste pa kej ve?Dejte se kaj oglasit,ker ta forum je začel stagnirat.Vem,da marsikdaj nimate kaj napisat,ker se ne dogaja nič posebnega,ampak vseeno!
Lepo se mejte,pa se tipkamo!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
10.1.2007 10:50:33   
lana38
Meni se tudi zdi, da samo še jaz kaj o sebi napišem in bolj malo zvem, kaj o vas drugih. Dostikrat, ko grem gledat sem gor, vidim da sem jaz zadnja pisala.user posted image
Javite se, ali vas je EURO zmedel in imate gužvo, tako kot jaz v službi.
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
10.1.2007 10:59:10   
Lusa
No ,da se še jaz javim ,z živci do konca ,besna  ,jezna ko user posted image .Sem se že razjokala pa nič ne pomaga.Da vam povem ,kaj se je dogajalo.Bom vam pa jaz malo zagnjavila ,da ne bo preveč pusto.

V ponedeljek prinese mož iz nabiralnika kuverto ,na kateri piše "bolnišnica mb".Začela sem se tresti in s težkimi rokami odprla pismo.V njem je bil histološki izvid ,ki pa nam ni čisto nič pomenil-škoda sploh mikroskopski preiskav zanj.Razočarana ugotovim ,da mojo pikico ,ki je bila v trebuščku ,sploh niso poslali na genetske preiskave ,čeprav so mi vsi doktarji zagotavljali ,da bomo lahko izvedeli ,če je bila kromosomska napaka.In zdaj smo v temi.

Ponovno sem razočarana nad mb bolnišnico.MOj g.se je zelo začudil ,da niso nardili ,kajti ena smrt s kromosomsko napako ,je dovolj velik razlog ,da bi mi "morali" sedaj tud nardit te teste.Pa še g. me je poslal s tem namenom v mb in sem spet razočarana kot pred leti.

Danes pa kličem ginekologinjo v mb ,ki me je sprejela in ji razložim vso nastalo situacijo in kaj naj zdaj.In mi reče ,da naj kar lepo začnema delat na otrokcuuser posted image (halo?).In da naj to vse skupaj pozabimo(ker ve ,da je nekdo zamočil pri vsemu temu in jaz naj kar tako pozabim-NE MOREM ,sem že imela preveč hudega in spet nič ne vem kaj je z otrokom bilo),nato pa še mi dejala ,da se morajo ozirat na direktorja in ,da iz finančne plati niso nardili user posted image (zakaj pa plačujemo zdravstvo?) in da je mogoče bil plod premajhen(kar ne more držat ,ker biopsijo tud delajo v 14t ,ko bi naj moja pikica umrlauser posted image )in še dejala mi je ,da mogoče  pa imajo zmenjeno ,da se po 3ss začnejo delat preiskave.Tudi razumem ,če je tako ,vendar sem jaz žal že imela eno kromosomsko okvaro in na genetiki v lj so povedali ,da bi se to moglo nardit ,da bi lahko šla z možem k njim na preiskave.

Res mi je hudo in morala sem se izpovedat ,čeprav bo to za nekatere mala stvar ,vendar za naju z možem ni in bova pač ustrezno ukrepala(pa lahko sedaj prebere to1000zdravnikov).

Zanima pa me ,če je kaj takšnih punc ,ki ste imele ss med 10-16t in ,če so vam poslali plod na preiskave?Se mi zdi ,da jim kar moraš težit in jaz sem tri g. vprašala ,če bomo lahko izvedeli za kromosomsko napako in vsi so povedali -SEVEDA.Kaj pa zdaj?Ne morem se pomirit!

hvala ,da ste me prebrale

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
10.1.2007 11:23:47   
teri
Lusa:to je grozno in ti nam čisto nič ne moriš s tvojimi problemi.Brezskrbi,zato smo tuki!Glede preizskav:jaz sem imela ss v 11t in mi ko sem jo vprašala zakaj do tega pride,je rekla da je to pač kromosomska napaka in da so to zelo pogosto dogaja.Da skoraj vsaka ženska da to skozi in da je verjetnost da se mi ponovi manjša.Kako ona ve,da je bila samo kromosomska napaka,če nima nobenih izvidov za to?user posted image Pač samo sklepa.Lahko je krivo kaj drugega,ma itak se ti ne posvetijo nevem kolko!Mojemuuser posted image sem vidla user posted image v 6t in do 11t nisem imela UZ.Tako da ne vem niti kdaj mu je prenehal biti.V 11t ko sem imela UZ pa je bila samo še GVuser posted image .Ploda pa nikjer več.To pa ne vem zakaj.Tako da niso nič poslali na preizskavo.Samo ti,ker si to zahtevala,bi ti mogli ugodit,že če so rekli da bojo.user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
10.1.2007 11:33:38   
Anonimen
Da. Jaz sem imela MA v 9 tednu in so poslali plod (oziroma vse, kar so izsesali) na genetske preiskave. Sem pa bila na G v MS. tako pa se je odločila moja g., ker sem že v letih in je hotela vedeti, kaj se je zgodilo. Je pa res, da se mora na napotnici posebej označiti tako histologija kot genetika. Kolikor vem, jih pa večina označi samo histologijo.

Ja, pa še nekaj glede pisanja: Sama sem se odločila, da se bom manjkrat oglašala iz enega enostavnega razloga: če kdorkoli kaj napiše, se mu ne odgovori (prej se je delalo tako) v zadnjem času pa je ta tema postala samo pisanje lastnih misli o O, merjenju BT in ostalem. Na to pa nimam kaj za odgovoriti ali napisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image . je pa res, da pa vsako, ki se ji zgodi to, kar se je nam, pozdravimuser posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil raho -- 10.1.2007 11:37:44 >

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
10.1.2007 11:41:31   
Lusa
Raho ,mi je tako žal ,da nisem šla v ms.Moj g. je imel pač dober namen in ker morajo posteljco in plodek poslat iz mS  v mb ,je pač mislil ,da me pošlje tja in jaz ga v tistem šoku sploh nisem mogla vprašat ,zakaj me pošilja v mb.Tam me več itak ne vidijo!!!Pa tako ali tako vse urejamo samo v MS in LJ.

Ah 1x bo boljše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.