|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Skupaj na poti do cilja
12.1.2007 10:18:03   
teri
Na žalost-al pa na srečo  ti ne znam nič svetovat o temu.Kaj te tablete ti debelijo sluznico?

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
12.1.2007 10:40:24   
micla
V bistvu je to čisti progesteron, ki naj bi pomagal hranit in ohranjat morebitno nosečnost. uporablja se pri več simptomih, eden je tudi ponavljajoči se splavi, spodbujanje ovulacije, urejanje cikla....skratka kadar telo proizvede premalo lastnega hormona.
To sem prebrala v navodilih - so v italijanščini, ker se jih dobi samo v Italiji, pa je noter en kup nekih strokovnih izrazov, ampak v skladu z mojim znanjem italijanščine je na kratko tko.
So pa seveda tudi stranski učinki - kot povsod, ampak za pikico VSE!!!!!!!

micla

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
12.1.2007 11:35:37   
teri
Kaj ga lahko dobiš npr. v Trstu v lekarni brez recepta?Kako se reče v italijanščini?

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
12.1.2007 12:06:02   
lana38
Dober dan!
Da vas malo pozdravim, čeprav kaj novega se mi ne dogaja, da bi imela o čem pisati.
Prometrium ima podobno funkcijo kot Dabroston. Razlika je samo v kemični sestavi, drugače pa imata oba isti učinek v končni fazi. Mislim pa, da lahko Dabroston jemlješ kot tablete oralno. Prometrium pa lahko oralno ali vaginalno.
Vikend je pred nami. Imamo pa pravo pomlad. Me res zanima, kaj bo iz tega. Morda pa nam zima še pokaže svoje zobe.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
12.1.2007 12:46:32   
tinaaja
Irmy - HVALA - si ful dobro napisala in zelo resnicno. Sam pri sebi ves, da pretiravas, da ni osnove za strah, ampak si ne mores pomagat. In hvala za tvoje besede, ker vcasih se mi res zdi, da sem ze zrela za polje user posted image
Micla - prometrium velikokrat uporabljajo za podporo nosecnosti pri IVF postpkih, kot je lana napisala, je podobno kot Dabroston. Je pa super, da se stvari vsaj nekako premikajo in da te bolj spremljajo.
Teri - jaaaaaaa vikend je.. Jaz sem itak na dopustu,kao bi se mogla ucit, ampak se ne.. zunaj je tak soncek, da je noro. dopoldne sem bila na soli za starse, jaz ful uzivam-mi je vse novo.
Andreja - kaj pa kaj sin pravi na situacijo, kako se odziva? Posiljam ti en kos moci, volje in potrpezljivosti!
Krtekxx - upam, da bosta cim prej presla iz testiranj na testiranje postelje user posted image  In da bi le koncno ratalo do konca! Ali pa da ugotovijo problem in ga resijo.
Raho - ne bit jezna, vsaka ima svoje probleme, ki so ji najpomembnejsi, najvecji in v zelji, da ga deli, se morda pozabi dodati se tako potrebno tolazilno besedo za drugega. Ampak sigurno ne namerno. Je pa dobro, da si opomnila, da se take zadeve ne spregledajo. Upam,da ste zdaj vsi OK, M je prisla in zdaj spet v akcijo. Ti, kako pa zgeldajo te vodene koze? user posted image
Pilotgirl - a se cakas?
Milamay, Lana, teri, Spela, SM 10, Nemrak in ostale borke - user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sreco!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
12.1.2007 15:26:28   
andreja2000
tinaaja    sin je seveda zelo prizadet.Ves čas razmilšja                 kako bi mu lahko pomagal da bi njegovo življenje kljub težki diagnozi dobilo vsaj mali smisel.Je pa tudi tako,da je njegovo  življensko stnje še vedno zelo resno in pravijo,da še vedno ogroženo,saj so taki pacijenti zelo dovzetni za plučnico in seveda še kup drugih bolezni.Tako je danes že dva meseca bivši v bolnici in seveda bo tako še kar dolgo.
Oba z sinom zanj gojiva veliko upanje in verjameva v čudež.

Tako,petek je tu in vikend pred vrati,zato vam vsem želim,da ga preživite kar se da lepo.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
12.1.2007 20:36:22   
Lusa
andreja2000 vsakokrat ,ko kaj napišeš o tvojem bivšem ,mi vse kocine v luft     spustijo in predstavljam si ,kako tudi ti psihično trpiš.Sem prevečkrat bila v tem ,1x vzponi ,drugič padci in si želiš samo da bo ,pa vseeno kako bo s to osebo.Lepo ,da mu stojita s sinom ob strani.

Da še malo napišem kaj se dogaja meni.Sem v torek klicala na ginekologijo ,kjer so mi naredili abrazijo in dobila sestro ,katero sem vprašala ,če še je slučajno kaj od mene na genetskih preiskavah.In mi začne ,da če mi v odpustnici nič ne piše ,da pol že nimam nič.In danes sva se opravila z možem pozanimat se k moji sobni zdravnici.Zelo hitro in lepo naju je sprejela in ji povem ,da sem pričakovala glede tega ,da smo imeli Ajšo takšno ,da pa boste opravili kromosomsko analizo.Takoj je šla po mojo kartoteko ,klicala na vse strani in ugotovila ,da je še bila narejena citološka preiskavauser posted image .Sicer ne vem ,če bo to pisalo tako kot kariotip ,da bomo izvedeli kromosomsko napako.Upam ,da bo tako.Od veselja sem jo pozabila vprašat za to.

Drugače pa se zdaj trenutno matram z urinom in sem na antibiotiku.In čisto možno je ,da je že prišlo do vnetja v nosečnosti in se je pikica okužila.

V glavnem morala sem vam povedati.Lana38 ne zameri mi ,ker sem malce zašla od teme user posted image ,ko bova pa pripravljena za naslednjega otročka ,potem bo pa mogoče ta tema še kako prav prišla.

micla-tudi meni je nazadnje g.rekel ,da imam tanko sluznico.Upam ,da ne bom imela takšnih težav kot ti.Sicer še ne veš ,če je kriva sluznica ,jaz si želim ,da ne bi bila.Ti pauser posted image  

ostalim ,ki pa jih nisem omenila ,pa en lep pozdrav ,pa da kmalu napišete da ste user posted image  ,ker če si ,si to res ve zaslužite!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
13.1.2007 0:41:42   
pilotgirl
Lep pozdrav punce. Hja tinajaa jst še vedno čakam. Na mon sem spraševala Pušenjaka kaj in kako v mojem primeru pa je reku da so to verjetno hormonske težave in da se to ponavadi dogaja ob policističnih jajčnikih.No zdej moram sicer še neke malenkosti urihtat glede zavarovanja pol pa se hitro naročim k ginekologinji da ugotoviva kaj je narobe z mano,ker očitno neki je,saj se mi to nikol še ni zgodilo.Tko da trenutno stojim na mestu in se nobena stvar že 4 mesce ni nikamor premaknila.Kmalu bo eno leto od mojega čiščenja pa se moja hudičevka še vedno ni uredila in mislim da to ni normalno.Kaj ve mislite?user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
13.1.2007 8:20:25   
lana38
Lusa, saj tudi jaz pišem o čem drugem, ne samo o temi. Nisem jaz tu nek policaj, ki se mu je treba opravičevati. Tukaj se pač družimo me z enako usodo in govorimo o sebi in o našem trudu za user posted image . Včasih pišem vse kar mi pride na pamet, tudi če ni povezano s to temo. Tako, da je OK.
LP

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
13.1.2007 14:38:45   
andreja2000
Lusa Življenje nas res preizkuša na vse mogoče načine.Ne vem,zakaj je enim dano toliko bolečine in žalosti,toliko duševnega nemiru,toliko solz in trpljenja a živim v upanju,da bo nam dan nekega dne tudi duševni mir in z njim več radosti in veselja kot doslej.Zadnji dve leti sta zame bili prava polomija.Bilo je toliko stresa,izgub,žalosti,tako da upam,da se nekako to zelo slabo obdobje zaključuje in da prihja na proti več smeha radosti in duševnga miru.Vse to pa želim tudi tebi,draga Lusa,naj vsem nam končno posije sonček,ogreje naša srca v tihi sreči,naj vse slabo ostane nekje daleč,da bomo lahko zadihali in polno zaživeli.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pilotgirl Res grozno nerodno,da se tvoja tečka še ni pošlihtala in verjamem,da ti s tem povzroča skrbi in tudi jezo.Jaz ti želim,da bi tvojo user posted image  srečala pamet in bi prišla redno ali še bolje,da izgine za 9 mesecev.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana38  tudi meni se zdi,da je prav,da pišemo različne teme,saj se preko njih tudi bolje spoznavamo.Res združila nas je ista usoda in imamo skupni cilj,vendar se nam dogajajo tudi druge stvari in je pomoje kar prav,če katera piše tudi drugačne teme.Se pač pgovarjamo in pogovori so lahko različni in si nekak zpolnjujemo čas ko čakamo na user posted image .Konec koncev tudi sama pišem drugačne teme,pa o bivšem.Pišem,ker mi je hudo in delim svojo bolečino z vami.Ko preberem vaše poste,mi je pri srcu dosti lažje in mnogokrat potočim tudi solzo.Zlate ste,vse ste zlate in kar čudim se kako lepo znate kaj napisat,potolažit in svetovat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem lep dan user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
14.1.2007 19:28:41   
sonchek
Pozdravljene sotrpinke...

Priznam, da nisem prebrala vsega kar se je dogajalo na forumu, nekaj sem samo na hitro preletela, ker še nisem prov dolgo sposobna sedeti na stolu...user posted image
..naj vam na hitro povem, da sem bila v četrtek sprejeta na GK, kjer sem imela v petek operacijo nekih izrastlin, ki so mi ostale od abrazije...septembra sem bila na diagnostični HSC, sedaj pa na operaciji in ne boste verjele, da so mi šele tokrat ugotovili pregrado, sicer majhno,je pa bila...no, tudi to so uspešno odstranili....
...to je trenutno novega pri meni...ker sem ta mesec jedla KT, zaradi operacije, sedaj čakam user posted image ...potem imam pregled pri G., nato bomo pa videli kako naprej...
...upajmo na najbolje...
sedaj imam še en teden bolniške in se bom verjetno več javljala..
l.p.
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
14.1.2007 21:28:48   
Anonimen
Lep dober večer!

Bom kratka, ker štrikam copatke za EINT v MB, takšne čist majcene (5 cm).
Prosim, povejte mi, ali je noramlno, da imam še vedno tako močne user posted image  in da mi ob vsej tej krvi padajo ven celi koščki? Sicer iz meseca v mesec manjši, pa vseeno. Kaj naj naredim?

Prosim, povejte mi, kako je bilo pri vas, ker najprej nisem delala panike, sedaj pa me že malo skrbi.

LP

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
14.1.2007 21:42:13   
Milamay
Pozdravljene!

Tudi jaz se na hitro oglašam, saj me čaka še nekaj priprav za jutri (šolstvo pač).

Raho - moje user posted image  so bile po UPN dokaj močne in mislim, da je bila šele 4. bolj normalna. Če te skrbi, pa vseeno pokliči svojega G. Tako pridna si, da delaš copatke?! Super!!! Sicer znam kvačkati, a več kot kakšnega prta nisem naredila. Copatke pa zna delati moja mami. Mi ja za mojeg asina naredila, pa za vse nove člane, ki jih poznamo, tudi vedno naredi. Kako to, da delaš za njih?

Sonchek - fajn, da je operacija za tabo in da so ti vse odstranili, kar ne sodi tja. Zdaj pa bo! Boš videla! Jaz sem 1. zanosila takoj naslednji mesec po odstranitivi pregrade. Nihče mi ni rekel, da ne bi smela .... pa na forumih tudi še nisem takrat nič bila ... pa je kar ratalo .... in zdaj nama življenje lepša najin 2 in pol letnik. user posted image

Pilotgirl - kaj pa prej? Prej si imela normalno M? To da že tako dolgo nimaš pravega ciklusa - jaz bi na tvojem mestu "zagnjavila" G, da me da na kakšne preglede.

Tako - pri nas ni nič novega. Ta teden, ki prihaja, bodo plodni dnevi (vsaj po mojem mnenju) ... se bova trudila. user posted image

Lep večer vam vsem želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
14.1.2007 22:01:17   
pilotgirl
Ja,milamay pred čiščenjem sem imela čisto normalne menstruacije. Zadnjič ko sm bla na pregledu je rekla da je vse ok.Da kakih cist nimam,neprehodnih jajčnikov pa tud ne. Tko da ostane možnost edino,da shujšam in da vidim rezultat kakšen bo(no prenehala kadit lani septembra in kilce so se kr nabrale).Drgač pa ne vem več kaj naj še nardim.Mislim da bom šla še k eni drugi ginekologinji da mi nardi pregled da vidimo kaj in kako.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
15.1.2007 10:30:46   
micla
Dobro jutro.....malo pozno, ampak ker sem danes tu prva se spodobi.

Punce, moj folikel je bil vceraj velik 18-19mm. (11 dan po M) Žal samo eden ampak je G rekel, da je "zelo lep" in upajmo, da sem tista nesnica, ki dela na kvaliteti in ne na kvantiteti. user posted image    Po njegovem mnenju bi moral danes počit, tko da akcija user posted image  teče s polno paro. V sredo moram spet na UZ, pa da vidimo če je stvar zaključena.
Sej vem, da ni nič rečeno, da bo kaj, ampak že sam občutek, da se nekaj dogaja v tej smeri me pomirja. Dejansko sem pomirjena in imam dober občutek. Tudi če ne bo uspelo, vsaj vem, da ovuliram in da nisem še za v penzijo.

Teri prometrium se prav tako kliče tudi v italijanscini, ampak žal jih ne dobiš brez recepta. Imajo jih pa v vsaki lekarni v Italiji.

Lana je prav povedala, da imajo približno isti učinek kot dabroston, le da prometrium lahko jemlješ tudi vaginalno.

Raho tudi moja M je bila po abraziji močnejša, mogoče 2x pl se je pa normalizirala. Sama se najbolj poznaš in če meniš, da kej ne štima, pejdi se raje pokazat.

Andreja - kako kaj, je tudi pri tebi akcija te dni?
Pilotgirl - upam, da se kmalu uredijo zadeve. Je res zoprno, če sploh ne veš pri čem si.
Naše nosečke - eno user posted image  za vaše user posted image .

Vse ostale, ki vas nisem imenovala, mislim na vas in vam pošiljam en sončen pozdravček s primorske.

Se tipkamo,    PA PA.

micla

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
15.1.2007 11:06:26   
lana38
sonchekuser posted image , lepo da se te poštimali. Zdaj pa v akcijouser posted image , seveda ko boš že lahko.
LP

lana38

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
15.1.2007 11:16:06   
teri
Pozdravljene.Danes je končno lep sonček pri nas na obali!Včeraj je blo tako slabo vreme-megla,rosila..skratka za bit doma.Niti frizure ne morem met lepe,ker se mi takoj zvije vsak las kot mu paše.Groznouser posted image
Sonchek:super,da so te poštimali.Ne razumem,kako so ti šele zdej ugotovili pregradouser posted image -tega me je mene strah.Ni problem,če ti jo ugotovijo prednouser posted image ,problem je da se ti ss ponovi,ker so preveč furjasti da bi nas pregledali.
Ti pa čimprej v akcijouser posted image za zdravega user posted image !
Raho:jaz imam zdajuser posted image tudi bolj močne,ampak nimam nobenih koščkov.Moj nasvet....pojdi do g.Ni nujno da je kaj narobe,samo boš bolj mirna,če bo vse bp.Pa poročaj!
Milamay in Micla:srečno za vaše plodne dneveuser posted image
Lana:kako kaj?Se že kaj kaže na prihoduser posted image .BT?Držim pesti da jo tokrat ne bo!user posted image !!!!Jaz vem,da jo bom dobila.Kot sem že zadnjič povedala...sva zamudila O.In jo tudi po bolečinah čutim,da bo prišla-na žalost.Sem se odločila da si bom kupila čaj od krvomočnice..baje da pomaga.Ima katera izkušnje s tem čajem????user posted image Baje da tudi sok od brusnice je ok.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
15.1.2007 11:24:51   
sonchek
Ojla punce...user posted image
pa sem končno prišla do računalnika...na hitro sem preletela vaše prejšnje poste...je blo kr velik za brat...ampak pač tako je...pa punce NE SE KREGAT...tle smo da si pomagamo...sicer sem jaz tudi že parkrat zapustila za nekaj dni ta forum iz istega razloga, kot ga je navedla že RAHO, ker punce večinoma zanimajo samo njihove težave in problemi...ampak, če bi se vse tako obnašale, bi lahko pisala vsaka zase...tako da, Raho se zgodi da katera spregleda kakšno stvar in gre kar tako mimo nepomembno...
...pa vendar...sodelujmo in vsem bo lažje...res je pa tudi, da nekatere živimo še za kaj drugega kot ovulacije in user posted image ...tako pač je...in se pač ne pogovarjamo samo o tem...
Podpirati se moramo punce in bo vsem lažje....
...sicer je včasih res težko vsaki posebaj napisat kako in kaj...in napišeš pač tisto kar se ti zdi pomembno...

ooooh pa pustimo sedaj to....
gremo naprej...te strani so nastale zato da si pomagamo in si stojimo ob strani, brez izjem...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
15.1.2007 11:42:56   
sonchek
Lusa...naj ti povem svojo kratko zgodbo o genetskih preiskavah...sicer mi na odpustnico niso napisali kam bo šel plod in na katere preiskave, samo rekli so mi da gre na obdukcijo in na genetiko...sicer je šel na obdukcijo in tam so ugotovili neko zadevo na vratu, ki naj bi bil nek izrastek, ampak ker so preveč šlampasti, da bi kakšno stvar naredili do konca seveda niso poslali na genetiko, in na koncu je bil njihov odgovor se zgodi in da tisto "kar naj bi imel na vratu" ni mogoče dokazati ker niso bile narejene genetske preiskave....mahhh nič jim ni za verjeti...

Teri...tud jaz ne morem verjet da so mi šele sedaj odkrili pregrado, s tem da sem imela prej 5xUZ in diagnostično HSC, pa niso nič najdl..na operacijski mizi pa najdejo...mah dol padeš....

Lana...zate čist dobr ne vem, amapak mislim da si po O, kajne...in da ne čakašuser posted image ...no držim pesti...
...jaz bom šla pa prej še do svoje G. da vidim, kaj bo rekla...folno bom pa tudi začela jemati....pol bomo pa videli, kaj in kako bo...

Raho...tudi moja user posted image  je bila fuuul močnejša bo abraziji(ampak samo drugi in mogoče tretji dan- v kosih)...tako da je to verjetno normalno...sicer pa pokliči svojo G. in vprašaj....

Pilotgirl...to pa res ni normalno...jaz bi šla tud še do kakšnega drugega G...
...ne bi te rada strašila,ampak mojo kolegico so tko zašuštral...da so ji hormoni čist zblazneli in kr naenkrat je imela več moških kot ženskih hormonov...user posted image  je pa dobivala glih na eno leto...takrat jo je pa imela en mesec skupi...jedla je pa prej ene hormonske zadeve in so ji vse zmešal...tko da se probaj orng pozanimat, kaj ti dajo in kako to deluje...pa res te nočem strašit....pač slabe izkušnje...

Milamay...držimo pesti...da rata na te plodne dni...

Andreja2000...kaj naj ti rečem...držite se in ne obupajte...pa sej si že večrat pokazala da se ne daš...GO GIRL...

ooo...nas je tukaj...vem, da nisem vse obrala...ampak...vseeno mislim na vas...user posted image user posted image user posted image

Tinaja...še malo pa bo pikica tukaj....in Liona...drži se in upoštevaj navodila G.

Punce...kasneje še kaj več...že itak sem se preveč razpisala...
lep dan, pa čeprav je v Ljubljani megleno...aja pa še to vam povem...da sem sedaj uradno Dolenjka...user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo še dokumente čakam...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
15.1.2007 12:00:37   
lana38
Dober dan!
No, zdaj imam malo več časa kot prej in sem samo za sonchek ne hitro napisala.
Jaz pa sem brez vseh znakov o user posted image  ali user posted image . BT še je vedno povišana. Pravzaprav bi naj bila še 2 dni, potem bi naj prišla user posted image . Me res zanima, kaj bo tokrat. Želim pa si seveda user posted image . Potem mi ne bo treba na HSG. Če pa že misli priti user posted image , pa tudi želim da čimprej, oz. najkasnjeje do 20.1., drugače se mi HSG prestavi za en mesec, ker moj G gre 27.1. na dopust. Morda bom vsaj pri tem imela srečo, da se user posted image  pojavi pravočasno, če se že mora.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
15.1.2007 12:08:44   
micla
Sonchek, lepo je na dolenjskem, boš malo cvička častila, ko bomo za kaj nazdravljale. Upam da kmalu za čimveč user posted image .
Naj ti okrevanje čimprej mine in se lahko kmalu podaš v borbo za user posted image .
O teh pregradah pa slišiš sto različnih variant. Eni precej poudarjajo ta dejavnik, spet drugi pravijo, da je zgolj modna muha to odstranjevanje pregrad...skratka sploh ne veš kaj verjet. Dejstvo pa je, da vse tukaj zbrane še vedno nimamo naših pikic, pa naj bo to zaradi pregrad ali ne. V končni fazi nekaj vseeno ne štima, če nam te stvari ne grejo prav gladko od rok. In naj bi imele pravico zvedet zakaj ni uredu, nekateri se pa pri tem obnašajo, kot da ni to nič posebnega in se dogajajo zgodbe kot Sonchku, pa Lusi....pa še kateri.

Kljub vsej žalosti in težavam na tem forumu, sem vesela, da nas je dosti v tej bitki za edini cilj in srčno upam, da se kmalu pojavi katera z veselo novico.
Verjamem, da se bomo vse veselile z njo.

Malo sonca pošiljam vsem, ki ste (še) v megli.

micla

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
15.1.2007 12:08:50   
Liona
Ojla,

se vam še jaz na kratko oglasim. Z nama je vse o.k. Sicer sva imela kar naporen teden ( v sredo me je precej napenjalo, sem klicala na urgenco in mi je prijazna ginekologinja predlagala Buscopan, ki je res pomagal...). user posted image  
Še vedno sem na bolniški in bom verjetno do konca, do nastopa porodniške. Zdaj iščem kakšen hobi, da mi ne bo preveč dolg čas. Verjetno se bom naučila šivat. Šivalni stroj že imam...
Tinaaja še malo, pa boš res svojo pikico že lahko stisnila k sebi. Jaz bom mogla počakat pa še polnih pet mesecev user posted image . Upam, da bo hitro minilo. Čez slab mesec dni grem k Pušenjaku na morfologijo. To je naš naslednji pregled. Seveda bomo vprašali za spol. Zadnjič sem spraševala svojega ginekologa, če se kaj vidi, ampak smo bili na preslabem UZ aparatu. K Pušenjaku bom šla pa na samoplačniški 3D UZ v Dravlje.
Aja, pa še to. Kupila sem AngelSounds (ne vem, če sem že omenjala). To je tista stvarca s katero poslušam srček in gibanje našega sončka. Full se lepo sliši. Zadnje dni je tudi zelo živahen, saj se prav sliši, ko se premika in spušča čudne zvokce... Prav luštkano user posted image . Čutim, ga pa še ne. Upam, da še ni panike (nisem ravno med suhimi) pri 17tin 3d. Pa poslušam ga vsak večer in vsako jutro. Za mirno noč in lepši dan... Sem čudna, a ne?

Lepo se imejte in čim več user posted image ,user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
15.1.2007 12:10:12   
tinaaja
Kavicaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image
user posted image  
Sonchek, kako uradno doljenka?? Nic ne poves, packa! user posted image  Kwa si se ze preselila?

No tko... jaz kraljujem doma user posted image  Studij, ki je razlog mojemu dopustu, stagnira user posted image  V petek smo imel celo stalo z naso kuzo, komaj hodila in sem odpovedala vse za ta teden - itak se nisem dost ucila pol pa se to sranje in sem bila sita vsega in tegnila crto. Saj vem, da me bo junija teplo, ampak ... Zadnje leto je bilo zame prevec stresno in sploh ne hendlam vec dobro takih situacij. No s kuzo je bolje, je spet na terapiji, tko da se je stanje znormaliziralo. Tko da moram tud jaz svoj studij sedaj izboljsat in se naucit za dva izpita in dokoncat eno seminarsko.  

Drugace sem cist navdusena nad solo za starse v ljubljani user posted image  Moram pohvalit!

Drzim pesti, da bodo testi v januarju kazali user posted image user posted image  
user posted image  PS: sonchek, kaj pravis na kaksno posodobitev nase liste (zdaj ko si na bolniski heheheh) 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
15.1.2007 12:18:51   
tinaaja
Aja, pa še to. Kupila sem AngelSounds (ne vem, če sem že omenjala). To je tista stvarca s katero poslušam srček in gibanje našega sončka. Full se lepo sliši. Zadnje dni je tudi zelo živahen, saj se prav sliši, ko se premika in spušča čudne zvokce... Prav luštkano . Čutim, ga pa še ne. Upam, da še ni panike (nisem ravno med suhimi) pri 17tin 3d. Pa poslušam ga vsak večer in vsako jutro. Za mirno noč in lepši dan... Sem čudna, a ne?

Liona, ko sem prvic gledala tale angelsound, sem si rekla, da to pa je se ena neumnost za nas paranojike, ko pol npr ne najdes srcka, ker je slucajno otrocek tko obrnjen.... Pol sem pa mal razmisljala, kolikokrat bi mene to pomirili, ko se npr pikica ni javila par ur in sem bila ze cist fertik. In se mi zdi, da sploh ni slaba varianta...
Jaz sem prvic zacutila gibe pri 19t2d... Prvorodka imajo cas do 22-24 tedna, tko da sploh ni panike. Pa lahko zdaj recem, da sele od ene 28 tedna se pojavljajo bolj redno. Saj so bili vsak dan, ampak morda malo cez dan, ali samo zvecer in pol valda si zivcen.. In predvsem - ce bos brala, da nekatere brca CEL dan - pozabi. Ja nekatere res cutijo cel dan, druge ne. Otrocki so ful razlicni, eni nezni, eni ne, eni akrobati, drugi brcajo samo zvecer,... skratka, zdaj sem pametna, ampak sem valda preucila celo azdevo, ker sem sla cez to.. Tudi danes je v soli povedala tocno to, da je pocasi cas, da zacne steti gibe, 10 v 12 urah. pa da so obdobja gibanja popolnoma razlicna pri razlicnih zenskah..
Moj rok se pa bliza ja user posted image  pojutrisnjem cez 2 meseca, ceprav bi jaz rekla, da bo prej - cist po obcutku user posted image
Ta teden delam 2 dni, naslednji 3 dni, pol pa sem frej sluzbe za skoraj 13 mesecevuser posted image  Grem v mama d.o.o. user posted image
Sibam mal pregleda sluzbeno posto, moram par zadeav popedenat.
Pridne bodte

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
15.1.2007 13:47:25   
pilotgirl
Ja res se bojim da mi nebi kaj zašuštrali,čeprav drugih tablet razen dabrostana(še) nisem pila.Tko da se grem naročit na samoplačniško da me pregleda kaj je.Verjetno bo potrebno še kake hormonske preiskave naredit,ker se mi to enostavno ne zdi normalno.Čez 2 meseca bo eno leto od čiščenja pa še vedno ni nič tko kot mora bit. Tko da se bom kr potrudila da mi ugotovijo,saj sem še premlada da bi si lahko privoščili kikse in napake na moj račun.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.