|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
3.1.2007 14:04:24   
enia
Vas že dalj časa berem, mal manjkrat se oglasim. ampak, ko se prebrala post od nemark, sem rekla, da se javim tudi sama. Namreč tudi jaz sem jemala klomifen (zdaj je bil tretji ciklus) in sem bila zelo začudena, ker tokrat ni bilo nobenih stranskih učinkov, zankov, .. Nič. Ponavadi so me prsi začele bolet najmanj en teden pred M in to kar fajn, tokrat pa ne. Skratka, nič stranskih učinkov klomifena in potem test pokaže user posted image . Žal se je tudi slabo končalo, ampak toliko da delim še mojo zgodbo z vami.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
4.1.2007 7:06:15   
lana38
Dobro jutro!
Sem v totalni gužvi v službi, tako da vas samo na hitro preberem, pišem pa bolj malo. Danes ali jutri bi naj imela O. Včeraj me je začelo nekaj tiščati v spodnjem delu trebuha. BT se je po praznikih stabilizirala in spet lahko, kaj razberem iz nje. Ves čas tudi pridno user posted image . Pa bomo videli, ali je januar kaj prida mesec.
Lepo se imejte in pišite, kaj se vam dogaja.
LP

lana38

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
4.1.2007 11:05:16   
enia
Živjo!

Lana38, praviš, da se ti je BT normalizirala. Mene pa zanima, si tudi merim BT in mi trenutno ni čist jasno, kaj to pomeni. Merim si zdej 3. mesec. In 29.12., ko se je zvečer pojavil izcedek sem imela BT 36,64 - se pravi je padla z 36,9. Potem naslednji dan 36,48 in 31.12. 36,54. Za 1. in 2. ne vem, ker me ni bilo doma pa novo leto in te reči, ne. No, potem pa 3.1. 36,8 in danes 36,9?! Zakaj mam tako visoko BT. Zaradi ss al kaj?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
4.1.2007 19:02:16   
lana38
To je res čudno, da zdaj nimaš nižje BT. Morda pa si si bolj pozno merila ta dva dni. Pri meni se je to zdaj ful poznalo, ko sem si izmerila 2 do 3 ure kasneje, je tudi bila okrog 36.8. Boš videla kaj bo naprej.
LP

lana38

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
4.1.2007 19:29:21   
enia
Je čudno, ne? tud meni ni čist jasn, kako to. Merila sem si pa mal kasnej, ja kot prej. Ponavadi jo tam od pol devete do devete ure merim. Zdej sem jo pa ob 10.00.
Bom vidla, kako bo jutri. Upam, da mi rata oči odpret ob 9.00. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
5.1.2007 7:07:03   
lana38
Potem bo pa sigurno čas merjenja ta, ki je vplival na ta dvig BT pri tebi. Pri meni se je to ful poznalo, zdaj ko sem bolj dolgo spala med prazniki.
LP

lana38

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
5.1.2007 10:22:01   
enia
Hvala, lana38. Sem dons se li uspela zmerit ob 9.00 in je pokazalo 36,41. Tko, da upam, da bo zdej u redu moja BT.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
5.1.2007 11:00:55   
lana38
user posted image

lana38

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
5.1.2007 11:31:39   
teri
Lepo pozdravljene vse!
Ne vem al zaradi praznikov al zaradi razočaranj ,je ogromno punc,ki smo si še dec. dopisovale zapustilo ta forumuser posted image Mi manjkate in to mislim prav na vse,ki smo se bodrile in tako rekoče upale skupaj.Upam da se boste še kej oglasile in da si bomo tipkale šeuser posted image !Lana edino še ti si ostalauser posted image .Pa glih medve,ki imava na podobne dneve O in na žalost tudi še karuser posted image !Še 1 dober teden pa bomo spet tam...v čakanjuuser posted image Najbolj sovražim to obdobje!
Buhvald:Meni bi blo to merjenje BT preveč stresno. Jaz rajeuser posted image vsak 2 dan.Je glih tako učinkovito,pa še paše!Samo ta mesec nisva glih v O,ker je mel moj full gužve v službi in pol je bil preveč utrujen.Pa lih tistih par dni.Bo pa drug mesec,tako bom vsaj lahko kaj popila na moj roj.dan,ki ga imam konec meseca.
Lepo delajte in če imate čas pejte kaj na sonček.Je prav lepo vreme samo kaj ki ob 4h ko končam delat je že megla.Bomo pa uživali vikend.Še4 h in pol pa gremo domov.Jupiii!user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
5.1.2007 12:15:10   
tinaaja
user posted image  vse puncam user posted image

Res je kar zamrlo tukaj user posted image  

No naj najprej povem, da sva midve super, moja mala brca, nekako cudno je obrnjena, ker me je zadnjih 10 dni nabijala samo v mednozje, da sem vcasih prav poskakovala user posted image  Busa raste in odstevamo dneve v sluzbi juhuhu

Liona, vidim, da ti nosecnost kar ne da psihicnega miru, ampak zdaj vsaj ves vzrok, tko da pocivat pa nic sexat.. Itak se velikokrat dvigne posteljica z rastjo maternice, tko da je se cas. Jaz sem si vzela ful knjig v knjiznici in malo brerem o porodu, negi. Priporocam Dojenje in materinstvo iz srca.. Lustna.

Borke za user posted image user posted image  - drzim pesti in vam vsem zelim, da cim prej ugeldate dve crtici, predvsem ne obupat ali bit prevec zalostne. Pa zamotite se s cim lustnim med cakanjem.user posted image

Pridne bodte punce, pa ne pustit, da je ta forum tok opustosen user posted image
user posted image  

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
5.1.2007 12:31:03   
andreja2000
Pozdravljene
Že nekaj časa se nisem javila,saj je naš računalnik v eno zaseden,ali pa imamo kak obisk.No,tudi jaz sem žal danes dobila zelo nezaželjen obisk user posted image . user posted image user posted image user posted image
Močno upam,da mi bo to leto bolj naklonjeno.Sedaj se podajam v dvajseti krog in peti z klomifenom-tokrat z dvema tabletkama na dan.

Lana38 ,teri in seveda tudi ostale punce,veliko mislim na vas in vam želim,da vam uspe zagledati user posted image

Lep dan!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
5.1.2007 13:10:38   
teri
O Tinaaja kako sem vesela zate da je vse ok.Upam,da bom lahko kamlu tudi jaz brala to knjigouser posted image .Zaenkrat pri meni  je še vedno optimizem,sicer ne vem še koliko časa bo tako,ampak dokler je se s tem ne bom ubadala.Ja,ti greš pa kmalu na porodniško-ti srečnica ti.Ti privoščim!
Andreja:ta user posted image pa nam prav ne da miru.Ne vem kaj ji jeuser posted image .Smotana,ona vedno pride jaz pa jo tako sovražim!Leto 2007 je še dolgo in upam,da bo to res tvoje leto!Kako kaj s tvojim bivšim?
Liona:ne sekiraj se.Ena moja kolegica je imela 1xss in pol 2x zdrava otroka,s tem da je imela pri obehuser posted image enako kot ti.Pač je mogla počivat celo user posted image in ničuser posted image .Ampak se je končalo vse ok.Zateuser posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
5.1.2007 15:23:08   
lana38
No, lepo, da ste se oglasile še druge. Me je že resno skrbelo, da bom samo jez še pisala in brala po tej temi. Se mi je kar popravilo razpoloženje, da nisem ostala osamljena. Seveda bi bilo bolje, če bi šle dol s te teme, na kakšno lepšo o tem, da smo user posted image . Pa kaj, če noče biti nič iz tega.
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
5.1.2007 16:59:01   
Milamay
NO, da se še jaz malo oglasim (da ne boste rekle, da je tako prazno user posted image ). NOvo leto se je začelo ... nov začetek ... Lana, naj bo pravljično, tako kot praviš. Iz tvojih ust v božja ušesa (ali kako se pač reče).

Vidim, da je nekaj novih oglasilo ... pa še kakšna naša svetla zvezdica, kot sta Liona in Tinaaja. Punci, držita se. V mislih sem z vama obema. Liona, ti pa lepo počivaj in boš videla, da bo vse v redu. CR pa te ne rabi biti strah. Sem ga dala skozi in je bilo vse OK. Tako z mano, kot mojim sinom.

Jaz sem po dabrostonu 1.1.2007 dobila user posted image . Vsako novo leto imam user posted image  (2005, 2006 in sedaj 2007). Čudno, ne?! No, navijam za to leto in upam, da nama čimprej uspe zagledati user posted image .  Temperaturo si bom še naprej merila in upam,d a bo ta ciklus normalen in da se bo pokazala O.

buhvald - zelo fajn stran je na www.fertilityfriend.com, kjer si lahko vnašaš T, pa ti potem izračuna dan O. Poskusi.

Lep dan vam želim

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
5.1.2007 17:20:46   
lana38
Milamay!
Tudi jaz sem začela vpisovati BT na FF in mi je tudi všeč. Sicer sem se na začetku kar malo lovila, ampak zdaj že obvladam stvar. Tako da imam zraven ročnih grafov, tudi na računalniku na FF lepo vse gor. Mi je všeč, da ti lepo piše, kaj kateri podatek pomeni.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
5.1.2007 19:47:01   
micla
JUHUUUUUUU......

Pozdravljene punce. Ne bit žalostne, jst sm še vedno z vami. Včeraj je spet prišla gospa user posted image  in odgnala še zadnje upanje, da je bil veseli december nekaj posebnega. Nisem žalostna, le naveličana vsega. Ma recimo, da je to zato, ker je še vse spadalo v staro leto. To novo (James Bondovo), pa bo polno akcije in pozitivnosti.
Včeraj je bil en čuden dan. Ko sem mojemu povedala, da sem dobila, je bil kar žalosten in skoz se je spraševal, kaj je narobe..... Ponavadi sem jst tista, tokrat je pa on imel tisti čuden izraz. Mogoče sm jst že imuna na vse skupej, njega pa zdej počasi začenja ZARES skrbet. Sej ne da ga prej ni, ampak mislim, da se je v zadnjem mesecu vse spotenciralo, ker so kar ene 3 noseče v ožjem krogu prijateljev in sem vidla, da ga je kar zadelo vse skupaj.

No, zadosti cmerjenja na začetku leta. Zaenkrat sem kar optimist, čeprav mi je težilo 100 na uro, ko so mi vsi voščili....sej veste kaj. Kar ne morem več slišat teh besed. Ampak sem si rekla, da se ne bom sekirala in skoz eno uho noter, skoz drugo ven.

Punce, vesela sem, da vas imam in da se vam bom lahko potožila tudi v tem letu, ko mi bo hudo in da bom z vami delila vse vesele trenutke, ki bodo v tem letu prišli. user posted image

Se tipkamo,  PA PA.

micla

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
5.1.2007 20:21:52   
enia
Hvala, bom mal pregledala tole stran. Drugač si jst tud sama vpisujem v excellu, da vidim, kako krivulja raste. upam, da se je moja BT zdej umirila in bom lahko napovedala O.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
5.1.2007 21:30:42   
HEL36
Vidim, da se je začel tuki nekaj dogajat, ste se zavedle, da smo že 2007 in nas čakajo nove borbeuser posted image .

No, jaz jo že težko čakam user posted image  , za razliko od nekaterih. Začela bom najbrž tudi BT merit, sam se moram še mal informirat, sem že pozabla kako to gre.

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
5.1.2007 22:48:03   
andreja2000
teri
glede bivšega pa ti lahko povem,da že diha sam.To je dobra novica,saj so dvomili o njegovem dihanju.Tudi požira lahko,vendar ga še vedno hranjo po infuziji.Tudi visoka vročina je trenuno mimo in je pri zavesti,vendar tako žalosten in shujšan.Pravijo,da bo kmalu dobil nek aparat s katerim bo morda lahko govoril in upamo seveda še na več čudežev.

Sin mu je včeraj dal piti vodo po slamici in bili smo tako srečni,ko je sam izpraznil skodelico vode.
So pa njegove oči tako žalostne,njegov pogled izdaja njegovo stisko,sicer pa,kdo bi lahko gledal veselo,ko ugotovi,da je poponoma nemočen.A saj pravim,verjamem v njegovo izboljšanje in molim,da bi lahko vsaj eno roko premikal in si z njo kaj pomagal,upam celo na kaj več,če prav je njegova dijagnoza strašna in je še vedno na intenzivni oskrbi

Teri,hvala,ker si vprašala zanj.
Lepo nočko!

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
6.1.2007 13:47:38   
meli23
Živjo.
Spet mam delavno soboto in jutri delavno nedeljo.
Včeraj sem klicala svojo ginekologinjo, da se naročim na pregled in me je skoraj šok , ko je rekla, da ve za histološki izvid moje punčke. Samo ustno so ji namreč rekli, da je šlo za vnetje. Zdej sem prav malo zmedena, ker sem bla 100% da je za splav bila kriva pregrada.
Ma me je kar potolažila in je rekla, da lahko delam na novi pikici. Ko bom zanosila bova pač bolj pogosto delale brise, da se pač morebitna vnetja začnejo hitro zdravit. Rekla je še, da se je posvetovala z nekaj strokovnjaki in so vsi mnenja, da bi mi pri naslednji nosečnosti po NS naredili "cerkljažo" in da bi na tak način bili bolj uspešni.
Drugače pa midva veselouser posted image in se mava lepo. Decembra ni ratalo ampak je že prav tako, da se mi ne bodo datumi preveč ujemali s prejšnjo neuspešno nosečnostjo.
Lep pozdrav vsem skupaj in obilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
6.1.2007 14:43:02   
Lusa
Ojla
Sedaj se vam tudi jaz pridružujem.Sem oklevala ali naj kaj napišem ,ali ne.Če bo zmedeno napisano ,se v naprej opravičujem.
Mnoge me tako poznate ,nekatere pa ne ,zato vam napišem ,da imam 3,5 letno punčko ,to leto 21.junija je za vedno zaspala naša punčka v 11mesecu starosti in zdaj se še pa borim z izcedki od 21.12 ko sem imela abrazijo v 16 tednu.Žal pri pikici ni bilo več utripa.

Sedaj se grozno počutim in me je tako strah ponovne zanositve.Ne vem kdaj bom spet pripravljena.Tako si želim zanosit čimprej ,pa se bojim ,da ne bo prehitro.In v glavi mi donijo besede moje splošne zdravnice-mogoče je pa bilo prehitro za zanositev(zaradi  Ajšine smrti.)

meli23 prebrala sem ,da si dobila histološki izvid.Jaz še ga čakam in sem mislila ,da bo na tem izvidu razbrano samo ,če je bila kromosomska napaka.Si ti imela ss v višjem tednu kot jaz(16t)?

Za vse želim ,da bi to leto bilo resnično pravljično in da vam čimprej uspe zagledatuser posted image user posted image .

lep sončen pozdrav

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
6.1.2007 16:37:12   
tinaaja
Andreja, jaz se velikokrat spomnim na tvojega bivsega in skoz upam, da gre na bolje. Je lepo prebrati, da je dejansko tko, pa ceprav so zacetki in navajanje na nov nacin zivljenja, odvisnost od drugih sigurno hudo tezki. Pa rehabilitacija je dolgotrajen proces, ki rabi veliko casa in predvsem volje. user posted image user posted image user posted image  za vse vas!

Lusa, kar ne morem verjet,kar sem prebrala zdaj. Nisem spremljala foruma zadnje case, ker sem se malo odklopila in sem sele sedaj videla, da se je koncalo. Res je tezko verjeti, da usoda tako preizkusa cloveka - dve tako tezki izkusnji v enem letu. Nas je tukaj kar nekaj, ki so jim na AC ali genetskem testu odkrili kromosomsko napako, meni so jo po UPN v 14 tednu, trisomija 13. Pa se v tej nosecnosti nisem odlocila za AC. Verjetno je zdaj se prekmalu za res razmisljati o naslednji nosecnosti, ampak .. jaz sem si rekla samo to, da mi drugega ne preostane. ce hocem otrocka je treba probat. Pot je lahko tezka, polna strahov (kar tudi je, ne morem rect, da se neobremenjena v tej nosecnosti, da ni neosnovanih strahov,..), ampak je zal edina pot, da poskusimo in upamo na boljsi izid. Jaz sem zvedela za nosecnoat 3,5meseca po UPN in mi je psihologinja isto rekla, da je morda prekmalu, da imam tudi zato vec strahu. Nekako se mi je zdelo, da sem razcistila z neuspelo nosecnostjo, tko da ne vem, ce bi te njene besede veljale zame. Bistveno je, da bos ti vedela, kdaj bos pripravljena. In definitivno bos tukaj, med nami, nasla tolazilno besedo, podporo, moc in veselje ob vsakem uspesnem pregledu.
Izcedek po abraziji lahko traja, vazno je da se manjsa. JAz sem v 14 tednu morala it cez "naraven iztis ploda - naravni porod", res grozna izkusnja. Vsaj to ti je bilo prihranjeno. Se pa le javi tukaj, daj na "papir" bolecino, vprasaj, ce te kaj zanima. Zal mi je, da se ti je to zgodilo!

Micla, nasi dragi so na ven mocni, pa tud zaradi nas poskusajo ostat taki. Ampak seveda jih podre.. Ampak vazno je, da gresta skupaj naprej... in slej ko prej bosta zagledala user posted image

Teri, Milamay, Lana, Buhvald, meli, in vse ostale ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da cim prej zagledate tezko pricakovani dve crtici!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
6.1.2007 16:42:09   
lana38
Pozdravljena Lusa!
Ti kar pogumno stopaj naprej proti svojemu cilju in nič ne oklevaj, saj sama veš, da si zelo močna oseba. Pa toliko kot si prestala, si res že zaslužiš enega zrdavega user posted image . Držim pesti, da boš čimprej spet user posted image in da bo tokrat vse kot mora biti.
LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
6.1.2007 16:47:10   
andreja2000
Lusa
Topel objem zate! Za sabo imaš žalostno zgodbo in žal mi je,da si morala dati skozi te udarce.Si močna in čudovita oseba.
Jaz imam za sabo štiri ss in eno UPN- zaradi kromosomske napake,a z prvim partnerjem pa k sreči dva zdrava otroka.S sedanjim partnerjem pa nama še ni uspelo priti do konca nosečnosti in dobiti zdravega user posted image  ,a srčno upam,da nama bo to nekega dne dano.
Ja,življenje res zna včasih tako kruto udariti, a verjamem in vem,da imaš v sebi moč,ki te b dvignila nad vse,tja,kjer je sonce doma.
Drži se in lep sobotni popoldan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
6.1.2007 17:56:58   
lana38
Prej sem vam pozabila napisati, da sem včeraj imela O, ker se mi je danes zjutraj dvignila BT. Zdaj pa samo še čakam user posted image , spet. V torek imam pa pregled pri G in bomo videli, kako naprej, ali še 3 mesece Klomifena, ali pa kakšna preiskava. Še najbolje bi bilo, če bi bila user posted image  in ne bi imela več nobenih skrbi, razen da je user posted image  OK.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.