tinaaja
|
Aja, pa še to. Kupila sem AngelSounds (ne vem, če sem že omenjala). To je tista stvarca s katero poslušam srček in gibanje našega sončka. Full se lepo sliši. Zadnje dni je tudi zelo živahen, saj se prav sliši, ko se premika in spušča čudne zvokce... Prav luštkano . Čutim, ga pa še ne. Upam, da še ni panike (nisem ravno med suhimi) pri 17tin 3d. Pa poslušam ga vsak večer in vsako jutro. Za mirno noč in lepši dan... Sem čudna, a ne? Liona, ko sem prvic gledala tale angelsound, sem si rekla, da to pa je se ena neumnost za nas paranojike, ko pol npr ne najdes srcka, ker je slucajno otrocek tko obrnjen.... Pol sem pa mal razmisljala, kolikokrat bi mene to pomirili, ko se npr pikica ni javila par ur in sem bila ze cist fertik. In se mi zdi, da sploh ni slaba varianta... Jaz sem prvic zacutila gibe pri 19t2d... Prvorodka imajo cas do 22-24 tedna, tko da sploh ni panike. Pa lahko zdaj recem, da sele od ene 28 tedna se pojavljajo bolj redno. Saj so bili vsak dan, ampak morda malo cez dan, ali samo zvecer in pol valda si zivcen.. In predvsem - ce bos brala, da nekatere brca CEL dan - pozabi. Ja nekatere res cutijo cel dan, druge ne. Otrocki so ful razlicni, eni nezni, eni ne, eni akrobati, drugi brcajo samo zvecer,... skratka, zdaj sem pametna, ampak sem valda preucila celo azdevo, ker sem sla cez to.. Tudi danes je v soli povedala tocno to, da je pocasi cas, da zacne steti gibe, 10 v 12 urah. pa da so obdobja gibanja popolnoma razlicna pri razlicnih zenskah.. Moj rok se pa bliza ja pojutrisnjem cez 2 meseca, ceprav bi jaz rekla, da bo prej - cist po obcutku Ta teden delam 2 dni, naslednji 3 dni, pol pa sem frej sluzbe za skoraj 13 mesecev Grem v mama d.o.o. Sibam mal pregleda sluzbeno posto, moram par zadeav popedenat. Pridne bodte
|