tinaaja
|
Andreja, jaz se velikokrat spomnim na tvojega bivsega in skoz upam, da gre na bolje. Je lepo prebrati, da je dejansko tko, pa ceprav so zacetki in navajanje na nov nacin zivljenja, odvisnost od drugih sigurno hudo tezki. Pa rehabilitacija je dolgotrajen proces, ki rabi veliko casa in predvsem volje. za vse vas! Lusa, kar ne morem verjet,kar sem prebrala zdaj. Nisem spremljala foruma zadnje case, ker sem se malo odklopila in sem sele sedaj videla, da se je koncalo. Res je tezko verjeti, da usoda tako preizkusa cloveka - dve tako tezki izkusnji v enem letu. Nas je tukaj kar nekaj, ki so jim na AC ali genetskem testu odkrili kromosomsko napako, meni so jo po UPN v 14 tednu, trisomija 13. Pa se v tej nosecnosti nisem odlocila za AC. Verjetno je zdaj se prekmalu za res razmisljati o naslednji nosecnosti, ampak .. jaz sem si rekla samo to, da mi drugega ne preostane. ce hocem otrocka je treba probat. Pot je lahko tezka, polna strahov (kar tudi je, ne morem rect, da se neobremenjena v tej nosecnosti, da ni neosnovanih strahov,..), ampak je zal edina pot, da poskusimo in upamo na boljsi izid. Jaz sem zvedela za nosecnoat 3,5meseca po UPN in mi je psihologinja isto rekla, da je morda prekmalu, da imam tudi zato vec strahu. Nekako se mi je zdelo, da sem razcistila z neuspelo nosecnostjo, tko da ne vem, ce bi te njene besede veljale zame. Bistveno je, da bos ti vedela, kdaj bos pripravljena. In definitivno bos tukaj, med nami, nasla tolazilno besedo, podporo, moc in veselje ob vsakem uspesnem pregledu. Izcedek po abraziji lahko traja, vazno je da se manjsa. JAz sem v 14 tednu morala it cez "naraven iztis ploda - naravni porod", res grozna izkusnja. Vsaj to ti je bilo prihranjeno. Se pa le javi tukaj, daj na "papir" bolecino, vprasaj, ce te kaj zanima. Zal mi je, da se ti je to zgodilo! Micla, nasi dragi so na ven mocni, pa tud zaradi nas poskusajo ostat taki. Ampak seveda jih podre.. Ampak vazno je, da gresta skupaj naprej... in slej ko prej bosta zagledala Teri, Milamay, Lana, Buhvald, meli, in vse ostale ... , da cim prej zagledate tezko pricakovani dve crtici!
|