Jančika_
|
O, kolk ste naklofale! Jaz sem vas malo zanemarila, nekatere tako veste, zakaj - Vasja je fasal rota virus in je bil celo v bolnici na rehidraciji. Na srečo mu ni bilo treba ostati not in danes je že bistveno boljši. Ga je pa kr hudič pogledat, ko je tako shujšal... Pa so šli prazniki, kaj češ. LARA, a jaz to prav vidim, da vam oni sklumpani voziček še služi ? Fajn, da ste uživali v toplicah. Drugače pa Vasja večinoma nič kaj ne "škodi" Kajetanu, zelo redko ga kaj napade; je pa tudi pri nas tako, da je Kajetan totalno zaljubljen vanj. Zdaj ko sva ju imela zaradi bolezni večinoma v ločenih sobah, je vsakič, ko je zaslišal njegov glas, čisto popenil in ga klical. Skutica, mi se še nismo peljali z vlakom, pa se bomo v kratkem, mali je usekan na vlake. Smo mislili iti zdaj med prazniki, ko je ati doma, da bi se peljali po svetlem, pa ne vem, če bo do torka tako dober, da bi lahko šli. No, se bomo pa kak vikend zapeljali. Romana, verjemem, da ti bo težko brez Danaje, ampak, hej, ženska, v BRATISLAVO greš! UŽIVAJ!!!
|