|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
10.1.2007 11:52:42   
tinaaja
Lusa - ko ima hudic mlade ....
Meni so plod po UPN v 14 tednu poslali na genetske preiskave. Imela sem posebno napotnico od G za kariotipizacijo. Ampak je NS pokazzala 96% moznosti, da ima plod kromosomsko napako, zato so bili na to se bolj pozorni. Tko kot bi morali biti pri tebi zaradi Ajse. In ni opravicila po moje, da tega niso storili. Njihova napaka - vprasaj se pusenjaka, ce se da kaj narest. V kolikor ti v eni od nosecnosti ugotovijo, da je bila kromosomka napaka potem si (zaenkrat se) upravicen do brezplacne kariotipizacije v naslednji.
Mislim, da tudi Sonchek ni dobila genetskih rezultatov po UPN v 23 tednu, ker pac niso poslali. user posted image
Zal pa na koncu prides do tega, da bos morala dejansko naresti to, kar ti je rekla G - nakako se sprijazniti s situacijo in najti zakljucek. Ce ne bodo nasli kaksne opcije, da najdejo vzrok. Ne morem si predstavljat, kok tezko pa je kaj takega narest. Jaz sem vsaj imela vzrok pa mi je bilo tezko.

Drugace - zacela s solo za starse.. izcedek se mi je tok povecal, da me vsake tok popade nor strah, ali je mora plodovnica.. danes sem skoraj sla na test v porodnisnico. sem govorila z eno babco, je rekla, da je skoraj ziher izcedek. sem rekla, da pocakam na petek, ko moja G dela in bi sla raje k njej, ce bom se zivcna. kr ne neha se ta paranoja... grozno - vse je naceloma OK, ampak .... dost imam sama sebe user posted image  pikica pa brca, vsaj to me miri user posted image  komaj cakam, da jo bom lahko k sebi stisnila user posted image
Teri, ti pa le na pregled za scitnico user posted image

Punce pridne bodte in prav lep dan vam zelim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
10.1.2007 12:00:48   
Anonimen
Vem, Lusa, saj v tistem šoku sploh ne veš, kaj bi naredil. Sam ne si misliti, da so v MS vsi g. tako super. Jaz sem pri dr. Oučekovi in je res super g., o nekaterih pa ne bom zgubljala besed. Me je pa zmotilo pri tebi to, da so vedeli, da je Ajša imela DS in niso poslali plodeka na kariotipizacijo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer je res, da je možnost za ponovitev genetske napake (če je bila naključna) majhna. Ampak saj pa nobena od nas ne ve celotne klinične slike cele familije za 5 kolen nazaj.

Upam, da se boš hitro pobrala. Mene je moj MA popolnoma vrgrel iz tira, čeprav sem od začetka slutila (ko sem ugledala user posted image ), da nekaj ne bo ok. In vem in razumem te, da ti je težko po dveh tako hudih preizkušnjah. In upravičeno si besna na ves svet, še posebej pa na MB bolnišnico, da plodeka niso poslali an kariotipizacijo, saj boš trpela ko hudič, ko boš ponovno noseča, ker ne boš vedela, če je bilo kaj narobe. Evo, še jaz sem postala besna zaradi take šlamparije. Drži se, punca.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
10.1.2007 12:17:52   
andreja2000
Pozdravljene moje punce.Jaz se res tako težko prikopljem do prostega računalnika,ki j v sinovi sobi.Velikokra pa mislim na vas.No,sedajle je računalnik prost in sem z vami.

Lusa  jaz sem med prvim in drugim otrokom imela 3 ss.Ko je prišlo do tretjega ss ,so začeli malo bolj resno okoli mene,naredili so mi nekaj krvnih preiskav,nakar so rekli nekaj glede toksoplazmoze,kot možen vzrok za ss,saj se takrat v user posted image  ni testiralo na to bolezen.No,kolikor se spomnim sem dobila neke tabletke in bila sem prestavljena k dr. Brezniku v MB.Ko sem ponovno zansila sem preležala v bolnici tri mesece in kasneje rodila zdravo deklico.
Sedaj pa so spet težave tu.Z novim partnerjem sva se pred tremi leti odločila za user posted image .Zanosila sem in bila presrečna.Naša sreča se je končala v 13t.user posted image . Kot možen vzrok so pripisali hudi virozi,ki me je takrat doletela.Potolažili so me tudi,da narava sama poskrb,tako da je prav in da bo drugič bolje. Zame slaba tolažba.Pa res spe zanosim in na amnicintezi ugotovijo,da ima naša deklica trisomijo 21.No,po tej žalostni UPN pa ne morem in ne morem zanosit.Leta so tudi taka,ko mi zmanjkuje časa,vendar še upam,močno upam.....

To je moja izkušnja z ss,boleče je za vsako pikico posebaj,ko jo izgubiš in to resnično boli,vendar to smo močne ženske,posebne mamice vsem našim otročkom,pa če tudi nekaterih ni več z nami,so pa zavedno v naših srcih.

Lusa,bodi še naprej tako pogumna in močna

Rada bi se še zahvalila vsem,ki ste bivšemu zaželele lepih misli.Trenuno je sam zelo žaloste in kljub temu,da bi lahko začel jesti normalno po žlici,sedaj hrano zavrača in obrne glavo vstran koliko pač to lahko.Dikjagnoza pa je še vedno tetraplegik,a upam,upam,da se kaj spremeni.

Oooo,sedaj pa sem se še jaz raklepetala.O,pa še ura je taka,da moram  vsak čas k mami,ki je prišla z bolnice.
Lepo bodite!!!!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
10.1.2007 12:35:54   
lana38
No, da še jaz napišem o mojem UPN in preiskavah. Meni so na odpustnico napisali, da je bil plod poslan na histološke in genetske preiskave. Pa do danes še nisem dobila izvida teh preiskav, pa bo skoraj že minilo 10 mesecev.user posted image

Raho-tukaj največ jaz pišem o O in BT, ampak mislim da je tudi namen teme Upanje po splavu, tak da se tukaj pač pogovarjamo o tem kam gre naša pot v smeri user posted image . Tu pač povem stvari, ki se jih ne morem vsak dan doma pogovarjati z user posted image . Že res, da skupaj delava na user posted image , ampak če bi mu govorila o BT in O in vsak dan posebaj, kaj sem opazila mislim, da bi se me hitro naveličal. No, saj morda sem tudi tukaj tečna s tem stalno istim, ampak zato pišem tu gor, ker nekomu moram povedati. Mi to zelo dosti pomeni, da se vsaj tu izpovem, pa čeprav vedno govorim o isti stvari. Žal mi predolgo ne rata biti user posted image , pa se pač ponavljem. Upam, da se to pri meni in pri vseh nas čimprej spremeni in bomo srečke user posted image .user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
10.1.2007 13:06:00   
Anonimen
Jaz sem dobila genetske po 2,5 meseca. Sam je bilo zelo težko določiti, ker je bil plodek premajhen - to je pisalo v izvidu. V glavnem, na izvidu piše, da kromosomske napake ni bilo.
Sumijo, da je do MA prišlo zaradi nenadnega povišanja krvenga tlaka, a žal bo vzrok, zakaj mi je tisti dan tako nabilo KT, za vedno ostal neznan, ker imam sedaj spet takšnega kot po knjigah (120/80).user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 2980
10.1.2007 13:08:14   
teri
Tinaaja:čim bolj mirno.Vem da ni lahko,ampak se potrudi zaradi tvoje lepe punčke.Izcedek pa je čisto normalna stvar.Ene ga imajo povečanega že celo user posted image ,tako da nič bat.Vse bo še ok.Super..praviš šola za starše,kako lepouser posted image
Andreja:ga čisto razumem da nima volje niti jest.Bogi kako mora bit grozno,da se en dan zbudiš in si na njegovem položaju.Ne morem in si niti nočem predstavljat take bolečine.Mogoče pa gre kaj na boljše-že to je dosti da se je zbudil iz kome in da lahko sam je.Z vajo,če bo imel voljo,mu bo šlo samo na boljše.In vsaka čast tebi da mu stojiš ob strani.Res si pridna,nimam besed!
Lana:jaz se tudi tukaj z vami pogovarjam o stvareh,ki se z mojim ne morem.Pa ne zato ker nočem,ampak enostavno ker ga nočem morit in ker ve boljše razumete te situacije.Tako da ti se kar tu gor izkašljajuser posted image .Zakaj pa ne pokličeš in izveš kaj so ugotovili na preizskavah,jaz bi ziher že,ker bi me preveč zanimalo?Sploh bi preden bi začela delat na novemuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
   RE: skupaj na poti do cilja
10.1.2007 13:28:04   
andreja2000
Ko sem imelaUPN ,so mi rekli,da bodo najino punčko dali na genetske peiskave.Jaz do danes,pa bo kmalu že dve leti od tega žalostnega dogotka nisem dobila iz LJ ničesar vem le to kar so mi takrat povedali-trisomija 21 in velika okvara srčka in da je baje še celi kup drugih nepravilnosti.

Lana kako res je,da se dejansko z nikomer ne moreš pogovarjati o teh naših rečeh.Res se vse skupaj že daleč predolgo vleče in je ta forum točno to,kar nas nekatere drži gor.
Vsaka potoži svoje,tisto,kar je zanjo pomembno in tako je tudi prav.

teri se malo bojim,da bivši trenutno nima niti najmanjše volje,da bi najraje videl,da bi  kar umrl.Tako je še šibek in ker niti noče jesti,pravijo da še zaenkrat mu ne morejo dati aparata,s katerim bi lahko govoril.Popoldan greva z sinom k njemu,vendar pogosto sploh ne veva kaj naj mu rečeva,saj je že njegov obraz tako žalostn,kako šele duša?

< Sporočilo je popravil katrin -- 10.1.2007 21:31:48 >

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
10.1.2007 16:54:33   
SM10
Nekaj časa se nisem oglasila in danes berem tako žalostne spomine.
Lusa, če ti bodo moje besede kaj pomagale ti želim dobrodošlico med nami in pošiljam ti angelčka, ki ti bo varoval tvojo naslednjo pikico.

Vsem pa čimveč uspešnihuser posted image  v letu 2007

Neposredna povezava do sporočila: 2983
   Skupaj na poti do cilja
10.1.2007 21:19:03   
Milamay
Lusa - hudo je, da moraš vse to dajati skozi, a kot je že Andreja in še katera zapisala, močne smo in se pač nekako moramo sprijazniti z vsem, kar se nam dogaja. Vem pa, da ti mora biti grozno hudo. Sem pa jaz tudi že nekje prebrala, da delajo genetiko komaj po 3 SS (groza, ne?).

Andreja - grozno mora biti tvojemu bivšemu. Ubogi! Sploh ne vem, kaj naj rečem ... Držite se - vsi!

Nekatere se pritožujete, da se premalo oglašamo, pa da pišemo o O in BT ... Ja, a ni ta forum namenjem prav temu?!?! Res se ne oglašamo vsak dan, ker bi se enostavno preveč ponavljale. Da pa pišemo o O in BT?! Ja a ni to smisel tega foruma?! Upamo, upamo, da se nam končno prikažeta user posted image  in da bi končno postale mamice zdravim dojenčkom. To si vse želimo! In zato tu pišemo in izražamo svoja občutja, taka, ki jih svojim dragim vsak dan pač ne govorimo, ampak raje zaupamo nekomu, ki je podobno izkušnjo že imel za sabo. In prav je tako. Tu smo, da preberemo oz. napišemo, kaj v tistem trenutku občutimo, kaj se nam dogaja v življenju ...

Zato, le pridno pišite naprej, nosečki pa tudi ne pozabita na nas user posted image . Vidve nam vlivata upanje.

Lep večer

< Sporočilo je popravil katrin -- 10.1.2007 21:31:20 >

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
   RE: Skupaj na poti do cilja
11.1.2007 1:03:46   
Anonimen
Me veseli, da ste po dveh mesecih uspele reagirati vsaj na en moj post in se seveda spotakniti obenj ter takoj začeti komentirati. Škoda pa, da eno stran pred tem nobena ni ugotovila, da sem imela otročka cele praznike hudo bolnega, da sva končala celo v bolnišnici, in mi napisala vsaj kakšno spodbudno besedo. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
  Neposredna povezava do sporočila: 2985
11.1.2007 6:49:33   
krtekxx
Zdravo vse, posebej pa še Lusa.
Lusa, mogoče pa so tkivo tvoje zadnje nosečnosti vseeno poslali tudi na genetiko in boš rezultate dobila nekoliko kasneje. Jaz sem dobila rezultate histološke priskave po 14 dneh, genetske pa po dobrem mesecu ali dveh (se ne spomnim prav natančno).Če so ti zatrdili, da so jih na genetiko poslali, so jih najbrž res poslali. Genetske in histološke preiskave delajo v čisto dislociranih laboratorijih&oddelkih, tako da ena preiskava nima nobene zveze z drugo. Daj, pokliči malo na genetiko in vprašaj.
Ostale punce: držim pesti za čimveč user posted image user posted image v tem krogu, mi2 začneva takoj ko dobiva rezultate ponovnih testov na endokrinologiji (upam da okoli naslednje user posted image ). Sem se pa odločila, da grem tudi k bioenergetiku, ker se mi zdi, da v uradni medicini ni enotnega stališča glede mojega problema donositve ....

Prav lep dan vsem skupaj, petek je takorekoč pred vrati!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
11.1.2007 7:09:03   
lana38
raho- žal mi je za tvojega otročka. Upam, da je zdaj že OK. V času praznikov, pa včasih nihče ni nič napisal 2-3 dni. Žal mi je, ker si bila ravno ti tista, ki si potrebovala tolažbo, pa je od nas nisi dobila. Včasih sem pogledala gor na RR, pa večinoma ni bilo nič napisano, potem pa res nekaj časa nisem niti gledala. Verjetno bi ti rekla, kakšno spodbudno besedo, ker vem kako hudo je, če je otrok bolan. Če je v bolnišnici, pa je še dosti huje. Moj sin je bil do 3 let  starosti vsako leto najmanj enkrat po 14 dni not, zaradi alergij in pljučnic. Hvala Bogu, da se mu je potem to vse uredilo. Zdaj bo pa star že 10 let in že kakšna 3 leta je dosti manj bolan. Prej je bil pa skoz, razen poleti, ko je bila tista vročina 2-3 mesece je bil v redu.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
11.1.2007 8:10:03   
Špela100
Joj komaj sem na hitro preletela dve strani...ste se razpisale....pridne, pridne.

Andreja zelo mi je žal za vse kar preživljaš, ne bom ti govorila, da bodi močna, ker si že zelo močna, držim pesti, da se bo vse razvilo dobro, tako s tvojim bivšim, da bo začel jesti in zate, da čimprej zanosiš in donosiš.

Vidim, da ste premlele vse o genetskih in histoloških preiskavah, moram povedati, da ste že prave doktorice, toliko izrazov in nasvetov na enem kupu.
Res je žalostno, da kljub vsem težavam, ki jih imamo ne pridemo do odgovora na vprašanje zakaj.

Pri meni nič novega zato se tudi malo oglašam, ker se mi zdi, da nimam nič pametnega za povedati in se samo ponavljam, moja user posted image je odšla, začenja se nov boj od katerega sem pa že tako utrujena in naveličana, da nimam več tistega zagona, res me je že vse minilo.
Nekako potihem sem se odločila, da če tudi ta mesec ne bo nič, bom šla malo na pregled še h kakšnemu drugemu g., po še kakšno mnenje, nasvet...

zdaj pa šibam delat...punce čao...

aja ali se je Bety kateri oglasila?? Ali ve katera kako je z njo??

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
11.1.2007 8:39:29   
teri
Lep pozdrav čisto vsem!
Raho:tebi gre pa naše opravičilo,ker imaš prav ,da ti nobena ni posvetila kake lepe besede za tvojega sinčka.Ni opravičila.Nekaj sem tudi brala ,ko si pisala na družina in partnerski odnosi-se mi zdi da je tak naslov.Vem,da nočeš našega opravičila in da bi samo rada vidla,da bi ti takrat kaka od nas nameinala kako lepo besedo!Normalno da te pol razkuri,ko bereš o O in BT,ko pa si ti napisala tako pretresljivo novico.Po tvojih besedah mislim, da se je pocajtal.Tudi meni se je kdaj zgodilo,da sem postavila kako resno vprašanje pa mi ni nobena odgovorila ali pa sem napisala kak problem pa me ni nobena potolažila.Tako se pač dogaja.Je pa tudi res da me dostikrat znate potolažit!
O Bety pa nimam pojma kaj se je zgodilo.Mogoče si je želela samo malo odklopa.Na ene ta forum deluje sproščujoče,nekatere pa začne počasi morit.
Krtekxx:kakšne teste pa delaš?Držim pesti zate da boš lahko čimprej delala na user posted image !Bioenergetiki,če so dobri,ti znajo veliko pomagat.Jaz verjamem v to.Baje da je v Ankaran prišel eden iz Rusije in en prijatelj je hodil k njemu,ko je bil še v Celju.Njega je pozdravil in zdej hodi k njemu v Ankaran vsake 3m na terapije.Ampak ne moreš verjet kolko mu je pomagal.Sicer on je imel probleme s kožo,ampak vseeno.Tako,da bom šla do njega malo pogledat kako to deluje.
Lana:kako kaže kaj to čakanje na user posted image -ki upamo,da ne pride seveda!!!?
Tudi ostalim en lep pozdravček iz spet meglene Primorske!user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 11.1.2007 8:40:51 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
11.1.2007 9:46:39   
lana38
Čakanje-zaenkrat še kar gre.user posted image  Seveda želim, da user posted image  ne pride in bom user posted image , potem mi ne bo treba na HSG. Če pa že mora priti, pa naj pride točno, kot sem že pisala pred par dnevi, da bom lahko šal še ta mesec 25.1. na HSg, drugače se mi vse spet zamakne za en mesec.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
11.1.2007 9:50:54   
teri
Lana:mogoče malo smešno vprašanje,ampak bi rada vedela.Kaj ti delajo na HSG-ju?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
11.1.2007 9:58:57   
ElaM
Punce, sem danes po dolgem času malo pokukala na vašo temo. Malo pozno pa vendarle, upam, da v tem letu čisto vse zagledate magične user posted image .
Oglašam se pa predvsem zato, da povem Tiniaji , kako zelo jo razumem.  Sem celo nosečnost psihirala, kot nora, .. Res sem bila nevzdržna, če v pol ure nisem čutila nobenega giba, me je že popadla panika in sem skoz bezala trebuh. Res obupno. Še potem, ko sem rodila in je bilo vse ok, kar nisem dojela tega in me je še vedno grabila panika. Res sem bila obupna. Zaradi tega sem imela velike probleme z navezanostjo na otročka. Res je bilo hudo. Zdaj po 6 mesecih, ko imam mojo pupico, ki je res zlat otrok, lahko o tem odkrito govorim. Tako, da draga moja, poskusi razmišljati čimbolj pozitvno, ker je v 99,9% primerov res vse ok.user posted image
In vem, ko bom spet noseča si bom to vtepla v glavo, pa naj stane kar hoče. Nosečnost je res eno čudovito obdobje, le da to vem šele zdaj. Srečno. Pa še to, punčke so tako zlata bitja, boš videla. No, saj so fantki tudi, samo to ne morem govorit iz izkušenj.user posted image
Lusa, tebi pa iskreno sožalje. In res is pogumna punca.user posted image

:)

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
11.1.2007 10:19:03   
krtekxx
Hello,

RAHO - jaz kar redno prebiram tale forum, samo žal na tak način, da ga preletim po diagonali in velikokrat kaj zgrešim. Prebiram ga pa samo v službi ker doma živimo še v prejšnjem stoletju brez telefona, interneta, z zelo slabim signalom mobilnega telefona.... Samo da je s tvojim otročičkom sedaj vse OK, ti pa kdaj kaj s ta debelimi črkami napiši, da bomo opazile.
TERI - na napotnico mi je G napisala izkljuciti hormonske vzroke, naredili so mi vse živo, niti ne vem kaj, zataknilo pa se je pri ACHT testu (ali neka podobna kombinacija črk) - menda so ugotovili nezadostno delovanje nadledvične žleze (hipofize). Bomo videli kako bo na ponovljenem testu.
Vse ostale: ste v mojih mislih in držim pesti za črtice na testih. LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
11.1.2007 11:22:32   
lana38
teri!
Na HSG ti skozi maternico vbrizgajo kontrast, potem te rentgensko slikajo in na sliki se vidi, če ta kontrast prehaja skozi jajcevode, vidi pa se tudi, če je maternična votlina tako kot mora biti. Moj G predvideva, da bi mi morda lahko ostale kakšne posledice od UPN. Pred prvo user posted image  sem tudi že bila na HSG in sem potem takoj naslednji ciklus zanosila. Včasih se v jajcevodih nabere tudi kaj sluzi in so potem neprehodni. Kontrast pri HSG pa jih spet naredi za en čas prehodne. To mi je enkrat napisal dr. Pušenjak na MON-u, ko še nisem bila drugič noseča in sem postavila vprašanje, če bom spet morala na HSG. Potem pa sem drugič vseeno zanosila brez vseh preiskav. Rezultat vam je seveda znan-DS pri user posted image  in UPN. Zdaj v tretje pa spet ne gre. Če so mi slučajno ostale zarastline po UPN, potem bom morala še na histeroskopijo, da jih odstranijo. Če ni zarastlin, potem bom pa spet čakala, če bo kaj ratalo. Upam pa seveda, da že prej zagledam user posted image  in mi ne bo treba nikamor, niti na HSG, niti na HSC, ali kakšno še dodatno preiskavo oz. poseg. Vse bo jasno okrog 20.1.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
11.1.2007 12:32:08   
nemrak
lana38 user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
11.1.2007 14:21:25   
andreja2000
raho
Ful mi je žal,da smo te tako grdo spregledle.Žal mi je,za tvojega otročka in vse kar ste prestajali.Res ste imeli grdo smolo,a upam,da je sedaj že bolje.
Mene je med prazniki obupno bolel zob in  za novo leto sem bila vsa otečena in še celo plava pod očesom,bolečina pa ni in ni hotela popustiti.K sreči je to sedaj za mano in iz srca upam,da so tudi za vami vse komplikacije,da ste zdravi in boljše volje.Res mi je žal,da ti nismo dale nekaj spodbudnih besed in s tem vsaj malo omilile tvojo žalost.Res si zaslužiš opravičilo.

Včeraj sva z sinom bila pri bivšem.Spet ima visoko vročino.Ovratnico so mu sedaj sneli in je obupno shujšan tudi v obraz.Dokler je imel ovratnico se to ni tako videlo.
Hvala,punce za vse dobre želje zanj.

Lana38 želim,da se ta krog končno sklene z user posted image .

Vsem,tudi tistim,ki jih nisem imenovala,želim lep dan.
Liona ,tinaaja  vama pa user posted image user posted image ,za srečo vajinih pikic.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
11.1.2007 21:42:48   
Milamay
Raho - sprejmi tudi moje opravičilo. Priznam, da nisem ničesar prebrala o tvojih težavah z zdravjem tvojega otroka. Res pa nisem dosti brala med prazniki. Res mi je hudo, saj natančno vem, kaj doživaljaš, ko je otrok bolan. Na srečo (že močno trkam ob les) še do sedaj moj sin (2 leti in pol) ni bil nikoli v bolnišnici. To sicer ne pomeni, da še ni nikoli zbolel, to je, ampak v bolnišnici (hvalabogu) še nisva bila. Ti pa povem, da smo ravno ta popoldan letali k zdravnici. Naenkrat je dobil grozne bolečine v vratu, samo kričal je in tožil in jokal, da ga boli vrat. Kot kaže je nekakšen "heksenšus", moramo pa jutri zjutraj spet na kontrolo, da bo videla, če je to, ali pa kaj drugega. Res je bogi. Ko vidiš, kako ti otrok trpi, se ti res trga srce.

Lana, mislim nate in držim pesti, da prej zagledaš user posted image , kot pa da ti bo treba na HSG. Ampak, če je to en korak do nosečnosti, pa boš tudi to dala skozi, kajne? Mogoče pa je res potrebno samo malo "prevetriti kanale" user posted image .

Vsem ostalim pa pošiljam en topel objem, čeprav je zunaj že prava pomlad.

Neposredna povezava do sporočila: 2997
11.1.2007 21:42:54   
Anonimen
Punce, prišla je user posted image . Točna kakor švicarska ura.

Sicer pa sem jo ta mesec čakala, ker imamo doma vodene koze.

Neposredna povezava do sporočila: 2998
12.1.2007 9:40:58   
teri
Dobrojutro punce!Vidim da ste danes malo pozne z oglašanjem na forumu.Bom pa jaz enkrattolko 1. tuki, da vam zaželim dobrojutro,čeprav pri nas je megla.Upma,da vas bo privabil vonjuser posted image in boste kaj napisale!Pri meni nič novega.Enako kot ti Raho jaz ta mesec ne upam,ker vem da bo prišlauser posted image drug teden,ker sva zamudila z O.Drugi teden bom dala še skozi zdravnika za pregled ščitnice pa še zobarja,ker imam redno kontrolo.Tako da se vse rešim drug teden.Pri meni je tako,da al ne vidim zdravnike 1l,al pa pol vse v 1tuser posted image !
Super-vikend je že kmalu tu.Še dobrih 6h pa gremo domovuser posted image .Jutri imamo spet en roj dan.Tako,da bo spet ena dobra žurkauser posted image .Bomo v ned. kej počivali in prihajali k sebi do pon,ko bo treba spet delat.Lepo se mejte še naprej,pa se tipkamo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
12.1.2007 10:09:31   
micla
Dobro jutro oz. dober dan vsem.

Teri hvala za kafecke. Mmmm je prou pašalo. Sicer je tle na severnem primorskem kar sonček. Ga pošljem še malo na Koprsko? Ampak sej sploh ni važno, samo da je vikend tle.

Za spremembo imam nekaj novosti (ampak ne takih, kot bi si jih vse želele user posted image ).
V bistvu gre za to, da moram it čez dva dni na UZ merit folikel in pol bom začela jemat prometrium.
Ker je pa že res malo čudno, da v 6 mesecih ni še uspelo - pa ne da je to dosti, ker itak vem, da se druge mučijo še oh in sploh časa, ampak ker sem obakrat prej takoj v prvo zanosila, in je zato možnost, da se mi je po 2 abrazijah sluznica stanjšala in zato ne rata - ena od variant. Ma sej ni važno, samo, da se neki premika, ker to čakanje me preveč mori.
Kako čudno, ko je človek vesel že samo s tem, da se neki dogaja v zvezi s tem.
Baje moram prometrium jemat vaginalno. Točne napotke dobim pa na pregledu. A ima mogoče katera kake izkušnje s tem? 

No toliko o meni.
Vse vas lepo pozdravljam in želim lep vikend. Tebi Raho pa čim prejšnje okrevanje ta malega.

Sončen pozdravcek s primorske,

micla

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.