Barbs
|
Jutroooo, hvala za čestitke in čestitamo naprej ..... vsem osemmesečkom, pa seveda naši sedemmesečki, ki pa je itak od vedno naša majčica Jaz se kar ne morem spraviti nazaj v tir. Čeprav, roko na srce, šola, služba (pa mama je po dveh tednih šla domov ) mi kar paše spet...z Aleksom imava ob dopoldnevih ustaljen ritem in zdaj je bila cela panika - KAOS dobesedno.... full house, zmeda, žurka, vpitje, smejanje, pokanje po stopnicah ( šest dni je bil pri nas še od našega atija sin ) tako da sem kuhala, pekla (mimogrede - Aurora, ta nutella torta je zakon , res ....le da sem jaz naredila kar v pravokotnem pekaču in sem potem posledično rezala "Nutella kocke"..sestavine pa so bile natanko takšne, kot v tvoji torti ) Vsi so jedli ko norci, še Aleks je pojedel polovico kocke in bi jo kar še, pa mu nisem upala več dati sicer mu ni bilo nič, še kakal je kot običajno - se pravi pogosto in veliko! Zdaj čakava, da se megla dvihne in bo tako lepo kot včeraj - sonce in toplo! , pa greva ven za kako uro ali več. Lenika, kje v Črnomlju ste kupili take sanke s stolčkom? Mi bi tudi, ker imamo cel travnik zasnežen in bi probali mal Aleksa trenirat čeprav, naš voziček z ogromnimi in vzdržljivimi terenskimi gumami gre po snegu kot strela. Aja....pa še zanimivost - 2. januarja, ko je začelo zjutraj snežiti, je zmanjkalo najprej elektrike, potem kurilnega olja (imamo ta malo cisterno pa nismo mogli za celo sezono not natočit septembra), za piko na i pa še plina, ravno ko je juha vrela. V razmaku dveh ur vse to... Štrom je "prišel" po nekaj urah, plin smo zamenjali, kurilno olje pa čakamo že od torka dopoldne - seveda, saj smo ga naročili na brezplačno Petrolovo številko, kjer v televizijskem oglasu zagotavljajo, da NAROČIŠ in TAKOJ DOBIŠ Še dobro, da imamo kombinirano peč in lahko poštukamo z drvami Sem poklicala vse po spisku na Petrol in so tako arogantni in drug za drugega ne vejo, da naročam samo še na OMV...Pa še na Zvezo potrošnikov jih bom prijavila, ker to je pa tumač! No, mal sem se morala skašljat, zdaj grem cunje mal prestavljat (pospravit mi jih takoali tako ne bo uspelo) potem pa z Aleksom mal na svež zrak.... vsaj tega je pri nas dovolj p.s. Da ne pozabim - danes je drugi dan moje "tazaresne" diete.... KALINA - za vsak slučaj mi na zs pošlji, kaj ti ješ oz. kako si hujšala, da bom mal primerjala Cofek, a ti si začela? Pa še to : a se vam ne zdi, da se Aleks zdaj pa kar poredil?
< Sporočilo je popravil Barbs -- 4.1.2007 10:34:22 >