|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
3.1.2007 11:11:25   
tt79
Pa so prazniki za nami. Pri nas smo jih preživeli kar pestro. Sva si z tatijem pru+ivoščila tri proste večere, da smo ga mal zažural s prijatelji, za silvestrovo pa smo bili vsi skupaj doma+ 2 prijatelja in smo igrali monopoliuser posted image user posted image
Ja, ni kaj, takšnega silvestrovega še ne...pa še Lara se je pet minut pred polnočjo odločila, da je lačnauser posted image in je njeno hranjenje trajalo 2 letiuser posted image user posted image , tako da sva si z user posted image srečno novo leto zaželela šele 10 min. čez polnočuser posted image

No sicer pa je pri nas čedalje slabše z spanjem...v prvih 6 mesecih sem se ponoči vsega skupaj zbudila ene 5x, zdej mamo pa alarme vsake pol ureuser posted image se mi kar trga, ko nisem navajena...

No medve sva tut zdejle same doma, Lara spi, js pakiram, ker gremo v soboto smučat. Upam, da bo dobro prenesla 7-urno vožnjo, bomo pa šli od doma vseeno okol 3 zjutraj, da bo vsaj pol poti v avtu prespalauser posted image

Drugače pa je pri nas še vedno in samo sedenje, plazi se še nič, na nogah pa szoji po kakšno minutop samo če jo ob fotelj prislonimo, pa so na njem kakšne kul igračkeuser posted image

Zdej grem pa naprej pakirat, da ne bom imela v petek preveč dela...

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
4.1.2007 8:43:07   
lenika
Maja user posted image  za 7 in David za 8 mesecev.user posted image user posted image user posted image

Pikicaa naslednji šopek pa je le zate, ker vsakemu ob obmesečnici prilepiš kakšno luštno sličico.

user posted image

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
4.1.2007 9:06:01   
petka
Uff, hvala za čestitke. Že 8. mesecev, kako je šlo hitro...
V nedeljo imamo krst, bosta dva dojenčka in naš desc user posted image

Sem ravno hotela k babici na obisk, pa ne morem iz hiše ker ne najdem ključev user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
4.1.2007 10:24:23   
Barbs
Jutroooo,

hvala za čestitke in čestitamo naprej ..... vsem osemmesečkom, pa seveda naši sedemmesečki, ki pa je itak od  vedno naša majčicauser posted image

Jaz se kar ne morem spraviti nazaj v tir. Čeprav, roko na srce, šola, služba (pa mama je po dveh tednih šla domovuser posted image user posted image ) mi kar paše spet...z Aleksom imava ob dopoldnevih ustaljen ritem in zdaj je bila cela panika - KAOS dobesedno.... full house, zmeda, žurka, vpitje, smejanje, pokanje po stopnicah ( šest dni je bil pri nas še od našega atija sin ) tako dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem kuhala, pekla (mimogrede - Aurora, ta nutella torta je zakonuser posted image , resuser posted image ....le da sem jaz naredila kar v pravokotnem pekaču in sem potem posledično rezala "Nutella kocke"..sestavine pa so bile natanko takšne, kot v tvoji torti ) Vsi so jedli ko norci, še Aleks je pojedel polovico kocke in bi jo kar še, pa mu nisem upala več datiuser posted image sicer mu ni bilo nič, še kakal je kot običajno - se pravi pogosto in veliko!user posted image

Zdaj čakava, da se megla dvihne in bo tako lepo kot včeraj - sonce in toplo! , pa greva ven za kako uro ali več. Lenika, kje v Črnomlju ste kupili take sanke s stolčkom?user posted image  Mi bi tudi, ker imamo cel travnik zasnežen in bi probali mal Aleksa treniratuser posted image  čeprav, naš voziček z ogromnimi in vzdržljivimi terenskimi gumami gre po snegu kot strela.user posted image

Aja....pa še zanimivost - 2. januarja, ko je začelo zjutraj snežiti, je zmanjkalo najprej elektrike, potem kurilnega olja (imamo ta malo cisterno pa nismo mogli za celo sezono not natočit septembra), za piko na i pa še plina, ravno ko je juha vrela. V razmaku dveh ur vse to...user posted image

Štrom je "prišel" po nekaj urah, plin smo zamenjali, kurilno olje pa čakamo že od torka dopoldne - seveda, saj smo ga naročili na brezplačno Petrolovo številko, kjer v televizijskem oglasu zagotavljajo, da NAROČIŠ in TAKOJ DOBIŠuser posted image  Še dobro, da imamo kombinirano peč in lahko poštukamo z drvamiuser posted image user posted image  Sem poklicala vse po spisku na Petrol in so tako arogantni in drug za drugega ne vejo, da naročam samo še na OMV...Pa še na Zvezo potrošnikov jih bom prijavila, ker to je pa tumač!user posted image

No, mal sem se morala skašljat, zdaj grem cunje mal prestavljat (pospravit mi jih takoali tako ne bo uspelo) potem pa z Aleksom mal na svež zrak.... vsaj tega je pri nas dovoljuser posted image user posted image

p.s.
Da ne pozabim - user posted image danes je drugi dan moje "tazaresne" diete....user posted image user posted image user posted image

KALINA - za vsak slučaj mi na zs pošlji, kaj ti ješ oz. kako si hujšala, da bom mal primerjalauser posted image

Cofek, a ti si začela?user posted image user posted image

Pa še to : a se vam ne zdi, da se Aleks zdaj pa kar poredil?user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 4.1.2007 10:34:22 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
4.1.2007 12:36:43   
pikicaa
David čestitke za 8. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
4.1.2007 13:06:28   
lenika
Barbs, sanke je Maticu prinesel Dedek Mraz pri tastu in tašči, kupila sta jih pa v Ljubljani.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
4.1.2007 13:31:04   
lenika
Imam nekaj vprašanj:

1. Spanje: Koliko vaši user posted image  sedaj spijo? Naš Matic spi ponoči od 20.00 do 8.00, s tem da se okrog 6.00 zbudi za hranjenje. Podnevi pa spi dvakrat in sicer skupno največkrat okoli 2 uri. To pomeni, da vsega skupaj spi nekje od 13-14 ur na dan. No, če se spomnem prvega meseca, ko je spal polovico manj,...

2. Gluten: Ga že uvajate v prehrano? Mi bomo danes prvič jedli mlečno kašico s piškoti, ki vsebuje gluten.

3. Hranjenje: Koliko obrokov imate in kakšne? Mi imamo 5 obrokov na dan. Dvakrat mleko, enkrat mlečna kašica, enkrat sadni in enkrat zelenjavni ali včasih mesni obrok.

4. Igranje: Katere igrače imajo najraje? Naš Matic ima najraje plastenke, papir, vrečke, žoge.

5. Napredek v razvoju: Naš Matic se kotali, trdno sedi, postavlja se na kolena in se ziba, plazi ali vstaja se še ne.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
   [Brisano sporočilo]
4.1.2007 14:30:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
   [Brisano sporočilo]
4.1.2007 14:36:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
4.1.2007 14:53:55   
petka
lenika, pri nas je zeeelooo podobno. Kar se tiče spanja popolnoma enako, le da spi od 19-7h, okoli 5-6 pa dobi še mleko. Tudi kar se tiče obrokov, prakticiramo enako kot pri vas, jemo pa tudi gluten. Davidove najljubše  igrače so daljinec, gsm, robčki, vrečke, baloni in žoge user posted image . nič podobnega igrači user posted image .
Kar se tiče razvoja - tudi david se samo ziba na kolenih in nori, ker ne gre nikamor... obožuje pa hojo, če ga kdo drži za rokice - jao, tole sklanjanje user posted image . bo že user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
4.1.2007 14:56:19   
cofek
ojla bejbe!

najprej hvala za čestitke...ja, 8 jih je že user posted image user posted image ....in seveda tudi mi pošiljamo čestitke vašim 9, 8 oz. 7 mesečnikom 
user posted image user posted image

pa gremo po vrsti (kot so hiše v Trsti user posted image ):
- dieta - sem včeraj cel dan (do 6h zvečer) jedla samo sadje, pa sirno-salamne zvitke (mesni dan), pol pa gremo na obisk h kolegu, ki se je ravnokar preselil, pogledat stanovanje in mi ponudi linško pecivo. in lepo vzamem en kos - vsa vesela, ker mu je že ful padel sladkor - nakar ko prebavim pol kosa mi kapne user posted image user posted image    DIETAA! ja, jeuser posted image  ga pa je šel k user posted image  cel dan... in smo potem za večerjo jedli pico in "dietno solato" - tatarska, sir, salama, jajce, zelena solata, zelje, koruza, ....danes pa imamo (s5) mesni dan in (zaenkrat) mi še ni ušlo iz spomina.... (a ste ve tudi tolko raztresene - sem prejle dala gret mleko v mikrovalovno, pa sem čez 2 min pogledala če je že, pa šalice nikjer user posted image   - ja, trapa, sem pozabila dat šalico noter   user posted image )
- spanje - se mi zdi da čedalje manj...zaspi od pol osmih do osmih 1x, okrog polnoči je sirena (včasih že ob 11h) - se (kao - ker se mi zdi da ni več mleka) malo podoji, pol pa kakor kdaj - smo tudi že vstali za 1 uro in se je igral, pa je potem nazaj zaspal, al pa spi tja do 3-4h, ko se spet kao podoji in včasih malce pojamra okrog 6-7h, potem pa čisto odvisno spi do osmih, pol devetih...čez dan pa max 1,5 ure (beri -ponavadi 3x po pol ure)
- gluten se ga niti ne izogibamo, niti nismo ful navalili z njim - je že tudi kruhovo skorjo žvečil...
- hranjenje - 4 obroke dnevno - smo probali vmes stlačit še enega pa nam nekako ni zneslo user posted image
- igranje - fisher price-ov lonček al bi mogoče blo boljš če bi rekla skodelico user posted image
- napredek v razvoju - sedi že kake 3 mesece, potem se vrže na trebušček, se malce dvigne (in nam vedno znova da upanje, da zdaj pa bo kobacal) in ko se mu uspe "naglihat", se vrže "ribico" na tla in začne eeekat...če je kdo zraven se ga prime in vstane, je naredil tudi že kak korak...včeraj mu je uspelo prvič naredit bravo bravo, ko ma pa že vsega dost se pa dere ma-ma-ma-ma...ko se uspava me grabi za uho (bog ne daj da je kakšen las tam zraven, ker potem..), pa tudi očke so mu zanimive - vendar ne rine prsta not, pač pa lovi veko...je pa zelo tanka linija med smehom in jokom...

aja, pa včeraj sva prvič bila na igralih v parku...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
4.1.2007 15:52:07   
cofek
sem iskala slikico tistega lončka od FP, pa je nikjer ne najdemuser posted image - niti na njihovi strani

sem pa na tem vsestranskem RR našla naslednje - Barbs in ostale, ki smo si zadale cilj shujšati: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1256727

mogoče ne bi bilo švoh, da se ravnamo po njihovih nasvetih

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
4.1.2007 16:09:44   
Kalina
Oj punce!

Spanje: cez dan mogoce 2x po dobre pol ure. Je ful hiperaktivnauser posted image Potem od 20h do 7h. Hranjenje in spanja do 9h.

Gluten: sem ze parkrat dala kasico z glutenom.Obrokov imamo 5.

Razvoj: sedimo se ne, plazimo se ne, vstajamo se ne...pocasi gre vse.

Dieta: aurorra, sm ze enkrat napisala da je to dieta, ki sem jo dobila od zdravnika, ki se ukvarja z hormonskimi motnjami, ker jaz bolujem za tem. Glede nazaj dobljenih kg, sem ze skoraj 2m nazaj na navadni hrani, im mi 1kg niha gor dol. Tko da pri meni je vse ok in super.  Vam pa itak priporocam navadne, zdrave diete, ker pac nimate hormonskih motenj in bolezni.

Zdej grem pa pocivat, ker sm fuuul neki zmatranauser posted image

Fajn bodte

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
4.1.2007 16:20:35   
mojca75
Ojla,

kolk sem se nasmejala vašim postom! Eh punce super ste.

1. ja sem pozabila da bom po novem letu hujšala,... je še tolk dobrot, ampak jutri pa res začnem. reees! user posted image  Bl v Aurorinem stilu, velik sadja in zelenjave, nič večerje v obliki kruha in podobnih dobrot, ampak sadje... ga mam ful rada tko da to ne bo kako žrtvovanje. Pa čim manj (raje rečem tko kot nič) čipsa, čokolad,..etc. Pol pa upam da bom kmalu v klubu "obešalnikov"
Mam skoraj enak cilj kot Aurora, rahlo bolj ambiciozen = pod 70kg na svojih 174 višine. Sej še kar nekak gre sam tega šlaufa se moram znebit okol pasu!

2. Naša Mojči - spi od 20 - 7.30 (plus/minus ena ura v vse smeri, zjutraj in zvečer) čezdan pa 2x po 0,5-1,5 ure.

Naj igrače - pol litrške plastenke, baloni, razni papirnati koluti (Npr od kuhinskih brisač), celofan od daril, lončki od jogurta, skute, lij user posted image (za tekočine prelivat)... od zaresnih igrač,  žoge, FP "lonček"  in dve tomijevi - eni pravimo nabijaček, ena je pa "vesoljska ladja". Jih bom poskušala najt in prilimat!
Obe sta "kr neki" ampak mojci neskončno všeč. pa še jih je... no vgavnem malo rotiramo - vsak dan kako skrijemo, pa je čez 2 dni zakon!!!!

hrana - je skoraj že vse, zdej k smo vsi doma je tisto kar midva - danes pire, špinačo in lovsko pečenko (iz faširanega mesa), gluten itak že vsaj 1 mesec - od kruha, do kuskusa... piškote,.. ma vse ji dajem, ovsene kosmiče...
Ni nekih alergij v družini, pa ne kompliciram preveč.

napredek v razvoju - puzamo po trebuhu - pride glih kamor hoče! kolenkamo še nič, rito pa že dviguje, sedi še ne čist samostojno, kotali se pa tko ra res ne vem kje jo najdem.
Seveda je blazina za nft brezveze ker ne drsi, najraje se vrti po parketu user posted image

trenutno spi, moj gre na badminton jaz pa na netu!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
4.1.2007 16:40:15   
mojca75
user posted image tomi zvočna palica- zakon, udariš in spušča glasove (2 opciji - ali take živalske al pa čarovniške)  - mi mu rečemo NABIJAČEK user posted image

NO UNE TADRUGE PA NIKJER NE NAJDEM, sam je tud zakon, taka didaktična, ful emih stvari za tipat, vrtet,... sam hecna po izgledu.

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 4.1.2007 16:41:35 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
   [Brisano sporočilo]
4.1.2007 17:36:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
   [Brisano sporočilo]
4.1.2007 17:53:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
4.1.2007 18:13:56   
maya2
Pozdravljene!

Evo se jaz tudi pridružujem... jutri pa reeees začnem hujšat, pri meni to pomeni manj sladkarij, več gibanja (Auroraa bo kaj s tisto aerobikouser posted image user posted image ) Sem namreč ugotovila, da grem čez 3 mesece že v službo in če nočem da mi vse tiste hlače od kostimov v rit lezejo, moram kak kilogram izgubituser posted image  Kaj bomo ustanovile kakšno 'navijaško skupino'?user posted image

hrana: imamo 5 obrokov, glede glutena niti ne pazim več tako, uživa ko žuli skorjicouser posted image , čeprav gre več mimo kot pa v usta,  danes sem ji dala malo čokoladnega pudinga, je kar naprej delala am, am, am...user posted image  

spanje: user posted image user posted image  jooj kolk vaši fajn spijo, mi se še vedno zbujamo ponoči, čez dan pa zdaj spi 2x (dopoldan in popoldan - ne vedno) se pa ponoči večkrat zbuja za dudo, pa včasih jo moram dvignit in mal pocartatuser posted image  

igračke: najbolj zakon je trenutno plastenka od vodeuser posted image  in pa lončki, ki se zlagajo en v drugega (krasno pokajo če jih skupaj udarjauser posted image ), pa lučke so fuuul zanimive.

razvoj: no ja smo bolj ziheraši pravi P, Karin mora vsako stvar dobro pretuhtat, na ziher sprobat, pol pa greuser posted image user posted image

uveljavljanje svoje volje: ja to pa znamo! bikica pačuser posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2268
4.1.2007 18:22:57   
maya2
Takole pa Karin 'je' kruhekauser posted image

user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
4.1.2007 18:24:06   
Anonimen
1. Spanje: Naša spi zvečer od 7h do 6h al pa 7h s tem da 1x -2x je vmes.

2. Gluten: Ga že uvajate v prehrano? ?? Uvajamo? Naša Mija je naše kosilo, samo da ji ga zmiksam al pa nagrobo pretlačim. Torej je vse skoraj. razen beljaka, oreščkov, fižola v bobih,...je tudi mleko kravje, pa čokolado pa E-je pa narjene skutke, pa gres...

3. Hranjenje: Koliko obrokov imate in kakšne? 5 obrkov oz 6. od tega en saden, en mlečen (jogurt skuta) en kosilo ko je vse kar jemo mi, potem pa pred spanjem čokolešnik ali kako drugo kašico, zjutraj in ponoči in zvečer za spat pa še flaša mleka.

4. Igranje: Katere igrače imajo najraje? Vse kar se pelje in igra, pa kaki stolpi, pa vse živo igrač ki jih je polna soba samo da se gloda, pa knjige ki so najboljše za v usta :)

5. Napredek v razvoju: Sedi samostojno, se plazi, iz plazečega položaja se sama vseda, vstaja ob opori

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2270
4.1.2007 18:24:14   
mojca75
sem našla med domačimi slikami eno - igrača je skrajno desno v kotu, sicer pa slika lepo kaže kako je bistveno bolje ležati na parketu kot na blazini in seveda jemati igrače iz škatle kamor jih zvečer pospravimo - čez dan imamo bolj ali manj vse razstravljene.
user posted image

treniutno z pol litersko flašo od Oaze razbija po šipi za katero je videorekorder, printer... etc... še dobro da ne doseže do TV ker če ne bi moj dragi znoru user posted image
Ampak je tolk fajn user posted image  tam se stiskat v tisto šipo, prostora je pa po celi dnevni kukr češ user posted image

NO zdej ji je pa balon ušel za stol in ne more do njega ker ima eno roko na eni strani noge od stola ona je pa na drugi... pa dela ghuuu guuu gghhh etc... ja res je pestro!

Pa še ena... ki prikazuje "ustvarjalno igralno okolje"  user posted image  = vse razmetano
user posted image

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 4.1.2007 18:28:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 2271
4.1.2007 19:33:57   
Lara28
No na hitro še moj piskerček...
Najprej vsem res lepo , srečno in zdravo novo leto.

Maloprej   sem prišla iz šopinga, moja dva moška pa sta še pri babici. Zato mam še malo časa da se vam javim.  Novo leto preživeli brez stresov, Anej prespal, tako kot vedno od 20.00 do 6ih zjutraj. Potem sem ga v transu nahranila - mi smo šli namreč spat ob pol petih, in potem nama je privoščil še spanje do 7.30. Tako spi tudi drugače, potem pa še čez dan približno 2 uri v dveh ali treh kosih.

Hrana - imamo zjutraj mleko (okoli 6ih), potem ob 9ih mlečno kašico ali pa sadje za malico, okoli 12-13ih kosilo (navadno kar z nama je ali pa mu skuham kakšno juhico z zelenjavo in meskom), potem okoli treh poje kakšen keks, ali malo skutico, ob 6ih pa imamo še en obrok. Različno ali sadje, rižolino, kako kašico... odvisno od tega če smo doma ali kje zunaj. Pred spanjem okoli 20ih pa še flašo mleka. Torej jemo 2x mleko, 3 obroke GH in eno malo malico. Res pa je da je zelo male obroke, recimo 100ml kašice, mali kozarček od fruteka sadja ali zelenjave, za kosio eno malo zajemalko juhice z dodatki... Od kolegice hčera pri 6,5 mesecih poje veliko več kot Anej.  

Igrače - podobno kot pišete ostale - plastenke, vrečke, reklame, plastični lončki, ...

Gibanje - plazi se že kakih 10 dni in je zelo hiter. Ko pride do mize, stola, omare pa seveda takoj na noge in malo že prestopica zraven. Je zelo hiter.

Čebljanje - kak dan več, kak dan pa manj ponavlja mamama lalaa, bababa, gagaga ...

Trma - zelooo! Ko ni kaj po njegovo kar vrešči in cvili. Čeprav ni več bikec ampak že dvojček, se mu vidi da ni daleč stran. Kaj šele bo???

No evo komaj sem vse napisala, že slišim moja korenjaka. Zdaj pa hitro v akcijo za spanje!
Lepo bodite vse in seveda vsem čestitam za vaših 7ali 8 mesecev! Uf gre hitro...

Aja še to - mi imamo seveda tudi zelo ustvarjalno okolje, podobno kot pri vas mojca...
Zvečer rabim pol ure, da vse igrače najdem in jih pospravim....

< Sporočilo je popravil Lara28 -- 4.1.2007 19:35:13 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
4.1.2007 19:57:00   
triša
Mis mi končno včeraj prišli s počitnic pri mojih starših.
Včeraj sem začelas hujšanjem, upam na 15 kg, če bom zdržala.

Spanje
ponoči od 20 do 6.30 to zdaj ene par dni, drugače se pa zbudi tudi do dvakrat na noč. Čez dan spi samo še po kosilu ene dve do tri urce. Tako da ko je najlepše ne morva niti ven.

Hrana
zjutraj in zvečer flaša. okrog 10 in 16  sadna kaša, za kosilo ob 12 pa je tisto kar skuham za naju, edino malo manj solim in ne popram. Pa po kosilu pred spanjem obvezno še malo mleka , če ne ne zaspi. Cel dan pa spije okrog 3 dcl nesladkanga lipovega čaja.Dajem ji tudi glutensko hrano,piškote,kruh,žita. Ne sme pa kravjega mleka in njegovih izdelkov.

Gibanje
veselo se plazi po štirih. ob opori vstaja že kar nekaj časa, za nekaj trenutkov se tudi spusti pa spet hitro prime. Ful moramo pazit na vse vtičnice in kable. Posteljico smo spustili do konca. Zna pokazat kakšna velka punca je in dvigne rokice.

Govor
veselo čeblja zna povedat že ata, amam ko je lačna (ampak mora biti že hudo ).

Trmasta ni je pa ful zamerljiva, boji se tuijih ljudi, pa samo pri meni bi se crkljala.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
4.1.2007 20:33:10   
lenika
No, pa ste se zopet malo razpisale. user posted image  Pa full fajn slikice, jih rada gledam. No, pa bom še jaz kaj prilepila.

Naš Matic v svojem ustvarjalnem okolju.
user posted image

Niso zanimive samo igrače.
user posted image

Takole naš Matic kolenčka in se jezi, ker ne gre naprej.
user posted image

Tako pa izgleda, ko ima že vsega dovolj in ga jezi vse po vrsti. user posted image

user posted image

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
4.1.2007 20:33:58   
cofek
sem prej toliko časa pisala post, da sploh nisem opazila novih, pol sem šla pa že spat in ven. tole sem hotla povedat:
petka tudi moj križ je v nevarnosti ,vendar sem si zadevo malce olajšala in Ažbeta "držim" s plenico (bom najbrž čist zakomplicirala  - pod pazduho in na rebra mu dam plenico in držim za konce - seveda jo zvijem na najdaljšo možno)
mojca75 smo glih danes kupili to "palico"user posted image user posted image user posted image , vendar smo se malce dlje zadržali zunaj, tko da kake virtuoznosti ni razvil, mu je pa všeč. "ustvarjalno okolje" - ne morem povedat kolk mi je znano....

auroraa zato pa je čudežni lonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?