Lusa
|
No ,da se še jaz javim ,z živci do konca ,besna ,jezna ko .Sem se že razjokala pa nič ne pomaga.Da vam povem ,kaj se je dogajalo.Bom vam pa jaz malo zagnjavila ,da ne bo preveč pusto. V ponedeljek prinese mož iz nabiralnika kuverto ,na kateri piše "bolnišnica mb".Začela sem se tresti in s težkimi rokami odprla pismo.V njem je bil histološki izvid ,ki pa nam ni čisto nič pomenil-škoda sploh mikroskopski preiskav zanj.Razočarana ugotovim ,da mojo pikico ,ki je bila v trebuščku ,sploh niso poslali na genetske preiskave ,čeprav so mi vsi doktarji zagotavljali ,da bomo lahko izvedeli ,če je bila kromosomska napaka.In zdaj smo v temi. Ponovno sem razočarana nad mb bolnišnico.MOj g.se je zelo začudil ,da niso nardili ,kajti ena smrt s kromosomsko napako ,je dovolj velik razlog ,da bi mi "morali" sedaj tud nardit te teste.Pa še g. me je poslal s tem namenom v mb in sem spet razočarana kot pred leti. Danes pa kličem ginekologinjo v mb ,ki me je sprejela in ji razložim vso nastalo situacijo in kaj naj zdaj.In mi reče ,da naj kar lepo začnema delat na otrokcu (halo?).In da naj to vse skupaj pozabimo(ker ve ,da je nekdo zamočil pri vsemu temu in jaz naj kar tako pozabim-NE MOREM ,sem že imela preveč hudega in spet nič ne vem kaj je z otrokom bilo),nato pa še mi dejala ,da se morajo ozirat na direktorja in ,da iz finančne plati niso nardili (zakaj pa plačujemo zdravstvo?) in da je mogoče bil plod premajhen(kar ne more držat ,ker biopsijo tud delajo v 14t ,ko bi naj moja pikica umrla )in še dejala mi je ,da mogoče pa imajo zmenjeno ,da se po 3ss začnejo delat preiskave.Tudi razumem ,če je tako ,vendar sem jaz žal že imela eno kromosomsko okvaro in na genetiki v lj so povedali ,da bi se to moglo nardit ,da bi lahko šla z možem k njim na preiskave. Res mi je hudo in morala sem se izpovedat ,čeprav bo to za nekatere mala stvar ,vendar za naju z možem ni in bova pač ustrezno ukrepala(pa lahko sedaj prebere to1000zdravnikov). Zanima pa me ,če je kaj takšnih punc ,ki ste imele ss med 10-16t in ,če so vam poslali plod na preiskave?Se mi zdi ,da jim kar moraš težit in jaz sem tri g. vprašala ,če bomo lahko izvedeli za kromosomsko napako in vsi so povedali -SEVEDA.Kaj pa zdaj?Ne morem se pomirit! hvala ,da ste me prebrale
|