|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
7.1.2007 12:35:06   
soncicaT
Neja..izgleda sem te zamudila.user posted image

Jaz imam 2 cela šparova listka, če rabiš, ampak gremo mi zdajle ze počasi gor, tako da če zelis, ti jih pač potem dam (se dobimo v soboto čez 14 dni nekje)-saj velja do 4.2., al pa ti jih iz Avstrije po pošti pošljem, pa mi naslov po ZS pošlji.

Oz če lahk pridi do Europarka nekje v roku ene ure, gsm ti posljem po ZS.

Lp

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
7.1.2007 14:01:20   
neja
SoncicaT ....sma se res zluftaleuser posted image . Sem ti že poslala ZSuser posted image .

LP

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
7.1.2007 17:25:27   
tananejka

žIVJO!user posted image

Neja: dobo vama gre tole odvajanje nočnega dojenja user posted image . Jaz današnjega (nočnega) spanja raje ne bom komentirala...je boljše, da pozabim to nespanje (je bila od 1ih do 3h zbujenauser posted image , oči kot sova in je imela žurko v svoji posteljiciuser posted image ). Šparovih nalepk ti žal ne morem poslat, ker sem vse dala svoji sestri. Pa saj kot vidim jih boš od ostalih marčic dobila za izvozuser posted image .

Alina še vedno kašlja (3 tedne, kljub temu, da je 10 dni jemala antibiotikeuser posted image . Par dni je kazalo, da bo nehala zdaj mam pa vsega dovolj in jo jutri še enkrat peljem k zdravniku. Upam, da je vse OKuser posted image

Punce: glejte, da ne boste preveč zapravljale na razprodajah...nas bodo user posted image  spet spraševai, če res vse to potrebujemouser posted image

Lep začetek tednauser posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 7.1.2007 17:26:27 >

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
7.1.2007 18:08:03   
Mateja82
Pozdravljene!

Jeeeeee...... celih 10 mesecev user posted image !!!! Hvala za čestitke. In pa seveda tudi  Marcelu in  z malo zamude tudi Lini in Blažu VSE NAJBOLJŠE !!  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

Poljubčkeuser posted image da ponavadi precej mokre .user posted image odpre usta in me  poslini po obrazu, je pa kljub temu lepo.

Uh ja z imeni za  user posted image  bo kar težka še dobro da imamo veliko časauser posted image . Tud men je pomembno da ima ime lep  pomen. Enja ga ima  pa še cela zgodbica obstaja o njej v povezavi s st. Patricom ( irski svetnik). V tej zgodbi nastopa tud njena sestra Filomena, samo to ime mi pa ni preveč všeč za našega user posted image   user posted image .

Lep večer še naprej.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
7.1.2007 18:38:28   
mončka
... se vam tudi jaz mao  oglašam..zadnje čase sem bolj na knap z časom  .....zato sem tudi manj  za   rr-u

čestitke BLAŽU za 10 mesecev z zamudouser posted image

in Enji  in Marcelu za današnjih 10 mesecevuser posted image

Hvala vsem za čestitke za obmesečnico in  zobkeuser posted image
Pri nas je stanje že  kar dva  dni boljuser posted image Lina  nekaj protestira pri spanju  .čez dan spi po novem samo 20 min in samo upam  da  slučajno ne ostane tako ker je tak ttteeečččnnaaa potem da je joj.Ponoči se tudi nekaj  jokica pa  nevem kaj ji je , ko pa ji dam  dudo pa je ponavadi boljše,sem že praviuser posted image zrave od vsega tega vstajanja.
Včeraj pe smo bil pri svaku ki je imel 40 roj. dan in je  frajlica bila  ful pridna ,zato sem predlahala možeku  da moramo večkrat   na kako  fešto  da  bo  gospodična dobre voljeuser posted image user posted image

Mateja - ja tudi naša user posted image kar pleše  če  se muzika vrti, ravno včeraj je  bila  ful smešna in vsi so jo občudovali ko je ona migala  v ritmu glasbeuser posted image user posted image user posted image .So mi zelo všeč imena ki si  jih napisala...jaz bi še tudi imela bebija pa moj  možek ni za akcijouser posted image

Peli tudi jaz te prosim za geslo.Lina je kar hitro začela  kazat pa-pa  nevem kako smo jo navadili  je verjetno slišala nas ko smo zraven  jne  govorili .Zdaj pa  že  kar reče  pa-pa in zraven  maha z rokicouser posted image user posted image .
Igrača- nevem se mi zdi da nima najljubše  igra se   najrajši z vsem kar ni igračauser posted image ,no pametni kuža  ji je  še edini ki  ji je pri srcu se mi zdi.
Jaz nimam v trgovini nekih posebnit težav zato ti ne morem nič kaj  svetovat.

Neja  - tudi jaz imam polllnnnooo  točk če jih  še rabiš.Glede hoje pa  je Lina ista kot Jana zdaj ko se plazi  ni šans  da  bi se spustila   se verjetno bolj varno počuti na vseh štirihuser posted image .Pa  vama res  uspeva   odvajanje od zizija  bravo punci tako naprej.

Kahlica - ja no saj se ne sekiram, ker je  Matic bil star  2,5 let komaj ko je bil suh  ,na kahlo pa sem ga začela  dajat ko  je bil star  okoli  leto in pol- tako da  bo že    tudi Lina prišla    do tega  ...saj  po moje še noben ni  v plenicah ostaluser posted image user posted image user posted image

SončicaT- o kakšnih lubčkih lahko jaz samo sanjamuser posted image user posted image naša prinčipesa jih ne deli.

Beti1  upam da je Blažu že boljše  viroza in user posted image user posted image ob spuščanju.

Katjandraž-ja  saj vem da sem lahko res srečna da sem  doma še do 15.03.  ko berem vse vas   kdaj začnete  delat .glede  4.-urnega delavnika pa  tudi saj priznam da jim v službi ni nič pasalo ampak hvala  bogu   da  je tak zakon ker drugače ne bi bilo šans da bi mi dovolili..Res ti želim da ti podaljšajo  porodniško.

Tananejka-   upam da se tudi pri vama spanje popravi in  da bo jutri pri  pediatrinji vse OK.

upam da nisem kaj pozabila 
grem ker LINA   joka

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

Neposredna povezava do sporočila: 1905
7.1.2007 19:53:05   
mončka
ups  v prejšnjem postu imam kar nekaj  slovničih napakuser posted image sem pisala z Lino v naročju  se opravičujem

lep večer

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
7.1.2007 19:54:53   
mončka
res me jezi  toti rač. sory

< Sporočilo je popravil mončka -- 7.1.2007 19:55:44 >

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
7.1.2007 19:58:09   
ksenija.
Se še malo oglašam, sem prej pozabila napisat, da bi se res lahko  Štajerke v tem tednu od 15.-20. aprila dobile, ker bomo mi imeli še jaslice postavljene. Se naš vsako let igra s postavljanjem jaslic in so vsako leto večje. Edino škoda je, da so nam letos lučke crknile, pa jih sedaj ne more popravit, ker je vse pod mahom.

Za dan pa mi je trenutno vseeno, razen mogoče v sredo mi ne paše, ker imam ob treh zobozdravnika. Dajmo se najprej tu zmenit, potem pa bom še aprilke povabila.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
7.1.2007 20:30:39   
neja
Ksenija. user posted image ...15. aprilauser posted image user posted image Si mi že v ZS tako napisala user posted image . Joj...sorry, da se smejim, samo mi je ful hecno, ker si mislim, da se še potem dolgo ne bomo videleuser posted image user posted image . Sicer pa veš, da vem, da si se zmotilauser posted image .

Mateja82 so mi vsa imena ful všeč razen Filipuser posted image (verjetno zato, ker poznam enega Filipa, ki ga malo težko prebavljamuser posted image user posted image user posted image ). Bi še zraven tega dodala Bor, Žiga in Nejc, za punčko pa Lia, Ema, Trina in pa eno malce daljše ime, ki mi je ful všeč in sicer Veronika.

Tananejka, a nima Alina nič za kašelj? Ko je Jana ful kašljala, je dobila kapljice Sinecod in so ji zelo pomagale. Upam, da vam ta nadležni kašelj hitro mine. Sicer še obstaja en velimko boljši sirup, ampak mislim, da so naši user posted image  še premajhni za tega in sicer Pholcodin. Ta je res zakon in Neji pri hudem kašlju resnično pomaga.

Mončka, zgleda da bo na plan prikukal novi zobek....potem pa bo tudi razpoloženje in spanje boljše. Sicer pa kot praviš....babo je treba pelat tja, kjer dogajauser posted image in bo non-stop dobre voljeuser posted image . Mončka kako to, da začneš komaj marca delat? Kaj si imela rok v apriluuser posted image ?

Jana pa reče namesto pa-pa kar ta-ta (mislim, da isto kot Alina) in zadnje čase ful razvija neke govorne sposobnosti. Jo je prav veselje poslušatuser posted image .

Ta-tauser posted image

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
7.1.2007 21:24:12   
soncicaT
Haj!

Na hitro..user posted image

Neja..A velja, da ti dam nalepke v soboto dopoldne-20.1. oz če ne boš mogla v mb, ti jih po pošti pošljem, ok?

Linčka in ostale densačice...ful kul, kako vam bejbike densajo. Super!user posted image

Nič, uživajte, se še beremo.

Pa-pa

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
7.1.2007 21:48:40   
ksenija.
joj, joj, joj, seveda ne bomo čakale do aprila user posted image user posted image user posted image , takrat pa res ne bomo imeli več jaslic. Je bil user posted image  na delu. Pa saj veste zakaj razmišljam o 15. aprilu, takrat bomo praznovali, Blaž bo dobil prvo user posted image .

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
7.1.2007 21:52:57   
mončka
Neja   - rok poroda sem imela  22.3.06 ampak se  pol tak  prej rodila; v porodniški pa sem od 22.2.06 zdaj  porodniška pa mi poteče 21.2.07- ker pa imam še  27. dni  starega dopusta (lanskega  ampak mi ga 10 ali pa 12  dni firma  vzame ker nisem imela niti enega dneva delovnegauser posted image ) tako da mi ostane  še 17 dni za iskoristit.Sicer sem si sama računala da bi  morala začet 17.03- če mi priznajo  še 17 dni dopusta  ampak mi je rekla   na  firmi da mi bojo verjetno vzeli kar 12 dni ; no in če bo tako  bom morala  začet 15.03- to je sreda; drugače pa bi začela 20.3.07 - v ponedeljek  ,ker je 17.03. petek-nimam še pojma kako  bodo rekli.Samo upam da   bom dejansko začela 20.3. bomo videli.pa saj tote 4 ure pa  bom ja zdržala pa tudi Linica  je lahko lepo doma  in to zato ker  sma z mojim možekom v kontra izmeni in   se bova potem  dejansko menjavala doma  jaz pridem on greuser posted image user posted image

verjetno jo jezi res  še  zgornja enka ki je  pred dvema  dnevoma  prikukala na plan ker   še ni čisto cela veni ena stran še  sili ven- upam da bo  današnja noč kaj  boljša

nočko

< Sporočilo je popravil mončka -- 7.1.2007 21:55:26 >

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
7.1.2007 22:40:48   
Peli

Punce ste pa res pridne s pisanjem. Ko sm tole vse prebrala sm že skor pozabila, v čem sm prejšnič pisalauser posted image .
Beti1 - kaj je že to smučanjeuser posted image , jest sm že 2 leti skos padla, sm ti kr mal fovš.
Anuš - ti tvojga kr prepričaj za še engauser posted image , eden ni nobedenuser posted image .kr strinja s tem
Tud jaz mam željo imet 3 otroke se pa moj user posted image  kr strinja s tem.
Katjaandraž - držim pesti da ti podaljšajo. Jaz mam do 6.5. porodniško, upam pa da bom potem lahko dobila še mal dopusta, mogoče pa mi do takrat že uspe dočakat user posted image , pa bi bla še mal doma...&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/spanje/756.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=46 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/spanje/756.gif" width=15>
neja - dobra si da se takole odvajata dojenja ponoči.
Upam da se res preselimo samo na drugo temo in da se ne izgubimo.
tananejka - jaz sm dala Aljažu Prospan - sicer je to sirup za izkašlevanje pa je pomagal, sicer samo za en teden, no po dveh sirupih pa je bil že dober.
mončka - a ti še na slovnico paziš? jest mam še tko težave s tipkanjem user posted image .

No punce lepo se mejte, pa ne preveč zapravlatuser posted image , rajš dinarčke v šparovčka - zdej se to splačauser posted image .

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
8.1.2007 13:51:28   
mončka
.... no Peli   sem  spet narobe napisalauser posted image user posted image ne ravno slovničnih napak user posted image ampak  napačno napisanih besed user posted image user posted image user posted image

Današnjo noč je  bila pri nas  takšna zmeda kot je včeraj Tananejka  napisala user posted image Lina   je šla spat ob 20.00 in  lepo spala  do treh zjutraj ,ko se  punca naenkrat  zbudi in  bi se ona igrala user posted image   in user posted image po postelji. zaspala je komaj ob 4.30 user posted image user posted image joj ne vem kaj  je zdaj to  ko pa je tako lepo spala ... se mi zdi da  bom jo morala  pustit malo jokicat user posted image user posted image

Ksenja  hvala za povabil seveda pridema z Lino.

Peli malo te smeški jezijo se mi zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image    sem si pogledala slikice ... so  zelo lepe mali pa je  pravi cukerčekuser posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil mončka -- 8.1.2007 13:52:28 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
8.1.2007 14:09:59   
tananejka
ALOHA!

Jaz in Alina sva bili pridni...sva že zapravljali...user posted image  user posted image . Sem šla "samo pogledat " po trgovinah, pa so meli take lepe cunjice za moje 3user posted image , da se "par stvari" kupila....pa še sebi sem kupila hlače za aerobiko in majico....ja, če pa nujno rabim...kaj jaz moremuser posted image .

Mončka: da se ni tvoja Linči nalezla marčevskega sindroma NEspanjauser posted image . Ti želim, da je to le par noči in da bo potem lepo spala naprej.user posted image

Peli: slikice so super...imaš luštnega fantičauser posted image user posted image

Neja: ja, moja tudi reče TA-TAuser posted image . Kašelj: je imela Prospan za izkašljevanje, pa mi je zdravnica rekla naj prekinem z vsem in naj se izogibamo mrzlega zraka..user posted image . V sredo jo peljem, če ne bo nehala...saj ne kašlja ful, samo se mi zdi, da bi lahko počasi nehalauser posted image . Kaj pa vemuser posted image

TA-TAuser posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
8.1.2007 16:53:50   
katjandraž
JUPIIIII!!!! Podaljšali so mi porodniško!!!user posted image user posted image user posted image  

Se oglasim zvečer in kaj več napišem.

Neposredna povezava do sporočila: 1916
8.1.2007 18:54:24   
tananejka
Katjandraž: SUPERuser posted image user posted image user posted image , ti ful privoščomuser posted image user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
8.1.2007 22:37:02   
katjandraž
Se spet oglašam na hitro, ker mož zraven že spi, jutri mora pa že ob 5h vstat.

Neja, sporoči mi tvoj naslov, da ti pošljem točkice! Dieta: kaj je že to?!user posted image  Ga orng biksam zadnje čase, vendar sem uradno še na dieti. Zgubila sem 10kg v dveh mesecih, tako da sem trenutno približno na teži, ko sem bila, ko sem zanosila z Ano. Rada bi šla še kakšne 4kg dol, če bo šlo.

Peli, hvala za geslo, velik je že tvoj fant, se mu ne vidi, da je nedonošenček.

Jutr nadaljujem, k dragi ne more spat ob tipkanju.

Neposredna povezava do sporočila: 1918
9.1.2007 6:28:47   
Anuš
peli: ful dobra slikca po kosiluuser posted image user posted image user posted image . Aljaž je pa res kerlc!user posted image

katjandraž: Super, da boš še domauser posted image

tananejka: tudi jaz sem šla samo pogledat na razprodaje, iz trgovine pa prišla s tremi punklji in lažja za kakšnih 80E. Ampak sem res ful zadovoljna z nakupom, tako da tist drobižek gor ali doluser posted image

Kleo smo danes ponoči pustili jokat in sem jo podojila samo1xuser posted image . Ker včeraj sem jo 3x in sva mela z mojim vsega dost. Prav VREJAMEM, da mi bo v tem tednu spala celo nočuser posted image

beti1: kje si? Da se ni v kufer zaprla?user posted image

Neja: hvala za točkice ampak jih ne bom več rabila. Drugače imam pa jaz 3 ta male posode z odcejevalnikom, eno bom pa kupila ta veliko z odcejevalnikom. Sem res ful zadovoljna, ker je še cedilo pri roki! user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
9.1.2007 8:13:55   
soncicaT
Anuš!

Ti in jaz imava čisto enak cilj, načrt skratkauser posted image .

Tudi mi imamo misijo: prenehanje z dojenjem ponoči. Moje dete ne bi več goste hrane jedlo, ono bi se dojilo.

Včeraj sem prvič poskusila, da bi podnevi sam zaspal, po joku, stokanju  je zaspal, ampak se hitro prebudil, bil tečen, dobil zizo. Ponoči se dojiva ene 4x.

Zdaj bo dovolj, danes čez dan mu ne dam niti enkrat joške. Samo zvečer pred spanjem, pa ponoči samo 1x. Pa da vidimo.user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
9.1.2007 12:06:52   
beti 1
Anuš user posted image  user posted image
Ti jih pa pokaš. Sem začela resno razmišljat, da bi se kar u kufer zaprla user posted image  user posted image  user posted image . Ob vsem kar moram zrihtat v tem tednu user posted image  user posted image .
Zdej pa mam, ko sem si počitnice podaljšala, morm pa vse u enmu tednu nardit.

V glavnem Blaž je boljši, malo mu še iz noska teče, in še kar precej kašlja. Ampak se zarad tega ne zbuja več, pa sem vseeno vsaj 5x ponoči vstala zarad njega. Sva pa potem potegnila do devetih. user posted image

A ma katera kakšna dobra navodila za pisanje CV (življenjepis za službo,...) Ga moram spesnit do petka.
v četrtek dopoldan bi si vseeno vzela kako urico za sprehod po Tivoliju in kakšno user posted image .

Aja, Katjandraž čestitke za podaljšano porodniško.user posted image user posted image user posted image A se ti sploh sanja, kolk sem ti fouš? user posted image user posted image user posted image user posted image   Men pa neki grenijo življenje s podiplomcem, namesto da bi mela vse urejeno sploh pojma nimam kam in kako bom začela hodit v službo, za user posted image . Še dobro da gremo naslednji teden v Italijo.

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 9.1.2007 12:08:26 >

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
9.1.2007 12:07:10   
Anuš
soncicaT: Da ti jih ne bo razneslo!user posted image user posted image user posted image Do večera boš kot Čičolinauser posted image user posted image user posted image . Jst mam zdele že skor nafilane, tako da mislim, da bom jaz tista, ki bo na koncu še prosilauser posted image . Je res treba postopoma ampak vztrajat morva!!! Meni že skor rata, potem pa popustim in takoj izkoristi.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
9.1.2007 12:11:02   
Anuš
beti1: Si me glih prehitelauser posted image . Ja, jaz sem za četrtek, z moje strani potrjeno. Okol 10? Jaz grem ponavadi ob ene 9 od doma, tako da mirno lahko prej. A se zmenimo na začetku Tivolija npr. pri bazenu? In gremo do Čolnarne? 

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
9.1.2007 14:22:51   
Peli
Katjaandraž bravo - sam da ti je ratal user posted image . Si pa pridna s hujšanjem, men gredo pa kilogrami samo gor&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/jezni/grrr.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=15 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/jezni/grrr.gif" width=15>.
Drugače pa Aljaž ni nedomošenec, ker ni rojen pred 37. tednom.

Ja Anuš  med hranjenjem mamo kr pestro user posted image  ,največkrat je potem čist za preoblečt ... da ne govorim kakšno je po mizi in po tleh user posted image .
Včeraj je Aljažu s pomočjo tomy-evega vozička uspelo naredit 2 koraka, če pa ga primem za roke pa noče naredit niti enega. Še zmerej noče dat pa-pa, rajš pokima ne-ne pa se prav navihano zasmejeuser posted image .
Mončka - res bom znorela zarad teh smajlijev sej če sm na Explorerju gre, ko pa grem na mozillo ja pa za popuser posted image .

LP

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
9.1.2007 15:44:31   
neja
Peli, a narediš tako, kot sem ti enkrat napisala...glede smajlijev mislimuser posted image ?

Katjandraž user posted image user posted image user posted image user posted image  za izgubljene kg. Upam, da bo tudi meni uspelo in če jih izgubim 10 bo to za mene super in bom spet kot v maldih letihuser posted image user posted image user posted image . Pa čestitke za podaljšano porodniško. Superuser posted image .
Za nalepke ti pošljem ZS.

SoncicaT in Anuš....vedve le vztrajajta, ker se vama bo ziher obrestovalo. Moja prinčepeska že 4 dni spi od 20 do 7 zjutraj (danes celo do 8.15) in to v enem kosu brez enega samega samcatega jokcauser posted image user posted image user posted image . Upam, da bo tako ostalo. Čez dan pa še jo dojim in sicer 3 x na dan...zjutraj, čez dan, ko jo dam spat in pa zvečer pred spanjem. Počasi boma tudi čez dan nehale, saj mi je že uspelo, da je ena joška že čist prazna tako da jo dojim le na eni strani. Do enega leta še naj uživa te ugodnosti, pol pa fertig luksuzauser posted image .

Mončka...vredu si si ti to zrihtala glede službeuser posted image user posted image .

LP

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?